Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Haklısın şimdi bende benim oğlana yaptığım yemek konuşmalarını hatırladım "annecim bitirmelisin, annecim sünnetleyelim hadi, annecim şöyle annecim böyle" yapmayacağım bende aynı sorun bendede var dediğin gibi şimdi gözümün önünden yakın tarihte gösterilen süt reklamı geldi hani koydukça koyuyor yemeği, giydirdikçe giydiriyor kıyafetleride herşey onun gözünde felaket modunda ama çocuğun gözünde çok normal resmen paranoyaya bağlamışız. Yarından itibaren bende senin yöntemi uygulayacağım tamam doyduysan yemeyebilirsin diyeceğim, zaten bir ibrahim tatlıses bir ben hemen yaş göz pınarında hazır ağlama delisi benimde gözlerim sulandı. Ama çok şükür yeni birşey daha öğrendiğimin farkına vardım Dukan sayesinde vakti zamanında kendime dur diyemediğim ve zarar verdiğim şeyleri senin ve dukanın sayesinde kendi evladıma uygulamayacağım. Teşekkürler

Şuan itibariyle bilgimiz oldu...bilgilendirmeniz ve özel ilginiz için teşekkür ederiz..

ve dediğim gibi sadece gebelik bölümünde arkadaşlarınızın bir biri ile ilaç sirkülasyonu yapıp son kullanma tarihi gelmeden kullanmaları ve çok özel bir durum olduğu için (KANUNEN YASAK OLMASINA RAĞMEN BU RİSKİ ALARAK)
izin veriyoruz. Diğer başlıklarda bu duruma benzer paylaşım görürseniz lütfen bizlerle paylaşın.

Konu dukandır ama böyle bir açıklama yapmalıydık ....

Ben de aynı şekilde yapıyorum @scholarppty

Parça şeklinde alıp evde kendim rondodan geçirerek hazır hâle getiriyorum.
Bu defa miktar fazla olduğu için yarım soğan ve biraz maydonoz koydum, baharat olarak da kekik, tavuk otu, nane.
Harca köri ekleyen de var ama ben tadını sevmiyorum.

Yanmaz-yapışmaz tava almam lazım kendime.
Az dahi olsa pişirirken yağ koymayı istemiyorum

Bir dahaki sefere yulaf kepeği ile deneyeceğim, bugün kepek hakkım kalmamıştı

Son düzenleme:
selam canım
Ben bir önceki denememde 5+5 şeklinde yapmıştım. Ama düzenli bir şekilde yürütemedim ve diyeti bıraktım.
Bu kez 1+1 yapıyorum daha kolay geldi bana

Cevabın için teşekkür ederim.
Hashish de soruma cevap vermişti sağolsun, ona da burdan teşekkür etmiş olayım

5+5 şeklinde gitmenin daha kolay olduğunu düşündüm aslında ama sizlerden böyle yorumlar gelince 1+1 şeklinde gitmeye karar verdim. :81:

Birsey degil canim Insan bazi seyleri yasadikca anliyor. Benim kizimin dogusdan yeme problemi var derdim - simdi ise az yiyenlerden diyorum. Ne güzel, herseyi doyana kadar yiyor - gerisini birakiyor. Daha ne olsun?
Oglan yemek konusunda ablasindan rahat diyordum - tabagin dibini getirirdi artik o da birakmayi ögrendi (anne bitti diyor, tabagi itiyor).

Dün aksam yemeginde tabaklarina koydugumun sadece dörtte birini yediler.. Doyduk dediler, bende sofrayi kaldirdim. Eskiden cocuklar ac ac uyudu diye uyuyamazdim, ama simdi misil misil uyudum - cünkü iyi birsey yaptigima inaniyorum..

