Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Başlangıç tarihi : 20.03.13
Başlangıç kilo : 67 kg
hedef kilo : 55 kg
geçen hataki kilo : 62.3 kg
güncel kilo : 61.9 kg
boy:162 cm

günaydın fıstıklarrrr:KK16: bugun de -100 ve 61 leri gördüm sonunda.bu hafta toplamda 400 gitti ama regl öncesi bi geri 3 ileri derken buna şükür napalım.durmak yok yola devam:KK55:

GÜNAYDIN kızlar nasılsınız bakalım kilo bildirimimi yapıyorum

geçen hafta 86.3

bu hafta:85.1 :nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:

giden 1.200 gr

mutluyum ,hastalık benim düzenimi bozmuşmudur diye korktum ama neyse allah acıdı halime :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Kızlar günaydın;

Bu aralar diyetten çok fena koptum, bir an önce kendime gelmem lazım. İçimde çok fena bir suçluluk duygusu, foruma yorum bile yapamıyorum :KK14::KK14: Bu arada acayip bi şişlik de var, sanırım ilaç ve iğne işe yaramadı, adet olacam galiba :KK43::KK43:

Neyse kızlar, sizin enerjinizi de daha fazla düşürmeyeyim. Bol eksili günler olsun hepinize. Çok öpüldünüz :KK54: Dely'cim sen de canım :KK54:

Geçen hafta: 63.2
Bugün: 64.7 :KK50:

ailenin yanında yaptığın kaçamaktan sonra kendini toparlayamadın galiba:26: biranönce silkin şöyle bir:KK52: sen daha zayıflayıp hamile kalacaksın:emir_bebek: ilaç ve iğne konusunda da umudunu kaybetme lütfen,tıp ve bilim çok ilerledi,güzel ve olumlu düşün,birgün sen de mutlaka bebeğini kucağına alacaksın:KK16:

ailenin yanında yaptığın kaçamaktan sonra kendini toparlayamadın galiba:26: biranönce silkin şöyle bir:KK52: sen daha zayıflayıp hamile kalacaksın:emir_bebek: ilaç ve iğne konusunda da umudunu kaybetme lütfen,tıp ve bilim çok ilerledi,güzel ve olumlu düşün,birgün sen de mutlaka bebeğini kucağına alacaksın:KK16:

Aynen öyle oldu canım yaa. Aile kaçamağını 200 gr la atlatmıştım, ama haftasonu kayınvalidemlere gittik orda resmen gözüm döndü. Bi kere bozdum ya, o moralsizlik ve ümitsizlikle aynı hatayı bi daha yaptım. Bi de gerçekten şu bebek mevzusuna çok takıldım. Geçen ay 12 Mart'ta olmuştum. Son 1-2 gündür şişlik, karın ve eklem ağrısı gibi adet belirtilerim başlayınca iyice moralim bozuldu. İlk kez ilaç-iğne denemem ama hemen olsun istiyorum herhalde. Allah herşeyi gönlümüze göre versin :KK34:

Regl de olsam bildirime katılayım istedim..
Geçen haftaya göre eksiyim buna da şükür..

Başlangıç kilo:75
Hedef kilo:60
Boy:1.65
Geçen haftaki kilo:66.4
Güncel kilo:66.0
Haftalık fark:0.4
Toplam fark: 12

Delycim şimdiden ellerine sağlık...
Sevgilerr
:KK16:

Baslangiç kilo :81.100
baslangiç tarihi :20.03.2013
hedef kilo : 65
boy :1.61
geçen haftaki kilo : 78.300
güncel kilo : 77.0

dün güncel kilom 76.800 dü bugün 77 :KK43: neden yaa

Gunaydin Dukan Guzelleri:KK16:

Umarim bol - lerin olacagi bir bildirim gunu olur ,olmazsa bile sorun degil hicbir zaman eski kiloda asla olmayacagiz...

