Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın dukancancanlar:)))

55li rakamlarda dolanıp duruyorum,1 ileri 2 geri...54.9u görsem havalara sıçrayacağım perşembeye az kaldııı

Günaydın Kızlar iyi haftalar

Ben de bu sabah kontrollerim için kan testi yaptırdım. Kanımı alan hemşire de dukan yapmak için cesaret gelmesini bekliyorum ben de dedi..
Dukanın kötü şöhretinden korkuyormuş.. Test sonucuma göre konuşalım madem dedim.. Nasıl bir özgüvense bendeki de hehe..
Bu arada umarım test sonucum güzel çıkar.. :18:

19 kilo vermeme rağmen ben de hala kendimi beğenmiyorum zaten bizi hırslandıran ve motivasyonumuzu arttıran bu değil mi?

Aynen öyle güzel bir gün olacak dünü unutup hırsla ve azimle zayıfflayacagım kendime verdigim sözü tutup 21 temmuza zinde gircemmm

21 temmuz benim doğum günüm senin için özelliği nedir?

Günaydın kızlar:) bugün ilk günüm atak dönemimin ilk günü:) dukana 69.2 ile başlıyorum, aslında moralsiz başladım sabah biraz. 1aydır falan diyet yapıyorum hemde sıkı diyet yapıyorum üstelik spor da cabası, ama başladığım kilo 69.4dü sabah tartılıp 69.2rakamını görünce şok oldum o kadar zamandır diyet yapıyorum uğraşıyorum sadece 200gr vermişim.. Bunu görünce baya üzüldüm hatta sinirim bozuldu ağladım.. Dukana başladım sonunda, kitabı okudum araştırdım son umudum artık dukan diyeti, kızlar artık o kdar inancımdüştü ki kilo verme konusunda umarım yüzüm güler

Kızlar günaydınlar güzel haftalar herkese:) 1 ay oldu dukana başlayalı regli dönemimde olmama rağmen + çıkmadım sadece canım tatlı istiyor dün ufacık bitter attım ağzıma ama çok ufaktı:) sizlere sorum şu 1+1 yapıyorum 5+5e m, geçsem kararsız kaldım tecrübeliler yardım edebilir mi acaba bana:)

Bendemi etkili oldu bilmiyorum sabahlari ac karnima 2 corba kasigi sirkeyi iliktan biraz sicak suya katip iciyorum. 15 dk sonra buyuk bir bardak soguk sut iciyorum yine bir 15 dk sonrada iliktan sicak bir bardak suya 1 cay kasigi bikarbonat koyup iciyorum birak kabizligi ishal olursun vallahi bende cok cektim ama boyle yaptigim hergun bagirsaklarim super calisiyor. Allah kimseye vermesin kabizlik zorr.

Tünaydın kızlar...
diyete tam uymama rağmen artılar artmaya başladı geceden karın ağrılarıda başladı,regl yaklaşıyor sanırım,olsada biran önce perşembeye kadar ödemi atsam bari:18: ama bu dönemde artılara rağmen diyete daha da sıkı sarılmak lazım çünkü metobolizma daha hızlı çalıştığı için daha fazla yağ yakımı oluyomus regl sonunda toptan iniveriyo tartı aşağıya

günaydın dukancancanlar:)))

55li rakamlarda dolanıp duruyorum,1 ileri 2 geri...54.9u görsem havalara sıçrayacağım perşembeye az kaldııı

buğday tanem ben hasta oldum ve diyete ara vermek zorunda kaldım vermesem daha cok düşüyorum o yüzden, bu diyetteyken 2. soğuk algınlığım,:2:
yani 55 li rakamlardan 56 ya çıkmışım yarısta ağır darbe aldım cnm

ama olsun şu günler gecsin güçlendirmede yakalarım seni arkadaşım

ben görsem 54 lü bişi inme iner herhalde :)))

15 dkları bekleyene kadar karnıma sancı girer benim ama karbonatlı su işe yarıyor bende

aynen öyle,tatlı krizine yenilme ama.. bol sıvı almaya çalış birde

canım benim,geçmiş olsun.bol yeşil biber yeyip,kuşburnu içebilirsin.havalar çok aldatmaca yapar bahar ayında,dikkat edelim.ayrıca ben 54.9u görene kadar beni yakalamayacağın ne malum??