Bu sabah kahvaltida iki porsiyon yediler (normalde bir yerler)

merhaba hanımlar ben çok tembelim çoookkk
iş yerinde sürekli yöneyicinin biriyle tartışıyorum sinirimi bozuyor. Allahtan diyetime engel değil. sadece bugün yanımda yemeğimi getirmeyi unutmuşum o kadar :/
dün yorulduğum için bugün spor yapamadım.mayo aldk bugün annişimle. 10 kg vermeme rağmen hala aynada kendimi beğenmiyorum

Yemegini ihmal etme canim, ac ac gezersen tabi sinirlerin tepende olur aynada bende kendimi begenmiyorum, ama verdigimi görmek hosuma gidiyor.. Sende verdigin kilolari düsün, vermedigini degil.. Allahin izniyle gidecek hepsi

Bu arada ben özel mesaj gönderemiyorum - forumda 100 msj yazmamisim

herkese günaydın arkadaşlar btlbetül mesajını gördüm sevindim evehöxün öyküselimle üstümüzde olsın bu arada öyküselim tamam canım bugün bırakmak yok ona göre birlikte başarıcaz

bu günde aynı şekilde devam ediyoruuuzz.... olacak bu iş...

hala hastayım ama çok şükür tartı yüzüme güldü. Her ne kadar ailem yeter artık desede bugün daha iyi hissediyorum ve ortak karar kesinlikle daha önceden daha uzun zamanda ayaklanıyordum demek ki diyetin bana negatif bir etkisinden ziyade pozitif bir etkisi var. Şuan işyerindeyim izin formumu doldurdum onaylanmasını bekliyorum eve varır varmaz hemen sağlık ocağına gidip kan tahlillerimi yenileteceğim bir bakalım herşey yolundamı gerçi ben eminim ama ailemin ikna olması lazım :)

kızlar günaydın artık görev yerim değişti. inş. bu hafta güzel bir kiloyla bildirim yapıcam. gün içinde ara ara ziyaretinize gelicem sevgiler mutlu haftalar gülümsemeli 1 nisanlar

aynen devam canım bende merak ediyordum ne yaptıgını bırakmak yok

bu sabah 65.4 le uyandım nasıl bırakayım :)

Herkese günaydın arkadaşlar umarım herkes için güzel bir gün olur

Aminn canım sanada günaydın....

Aynen öyle güzel bir gün olacak dünü unutup hırsla ve azimle zayıfflayacagım kendime verdigim sözü tutup 21 temmuza zinde gircemmm

aynen öyle dün yok bu gün var....

geçmiş olsuuun....

kızlar günaydın artık görev yerim değişti. inş. bu hafta güzel bir kiloyla bildirim yapıcam. gün içinde ara ara ziyaretinize gelicem sevgiler mutlu haftalar gülümsemeli 1 nisanlar

gelmeyi unutma :)

cok iyi yaa demek buzdolabinda bekletebiliyoruz. Buzdolabinda en fazla kac gun beklemeli tavuk veya et suyu? ya ben durmadan tavuk hasliyorum suyunuda hemen o gun kullanmam gerekir gibi corba yapiyorum, pilav yapiyorum (evdekilere) iyi oldu bunu ogrendigim.

Günaydın kızlar forumu anca okuyabildim. form çayı içmeme rağmen 3-4 günde bir tuvalete çıkıyorum.
En sonuncusundada canım okadar yandıki anlatamam yarım saat kıvrandım çıkmadı resmen doğum yapar gibi :26:
İnşallah birdaha böyle olmaz. Çok kötü bişey :2: Benim gibi olan var mı acaba

yoğurdunun içine bol kırmızı pul biber koyup yemeyi denesene bana çok etkili oluyor....tabi mide problemin yoksa....

Tamam canım deneyeceğim inşallah sorun olmaz birdaha

Canım ben iki sabah aç karna goji berry yemiştim. İki akşamdır tuvalete zor yetişiyorum. Ben de çok etkili bu gojiler.
Tuvalete çıkmama rağmen tartıda + ları gördüm bu sabah, regl olmama bağladım. Ama yine de insanın morali biraz bozuluyor.

Aktardan alayım bari şunu :) benimde regl dönemim bide üstüne kabızlık eklenince karnım şişti yine dobik gibi
Adet döneminde ve tuvalete çıkmadan tartılmamak lazım aslında ama dayanamıyoruzki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…