- 13 Mayıs 2008
- 952
- 9
- 38
SURAT AYNEN BU ŞEKİLDEEEEE
tebrikler canım lisabellaaaaammmmm benim güzel arkadaşıııımmmmm eeeee daha ne yapabilirimmm bir dakika çocuklar gibi şeniz bugünnnn ooooh ne hayırlı bir gün ya oğluşumun doğumgünü ve lisabellamın editörlük günü ya ben cidden çok sevindim tatlım ya....
:18::18::18:ama bir yandanda korkuyorum o kadar işin arasında bana nasıl güzellik koçluğu yapacaksın merak ediyorum:18::18::18: ama sen yaparsın güzel arkadaşım beniiiimmmmmm. Allah nazarlarsan saklasıııın seni.
Seni tanıdığım ve güzel dostluklar kurduğum kah gülüp eğlendiğimiz kah veremediğimiz kilolar nedeniyle oturup puffladığımız, bu süreç zarfında adeta kardeş gibi olduğumuz günler içinnn (cünkü bazen kardeşimden daha fazla vakit geçiriyorum sizinle özellikle winnie ve seninle), verilen kilolar ve harcanan emekler içiinnnn şunu demek istiyorum. Dukan bize çok şey öğretti şimdi 100 küsür gün önce çok kilo aldın diyen kişilere şunu demek istiyorummm. KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR DEVRAN DÖNER...
Zayıfız mutluyuz dukanla gururluyuzzzzz
Durmak yok yola devammm Dukan amcam bu ara gönlümde tek sevdaaammm.
hep böyle gülersin inşallah arkadaşım,evet dediğin gibi çok kaliteli insanlar winnie ve lisebella,canlarım benim.