Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hep böyle gülersin inşallah arkadaşım,evet dediğin gibi çok kaliteli insanlar winnie ve lisebella,canlarım benim.

Delycim bu arada fazla heyecana kapıldım daha kilomu yazmamışım. Malum dün pasta yedim tabi sadece pastayla kalmadı ne yazıkki. Önceki gün tam hedef kilomun yüzüme gülümsediği güzelll günlerin ardından sabah tartıda yinede beni çok üzmeyecek bir rakamla karşılaştım. Neyseki yinede vermiş durumdayımmm.
GÜNCEL. 76,5
haftalık giden, -500 gr
hedefe kalan 1500 gr
toplamda gidenn -21500 gram vay vay vay yani vücudumun yaklaşık 4,558139534883721/1 'i hahahahah bunu bile hesaplamaya başladım artık.

bende becerememiştim ama sanırım bu defa oldu çok teşekkürler

hep böyle gülersin inşallah arkadaşım,evet dediğin gibi çok kaliteli insanlar winnie ve lisebella,canlarım benim.

Hepberaber gülelim snowdrop Rabbim hepimize böyle güzellikler nasip etsin herşekilde inşallah. Zaten ben hep bunu diyorum gönlü ameli güzel olanın mekanı da güzel olur.
Valla fazla polyannacı oldum ama birçok kez + gördüğümdede hep bunu dedim kendime biryerde hata yapıyorsun yumruk veya beyaz yapmadan hatanı bul ve hatayı düzelt hep güzel düşünmeye çalıştım ve çok şükür fazla sallanmadan attım fazlalıkları. Mistik dünya görüşünde de böyle değilmi evrene pozitif mesaj yolluyoruz evren sana pozitif olarak geri dönüyor auranı pozitif tutmaya çalışıyorsun...

bütün yazdıklarına katılıyorum arkadaşım,bu 2. deneyimim biliyosun,inan gözüzmün önünde ne yerlerse yesinler canım hiç istemiyor,helede senin gibi,lisebbella gibi aynı zamanda başlayıp ve benim diyeti bırakmam,sizlerinde bu kadar kg vermesi bana ayrıca bir azim kazandırdı,tekrardan bravomutlu olmak ne kadarda kolaymış değilmi ,şu kiloları ne kadar yük etmişiz sırtımızda her ortamda onun ezikliğini yaşamak,artık özgürsünüz siz,darısı bana inşallah

Bildirim

Baslangiç kilo :78.200
baslangiç tarihi :28.01.2013
hedef kilo : 58
boy :1.61
geçen haftaki kilo : 68,500
güncel kilo : 67.200

dely 'cim şimdiden teşekkürler , herkese bol eksili günler

Canim arkadasim,tesekkur ederim ayy tamam utandirmayin artik bir amac icin yollarimiz burda kesisti tabiki hem diyet yaptik kilo verdik hemde saglam dostluklar kazandikdiyet isi tek basina yapilacak bir is degil tabiki destege fazlasiyla ihtiyac duyuyoruz bu donemde iste onuda burda birbirinden guzel insanlarla fazlasiyla veriyoruz birbirimize..iyiki dukan bizi bu cati altinda topladi

Sevgili DELY

Bende hersey ayni gecen hafta ile degismene gerek yok canim.Simdiden ellerine saglik ve tesekkurler guzel insan

Merhaba kızlar:):) umarım güzel bir gün geçiriyordur herkes, işyeri yoğun öğle arasında yazayım hemen dedim:)
çok cevap veremesemde hergün okuyorum ve inanılmaz destek alıyorum sizlerden ilk kez bi diyeti sürdürebiliyorum, duraklama olsada pes etmiyorum kaçamak yapmıyorum:) iyiki varsın kadınlar kulubüüüüüüü

dukan diyetine başlangıç tarihi:27/02/2013
dukan başlangıç kilo:105,7
geçen perşembe kilo:98,00
güncel kilo:96,2
boy:1,73
fark:-1,80 kg teşekkürler delly:)

sevgili ve biricik rakibem stajer06;

burda o kadar tatlı,çikolata sözü geçtiki dayanamadım gittim puding yaptım:)))

1 kasesini yedim bile

ama iddiam devam ediyor bilesin

olur canım olur bak haftaya daha güzel gidecek ,bozma moralini

ooooo şekerim hoşgeldin topiğe ,evet sana söylediğim gibi haftaya güzel rakamlar göreceksin inşallah

şeker destegin ve yol göstermelerin için sana teşekkürediyorum.Seninde bildigin gibi bu yolda yanlız yürülmüyor ,arkadaşa ve senin gibi düşünen insanlara ihtiyac duyuluyorrr :)))) YAŞASIN ZAYIFLAMA KARDEŞLİGİİİİ

Bildirim
Baslama 10.09.2012
Baslama kilo 91
Boy168
Hedef68
Gecen hafta 76.2
Bu hafta 75.5
Giden 700 gr

bildirim:
başlama tarihi:26 şubat
başlama kilom : 60.100
geçen hafta 55.600
güncel kilo: 55.400
hedef kilo: 53
boy:1.62

herkese sevgiler

Merhaba kızlaaarrr!!

Herkese bol eksileeerrr

Geçen haftaki kilon kaç acabaa?

Sen de geçen haftaki kilonu yazmamışsıınn..

Başlangıç kilom:75
Geçen haftaki kg: 65,2
Bu haftaki kg :63,9
Fark. 1,3
hedef kilo :58
boy:1.65

Başlama tarihini yazmamışsın..?

Arkadaşlaaaarrrrrr:

Başlama tarihi
Başlama kilo
Hedef kilo
Geçen haftaki kilo
Güncel kilo
Boy

lütfeeenn..

Arkadaşlar bana kimse cevap vermedi... Kilo bildirim günü arada kaynadım galiba :S

canım benim ,bu topikten ayrılmak yok burda kocaman bir aileyiz,hiç yanlız hissetmesin burda kendini,yani iyi günde kötü günde moral bozukluğunda,kaçamak krizin tuttuğunda hemen gir topiğe,rehberlerimiz başta lisebella olmak üzere sana canla başla yardımcı olacaktır,birlikte bizde vereceğiz bu kiloları.

kızdırmayın dely ablamı NOKADARR ULEYYNNN!!

dely dely delyyyyyy bende geldim gördünmü tekrardan benide eklermisin

Baslangiç kilo - 81,9
baslangiç tarihi - 2 mart 2013
hedef kilom- 65
boyum - 1.65
geçen haftaki kilom - 77,7
bu haftaki güncel kilom- 77
haftalik kilo farki - 0.7
toplam kilo farki - 4.9 kg

dely emeğin için şimdiden teşekkürler.umarım geç kalmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…