- 4 Eylül 2012
- 879
- 71
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başlangıç tarihi : 20.03.13
Başlangıç kilo : 67 kg
hedef kilo : 55 kg
geçen hataki kilo : 62.3 kg
güncel kilo : 61.9 kg
boy:162 cm
günaydın fıstıklarrrr bugun de -100 ve 61 leri gördüm sonunda.bu hafta toplamda 400 gitti ama regl öncesi bi geri 3 ileri derken buna şükür napalım.durmak yok yola devam
Merhaba canim,oncelikle gunluk su hakkini ve 1 kasigi yag hakkini mutlaka tuketmeye bak.Sebze gunlerinde lifli sebzeler tuketmeye calis,yesil cayini ic yada baska caylar vardir bu konuda sana yardimci olacak aktara sorabilirsin.gunluk yulaf kepegi hakkini ise yari yariya bugday kepegi ile degistirmeye calis.Bu konuda arkadaslarin kullandigi ilaclar vardi ama ilac ismi telafuz edemeyecegimizden sana ozelden yardimci olacaklardir...
Teşekkür ederim lisabella tavsiyelerin için ... yağ ben hiç tüketmedimki 20.03.2013 den bu yana hatta yedıgım etlerde nokta kadar yağ bile bırakmıyorum off bıraz fazla abarttım herhalde en ufak yasak birşey yemedim 1 yemek kasıgı dondurma dışında onda bile vicdan azabından ölecektim nişanlımla bile bu yüzden tartıştık sen yemezsem bende yemeyecem çok abartıyorsun hastalanacaksın diye kızdı ne yapim az birşey dışına çıkarsam kilo alacağım diye aklım gidiyor zaten troid hastasıyım çok zor kilo veriyor kolaycacık alıyorum
Canim,yag hakkini mutlaka tuketmeye calis evet tamam yedigin et ve sut urunlerinde yagsiz olsun tercihin fakat 1 kasik saf zeytinyagi hakkini tuket mutlaka.birde sana tavsiyem vitamin destegi al.
ne denebilirki binlerce masallah ve tebrikler arkadasim
ohhhh bahar temizliği negüzel.burada yağmur başladığı için cam silmek hayal oldu içten siliyorum.dışı epey tozlandı ama günlerdir hava bir yaz birkış.birtürlü düzen tutmadı.lahanayı benim sıpalarda sevmiyor.yaprak sarması olsa tencerenin dibini bulurlar
elbete taş çıkartırız, nevarmış yaşımızda .eşim benimle uğraşmayı kendine iş edindi.sıpalarıda ondan aşağı kalmazlar.kızlar babayı tutarlar oğluşumda beni tutar.onun gözünde dünyanın engüzel annesi,aşçısı,kadını benim.sevgili edinene kadar bu iş sürer sonrasında oda bşlar.Allahtan daha 11 yaşında daha en az 3-4 sene beni yağlayıp canoım annem demeye devam eder.kızlar bana kuma ,baba ne derse onlarda onu der.hayat bu şekilde güzel ,benimle uğraşıp ,neşelendirmeye çalışıyorlar .amaaa gözümün için baka bakada yiyorlar.
arkadaşın laf diyorsa kesin kıskanıyordur.sen zayıflamaya devam edip çatlat gitsiiin
ayy ben dukan ekmeğinden peksimet tatlısı yaparak ne kadar büyük bi hata etmişim. vallahi dukan cezamı verdi
o yulaflar bir şişti midemde anlatamam. bide takita 60 ın gaz yapıcı özelliği varmış. ölüyodum az kalsın. son çare doğadan 7 otlu çay içtim. arada sırada bi sırt üstü bi yüzü koyun pilates topunda debeleniyorumda rahatlıyorum. sabaha kesin artıııııııı
Teşekkür ederim efsaneee, haklısın ama dayanamadım ben bir iki kaçamak yaptım dün, bunda sanırım kilo verdiğimi gören insanların aaa yeter artık dur verme daha demelerinin de etkisi oluyor, tamam ben artık iyiyim düşüncesi yer etti aklımda ama Dukan amca daha 3 kilo vermelisin dedi oooy oyayy bnmde canım öyle şeyler çekmeye başladı ki sorma arada bi yesem mi bi kereden bişi olmaz diom sonra kendime kızıyorum şimdiye kadar yedin yiyeceğini diye pes etmek yok bizleri hatrla hep birlikte bu yola baş koyduk hehehe
kızlar kilo verenler göğüslerinizde küçüldümü benm kalçam hiç yok göğüs çok