- 4 Eylül 2012
- 879
- 71
Ama hormonlu kuğu kış kuğusu diyelim. Daha var biraz daha kuğu iltifatını tam olarak haketmeme canımmmm. Teşekkür ederim elbise evet bulduğum gibi kaptım.maşallah kuğu gibi oluşsunuz.... çok zarif durmuş üzerinizde elbise....
Tatlım ben kipadan almıştım da yalnız büyük marketlerde de illa markaya göre değil değerlerine göre diyabetik şeker satan reyonlarda falan bulabilirsin...,
Canım teşekkür ederim cevabın için ben bulamadım markasını söyleyebilirmisin.
,
cevabın için teşekkür ederim. ayrı ayrı buldum zaten almadım bu nedenle hata yaparsam diye
,
Bende şimdi eşimi gönderdim alsın diye ona marka söyleyecektim ama yokmuşsıvı tatlandırıcı. Metro Gross markete gitmişti de hangi marketlerde var.
ayyy evitt bende toto yok öbürleri maşallahhh ben burdayım diye bağarıyo du valla normale döndüler.... çok sıkıntı yaaa.... iş gereği firmalara gidiyosun saklamak için lahana gibi giyiniyorum çünkü adamlar mööö gibi direk gözlerini dikip onlarla sohbet ediyolar töbe töbe....
Ama hormonlu kuğu kış kuğusu diyelim. Daha var biraz daha kuğu iltifatını tam olarak haketmeme canımmmm. Teşekkür ederim elbise evet bulduğum gibi kaptım.
Tatlım ben kipadan almıştım da yalnız büyük marketlerde de illa markaya göre değil değerlerine göre diyabetik şeker satan reyonlarda falan bulabilirsin...
Gunaydin Dukan Guzelleri
Umarim bol - lerin olacagi bir bildirim gunu olur ,olmazsa bile sorun degil hicbir zaman eski kiloda asla olmayacagiz...
Sevgili Dely
Onceki kilom:62.7 kg
Guncel kilom:61.9
Fark:-0.8
Simdiden ellerine saglik canim
başlangıç tarihi 18.03.2013
başlangıç kilo 93
geçen haftaki kilo 87
güncel kilo 85.8
boy 1.64
bu haftaki fark 1.2 kg
toplam fark 7.2
Tarifini verebilirseniz seviniriz.dukana benim gibi yeni başlayıp damak tadına göre bir ekmek bulamamışlara yulaf kepeği galetasıyla yapmalarını tavsiye ederim. ilkayın çiçek ekmeği ile birkaç ekmektarifinin ortasını bulup hafif cıvık kek hamuru gibi yaptım. silikon kek kalıbına döktüm. somun ekmeği aratmadı nerdeyse. resmini çektim sabah ama pc ye ekleyemedim ne yazıkkisulu yemeğinize doya doya banın yeyin gari
Selam kızlaaaarrr
başlangıç 8 mart
başlangıç kilosu:101.2
güncel kilo:95
geçen haftaki kilo 94.9
fark:+1
karnım belim ağrıyor sanırım fırtına öncesi habercisi
nedesin arkadaşım yoktun 2 gündür ,yanlız bırakma bizi alıştım ben sana
QUOTE=scholarppty;29707164]Eki Görüntüle 676176
Buyrun benimmm
Önemli değiiillll hepimiz birimiz birimiz hepimiz için varız. Biz varsak dukanda bizim için var :) Şimdiden afiyet olsunHafta sonu viaport kipaya gideceğim zaten oradan bakarım. çok sağol bitanem.
nedesin arkadaşım yoktun 2 gündür ,yanlız bırakma bizi alıştım ben sana
QUOTE=scholarppty;29707164]Eki Görüntüle 676176
Buyrun benimmm
delyyyy,ellerine emeğine sağlık,çokkk teşekkürler....
eskiden tablo açıklanınca ne zaman yeşil olcağım diye sorar,sende hesaplayıp söylerdinnn:))))seviyorum seni,herkes gibi
kızdıktan sonra öpeceksen olur kiii
benim şimdi vücut kitle indeksim kaç. anlayamıyorum bu tabloyu
..............
Mirebaa! Hedef kilonu ve boyunu da yazar mısıınnn?Bildirim:
Diyete başladığım kilo: 69.2
Şimdiki kilo: 67.5
Diyete başladığım tarih: 1 Nisan
4. Atak günümdeyim toplamda 4 günde 1700gr verdim
Sorun yok. Bende doğrusu yazıyoorrrdely cim ben başlangıc tarıhımı yanlıs yazmısım şimdi farkettim 20.03.13 değil 20.02.13 olacak pardon
Merhaba. Seni listeye aldım ama çok çok şaşkınım şu an. Bu bildirimde bir hata yok değil mi? 1.69 boyla 52 kilo mu olmak istiyorsunbeni de alın listeye beni de alın beni deee
diyete başlangıç tarihi 10,03,2013
başlangış kilo 66-67 arası (o zamanlar ekeltronik tartım yoktu)
hedep kilo: 52
boy :1,69
geçen haftaki kilo:62,5
şimdiki kilo 61,3
1 haftalık fark 1,2
toplam fark 5,7 -6,7 arasınada işte tam bilemiorum
en sonunda 61 leri gördümmmm
Allahım nolur yine çıkmıyım 62,5 e 2 haftadır 62,5 tim bi daha + çıkmamak için elimizden geleni yapalım
Vuhuuuu podyumda hissettim kendimi anam beni ve kıvancı aynı cümlede kullanmayın ayollll ay ay ay. Bi eridim şimdi sormayın. Neyse benim aşkımda diyet yapıyor ya iki günde maşallah 1 eksildi yakında evimin kıvancı olur benim kıvancım olur.