Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

maşallah kuğu gibi oluşsunuz.... çok zarif durmuş üzerinizde elbise....
Ama hormonlu kuğu kış kuğusu diyelim. Daha var biraz daha kuğu iltifatını tam olarak haketmeme canımmmm. Teşekkür ederim elbise evet bulduğum gibi kaptım.

Tatlım ben kipadan almıştım da yalnız büyük marketlerde de illa markaya göre değil değerlerine göre diyabetik şeker satan reyonlarda falan bulabilirsin...

geçen hafta yetişemedim bildirime dely cim

başlangıç tarihi: 14.01.2013
başlangıç kilo: 59
boy: 1.58
hedef: 47
geçen hafta: 51.8
bu hafta: 51.2

az gitti bu hafta, halbuki 50.8 e kadar inmiştim, 2 gündür geri aldım

Son düzenleme:

Ayyy hic gülesim yoktu

dukana benim gibi yeni başlayıp damak tadına göre bir ekmek bulamamışlara yulaf kepeği galetasıyla yapmalarını tavsiye ederim. ilkayın çiçek ekmeği ile birkaç ekmektarifinin ortasını bulup hafif cıvık kek hamuru gibi yaptım. silikon kek kalıbına döktüm. somun ekmeği aratmadı nerdeyse. resmini çektim sabah ama pc ye ekleyemedim ne yazıkki sulu yemeğinize doya doya banın yeyin gari

Hafta sonu viaport kipaya gideceğim zaten oradan bakarım. çok sağol bitanem.

nedesin arkadaşım yoktun 2 gündür ,yanlız bırakma bizi alıştım ben sana

QUOTE=scholarppty;29707164]Eki Görüntüle 676176

Buyrun benimmm [/QUOTE]

süperin arkadaşım ya maşşallah,ıslıııııııııııkkkkkkkkkk sana kıvanç tatlıtuğ reklamındaki gibi vay vay vayyyyyy demek istiyorum

başlangıç tarihi 18.03.2013
başlangıç kilo 93
geçen haftaki kilo 87
güncel kilo 85.8
boy 1.64
bu haftaki fark 1.2 kg
toplam fark 7.2

hemen hemen aynıyız canım aynı kiloyu vermişiz bu hafta gayet güzel.

Tarifini verebilirseniz seviniriz.

Selam kızlaaaarrr
başlangıç 8 mart
başlangıç kilosu:101.2
güncel kilo:95
geçen haftaki kilo 94.9
fark:+1

karnım belim ağrıyor sanırım fırtına öncesi habercisi

evet benimde öyle bir fırtınam var yakında:)) canım çizelgeni değişmemişsin orda güncel kilonu görünce daha motive edici oluyor...

merhaba yeniden
geçen haftaki kilom 66.2
bu haftaki kilom 67.4
adet olamadım gitti yine sistim yahu

Buyrun benimmm

süperin arkadaşım ya maşşallah,ıslıııııııııııkkkkkkkkkk sana kıvanç tatlıtuğ reklamındaki gibi vay vay vayyyyyy demek istiyorum

hemen hemen aynıyız canım aynı kiloyu vermişiz bu hafta gayet güzel.[/QUOTE]

Canim,bu aralar biraz islerim vardi ugrayamadim buraya cok,ama okuyorum goruyorum sizleri sadece yazamiyorum.Sen nasil oldun grip falan daha iyisindir umarim.Sakin arkadasim dukan disina cikma olurmu

merhabalarrrr
bu saate kadar bekledim ama dün ki fazla kaçırdığım kepek hakkım hala vücudumdan çıkmadı hisseediyorumm
o yüzden gram olarak gitmesi üzmedi beni. + dan korkuyordum.

Başlangıç tarihi:7 şubat
Hedef:59
Başlangıç kilosu:79,6
Geçen Hafta ki kilo:69,4
Güncel kilo:69,1
Boy:164

öpüyorum seni kocaman kocaman dely ablam

Merhaba dukan güzelleri:) herkese huzurlu bir bahar günü dilerimmm:) her perşembe olduğu gibi sindirim sorunu çekiyorum bu bir gelenek oldu bildirim günü diyemidir nedir çalışmıyor bağırsaklarım salı-çarşamba-perşembe

dukan diyetine başlangıç tarihi:27/02/2013
dukan başlangıç kilo:105,7
geçen perşembe kilo:96,2
güncel kilo:95,00
boy:1,73
fark:-1,20
fena sayılmaz sanırım :) eti çok sevmiyorum biraz sıkıldım gibi ama pes etmek yok 2014 de fıstık gibi olucam vurucam kırbacı ahahah

Hafta sonu viaport kipaya gideceğim zaten oradan bakarım. çok sağol bitanem.
Önemli değiiillll hepimiz birimiz birimiz hepimiz için varız. Biz varsak dukanda bizim için var :) Şimdiden afiyet olsun

Buyrun benimmm

hemen hemen aynıyız canım aynı kiloyu vermişiz bu hafta gayet güzel.[/QUOTE]
Vuhuuuu podyumda hissettim kendimi anam beni ve kıvancı aynı cümlede kullanmayın ayollll ay ay ay. Bi eridim şimdi sormayın. Neyse benim aşkımda diyet yapıyor ya iki günde maşallah 1 eksildi yakında evimin kıvancı olur benim kıvancım olur.

