Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Geçmiş olsun donbul,
Ben de güçlendirmeye başlamadan test ve tahlil yaptırmak istiyorum,
kolesterol, şeker, böbrek için kan tahlili yaptıracağım sanırım, dukana devam eden sevgili dukan melekleri acaba başka ne gibi tahlillere ihtiyacım olacak?

selamlar tartıda Lo yazıyor çıkınca, sanırım benimkinin de pili bitti, kim çıkcak alcak şimdi poff
bugün bildirim yapamicam muhtemelen ama eksi görenlere tebrikler, devamı da gelsin inşallah eksilerinizin
kolaylıklar diliyorum delyciim

tamamdır çok teşekkür ederim, ilk 5lik sebzepro günümde yapıcam

maşallah ve tebrikler :)

kızlar bu liste ne bildirim falan ?yeni katıldım aranıza motive edici bişi buuu...benide yazın aranıza...

başlangıç tarihi:31.03.2013
başlangıç kilo:72
güncel kilo:70
hedef kilo:58
boy:1.67

Dely arkadaşım şimdiden ellerine sağlık...

Bu hafta daha fazla vermeyi umut ediyordum ama olsun

Baslangic tarihi: 05.03.13
Baslangic kilo: 82,5
Hedef kilo: 62
Gecen hafta kilo: 76,6
Güncel kilo: 75,3
Boy: 166
Bir haftalik degisim: 1,3 kg

Durmak yok, Dukana devam

kızlar kilo verenler göğüslerinizde küçüldümü benm kalçam hiç yok göğüs çok
kesinlikle küçülüyor sanırım sende benim tipimdesin kalça yok üstler çok. Öyle azami bir düşüş bekleme ama verdiğin kiloya ve yaptığın egzersize göre 2 beden küçülüyor.

BİLDİRİM:
Başlangıç kg: 74.400
geçen hafta kg:62.400
Bu hafat kg:62.200
Fark:20Bu arada Zemmuf nerde.Çoktandır göremedim.Ona ve destek olan herkese teşekkür ederim.

benim başladığım kilolardasınız...

ilk aylarınız çok değerli... lütfen bu süreyi iyi değerlendirin...

başarılar...

Merhaba dukanın güzelleri, bu benim ilk bildirimim, beni de eklerseniz sevinirim.

Başlangıç tarihi: 11.03.2013
Başlangıç kilo:80
Güncel kilo: 74,5
Hedef kilo: 56
geçen haftaki kilo: 75,5
boy: 1,64 cm

Bir haftalık değişim: 1kg

Kızlar selam,

size birkaç sorum olacak. Kayısılı form çayı bize serbest mi? ne kadar içebiliyoruz. salça konusunda bir sınır varmı? yulaf kepegi galeta karışımı bir paket içerisindemi satılıyor ayrı ayrı alıpmı karıştırıyorsunuz. sıvı tatlandırıcı olarak marka öneriniz nedir. :44::44::44:

form çayı serbestt....

salça sebze günlerinde sınırlı ama sınır ne bilmiyorum

yulaf kepegi galeta karışımı bir paket içinde kendin ayrı alma bence... oranlayamayabilirsin ters tepmesin....

Kayısılı form çayı serbest ama sen yine de günde 2 kupayı geçirme bağırsaklarını tembelleştirme derim ben
Salça yanlış değilsem 1 çay kaşığı
Yulaf kepeği galeta karışımı bir pakette satılıyor
Sıvı tatlandırıcı dedin canımı yedin eşim tabletlerime el koydu işe koskoca şişeyle geldim hemen yazıyorummm sübkraft veya süfskraft yazıyı tam çözemedim değişik bir harf olmuş sarı etiketli boğumlu cam şişede marketten almıştım sanırım 14 lira falan ama iki damla koca kupayı pekmeze çeviriyor resmen

kızlar kilo verenler göğüslerinizde küçüldümü benm kalçam hiç yok göğüs çok

ayyy evitt bende toto yok öbürleri maşallahhh ben burdayım diye bağarıyo du valla normale döndüler.... çok sıkıntı yaaa.... iş gereği firmalara gidiyosun saklamak için lahana gibi giyiniyorum çünkü adamlar mööö gibi direk gözlerini dikip onlarla sohbet ediyolar töbe töbe....

form çayı serbestt....

yulaf kepegi galeta karışımı bir paket içinde kendin ayrı alma bence... oranlayamayabilirsin ters tepmesin....

Galeta Karışımı Marketlerde satılan bir ürün arkadaşlar..

Tam adı Yulaf Kepeği Galetası.. Yani Normal Galeta unu yok içinde aman diyeyim..

Selam kızlaaaarrr
başlangıç 8 mart
başlangıç kilosu:101.2
güncel kilo:95
geçen haftaki kilo 94.9
fark:+1

karnım belim ağrıyor sanırım fırtına öncesi habercisi

Merhabalar Kızlar,sizlerle olmak ,böyle güzel bi yarışa katılmak ve kilo verebiliyor olmak ne güzel..
Bende doğum sonrası kendini salmış bir anne olarak ancak kendime geldim.umarım kaçamaksız verimli sürekli bir diyet olur..

Başlangıç :14.03.2013
Boy :170
Başlangıç Kilo:110,4
Hedef :75
Geçen hafta:103,6
Güncel:102,2

Bir haftalık değişim 1,4 kg.
Bu arada scholarppty senide içtenlikle tebrik ediyorum.fıstık gibi olmuşsun maşallah.darısı başımıza..

Hepinize mutlu günler bol kayıplar diliyorum...

Galeta Karışımı Marketlerde satılan bir ürün arkadaşlar..

Tam adı Yulaf Kepeği Galetası.. Yani Normal Galeta unu yok içinde aman diyeyim..
,

Canım teşekkür ederim cevabın için ben bulamadım markasını söyleyebilirmisin.

form çayı serbestt....

,

cevabın için teşekkür ederim. ayrı ayrı buldum zaten almadım bu nedenle hata yaparsam diye

,

Bende şimdi eşimi gönderdim alsın diye ona marka söyleyecektim ama yokmuş sıvı tatlandırıcı. Metro Gross markete gitmişti de hangi marketlerde var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…