Sevgili Dely:KK16:

Onceki kilom:62.7 kg

Guncel kilom:61.9

Fark:-0.8

Simdiden ellerine saglik canim:KK19:

Günaydın herkese ben de bugün bildirime katılmak istiyorum. Bu sabahki kilom beni çok mutlu etti. Dukan testte ideal kilom 59 olarak çıkmıştı.
Ama ben bu kadar çabuk 59 kilo olacağımı düşünemedim hedefimi 57 olarak değiştirsem mi acaba
En son 7-8 yıl önce 57 olmuştum. Ama benim ortalama kilom hep 59 du. Son 3 yıldır da 60-65 arası.
5 yıldır Tüp bebek tedavisi görüyorum kullandığım ilaçlar ve yaşadığım stres her sene bana 1 kilo ekledi. Şimdi onları üzerimden atıyorum.
Şimdi bildirimimi yapayım:

Başlangıç Tarihi:11.03.2011
Başlangıç kilo:64,8
Hedef kilo:59
Boy:1.68
Geçen haftaki kilo:61,1
Güncel kilo:59,8
Haftalık fark:1,3
Toplam fark: 5

ben çok kötü bağırsak tembelliği yaşıyorum sinameki içiyorum arada ama o da kalıcı çözüm değil prkte sağlıklı olmadığını duymuştum bana yardımcı olur musunuzzz :KK43:

Selam arkadaslar bende dukan diyet kitabini dun siparis ettim simdiden cok heycanliyim ozellikle kilo vermis olan arkadaslar adina cok sevindim :) benim bi sorum olucak kitabin fransizcasiyla turkceye cevrilmis olanin icindeki yemek tarifleri aynimi ve malzemeleri bulurken zorlaniliyormu..simdiden tskler...

Günaydınlarrrr.:KK16: Herkese bol - li günler diliyorum... İnşallah hepimiz fazla kilolarımızdan kurtuluruz.

04.04.2013

Başlangıç tarihi:18.02.2013
Başlangıç Kilo: 75 kg
Hedef Kilo: 58 kg
Geçen Haftaki Kilo: 67.5
Bu Haftaki Kilo: 67
Bir Haftalık Değişim: 0.5 kg
Kalan Kilo: 9 kg
Toplam Giden: 8
Boy: 1.60
(Atak 7 gün)
(Seyir 39.gün)

Bildirim
Başlangıç Kilo: 98
Güncel Kilo : 76
Baş. Tarih : 26/11/2012

Ah bide hastalanmasaydım varya 75 yazacaktım da neyse olsun bu seferlik artık...

kızlar öğleden sonra dün bahsettiğim güne katılacağım:KK51: gidince motivasyonum 5e katlanır herhalde:KK52: ne giysem diye düşünüp duruyorum:KK14: bu arada hazır 55i de kırmışken şu BKI mı 20nin altına mı çeksem diye de düşünmüyor değilim.gerçi bu diyet aynı zamanda sıkılaştırdığı için kararsızım:KK37: birzamanlar sevgili dely arkadaşımız her tabloyu yaptığında rengim ne zaman değişecek der dururdum:)) nerden nereye:KK1:

ben çok kötü bağırsak tembelliği yaşıyorum sinameki içiyorum arada ama o da kalıcı çözüm değil prkte sağlıklı olmadığını duymuştum bana yardımcı olur musunuzzz :KK43:

günde 3 fincan yeşil çay içerseniz etkili olabilir.

Canım aynı sorun bende de var ve sinemaki bile işe yaramıyor bende. Dün eczaneden ilaç aldım o da henüz bir etki göstermedi ne yapacağımı bilmiyorum ben de.

Merhaba canim,oncelikle gunluk su hakkini ve 1 kasigi yag hakkini mutlaka tuketmeye bak.Sebze gunlerinde lifli sebzeler tuketmeye calis,yesil cayini ic yada baska caylar vardir bu konuda sana yardimci olacak aktara sorabilirsin.gunluk yulaf kepegi hakkini ise yari yariya bugday kepegi ile degistirmeye calis.Bu konuda arkadaslarin kullandigi ilaclar vardi ama ilac ismi telafuz edemeyecegimizden sana ozelden yardimci olacaklardir...

