Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın hatunlar herkes kilo vermiş ben almışım.:KK14::KK14::KK14:benimle beraber başlayanlar benim 2 katımı vermiş.ben zor gidiyorum ne yapayım öyle olsun zor gitsin.gitsinde

başlangıç tarihi=14 şubat
başlangıç kilo=79.6
geçenhaftaki kilo=73.8
bu haftaki kilo=74.8
kilokaybı=+1 kg

neyse sporu yoğun yapıyorum ona bağlıyorum.kas miktarım artmaya başladı.çünkü bukadar diyete gitmeliydi.ama sporun önce kilo yapacağını sonrada zayıflatacağını biliyorum.birde yaş faktörü var yaş 42 olunca kilo vermede 20-30 yaşlardaki gibi olmuyor.yani eskiden bukadar çabayla en az 12 kilo vermiştim.neyse daha reglimde bitmedi.zatan regli sonrası 2 gün tartılmayın ödem daha gitmemeiştir diyorlar.dukana 6 haftayı tamamladım sayılır.yaza kadar böyle böyle gidecek inşallah.6 haftada 5 kiloda azdeyil buda başarı.

Canım ya yaptım ama bana yeni adres vermiyor. pin girdiğimdede benim çizelgem açılmıyor.

bir yerde eksik birsey yapiyorsundur iyice bak canim cunku olmamasi icin bir neden yok.pin girmezsen zaten acilmaz pin kesin girmelisin uydur birsey amac pin kismina birsey yazmak..bir daha bak bulamazsan ilgili linke gozatalim tekrar:KK34:

Selam kızlar yazdıklarınızı okuyorum tüm hafta ama yazmaya gelince yok
Annem bîze geldi kalıcak bir haftadır dukanı salladım zaten anne yemeklerini görünce
Bildirim
Geçen hafta 77.2
Bu hafta 76.5
İnşallah hepiniz çok çok vermişsinizdir
Delyy selamlar sevgiler

Başlangıç Tarihi: 2 Kasım 2012

Başlangıç Kilo: 86.6

Geçen Haftaki Kilo : 71

Güncel Kilo: 70.2

artık 6 ile başlayan sayılar görmek istiyorum...

:KK14:

kızlar bende beceremiyorum şu cizelgeyii yaaa

Allahtan önceden yazdığım şeyi bi yere kaydetmişim .
Weight Loss - Diet Ticker
bu siteye gir.
Weight Loss u seç
çıkan sayfada alt zemini seçmek için. 1 den 18 e kadar sayfa var tek tek girip bakabilirsin. zemini seçmek için yanında ki kutucuğu işaretle next de. imleci seçmeye geldikkk.. aynı şeyi onun içinde yap. sonra next de
Choose a Password/Pin: buraya mutlaka şifre girmen gerekiyor. her seferinde kafadan atsanda olur. çok önemli değil.
altında ki seçeneğe dokunmuyoruz.
bi altında yazan track bölümünde weight i seç
Weight Measurements yazan yere geldikk..
Weight Units: olan yer kilograms seçilecek
your target weight: hedef kilon
your starting weight: başlangıç kilo
your current weight: güncel kilon
weight date başlangıç tarihin
Waist Measurements burayı es geçelim. yapmasakta olur.
Body Mass Index (BMI) - Optional yere geldikk
height units olan yeri metric SI seçiyoruz. boyumuzu giriyoruz.
next dedikten sonra,cetvelimiz çıkıyor. üstünde sağ tıklayıp,özelliklere girip orda ki linki kopyalıyoruz. profilimize girip cetvel yazan yerede linkini yapıştırıyoruzz..

başlangıç tarihi 18 mart 2013
başlangıç kilo 93
hedef kilo 68
güncel kilo 87
toplam verilen kilo 6

kızlar 11 günde 6 kilo verdim bana da verdiğim kilo biraz çok gibi geldi endişeliyim :KK43:

Arkadaşlar size bir şey daha danışmak istiyorum. Çocukken hatırladığım bir yöntem vardı; Anneannem beyaz peyniri akşamdan suya koyardı, sabah tuzu çıkmış olurdu ben çok severdim o tadı. Evde beyaz peynirlerim var kalıp kalıp. Ailede kuru gıda işiyle uğraşanlar var onun için benim evimden peynir eksik olmuyor. Kendi peynir markamız var ve anneannem olsun, annem olsun her geldiklerinde ya da ben gittiğimde mutlaka bana kahvaltılıklar verirler. Eşim ülseratif koliti olduğu için sütlü olan hiç bir şeyi yiyemiyor. Ben de diyete başlayınca evde kalıp kalıp beyaz peynirim kaldı dolapta. Bozulacaklar diye üzülüyorum resmen zarar ziyan ve müsriflik... Şimdi o beyaz peynirleri değerlendirebilmek için akşamdan suya koydum. Tuzu tabii ki çıktı ancak bu yöntemle peynirin yağı da çıkmış oluyor mudur sizce ? Emin olamadım bu konuda ve size bir danışayım dedim, ne yapacağım bu beyaz peynirleri ben ? :)

spor sonrası soda ne güzel oluyormuş.bunu unutmuşum.kış olduğu için içemiyordum şimdi hava soğuk ama ben içtim.iyi geldi.bugün bayağı zorladı spor.hoca hergeçengün daha zor hareket yaptırıp sayısını artırıyor.hepimizi fit yapacakmış.

başlangıç tarihi 18 mart 2013
başlangıç kilo 93
hedef kilo 68
güncel kilo 87
toplam verilen kilo 6

kızlar 11 günde 6 kilo verdim bana da verdiğim kilo biraz çok gibi geldi endişeliyim :KK43:

11 günde 6 kilo iyi değil çok iyi. 2 günde 1 kiloya tekabül ediyor nerdeyse. haftada 1 kilo bile veremeyenlerimiz -ki mesela ben- var, endişe edicek bi durum yok hiç:KK48:

Dely'cim bildirimdeki şeyleri bu kez yazmıyorum çünkü artı ya da eksi oynama yok. Geçen hafta 64tü bu hafta da 64, kolay gelsin canım :KK54:

Lisabella sizin de editörlüğünüz hayırlı olsun :KK9:

Yeter düşürme o hedefi yeter kızzz yeter.. Çatlıcam valla çat diye :KK9: Yağ kalmadı vücudunda zaten..

