Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Dukan diyetiyle zayıflayanların hepsi gerçekten kilolarına göre daha ince görünüyorlar. Dukan'ın benim için belirlediği hedefin yeterli olabileceğini düşünüyorum bazen, zayıflayanların önce-sonra fotoğraflarına baktıkça

Kızlar Pazartesi bende size katılıyorum dukana başlıyorum bende:) çok hazırım zindeyim heyecanlıyım:)

o kadar haklısın ki yüzümkızardı... dediğini yapıcam yarından itibaren 5 gün saf protein.. teşekkür ederim zemmuff...
yuz kzaracak bırşey yok canım benım..insanlık halı işte ama ne yaparsın başladık bu yola hedefe tam gaz ılerlemelı...inan işten dolayı bı haftasonum var onda da spor salonuna gıdiyorum en azından 1 kg olsun daha çabuk verebılır mıyım dıye..çok ani acıkmaların oluyorsa süte tarçın koyup iç canım ama 20 dakıka olsun sabretmen lazım..kan şekerını normale çekecektır tarcın..yada tarcınlı çay iç ve dereotu nane tuket..bu 3ü ani acıkmaları bastırıyor..başarılar canım..

dunyazade bılıyor musun zayıflayanların resımlerıne bakınca beyın öyle olmak istedıgımızı algılayıp leptin hormonu yanı zayıflama hormonunun salgılanmasını sağlıyormuş..bır nevı özenme ve içsel azim duygusu sanırım bunu yaptıran..bu nedenle özellıkle dukan-ing de gırıp gırıp bakıyorum zayıflayanların resımlerıne..en kuçuk çabayı bıle es geçmemek lazım..birde dukan yapanlar daha zayıf duruyor ya..daha ne olsun değil mi ? gelsın leptin hormonu

sevındım senın adına..boşaltım sıstemı duzgun çalışmayınca normal seyrınde kılo vermek zor oluyor gerçekten...kabızlık dukandakı en önemlı problem ve en akıllıcası hiç kabız olamamaya çalışmak..yeşil çay form çayları su hareket yetmıyorsa magnesıe calsie alınmalı bence..umarım yarın nöbetçi eczane bulursun canım..

10 kiloyu çok sorunsuz verdim .. hatta öle alışmıştım ki diyete o yüzden şimdi çok kızıyorum kendime.. nasıl bozdum diye .. biraz önce lorlu kurabiye yaptım tarçınlı.. yarın normal düzene dönücem inşallah 5 gün safprotein yapıcam..
beni motive ettiğin için ve eşsiz önerilerin için çok teşekkür ederim zemmuff.. 6-7 kilomu da inşallahbir an önce vericem ve buraya bitti diye yazıcam ...

tekrar tekrar teşekkür ederim acayıp gaza geldim..

o gaz dedıgımız motıvasyonla bıle yarına - çıkabılırsın..beyin bu yapamayacagı yok bu vucuda 6-7 kılo nedır kı canım ya..deryayı aşmışsın damlada mı bogulacaksın..23 kg verdım kaldı 15 kg valla gözumde hiç buyumuyor bılıyor musun..yarısından çogu gıttı ve en önemlısı bız dukanla nasıl kılo verılır ve verılen kılo nasıl korunur bunu ögrendık..gerı kalanda fasa fiso..yeter kı kaçamaksız ve sadık kalalım dukana..bazen düşünuyorum aç kalmadan bu kdar yıyerek verıyoruz kıloları daha neden başka arayışlar içine gırıyoruz kı..çok şukredıp halımıze devam etmek lazım canım..

senin verdiğin kiloya , sabrına , azmine hayranım ben zaten.. inşallah kalanları da gidecek.. tekrar teşekkür ederim desteğine herkese iyi geceler..

Arkadaşlar önceden Migros'ta Splenda satılıyordu. Bugün iki farklı şubesine gittim ama toz şeklinde göremedim raflarda. Real'de de yok. Eczane haricinde siz nerden temin ediyorsunuz Splenda'yı? Yarın limonlu kurabiye yapmak istiyorum, limon aromasını çoktan aldım ama tatlandırıcım yok

Son düzenleme:
Lütfen zayıflama veya zayıflamaya yardımcı ilaçlar önermeyiniz, ilaç isimleri zikretmeyiniz.