Selam arkadaslar bende dukan diyet kitabini dun siparis ettim simdiden cok heycanliyim ozellikle kilo vermis olan arkadaslar adina cok sevindim :) benim bi sorum olucak kitabin fransizcasiyla turkceye cevrilmis olanin icindeki yemek tarifleri aynimi ve malzemeleri bulurken zorlaniliyormu..simdiden tskler...

Merhaba,kitabin gelsin ve hemen okumaya basla,sonra dukanin sitesinden dukan testini yapmaya calis.yemek tariflerine,malzemelere cok takilma sonucta hepsi bulunabilir seyler.evet verilen tarifler her ne kadar fransiz yemek kulturune uygun seyler olsada bizimde yapacagimiz yapabilecegimiz tarifler var icinde.ama tarifler konusunda gerek burdan gerekse bu konuda sitesi olan arkadaslardan destek alabilirsin...

bengeldim.nihayet pili taktım.satıcıyada sordum tartının pilibitmeye yakın doğru tartmıyormuş birde altı sallanmayacak şekilde konmalıymış.yani ozaman benim tartı başladığımdan beri yalnış tartmış olabilir.neyse taze pileri takınca kendine geldi birde altı oynamayacak bir yere koydum

başlangıç tarihi=14 şubat 2013
başlangıç=79.6
geçen hafta=74.8
buhafta=74.2
boy=160 cm
bir haftalık kayıp=600 gr

dün sebze günümdü.yaptığım mücveri balık salata ve acı arnavutbiberi turşusuyla yedim.o kadar turşuyu yersen işte böyle az verirsin.turşu demek tuz demek ve gitmeyen kilo demek.

Merhaba canim,oncelikle gunluk su hakkini ve 1 kasigi yag hakkini mutlaka tuketmeye bak.Sebze gunlerinde lifli sebzeler tuketmeye calis,yesil cayini ic yada baska caylar vardir bu konuda sana yardimci olacak aktara sorabilirsin.gunluk yulaf kepegi hakkini ise yari yariya bugday kepegi ile degistirmeye calis.Bu konuda arkadaslarin kullandigi ilaclar vardi ama ilac ismi telafuz edemeyecegimizden sana ozelden yardimci olacaklardir...

Teşekkür ederim lisabella tavsiyelerin için ... yağ ben hiç tüketmedimki 20.03.2013 den bu yana hatta yedıgım etlerde nokta kadar yağ bile bırakmıyorum off bıraz fazla abarttım herhalde en ufak yasak birşey yemedim 1 yemek kasıgı dondurma dışında onda bile vicdan azabından ölecektim nişanlımla bile bu yüzden tartıştık sen yemezsem bende yemeyecem çok abartıyorsun hastalanacaksın diye kızdı ne yapim az birşey dışına çıkarsam kilo alacağım diye aklım gidiyor zaten troid hastasıyım çok zor kilo veriyor kolaycacık alıyorum :KK43:

dün telefonla kızımla konuştum.eve ziyarete geldiğinde ünüformalarınıda getirmişti.ünüformalarının pantolanlarını patlatmış terziye yaptırıp yıkadım ütüledim bavuluna yerleştirdim.ancak gidince giymiş ve içine sığamamış.kilo aldım anne ne yapacağım diyip duruyor.bende az ye dedim.neyse stajın istanbul ayağı bitmek üzere gelince 2 hafta boşluğu var.o zaman ben onu zayıflatırım.birde bu gençleri anlamıyorum pantolonu alırken azcık büyük al.daracık alıyorlar 2 kilo aldılarmıda içine sığamıyorlar.neyse gelsin ben ona dukan yaptırıcam.devamınıda gitiği yerde endi yapar.gerçi benim sıpa yumurta bile kıramaz.kepekten ekmeği nasıl yapacak.zayıflamak istiyorsa öğrenir.

hatunlar bukadar dinlendiğim yeter analık vazifesi beni bekler.gidip yemeğimi yapayım.sonra tekrar dönüp yazdıklarınızı okuyacağım.bu hafta yinede zayıflamışız.kıskananlar çatlasın patlasın.

X