SURAT AYNEN BU ŞEKİLDEEEEE
tebrikler canım lisabellaaaaammmmm benim güzel arkadaşıııımmmmm eeeee daha ne yapabilirimmm bir dakikaçocuklar gibi şeniz bugünnnn ooooh ne hayırlı bir gün ya oğluşumun doğumgünü ve lisabellamın editörlük günü ya ben cidden çok sevindim tatlım ya....
:18::18::18:ama bir yandanda korkuyorum o kadar işin arasında bana nasıl güzellik koçluğu yapacaksın merak ediyorum:18::18::18: ama sen yaparsın güzel arkadaşım beniiiimmmmmm.Allah nazarlarsan saklasıııın seni.
Seni tanıdığım ve güzel dostluklar kurduğum kah gülüp eğlendiğimiz kah veremediğimiz kilolar nedeniyle oturup puffladığımız, bu süreç zarfında adeta kardeş gibi olduğumuz günler içinnn (cünkü bazen kardeşimden daha fazla vakit geçiriyorum sizinle özellikle winnie ve seninle), verilen kilolar ve harcanan emekler içiinnnn şunu demek istiyorum. Dukan bize çok şey öğretti şimdi 100 küsür gün önce çok kilo aldın diyen kişilere şunu demek istiyorummm. KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR DEVRAN DÖNER...
Zayıfız mutluyuz dukanla gururluyuzzzzz
Durmak yok yola devammm Dukan amcam bu ara gönlümde tek sevdaaammm.
allahtan önceden yazdığım şeyi bi yere kaydetmişim .
weight loss - diet ticker
bu siteye gir.
Weight loss u seç
çıkan sayfada alt zemini seçmek için. 1 den 18 e kadar sayfa var tek tek girip bakabilirsin. Zemini seçmek için yanında ki kutucuğu işaretle next de. Imleci seçmeye geldikkk.. Aynı şeyi onun içinde yap. Sonra next de
choose a password/pin: Buraya mutlaka şifre girmen gerekiyor. Her seferinde kafadan atsanda olur. çok önemli değil.
Altında ki seçeneğe dokunmuyoruz.
Bi altında yazan track bölümünde weight i seç
weight measurements yazan yere geldikk..
Weight units: Olan yer kilograms seçilecek
your target weight: Hedef kilon
your starting weight: Başlangıç kilo
your current weight: Güncel kilon
weight date başlangıç tarihin
waist measurements burayı es geçelim. Yapmasakta olur.
Body mass ındex (bmı) - optional yere geldikk
height units olan yeri metric sı seçiyoruz. Boyumuzu giriyoruz.
Next dedikten sonra,cetvelimiz çıkıyor. üstünde sağ tıklayıp,özelliklere girip orda ki linki kopyalıyoruz. Profilimize girip cetvel yazan yerede linkini yapıştırıyoruzz..
hep böyle gülersin inşallah arkadaşım,evet dediğin gibi çok kaliteli insanlar winnie ve lisebella,canlarım benim.
Hepberaber gülelim snowdrop Rabbim hepimize böyle güzellikler nasip etsin herşekilde inşallah. Zaten ben hep bunu diyorum gönlü ameli güzel olanın mekanı da güzel olur.
Valla fazla polyannacı oldum ama birçok kez + gördüğümdede hep bunu dedim kendime biryerde hata yapıyorsun yumruk veya beyaz yapmadan hatanı bul ve hatayı düzelt hep güzel düşünmeye çalıştım ve çok şükür fazla sallanmadan attım fazlalıkları. Mistik dünya görüşünde de böyle değilmievrene pozitif mesaj yolluyoruz evren sana pozitif olarak geri dönüyor auranı pozitif tutmaya çalışıyorsun...
SURAT AYNEN BU ŞEKİLDEEEEE
tebrikler canım lisabellaaaaammmmm benim güzel arkadaşıııımmmmm eeeee daha ne yapabilirimmm bir dakikaçocuklar gibi şeniz bugünnnn ooooh ne hayırlı bir gün ya oğluşumun doğumgünü ve lisabellamın editörlük günü ya ben cidden çok sevindim tatlım ya....
:18::18::18:ama bir yandanda korkuyorum o kadar işin arasında bana nasıl güzellik koçluğu yapacaksın merak ediyorum:18::18::18: ama sen yaparsın güzel arkadaşım beniiiimmmmmm.Allah nazarlarsan saklasıııın seni.
Seni tanıdığım ve güzel dostluklar kurduğum kah gülüp eğlendiğimiz kah veremediğimiz kilolar nedeniyle oturup puffladığımız, bu süreç zarfında adeta kardeş gibi olduğumuz günler içinnn (cünkü bazen kardeşimden daha fazla vakit geçiriyorum sizinle özellikle winnie ve seninle), verilen kilolar ve harcanan emekler içiinnnn şunu demek istiyorum. Dukan bize çok şey öğretti şimdi 100 küsür gün önce çok kilo aldın diyen kişilere şunu demek istiyorummm. KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR DEVRAN DÖNER...
Zayıfız mutluyuz dukanla gururluyuzzzzz
Durmak yok yola devammm Dukan amcam bu ara gönlümde tek sevdaaammm.
olur canım olur bak haftaya daha güzel gidecek ,bozma moralini
ooooo şekerim hoşgeldin topiğe ,evet sana söylediğim gibi haftaya güzel rakamlar göreceksin inşallah
GÜNAYDINLAR MUTLU VE EKSİLİ BİR PERŞEMBE SİZLERİN OLDU İKİ HAFTADIR KAÇIRIYORUM BİLDİRİMİ BUGÜN SIRF BİLDİRİM İÇİN ERKENCİKTEN KALKTIM..
BAŞLANGIÇ TARİHİ :03.03.2013
BAŞLANGIÇ KİLO:79kg
HEDEF KİLO:60
GÜNCEL KİLO:74
BOY:1.61
umarım doğrudur..
Günaydınn listeye benide eklerseniz sevinirim
Başlangıç tarihi: 17 Mart 2013
hedef kilo: 57
başlangıç kilo: 72.4
güncel (şuanki) kilo: 66.2
boy: 168
sizce 12 günce 6 kg vermek normalmi bana çok geldi kızlar ama herkes nekadar zayıfladın diyor tabii
Başlangıç kilom:75
Geçen haftaki kg: 65,2
Bu haftaki kg :63,9
Fark. 1,3
hedef kilo :58
boy:1.65
şeker destegin ve yol göstermelerin için sana teşekkürediyorum.Seninde bildigin gibi bu yolda yanlız yürülmüyor ,arkadaşa ve senin gibi düşünen insanlara ihtiyac duyuluyorrr :)))) YAŞASIN ZAYIFLAMA KARDEŞLİGİİİİ
Merhaba kızlaaarrr!!
Herkese bol eksileeerrr
Geçen haftaki kilon kaç acabaa?
Sen de geçen haftaki kilonu yazmamışsıınn..
Başlama tarihini yazmamışsın..?
Arkadaşlaaaarrrrrr:
Başlama tarihi
Başlama kilo
Hedef kilo
Geçen haftaki kilo
Güncel kilo
Boy
lütfeeenn..
Merhaba kızlaaarrr!!
Herkese bol eksileeerrr
Geçen haftaki kilon kaç acabaa?
Sen de geçen haftaki kilonu yazmamışsıınn..
Başlama tarihini yazmamışsın..?
Arkadaşlaaaarrrrrr:
Başlama tarihi
Başlama kilo
Hedef kilo
Geçen haftaki kilo
Güncel kilo
Boy
lütfeeenn..