Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Geçen pazartesi başladığım dukanda çok iyi neticeler alıyorken ben yine nefsime yenildim.Bozdum yanii.Haftasonu yediklerime göre yine az bir zararla kurtulup bugün seyir yapıyorum.Yarından sonra 3 gün atak yapacağım.Galiba ben şu diyet işini beceremiyorum.

Yardım edin lütfen...

Arkadasim,sana yardim falan edemeyiz bu durumda sana yardimi yine sen yapacaksin..Ama bu aralar ozellikle yenilerde cok duymaya basladim ,ne bu kizlar daha diyetin basinda yok pudingler,yok ciklotalar ,yok kacamaklar...boyle olmaz yapmayin.ister kiziyor diyin ne derseniz diyin ama boyle olmaz.siz bu diyete basladiginizda inanarak;okuyarak baslamadinizmi nedir bu daha yolun basindayken igne batirmalar.Dedik diyoruz balona igneyi batirmayacaksin yok batirdiysanda sonucuna katlanacaksin..O nefsimize Hakim olamadiklarimiz simdilik bizim degil ama sonra yiyecegiz yine onlardan 3-5 ay yemeyi verin.diyet isi irade isi iradene Hakim olamayacaksan baslamayacaksin..
birde kacamagi yapip 3 gun 5 gun atak yapacagim diyorlar ne bu ya dukana yeni uygulamami getirdiniz.yeni baslayan arkadaslar ozellikle size soyluyorum kacamak yapmayin yapsanizda sonuclarina katlanin ve kilo veremezseniz bunu dukana baglamayin..tama yaptiniz diyelim vucudunuza atak ile yada yumruk ile yine dengesini bozmayin.yolunuza kaldiginiz yerden devam edin.zira yumruga yada ataga daha cok ihtiyaciniz olacak donemler olacak.

kizmak zorundaydim cunku yeter artik diyorum gunlerdir buraya yazilanlar karsisinda....

Arkadasim,sana yardim falan edemeyiz bu durumda sana yardimi yine sen yapacaksin..Ama bu aralar ozellikle yenilerde cok duymaya basladim ,ne bu kizlar daha diyetin basinda yok pudingler,yok ciklotalar ,yok kacamaklar...boyle olmaz yapmayin.ister kiziyor diyin ne derseniz diyin ama boyle olmaz.siz bu diyete basladiginizda inanarak;okuyarak baslamadinizmi nedir bu daha yolun basindayken igne batirmalar.Dedik diyoruz balona igneyi batirmayacaksin yok batirdiysanda sonucuna katlanacaksin..O nefsimize Hakim olamadiklarimiz simdilik bizim degil ama sonra yiyecegiz yine onlardan 3-5 ay yemeyi verin.diyet isi irade isi iradene Hakim olamayacaksan baslamayacaksin..
birde kacamagi yapip 3 gun 5 gun atak yapacagim diyorlar ne bu ya dukana yeni uygulamami getirdiniz.yeni baslayan arkadaslar ozellikle size soyluyorum kacamak yapmayin yapsanizda sonuclarina katlanin ve kilo veremezseniz bunu dukana baglamayin..tama yaptiniz diyelim vucudunuza atak ile yada yumruk ile yine dengesini bozmayin.yolunuza kaldiginiz yerden devam edin.zira yumruga yada ataga daha cok ihtiyaciniz olacak donemler olacak.

kizmak zorundaydim cunku yeter artik diyorum gunlerdir buraya yazilanlar karsisinda....
şimdi ağlıycam :KK5: ne desen haklısın ne denirki?:KK14:

şimdi ağlıycam :KK5: ne desen haklısın ne denirki?:KK14:

yapmayin kizlar gercekten yapmayin bu isten zararli yine siz cikarsiniz..ben aylarca tatli yemedim ama dert etmedim yiyecegim birgun diye..duaknda der oncelikle sizi kacamaga iten sebebi bulun ve onu cozmeye calisin.cok uzuluyorum ben daha henuz diyetin basinda bunlari duyunca.yolumuz uzun o yuzden bastan ipleri saglam tutmaliyiz..