Bir cuval inciri mahvettim yine ya...neyse bildirim yapayim
Baslama tarih 10.09.2012
Baslama kilo 91
Boy 168
Gecen hafta 75.5
Bu hafta 76. 5
Gelen +1000 gr
Malesef hafta sonu bana pahaliya mal oldu..
Bir de artik cok uzattim sureci. Scholarcim bi el atsaniz bana..son 8 kilo kaldi. Ama.....offff offfff

Merhaba kızlaaarrr!! Keyifler yerinde miii Hepinize esenlikler dileerriiimmm hihiho

delyyyy,ellerine emeğine sağlık,çokkk teşekkürler....

eskiden tablo açıklanınca ne zaman yeşil olcağım diye sorar,sende hesaplayıp söylerdinnn:))))seviyorum seni,herkes gibi

Hepinize güzel dualarınız dilekeriniz için teşekkür ederiimmm :)) Ben de seviyom siziii... Yeşil olmuşsun Tanecik Bravoooooo

kızdıktan sonra öpeceksen olur kiii

benim şimdi vücut kitle indeksim kaç. anlayamıyorum bu tabloyu
..............

Canımcım, orda yazan BMI işte vücut kitle indeksi oluyor. Kafanız karışmasın VKI yazdım artık Senin geçen haftaki vücut kitle indeksin 25,8'miş. 25'in altına düşerse "normal kilolu" olacaksın. Şimdi accık daha fazlan var am accıııkkk Hatta hesapladım bak: 67,2 kilo oldun mu, yeşile dönüceeenn, normal kilolu olcaannn Ha gayret canıımmm 2 kilo dahaaa

Bildirim:
Diyete başladığım kilo: 69.2
Şimdiki kilo: 67.5

Diyete başladığım tarih: 1 Nisan
4. Atak günümdeyim toplamda 4 günde 1700gr verdim
Mirebaa! Hedef kilonu ve boyunu da yazar mısıınnn?

dely cim ben başlangıc tarıhımı yanlıs yazmısım şimdi farkettim 20.03.13 değil 20.02.13 olacak pardon

beni de alın listeye beni de alın beni deee

diyete başlangıç tarihi 10,03,2013
başlangış kilo 66-67 arası (o zamanlar ekeltronik tartım yoktu)
hedep kilo: 52
boy :1,69
geçen haftaki kilo:62,5
şimdiki kilo 61,3
1 haftalık fark 1,2
toplam fark 5,7 -6,7 arasınada işte tam bilemiorum

en sonunda 61 leri gördümmmm
Allahım nolur yine çıkmıyım 62,5 e 2 haftadır 62,5 tim bi daha + çıkmamak için elimizden geleni yapalım

Son düzenleme:
dely cim ben başlangıc tarıhımı yanlıs yazmısım şimdi farkettim 20.03.13 değil 20.02.13 olacak pardon
Sorun yok. Bende doğrusu yazıyoorrr

Merhaba. Seni listeye aldım ama çok çok şaşkınım şu an. Bu bildirimde bir hata yok değil mi? 1.69 boyla 52 kilo mu olmak istiyorsun Şu anda vücut kitle indeksin 21,46 ve normal sınırlar olan 18,5 - 24,9'un da tam ortalarında, en ideal seviyede. 52 kilo olduğunda VKI 18,21 olacak ve sen zayıf kategorisinde olacaksın. Yani bu, bizim "normal" anlamda kullandığımız zayıf değil, olması gereken kilonun altında olan ve normal şartlarda, olmaması gereken bir zayıflık! Neden böyle bir isteğin var? Güçsüz düşersin Allah korusun.. Zaten zayıfsın ama ille daha zayıf olmak istiyorsan bari 57 falan hedefle. Hadi 55 olsun; ama 52.. Ben 163 boyumla 52 kilo olunca hortlağa dönüyorum da. Yani olamam zaten, kemik kalırım sadece o zaman.. O yüzden sana çok şaşırdım.. Tabi herkesin vücut orantısı farklı. Yine de söylemeden geçemedim, kusura bakma.

Son düzenleme:

Canim,bu aralar biraz islerim vardi ugrayamadim buraya cok,ama okuyorum goruyorum sizleri sadece yazamiyorum.Sen nasil oldun grip falan daha iyisindir umarim.Sakin arkadasim dukan disina cikma olurmu[/QUOTE]

yok arkadaşım çıkmadım sadece bol limonlu bir çorba içtim o kadar devam yani,ama etrafımda dukanı bıraktıracak destekleyen o kadar arkadaş varki sanki benim hasta olmamı bekliyorlarmış hepsi birden hep bu diyetten diyorlar,onlara inat devam ,85 i gördüm farkındaysan çok sevinçliyim arkadaşım

Vuhuuuu podyumda hissettim kendimi anam beni ve kıvancı aynı cümlede kullanmayın ayollll ay ay ay. Bi eridim şimdi sormayın. Neyse benim aşkımda diyet yapıyor ya iki günde maşallah 1 eksildi yakında evimin kıvancı olur benim kıvancım olur. [/QUOTE]

eri ebacım eri gitsin aksın şu yağlar,,ohh karı koca maşşallah diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…