Süper görünüyorsun; kabana sığdın da bollaştı bile üstünde.. Sonra istediğin elbiseyi alıp düğünlerde de salınacaksın ohh..

Ama eminim sen güçlendirmeyi de çok sıkı yapıp orada da kilo vereceksin canım arkadaşımm :KK16:..

Tatlııııımmmm senin güzel gören gözlerinden kaynaklı benim süper görünmemmm. Ha giden kiloların yanında verilen tavsiyeler harfiyen uygulanıyor onunda etkisi var tabi güzelleşmemde :KK52: ayyyy aman sabahlar olmasın çok mutluyum ben bugün sebebi ortada tabi... Yavrum nisan 21 de seyir sonu dedim ama benim bilgisayar kafayı yedi ve ben dukanda hesapladığım çizelgem dahil birsürü evrak silindi bugün yine hesaplayıp ortalama ne kadar demiş bana ona bakacağım valla gün hesabına göre başladığmı tarihten mayısa tekabül ediyorsa mayısta bitireceğim tabi o zamana benim hedef muhtemel kuvvetle zaten düşmüş olacak

11 günde 6 kilo iyi değil çok iyi. 2 günde 1 kiloya tekabül ediyor nerdeyse. haftada 1 kilo bile veremeyenlerimiz -ki mesela ben- var, endişe edicek bi durum yok hiç:KK48:

Dely'cim bildirimdeki şeyleri bu kez yazmıyorum çünkü artı ya da eksi oynama yok. Geçen hafta 64tü bu hafta da 64, kolay gelsin canım :KK54:

Lisabella sizin de editörlüğünüz hayırlı olsun :KK9:

Tesekkur ederim sevgili hashish:KK16:

günaydınlarrrr:KK8:
sabah sabah kaç kere çıktım tartının başına:KK47: hep aynı rakam hep aynı rakam.:KK36::KK36::KK36: spor salonuna 3. gidişimdi. o kadar kalori harcadım+ tatlandırıcı hiiiiç tüketmedim+sütü azalttım. ama sonucu biraz daha fazla olmalıydı :KK5: reglinin etkisi bu kadar fazla olamaz ama

başlangıç tarihi:7 şubat
hedef kilo:59
başlangıç kilo:79,6
geçen hafta ki kilo:70,7
güncel (şuanki) kilo:69,4 :KK5:
boy:1,64

olur canım olur bak haftaya daha güzel gidecek ,bozma moralini:KK3::KK3::KK3::KK3:

Eger beni listeye alırsanız ilo bildirimim; BAŞLANGIC TARİHİMM;10.03.2013 BASLANGIC KİLOM;78.6 BOYUM;1.65 HEDEF KİLOM;57 GEÇEN HAFTA; 74.9 GÜNCEL KİLOM;74.8 :KK43: Regli oldum ondadır diye düşünüyorum Ayrıca diyetimi 1 hafta kadar yanlış uyguladım ama şu anda 1 gün protein,1 gün protein+ sebze uyguluyorummm haftaya daha dogru kilom cıkar öyle umut ediyorum

ooooo şekerim hoşgeldin topiğe ,evet sana söylediğim gibi haftaya güzel rakamlar göreceksin inşallah:KK9::KK9::KK9:

:KK52::KK52::KK52::KK52:SURAT AYNEN BU ŞEKİLDEEEEE:KK52::KK52::KK52::KK52:
tebrikler canım lisabellaaaaammmmm benim güzel arkadaşıııımmmmm eeeee daha ne yapabilirimmm bir dakika :KK55::KK55::KK55: çocuklar gibi şeniz bugünnnn ooooh ne hayırlı bir gün ya oğluşumun doğumgünü ve lisabellamın editörlük günü ya ben cidden çok sevindim tatlım ya....
:18::18::18:ama bir yandanda korkuyorum o kadar işin arasında bana nasıl güzellik koçluğu yapacaksın merak ediyorum:18::18::18: ama sen yaparsın güzel arkadaşım beniiiimmmmmm. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Allah nazarlarsan saklasıııın seni.

Seni tanıdığım ve güzel dostluklar kurduğum kah gülüp eğlendiğimiz kah veremediğimiz kilolar nedeniyle oturup puffladığımız, bu süreç zarfında adeta kardeş gibi olduğumuz günler içinnn (cünkü bazen kardeşimden daha fazla vakit geçiriyorum sizinle özellikle winnie ve seninle), verilen kilolar ve harcanan emekler içiinnnn şunu demek istiyorum. Dukan bize çok şey öğretti şimdi 100 küsür gün önce çok kilo aldın diyen kişilere şunu demek istiyorummm. KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR DEVRAN DÖNER...
Zayıfız mutluyuz dukanla gururluyuzzzzz
Durmak yok yola devammm Dukan amcam bu ara gönlümde tek sevdaaammm.

X