Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tebrik ederim arkadaşım , bu kadar güzel yürekli olup burda hepimize tek tek moral verip,motive edip bizleri sevindirdin ,buda sana mukafatı hayırlı olsun.

Son düzenleme:

bizide görür artık dimi winni ıslatalım

bende bu gün bir karar aldım sürekli ben tatlı sevmiyorum ki dicem... çukulata hiç sevmem dicem... dedikçe beynime yerleşçek bu... tatlı sevmeyen insanlar var gerçekten... diye diye öyle alışçak ağzım beynim... her şey kafada bitmiyo mu nasılsa... bu taktiği tuttum ben ... bakalım.... tatlıı hiç sevmeem... böööğğk...

canim cok tesekkur ederim.hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapmaya calisiyoruz..

tebrik ederim arkadaşım , bu kadar güzel yürekli olup burda hepimize tek tek moral verip,motive edip bizleri sevindirdin ,buda sana mukafatı hayırlı olsun.

tesekkur ederim arkadasiminan hepimiz birbirimize yardimci olmak icin elimizden geleni yapiyoruz.diyet isi destek isi,motivasyon isi....o yuzden birlikte keyifle basariyoruz

günaydınlarrrr
sabah sabah kaç kere çıktım tartının başına hep aynı rakam hep aynı rakam. spor salonuna 3. gidişimdi. o kadar kalori harcadım+ tatlandırıcı hiiiiç tüketmedim+sütü azalttım. ama sonucu biraz daha fazla olmalıydı reglinin etkisi bu kadar fazla olamaz ama

başlangıç tarihi:7 şubat
hedef kilo:59
başlangıç kilo:79,6
geçen hafta ki kilo:70,7
güncel (şuanki) kilo:69,4
boy:1,64

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın arkadaşlar.

Dely ciğim şimdiden ellerine sağlık. Sağol

Başlangıç tarihi :06.03.2013
Başlangıç kilo :69
Boy :1.58
Hedef Kilo :52
Geçen hafta :63.7
Güncel kilo :62.8

Kızlar ya ben bu çizelgeyi güncelleyemiyorum. yardımlarınızı bekliyorum.

Sağlıkla zayıflayalım inşallah. Sevgiler.

çikolata da kimmiş

bende bunu anlamıyorum. bi insan nasıl tatlı sevemez. hadi acıyı sevmez anlarımda bu tatlı yahuuu. hormonlarımızı depreştiren bişiyy..

sabah sabah tartta yeşil renk arıyorum
sonradan düştü jeton. tebrik ederim ablaaaa. çokta yakışmış
senden alıntı yaptığımda yazının sonuna saygılar efeniiimmm yazıcam

Günaydınlarrrrrrr.
İşlerimin yoğunluğundan foruma çok az girebiliyorum bu aralar Dün ilk defa dalgınlıkla normal kola içtim bir bardak ve içtikten sonra farkettim zero olmadığını. Oysaki zero da yanımdaydı tv izlerken onu açmamışım bile. Çok üzüldüm gerçekten ama oldu birkere.

28.03.2013

Başlangıç tarihi:18.02.2013
Başlangıç Kilo: 75 kg
Hedef Kilo: 58 kg
Geçen Haftaki Kilo: 68.5
Bu Haftaki Kilo: 67.5
Bir Haftalık Değişim: 1 kg
Kalan Kilo: 9.5 kg
Toplam Giden: 7.5
Boy: 1.60
(Atak 7 gün)
(Seyir 32.gün)

yok canim vermissin yine uzme tatli caninieger regl donemindeysen normal 1-2 kilo fazla cikar emin ol.asil reglin olup bittikten sonra birden buyuk bir rakam gorursun canim

ticker factory cizelgesinden bahsediyorsun sanirim.yine siteye gidip yeni degerlerini girip sondaki http ile baslayip png ile biten linki burdaki profil duzenledeki cizelgene yapistir..

çikolata da kimmiş

hiiiç ne iğrenç şey o öyle....

bende bunu anlamıyorum. bi insan nasıl tatlı sevemez. hadi acıyı sevmez anlarımda bu tatlı yahuuu. hormonlarımızı depreştiren bişiyy..

