- 19 Şubat 2012
- 190
- 79
içim kıyıldı birbardak süt içiyorum.düşen dolgum yüzünden dişim ağrımaya başladı.randevu aldım doktordan.bakalım bayağıda büyük bir dolgu.doktora kadar birşey yerken zorlanacağım.akşama hamsi aldım.hamsiyide sevmem.eşimin hatırı için o balığı eve sokuyorum.ama mecburen yiyeceğim.neyse salatanın arasına gömer öyle yerim.gerçi bu dişle nasıl yerim bilmem.bu hafta bir kaç arkadaşımız doktora gitmiş aslında benimde giip test yaptırmam gerekiyor.benimde idrar yollarım acımya başladı.suyuda ihmal etmiyorum.ama yinede yanma artı.et olarak kırmızı etten daha çok beyaz et ,süt, yoğurt ,lor tükettim.yumurta bile yemedim.ekmeğide sade ekmek yaptım.bağırsak sorunum olduğu için 2 gündür normal kepek kullandım.ama yinede idrar yollarım acıyor.kolestırol ve gizli şekerede baktırmam lazım ama bunların hepsiyle uğraşacak bir hatun lazım.bazen gün yetmiyor.sabah 6 dada kalkıyorum ama gün yetmiyor yinede.bir arkadaşım süreli şeer testi yaptırmış normal çıkmış.adına şeker yüklemesi yapılıp öyle test apmışlar kadında şeer çıkmış.kafam almıyor okadar teste çıkmıyor ama şeker yüklemede çıkıyor.birkaç küçük amaliyat geçirdim hepsinde testler yapıldı şekerde buna dahil birşey çıkmadı.ama şeker yülemsi yapılmadı.öyle çok dikişim olmadı birkaçtane.bu konuda bilgisi olan varsa bilgisini paylaşırsa sevinirim.
göğüs: 105'den 95'e düştü
bel: 95'den 80'e düştü
kalça: 115'den 103'e düştü...
tatlım mücveri ben kepeksiz yaprım çevirmesi biraz zor oluyor sıpatula ve çatal yarsımıyla çevirdim.ama pişerken altını kıstımki içide pişip sertleşsin diye.yani 2 küçük kabağı rendele suyunu iyice sık 1 yumurta 1 yumurtanın beyazını ekle tuz ve baharat at hafif çevirerek karıştır yumurta iyice yedir ama çok çırpıp yumurtayı sulandırma.tavayı yağlayıp yağın fazlasını silip kaşık kaşık dök.sonra altını kıski içi sertleşip çevirmen kolay olsun.yani un olmayınca altını kısarsan içise setleşiyor.çevirmen kolay oluyor.yapabileceğin basit birşey.
kesinlikle küçülüyor sanırım sende benim tipimdesin kalça yok üstler çok. Öyle azami bir düşüş bekleme ama verdiğin kiloya ve yaptığın egzersize göre 2 beden küçülüyor.kızlar kilo verenler göğüslerinizde küçüldümü benm kalçam hiç yokgöğüs çok
günaydınnn :) dely'cim ben de ilk bildirimimi yapayım. bugün atakta 3. günüm. bir hafta olmadığı için belki listeye giremem; ama yine de iki günde su da olsa 2 kilo gittiği için paylaşmak istedim :) bir de şu 20'şer dakikalık yürüyüşleri yapabilsem, çooook tembelim
başlangıç tarihi: 02.04.2013
hedef kilo: 58
başlangıç kilosu: 86.7
bildirim günü kilo: 84.7
değişim : 2 kilo
boy: 160
atak : 6 gün
seyir: sayamadım valla, dukan amca bende kilo bol olduğundan "ekim'e kadar seyirdesin" diyor
"güzel günler göreceğiz güneşli günler" :)
Kızlar selam,
size birkaç sorum olacak. Kayısılı form çayı bize serbest mi? ne kadar içebiliyoruz. salça konusunda bir sınır varmı? yulaf kepegi galeta karışımı bir paket içerisindemi satılıyor ayrı ayrı alıpmı karıştırıyorsunuz. sıvı tatlandırıcı olarak marka öneriniz nedir. :44::44::44:
Kayısılı form çayı serbest ama sen yine de günde 2 kupayı geçirme bağırsaklarını tembelleştirme derim benKızlar selam,
size birkaç sorum olacak. Kayısılı form çayı bize serbest mi? ne kadar içebiliyoruz. salça konusunda bir sınır varmı? yulaf kepegi galeta karışımı bir paket içerisindemi satılıyor ayrı ayrı alıpmı karıştırıyorsunuz. sıvı tatlandırıcı olarak marka öneriniz nedir. :44::44::44:
kızlar kilo verenler göğüslerinizde küçüldümü benm kalçam hiç yokgöğüs çok
form çayı serbestt....
salça sebze günlerinde sınırlı ama sınır ne bilmiyorum
yulaf kepegi galeta karışımı bir paket içinde kendin ayrı alma bence... oranlayamayabilirsin ters tepmesin....
,Galeta Karışımı Marketlerde satılan bir ürün arkadaşlar..
Tam adı Yulaf Kepeği Galetası.. Yani Normal Galeta unu yok içinde aman diyeyim..
,form çayı serbestt....
salça sebze günlerinde sınırlı ama sınır ne bilmiyorum
yulaf kepegi galeta karışımı bir paket içinde kendin ayrı alma bence... oranlayamayabilirsin ters tepmesin....
,Kayısılı form çayı serbest ama sen yine de günde 2 kupayı geçirme bağırsaklarını tembelleştirme derim ben
Salça yanlış değilsem 1 çay kaşığı
Yulaf kepeği galeta karışımı bir pakette satılıyor
Sıvı tatlandırıcı dedin canımı yedin eşim tabletlerime el koydu işe koskoca şişeyle geldim hemen yazıyorummm sübkraft veya süfskraft yazıyı tam çözemedim değişik bir harf olmuş sarı etiketli boğumlu cam şişede marketten almıştım sanırım 14 lira falan ama iki damla koca kupayı pekmeze çeviriyor resmen