Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar saolun ya moral veriyosunuz inşallah en kısa zamanda istediğiniz kiloya düşersiniz :) forum olmasa ben sürdüremezdim diyeti :) en uzun diyet sürem 5 gün.ama sayenizde bugun 2. haftam :)

kızlar saolun ya moral veriyosunuz inşallah en kısa zamanda istediğiniz kiloya düşersiniz :) forum olmasa ben sürdüremezdim diyeti :) en uzun diyet sürem 5 gün.ama sayenizde bugun 2. haftam :)
aynen canım yaklaşık 6-7 sene önce bir yapmıştım resmen ölüm diyetiydi (düşününce bile boğulasım geliyor) ama tartı hızlıdan gerileyince hırslanıyorum ben öyle kendi kendime yaptığım zaman veremeyince yılıp bırakıyordum Dukan sayesinde çok şükür hızlı hızlı veriyorum dikkat et sadece dukanın kurallarına uy başka hiçbirşey yapmana gerek yok rahat rahat verirsin sende

Lisabella,goldenVenus çok teşekkür ederim.

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Tatlandırıcı da şişkinliğe sebep olabilir.

Kızlar yarın dukana başlıyorum, ilk günüm atak günüm ilk günüm bana tavsiyeleriniz varmı? Bende yarın sizlere katılacağım:)

herkese iyi akşamlar, hatta iyi geceler. iyisinizdir umarım
şu diyeti bi yokuş aşağı vurdurmam lazım artık, yoksa bitmicek de bitmicek
ZEMMUFFcum hesabın kullanım dışı olmuş şimdilik ama çabuk geri gel emi

Selam arkadaşlar...
5+5 şeklinde seyir yapanlar var mı?

ben 5-5 başladım ve hala 5-5 devam ediyorum, çok da memnunum :)
kilo kaybı açısından bi farkı yok 1-1 ve 5-5in, hangisi size uygunsa onu yapın bence :)

scholarppty nickinizi yanlış yazdım muhtemelen kusura bakmayın, gaz sancısına kaynamış ve ılınmış su da çok iyi gelir,rahatlatır, rezene fayda etmezse deneyebilirsiniz :)

Kızlar yarın dukana başlıyorum, ilk günüm atak günüm ilk günüm bana tavsiyeleriniz varmı? Bende yarın sizlere katılacağım:)
merhaba inşallah herşey istedigin gibi olur sormak istedigin birşey olursa bende dahil olmak üzere eminim bütün arkadaşlar yardımcı olacaktır

Cokkk mutsuzum yaaa kacamak yaptım bunu niye yaptım bilmiyorum uffff 6 tane fındık ve pastanın üzerindeki beyaz cikolatadan 6 catal felan hüplettin kek ve krema degil ama cookkk pişmanım sinirimden agladım yaaaa ne olur bana akıl verin kilo vermemde durdu sanki reglimin son günü bu gün bir ilgisi varmıdır bide ne yapmalıyım atak yapıp diyeti başamı aliyimm offffffffffff

Hâlâ tatlandırıcı alamadım
Migros, Real, Carrefour vs hiçbir yerde bulamadım. Eczanede de yoktu ama yarın gelecekmiş.
Bugün kurabiye yapma plânım vardı ama maalesef yapamadım.
Ama...
Yağsız-tuzsuz, bol baharatlı, az soğanlı, az maydonozlu tavuk köftesi yaptım.
Elektrikli ızgarada pişirdim.
Hiç yağ eklemediğim için pişerken az da olsa yapıştı ama sorun yok
Evdekiler tadını yavan buldular ama yağsız-tuzsuz ancak bu kadar oluyor
İşte Dukan'a uygun tavuk köftelerim

Regl dönemindeysen tartıdaki rakamı önemseme, bu özel dönem nedeniyle kısa süreli kilo artışları olabilir.
Kaçamaktan sonra tekrar atak yapmana gerek yok.
Kaçamak yaptın ve bitti gitti, yarın seyirden kaldığın yerden devam

Son düzenleme:

hosgeldin,oncelikle diyetin ozetini ilk sayfada gormussundur..en onemli tavsiye tabiki kitabi okuman atak kurallarini iyice anlaman dukanin sitesinden testini yapip atak sureni belirlemen ve diyete baslaman.takildigin yerleri bizlere sorman ve buraya takilarak motive olman..