Allah ım Allaah ım biz ne anlatıyoz burda.... ben o insanlara hep hayretle bakmışımdır... ama onlar hep zayıf.... aaahhh ahhhh.... bende tatlıyı sevmiyorum.... bana bu yaptıklarından sonra aramızdaki her şey bitmiştir... Aynada koca totoma baktıkça bu gelcek aklıma...

harbiden ama neyse dusmus jeton gecte olsacok tesekkur ederim canimkiz yok valla yapma oyle seyler utanirim ben eskisi gibi devam

bide yiyip yiyip kilo almayan uyuzlar yok muuuu

catlak_kemmik lahana diyeti nasıl gitti bilmiyorum ama kendimle ilgili bir tespitim oldu. Arkadaşlar Dukan' a uygun lahana çorbası yerine ben internetten lahana çorbası tarifini bulup 3 gün sadece lahana yemiştim kilo verme sürecini hızlandırmak için. Evet 3 günde hızla düşüş gösterdim ve 63.7' den 62.3' e düşmüştüm geçen hafta ancak farkettim ki bu düşüş geçici bir düşüşmüş. Zaten ben o kadar hızlı düşüşle yağ yakacağımızı düşünmüyorum. Giden sudan gitti sanırım çünkü bu diyetin ardından Dukan' ın normal seyrine döndüğümde hemen 63.5 ' e çıktım tekrar ve 1 hafta boyunca kilomu tekrar 62' lere indirmek için sıkı bir şekilde seyir evremi uygulamaya devam ettim. Ve bugün gördüğünüz gibi kilomu ancak 62.5' e düşürebildim. Yani lahana diyetindeki hızlı düşüş geçici bir düşüş ve asla araya böyle şeyler sokmayı tavsiye etmiyorum çünkü bir de üstüne açlık çekerek boşuna aç kalmış oldum, sürekli midem bulana bulana lahana yemeye çalışarak resmen eziyet etmiş oldum kendime. Dukan'la verdiğimiz kilolar güçlendirmeyi de yaparsak motivasyonumuzu kaybetmezsek kalıcı olacak buna inanıyorum...

Dely' cim kilo bildirimim şu şekilde;

Başlangıç tarihi 10/01/2013
Başlangıç kilo 67.5
Boy 1.66
Hedef kilom 58
Geçen Haftaki Kilom 62.3

Bugün kü Kilom 62.5

Emeğin için teşekkürler Dely :)

elam kızlar nasılsınız?? kusura bakmayın uğrayamadım uzunca bir süredir :S bugün A10den plates seti aldım adım sayar aldım artık hareketimi ölçüp ona göre spor yapacağım vee bu akşamdan itibaren plates yapmaya başlayacağım evde :) birde dün akşam helva yaptım sonrasında hiç birşey yememek için yani dünden itibaren 30 nisanda 60 ı görene kadar tövbeliyim sınırlı izinlilere kaçamaklara falan :) bu hafta bi 64.8 bi 66.3 bi 65.9 oldum ama bu sabah 65.6 çıktım geçen haftaya göre 100 gram almış gözüküyorum. dün sebze günümdü normal sanırım böyle olması. birde bir haftaya kalmaz regl olurum sanırım oda var :S

bildirim:
başlangıç : 70.3
geçen hafta: 65.5
bu hafta: 65.6
fark +100
toplam fark: 4.7
kalan: 7.6
hedef: 58 55
gün: 5 atak + 28 seyir

bide yiyip yiyip kilo almayan uyuzlar yok muuuu

heee benim arkadaşl kitlem oluyo onlar... ama biri hiç bişi yemiyo 47 kg felam.... bildiğin yemiyo... sorunun mmu var diyorum yok diyo :)) algılıyamıyo beynim yemek yememeyi.... diğeri bildiğin götürüyo 50 kg... ben garibim sürüne sürüne gr erimeye çalışıyom..... ama bişiyide kabul etmek lazım hiç te benim gibi pis boğaz değiller.... ben ayrı bi türüm yaa.... hakettmişim ben bu cüsseyi....

Canım ya yaptım ama bana yeni adres vermiyor. pin girdiğimdede benim çizelgem açılmıyor.

sırf lahana sürdürmedim. proteinle beraber hareket ettirdim. sporu arttırdım,sütü azalttım,tatlandırıcıyı bıraktım regl olmama rağmen 1,300 gitti. çok etkilemedi sanırım mutluyum da mutsuzum :26: 6'lı rakamlara düşmek güzelll

Eger beni listeye alırsanız ilo bildirimim; BAŞLANGIC TARİHİMM;10.03.2013 BASLANGIC KİLOM;78.6 BOYUM;1.65 HEDEF KİLOM;57 GEÇEN HAFTA; 74.9 GÜNCEL KİLOM;74.8 Regli oldum ondadır diye düşünüyorum Ayrıca diyetimi 1 hafta kadar yanlış uyguladım ama şu anda 1 gün protein,1 gün protein+ sebze uyguluyorummm haftaya daha dogru kilom cıkar öyle umut ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…