- 13 Mart 2008
- 449
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen pazartesi başladığım dukanda çok iyi neticeler alıyorken ben yine nefsime yenildim.Bozdum yanii.Haftasonu yediklerime göre yine az bir zararla kurtulup bugün seyir yapıyorum.Yarından sonra 3 gün atak yapacağım.Galiba ben şu diyet işini beceremiyorum.
Yardım edin lütfen...
şimdi ağlıycam ne desen haklısın ne denirki?Arkadasim,sana yardim falan edemeyiz bu durumda sana yardimi yine sen yapacaksin..Ama bu aralar ozellikle yenilerde cok duymaya basladim ,ne bu kizlar daha diyetin basinda yok pudingler,yok ciklotalar ,yok kacamaklar...boyle olmaz yapmayin.ister kiziyor diyin ne derseniz diyin ama boyle olmaz.siz bu diyete basladiginizda inanarak;okuyarak baslamadinizmi nedir bu daha yolun basindayken igne batirmalar.Dedik diyoruz balona igneyi batirmayacaksin yok batirdiysanda sonucuna katlanacaksin..O nefsimize Hakim olamadiklarimiz simdilik bizim degil ama sonra yiyecegiz yine onlardan 3-5 ay yemeyi verin.diyet isi irade isi iradene Hakim olamayacaksan baslamayacaksin..
birde kacamagi yapip 3 gun 5 gun atak yapacagim diyorlar ne bu ya dukana yeni uygulamami getirdiniz.yeni baslayan arkadaslar ozellikle size soyluyorum kacamak yapmayin yapsanizda sonuclarina katlanin ve kilo veremezseniz bunu dukana baglamayin..tama yaptiniz diyelim vucudunuza atak ile yada yumruk ile yine dengesini bozmayin.yolunuza kaldiginiz yerden devam edin.zira yumruga yada ataga daha cok ihtiyaciniz olacak donemler olacak.
kizmak zorundaydim cunku yeter artik diyorum gunlerdir buraya yazilanlar karsisinda....
şimdi ağlıycam ne desen haklısın ne denirki?
Geçen pazartesi başladığım dukanda çok iyi neticeler alıyorken ben yine nefsime yenildim.Bozdum yanii.Haftasonu yediklerime göre yine az bir zararla kurtulup bugün seyir yapıyorum.Yarından sonra 3 gün atak yapacağım.Galiba ben şu diyet işini beceremiyorum.
Yardım edin lütfen...
Arkadasim,sana yardim falan edemeyiz bu durumda sana yardimi yine sen yapacaksin..Ama bu aralar ozellikle yenilerde cok duymaya basladim ,ne bu kizlar daha diyetin basinda yok pudingler,yok ciklotalar ,yok kacamaklar...boyle olmaz yapmayin.ister kiziyor diyin ne derseniz diyin ama boyle olmaz.siz bu diyete basladiginizda inanarak;okuyarak baslamadinizmi nedir bu daha yolun basindayken igne batirmalar.Dedik diyoruz balona igneyi batirmayacaksin yok batirdiysanda sonucuna katlanacaksin..O nefsimize Hakim olamadiklarimiz simdilik bizim degil ama sonra yiyecegiz yine onlardan 3-5 ay yemeyi verin.diyet isi irade isi iradene Hakim olamayacaksan baslamayacaksin..
birde kacamagi yapip 3 gun 5 gun atak yapacagim diyorlar ne bu ya dukana yeni uygulamami getirdiniz.yeni baslayan arkadaslar ozellikle size soyluyorum kacamak yapmayin yapsanizda sonuclarina katlanin ve kilo veremezseniz bunu dukana baglamayin..tama yaptiniz diyelim vucudunuza atak ile yada yumruk ile yine dengesini bozmayin.yolunuza kaldiginiz yerden devam edin.zira yumruga yada ataga daha cok ihtiyaciniz olacak donemler olacak.
kizmak zorundaydim cunku yeter artik diyorum gunlerdir buraya yazilanlar karsisinda....
merhaba,3 gün atak yapmanıza gerek yok.seyirden devam edin derim.zaten birsüre sonra -fazlalıklarınızdan kurtulmaya başladıktan sonra-içinizden kaçamak yapmak gelmez.çünkü harcadığınız emeklerinize acırsınız en başta,bilirsiniz ki her yoldan sapmanız sizin sürenizi daha da uzatacak.zaten kilo fazlanız pek yok,yolunuz çok uzun değil yani.beceremiyorum diye birşey zaten yok.herkesin yaptığını siz de yapabilirsiniz.umarım kitabı okumuşsunuzdur,çünkü diyetin mantığını anlamak için bu çok önemli.kendinize güvenin gerisi zaten gelir.sevgiler...
Benimde dogum günümmm =)19 kilo vermeme rağmen ben de hala kendimi beğenmiyorum zaten bizi hırslandıran ve motivasyonumuzu arttıran bu değil mi?
21 temmuz benim doğum günüm senin için özelliği nedir?
Bende bana böyle sert bir tokat atan olsun diye yazmıştım.Teşekkürler Lisabella.Ağlasam sesimi duyar mısın?
Biliyorum ablacigim,takildim sana...EVet Dukandada oneriliyor lahana sebze gunlerinde.Gercekten zayiflamaya yardimci bir sebze.Onunla ilgili aklimda yanlis kalmadiysa pisirme suyuna katacagin karbonat gazini alabiliyordu..yada gaz giderici caylarla giderebilirsin..
içine domatesini biraz fazla koyup tadını bastırabilirsin.ayrıca kimyon yakışıyor lahana çorbasına.kırmızıbiber vs baharatlarla da zenginleştirebilirsin.ama kimyonu mutlaka deneyin derim.
yapmayin kizlar gercekten yapmayin bu isten zararli yine siz cikarsiniz..ben aylarca tatli yemedim ama dert etmedim yiyecegim birgun diye..duaknda der oncelikle sizi kacamaga iten sebebi bulun ve onu cozmeye calisin.cok uzuluyorum ben daha henuz diyetin basinda bunlari duyunca.yolumuz uzun o yuzden bastan ipleri saglam tutmaliyiz..
ya arkadaşlar dukan günlüğü tutanınız varmı günlüğünü beslenmesini menülerini takip edip örnek alabileceğim biri. buraya sık ve düzenli gelemiyorum o yüzden burdaki yazıları çok sık takip edemiyorum. daha sakin şekilde yazıları takip edebileceğim günlüğü olan varmı???
kızlar ben perşembeden bu yana 500gr vermişim ne güzel dimiii???
Dukandaki ilk atak günümün ara öğünü yani ikindi menüsü; yogurt üzerine pul biberli yanında Light ıce tea
Benimde dogum günümmm =)
kızlar ben perşembeden bu yana 500gr vermişim ne güzel dimiii???
canım benim,geçmiş olsun.bol yeşil biber yeyip,kuşburnu içebilirsin.havalar çok aldatmaca yapar bahar ayında,dikkat edelim.ayrıca ben 54.9u görene kadar beni yakalamayacağın ne malum??