merhaba hatunlar bugün enfes bir hava var.insanın canı kırlarda bayırlarda dolanmak istiyor.benim herif motorunu bakımdan geçirdi ama binmek nasip olmadı.buseferde adam hastalandı işten geldimi birkenarda melun melun bakıyor.hadi kalk dolaşalımda diyemiyorum.neyse iyleşir elbet.haftasonu çoluk çombalak evde olunduğu için internete giremiyorum.gazete bile okuyamıyorum.çok yoğun oluyor.sadece cumartesi 10 kadar dinlenebiliyorum.haftasonu herkese tatil ama bana deyil.bende hafta içi herkesi şutladımı öğleden sonra bir iki saat kafa dinliyorum.bugün kendime salata yaptım kepek ekmeğiyle yedim.sonrada bir neskafe içtim.tartıya çıkmıyorum.birgüzel veriyordum durdu hatta geri birazı geldi.ama santim santim sıkılaşıyorum.15 gündür beni görmeyen arkadaşım çok zayıflamışsın dedi.ama 4 dcm kadar daraldım 15 günde.kilonun tekrar durması spordan oldu.bunun için sallamıyorum.kalçalarım dileşti.kolarım inceldi.yani şuan memnunum.enbaşta dediğimgibi 8-9 ay sürecek bu diyette isterse ayda 1 kg gitsin 8 ayda 8 kilo yapar azmı.bu yüzden moralim düzgün

merhaba tatlım 1+1 ile 5+5 uzun vadede aynı kilo kaybına neden oluyor bu yüzden kendini zorlama 1+1 yap böylece sebze yemek motivasyon yapar.bu diyetin 1-2 aylarında kaçamak yapma oranı artıyor.bu sezonu atlatınmı diyete hızlanırsın kısacası 5+5 senin kaçamak yapmana neden olur.

lahana zayıflamak isteyene mucize gibi ama ben lahanadan birparça yedimi mide ağrısından kıvranıyorum.ölecek gibi oluyorum.ilaçda fayda etmiyor.ne yapsam acaba bir bilen varsa bana yazıversin lütfeeen.

lahana zayıflamak isteyene mucize gibi ama ben lahanadan birparça yedimi mide ağrısından kıvranıyorum.ölecek gibi oluyorum.ilaçda fayda etmiyor.ne yapsam acaba bir bilen varsa bana yazıversin lütfeeen.
Dukan yap ablacigim,hicbirseyle karistirmadan,soylenenlerin disina cikmadan daha otesi yokkki...

Dukan yap ablacigim,hicbirseyle karistirmadan,soylenenlerin disina cikmadan daha otesi yokkki...

dukan yapıyorum ama sebze günümde lahanayı yemek istiyorum.lahana kandaki biriken toksinleri tek temizleyen sebze.salatasını yada çorbasını yapıyım içiyim diyorum olmuyor.şimdi karşıdaki markete gidip alacağım.birdaha deniyeceğim ağrırsada neyapayım.kefir içerim.

Geçen pazartesi başladığım dukanda çok iyi neticeler alıyorken ben yine nefsime yenildim.Bozdum yanii.Haftasonu yediklerime göre yine az bir zararla kurtulup bugün seyir yapıyorum.Yarından sonra 3 gün atak yapacağım.Galiba ben şu diyet işini beceremiyorum.

Yardım edin lütfen...

Çok uzun süredir hep kendime uygun bir diyet aradım.Bulduğum diyetlerin bazılarını denedim ama başarısız oldum.Günlerdir sizleri takip ediyorum.Verdiğiniz kilolar,deneyimleriniz,paylaştıklarınız,zaferleriniz,birbirinize verdiğiniz destekleriniz beni çok etkiledi.Periyodik dönemimin son günü bugün.Ben dün tüm alışverişimi yaptım.Kitabı zaten okudum.Sizlerin yazdıklarını uzun süre takip ettim ve bugün başladım.Şu ana kadar acıkmadım.Hafif bir baş ağrısı ve mide bulantısı var.Boyum 165.Şu an 70 kiloyum.Hedefim 60.Dukan testini henüz yapmadım ,birazdan yapıcam onuda.Dilerim benide aranıza alırsınız.Sizlerle bu yolda birlikte yürürüz.Hepinize sevgi dolu günler diliyorum.

Biliyorum ablacigim,takildim sana...EVet Dukandada oneriliyor lahana sebze gunlerinde.Gercekten zayiflamaya yardimci bir sebze.Onunla ilgili aklimda yanlis kalmadiysa pisirme suyuna katacagin karbonat gazini alabiliyordu..yada gaz giderici caylarla giderebilirsin..

içine domatesini biraz fazla koyup tadını bastırabilirsin.ayrıca kimyon yakışıyor lahana çorbasına.kırmızıbiber vs baharatlarla da zenginleştirebilirsin.ama kimyonu mutlaka deneyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…