Yağ enzimi ihtiva ediyor diye önemsenmeyip tavsiye edilen ilacın düzenli spor yapılmazsa kolestrolü yükselttiğini, kötü kolestrolün yükselmesine bağlı olarak damar tıkanıklığı ve kalp damar hastalıklarına yol açtığını, kadınlarda adet düzensizliği yaptığını biliyor muydunuz?

Lütfen ilaçları şeker tavsiye eder gibi tavsiye etmeyiniz.

btlbetül çok sagol evet ya bu işi yarın bitirmeliyim kesinlikle yarın bozmıycam

tamam işte ben de öle oldum .. durduramıyorum kendimi.. 1-2 haftadır böyleyim.. bu son diyorum ertesi gün yinedayanamıyorum.. ama bu gün sondu.. gel sende yarın 5 gün saf protein yapalım ..

hadi bakalım bu gün kaçamak yok... hava miss gibi yürüyüş yapın dukandan kopmayın.... gözüm üzerinizde haaaaa :)

günaydın arkadaşlar... 55 li sayılarda takıldım kaldım...sanırım direnç kilom.

kadınlar kulübünde ilk defa mı bir ilaç adı kullandım faydasını gördüm diye öneriliyor acaba?illaki olacaksa küçük bir uyarı olsaydı keşke....

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-saglikli-yasam/480974-cla-kullananlar-deneyimleri-3.html

konuyla ilgili başlık ve spor yapmadan kullandığını yazan üyeler mevcut.keşke herzaman aynı hassasiyeti gösterebilsek????????????????

Son düzenleme:
herkese günaydın arkadaşlar btlbetül mesajını gördüm sevindim evehöxün öyküselimle üstümüzde olsın bu arada öyküselim tamam canım bugün bırakmak yok ona göre birlikte başarıcaz

biri cevap verirse sevinirim nasıl yazılana cevap verirken alıntı yapıp altına cevap yazıyosunuz bu arada ben telefondan yazıyorum biraz zor oluyor bazen kelimeler karışabilir büyük oglum laptopla fazla haşır neşir olunca bir haftadır kaldırma kararı aldık ondan telefonumdan takip ediyorum

hadi bakalım bu gün kaçamak yok... hava miss gibi yürüyüş yapın dukandan kopmayın.... gözüm üzerinizde haaaaa :)

evet alıntıyı yeni gördüm dedigim gibi canım sabah sabah iyi motive ettin takip ettigini düşününce bugün asla bozmam

Hayirli sabahlar dukandaslar
Bugün tartima asik oldum
Harbiden cok garip, günden güne kilolar nasil degisiyor.. Bi cikiyor, bir iniyor...
Olsun, ben eksilere adapte oluyorum
Persembeye bomba gibi girelim canlar

Bu arada bugün kardesimin günü var.. Pudding yaptim, koca bir tepsiye döktüm.. Megersem kullandigm kakao yagsiz degilmis ama ben günde zaten (bir tatli kasigi miydi?) yag almiyorum, acaba bundan bir kücük parca alsam? Aslinda almasamda olur, canim bile pek cekmiyor...yemiyecem yemiyecem

Son düzenleme:

günaydın insan bir yedimi sonu gelmiyor örnegin ben bir hafta ara verdim nugün yine başlıyorum tabiyki seninli benimkiyle bir degil ama boşver yeme yedin farzet verecegin kiloları düşün

günaydın insan bir yedimi sonu gelmiyor örnegin ben bir hafta ara verdim nugün yine başlıyorum tabiyki seninli benimkiyle bir degil ama boşver yeme yedin farzet verecegin kiloları düşün

Öyle tabi. Yalniz üzüldügüm, kendi diyetime uygun birseyler yapayim, orda birlikte yeriz diye adim atmamdi.. Nekadar sapsalim, kakaonun yag degilde seker oranina bakmisim.. Kakaoda zaten seker yok, ama yag orani %20
emegime yazik
Neyse, arkadaslar begenirde yerler insallah... Bende yemis gibi olurum. Olurmuyum

Merhaba,toplu alinti yapmak istediginde her mesajin sag alt kosesinde iki virgul isareti var cevap vermek istedigin mesajlarda onlara tiklar vede sonrasinda konuya cevap ver yada alinti ile cevapla dersen butun cevap vermek istedigin mesajlar acilacaktir.Ve her mesajin cevabini o mesajin QUOTE ile biten kismindan sonra yazmalisin..ama sanirim telefonlarda toplu alinti yapamiyorsun....kolay gelsin..

Iyi Pazarlar DUKANCANLAR

hepinize guzel,bol - li gunler olsun......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…