Son düzenleme:
Aylardır bu ilacın adı forumda yazıyor memnun olanlar pekçok ve tavsiye eden arkadaş deneyip öyle tavsiye etti.çok şükür herkesin beyni var eczacıya sormadan almayız biri alın dedi diyede almayız..önerilen tatlandırıcılarda alzehımer yapıyor bu cezayı hiç adil bulmadım..

forumda çeşitli topiklerde ilaç ismi önerilen yüzlerce mesaj varken... ve herkes foruma pc ile bağlanırken... google amca bir tık uzakta.

aslına bakarsanız dukan diyetini birçok doktor önermiyor ve insan sağlığına zararlı olduğuna dair bilimsel makaleler mevcut.madem bu kadar hassasız neden bu topic kapatılmıyor?

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Tatlandırıcı da şişkinliğe sebep olabilir.
teşekkürler. Tatlandırıcı değilde biberi çok kaçırdım heralde birde hiç yapmadığım bişi yaptım oğlanın vitamininden içtim ondan şüpheleniyorum :)

Sen hele bir başla biz burdayız hadi yakın zamanda yüzün gülecek hayırlı olsunnn...
teşekkürler annemde sularımızı kaynattı salgın varmış burda ama ılık tüketeyim dediğiniz gibi hayırlı geceler

hayır başa falan alma regl yüzünden durma yaşamış olabilirsin kaçamağıda ona sayalım neticede tatlı ve kuruyemiş regl dostu şeyler :) devam et bence kaldığın yerden eksileceksin merak etme :)

Merhaba
Sanırım site kuralları hakkında çok bilgiye sahip değilsiniz. Sitede ilaç önermek kanuni olarak suç(site kuralı olarak değil) dukanda önerilmesi de değil. Şunu da ifade etmeliyim ki dukan diyetinde de bu tür ilaçları önermek dukan diyetine ters. Burada insanların aklını karıştırmaktan öteye gitmez. X kişi de sonuç veren bir ilaç başkasında ölümcül sonuçlara yol açabilir. Ayrıca diyet konusunda sitede 3 yıldır hiç bir ilacın kullanım tecrübelerine ve tavsiyesine izin vermiyor ve o konuları hemen kapatıyoruz. Bu şekilde gözden kaçırdığımız konu var ise lütfen bizimle paylaşın. Site kurallarını hatta bu bölüm kurallarını lütfen dikkatlice okuyun...

http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/437617-uyari.html

Ayrıca bazı özel konularda (gebelik, tüp bebek gibi) sadece üyeler arasında ilaç tavsiyesi değil sadece aynı tedavi sürecinde olanların elindeki ilaçları taze tutmak adına değiş tokuşu açısından bu konulara izin vermekteyiz.

afiyet olsun canım. çok güzel görünüyor. tadının yavan olduğunu hiç sanmıyorum.{dukancı dukancının halinden anlar.}
tavuk kıyması satan bi yer görmedim ben. sen nerden edindin? kıyma çekilmesini mi rica ettin?

Ben göğüs etini rondodan geçiriyorum yalnız yaparken içine azıcık su koyuyorum ki rahat geçsin burger yapıyorum genelde marul ve turşu koyuyorum hardal denemedim ama acı sosla falan çok güzel oluyor yada dukana uyarlanmış muhammara falan yakışıyor hele soğuk nar şerbetiyle ay ağzım sulandı gece gece

Son düzenleme:
Şuan itibariyle bilgimiz oldu...bilgilendirmeniz ve özel ilginiz için teşekkür ederiz..

Selam kizlar
Bugün günümüz vardi, ve ben hic kacamak yapmadan atlattim Ama yanlis kakao ile yaptigim puddingden biraz aldim, bunuda aksam yemegi niyetine saydim.. "Bir porsiyon yerine yarim porsiyion alirsam, aldigim yag orani ayni" mantigiyla.
Önüme indirileni yememeye alistim, aslinda hicte zor degilmis. Zaten ben yemeyecegim dedigimde, kimse bana yediremez Benim sorunum yemeye basladigimda, sonunu getirememem Bu yüzden dukani seviyorum - bana "kibrit kutusu kadar yada 250 g" felan ye demiyor! Doyana kadar diyor..
Bu yasdan sonra doymayi ögrenmekte varmis
Bu arada iki cocuk annesiyim. Önceleri (yanlis oldugunu bildigim halde) cocuklara bir sekilde zorla yedirirdim.. Simdi "doyduysan kalkabilirsin" diyorum.. Yaslari henüz 3,5 ve 2... Doymayi bilmek, abartmamak, herseyi dozunda yemeyi insallah ögrenirler.. Bir cikolatayi bir anda bitirmemeyi ögrete bilirsem, ne mutlu bana..

Ayyy duygusallastim birden.. Annelik dünyanin en güzel, en verimli ve en zor meslegi olsa gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…