Geçen pazartesi başladığım dukanda çok iyi neticeler alıyorken ben yine nefsime yenildim.Bozdum yanii.Haftasonu yediklerime göre yine az bir zararla kurtulup bugün seyir yapıyorum.Yarından sonra 3 gün atak yapacağım.Galiba ben şu diyet işini beceremiyorum.:KK14:

Yardım edin lütfen...

merhaba,3 gün atak yapmanıza gerek yok.seyirden devam edin derim.zaten birsüre sonra -fazlalıklarınızdan kurtulmaya başladıktan sonra-içinizden kaçamak yapmak gelmez.çünkü harcadığınız emeklerinize acırsınız en başta,bilirsiniz ki her yoldan sapmanız sizin sürenizi daha da uzatacak.zaten kilo fazlanız pek yok,yolunuz çok uzun değil yani.beceremiyorum diye birşey zaten yok.herkesin yaptığını siz de yapabilirsiniz.umarım kitabı okumuşsunuzdur,çünkü diyetin mantığını anlamak için bu çok önemli.kendinize güvenin gerisi zaten gelir.sevgiler...

Bende bana böyle sert bir tokat atan olsun diye yazmıştım.Teşekkürler Lisabella.Ağlasam sesimi duyar mısın?

merhaba,3 gün atak yapmanıza gerek yok.seyirden devam edin derim.zaten birsüre sonra -fazlalıklarınızdan kurtulmaya başladıktan sonra-içinizden kaçamak yapmak gelmez.çünkü harcadığınız emeklerinize acırsınız en başta,bilirsiniz ki her yoldan sapmanız sizin sürenizi daha da uzatacak.zaten kilo fazlanız pek yok,yolunuz çok uzun değil yani.beceremiyorum diye birşey zaten yok.herkesin yaptığını siz de yapabilirsiniz.umarım kitabı okumuşsunuzdur,çünkü diyetin mantığını anlamak için bu çok önemli.kendinize güvenin gerisi zaten gelir.sevgiler...

Teşekkür ederim pozitif geri dönüşün için.Evet kitabı okudum.Hatta belki hepinizden önce.İnşallah uygulayacağım. benden de sevgiler...

Bende bana böyle sert bir tokat atan olsun diye yazmıştım.Teşekkürler Lisabella.Ağlasam sesimi duyar mısın?

ama gunlerdir bakiyorum yazilanlara ozellikle yenilerin ama dayanamadim artik yaaa..yeter dedim.biz ilk basladigimizda gercekten eskiler hata yaptigimizda bizi yerin dibine sokup cikardilar ne oldu inanilmaz ise yaradi.herkes kendine zarari veriyor cunku.banane demek istemiyorum bu tarz kacamaklarda sonucta yolumuz dukan yolu bizi bir araya getiren sebep.elimizden geldigince yardimci olmaya calisiyoruz bizler.kacamak yapmada aglamada gel iradeli yaptigin diyetinde sonuclar karsisinda mutlu olup kahkahalar atalim aglamayalim:KK19:

Biliyorum ablacigim,takildim sana...EVet Dukandada oneriliyor lahana sebze gunlerinde.Gercekten zayiflamaya yardimci bir sebze.Onunla ilgili aklimda yanlis kalmadiysa pisirme suyuna katacagin karbonat gazini alabiliyordu..yada gaz giderici caylarla giderebilirsin..:KK34:

içine domatesini biraz fazla koyup tadını bastırabilirsin.ayrıca kimyon yakışıyor lahana çorbasına.kırmızıbiber vs baharatlarla da zenginleştirebilirsin.ama kimyonu mutlaka deneyin derim.:KK14:

şimdi birgüzel giyindim çıktım lahana almaya ama lahana bulamadım.bulduğum lahana 5 kilo gelir ben küçük istiyorum şöyle 2 kerede bitecek anlıyacagınız herzaman ortalıkta olan minik lahanalar kaybolmuş.artık çarşambaya pazara bakarım.orda küçük bulurum.hevesim kursağımda kaldı.gerçi lahanadan nefret ederim ama ilaç niyetine salatasını yapıp sadece ben yiyecektim.evde kimse lahana sevmez.ben turşusunu bile yiyemiyorum.ammma bu lahanalar ortada yok kendileri bilir.bende tavuk kıyma aldım geldim tavuk köfte yaptım akşama salatayla yerim artık.neye niyet neye kısmet

yapmayin kizlar gercekten yapmayin bu isten zararli yine siz cikarsiniz..ben aylarca tatli yemedim ama dert etmedim yiyecegim birgun diye..duaknda der oncelikle sizi kacamaga iten sebebi bulun ve onu cozmeye calisin.cok uzuluyorum ben daha henuz diyetin basinda bunlari duyunca.yolumuz uzun o yuzden bastan ipleri saglam tutmaliyiz..

yok canım. ben markete girip çikolatasız çıktığım zaman çok nadirdir. öyle azcık canımın sıkılsa hemen buzdolabıyla kaynaşırdım. ama bu sefer öyle değil. hatır gönül işlerine gelemiyorum. birde planlı bir hayatım olmuyor. hep başkalarının planlarıyla yaşıyorum. bir yere gidilecekse anlık karar verilip gidiliyor. birinde aç gezsem ikincisinde aç gezemiyorum sonuçta. hiç istekli olarak kaçamak olarak bozmadım. eğer öyle düşünsem bu diyetii götüremiyorum der bırakırdım. valla kızın sinirlenin. burda kimse kötülüğümüzü istediği için söylemez bunları. tekrardan tşk ederim. bireysel söylenmiş bişey değildi biliyorum.
hafta sonu kendime karnıbahar kısırı yaptım deneyen oldumu turşuda kattım içine yiyemedim. gezmeye götürdüm ama yiyemediğim için çöpü boyladı

ya arkadaşlar dukan günlüğü tutanınız varmı günlüğünü beslenmesini menülerini takip edip örnek alabileceğim biri. buraya sık ve düzenli gelemiyorum o yüzden burdaki yazıları çok sık takip edemiyorum. daha sakin şekilde yazıları takip edebileceğim günlüğü olan varmı???

Dukandaki ilk atak günümün ara öğünü yani ikindi menüsü; yogurt üzerine pul biberli yanında Light ıce tea

ya arkadaşlar dukan günlüğü tutanınız varmı günlüğünü beslenmesini menülerini takip edip örnek alabileceğim biri. buraya sık ve düzenli gelemiyorum o yüzden burdaki yazıları çok sık takip edemiyorum. daha sakin şekilde yazıları takip edebileceğim günlüğü olan varmı???

bende bir ara öyle bir arayış içine girdim ama olmuyor.... bütçene ve bünyene uygun programın zamanla oturacak.... http://www.........................../ burdan bir kaç tarif denersen sırayada koyarsan problem olmaz.....

misal benim her sabah fix menülerim;
- 2 yumurta + dukan krebi
- lorlu 2yumurta

öğlen etli bir şeyler ;
tavuk :ya haşlama ya sote ya fırında tavuk --- ki en çok buna takılıyorum her gün et yicek bütçe bende nerdee zorluyorum sınırlarımı dukana uycam diye.....
köfte
dana eti....

ara
kırmızı pul biberli yoğurt

akşam öğlenle aynı veya yoğurt....

kızlar ben perşembeden bu yana 500gr vermişim ne güzel dimiii???

süpper maşalllah..... :nazar::nazar::nazar:

Dukandaki ilk atak günümün ara öğünü yani ikindi menüsü; yogurt üzerine pul biberli yanında Light ıce tea

afiyet olsuuun :)

Kızlar bişey sorcam tartılma sıklığınız ne kdar? Ne zamanlar tartılıyorsunuz? Ben sabah aç karna tartılmıştım tekrar yarın sabah aç karna tartışmayı düşünüyorum ama bi öneriniz var mı? Sizler nasıl yapıyorsunuz?

Benim fazlam 3-4 kilo diye önerilerinize uyup Dukan'a başlamadım ama burada düzenli olarak sizin azim örneklerinizi gıpta ederek okuyorum. Annem de 82 kilo 63 ideal kilosu çıktı. Çektim karşıma konuştum sistemi anlattım sizin kilo tablolarınızı gösterdim, acayip heveslendi. Bende kendimde başlayamadığım diyeti annemde başlattım. 4 gün atak dönemi var 3. günündeyiz şimdiden 1.3 kilo verdi :KK70: Bakalım ağustosa kadar sabredebilecek mi?

Son düzenleme:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

canım benim,geçmiş olsun.:KK16:bol yeşil biber yeyip,kuşburnu içebilirsin.havalar çok aldatmaca yapar bahar ayında,dikkat edelim.ayrıca ben 54.9u görene kadar beni yakalamayacağın ne malum??:KK19:

teşekkurler cnm benim :KK19:

bu arada lisabella ablamızı delirtmişiz sonunda :KK17:
ablacım bu söyledikler in kaçamak yapanlara yada yapmaya yeltenenlere iyi bir ders oldu çok haklısın seni seviyoruz:KK52:

Arkadaşlar merhaba ben dün süttozu almak istedim aradım ama bulamadım sadece cofeemate marka light bulabildim. bu yapılan ekmeklere eklenen süt tozu bumu. ben başladıgımdan beri kepegi lorlu kurabiye ve krep olarak tükettim ama ekmek falanda yapmak istiyorum. Kuru kayısı bize yask mı? bu kefek galeta unu karışımı diye bahsediyorsunuz ya ben onuda bulamadım.:KK50::KK50: ekmek içine katmak için. bana cevap verirseniz çok sevinirim. sevgilerr

X