- 10 Ağustos 2011
- 313
- 213
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayatim,ama tam bugday unu bize hicbir sekilde uygun bir ekmek degilkisakin bir daha yeme..tekrar soyluyorum harika vermissin,eger hic verememis gibi olsaydin uzulmeni anlardim ama gercekten iyi sonuc..simdi ne yapiyoruz onumuze bakiyoruz
bu hafta başladıysanız haftaya bildirim yapacaksınız.
listeyi dely ablam hazırlıyor. yoğun olduğu içinde sadece perşembe günleri gelebiliyor.
perşembe günleri en geç 15:00 a kadar bildirimleri yapmış oluyoruz. bildirimlerde şu şekilde olmalı
başlangıç tarihi:
hedef kilo:
başlangıç kilo:
güncel (şuanki) kilo:
boy:
ruby blogger mı oluyon seeenn kardeşin kurunca haber ver seruvenını takıp edelım.. sevıyorum blogları ya
sabah menüm
yulaftan krep
acılı ,lor peynirli omlet
dürüm yaptım yedim
1 kupada çay..
gunaydin canim,sana bahsettigim canli yayinda yaptigim tart iste burda
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/589191-nevrestenin-mutfagi-227.html
KAÇ KİLO VERECEKSIN dunyazade..kaç kılosun boyun kaç ve hedefın nedır ? bunları değerlendırmek ve en önemlısı güçlendırmeye gelene kadar seyırde kaç kılo verecegıni görmek lazım canım..Çok güzel kilo vermişsin. Sen zaten bu yolun en zor kısmını geride bırakmışsın. Tebrik ediyorum seni :)
Benim yolum da uzun olduğu için ben iki kez atak yapmayı düşünüyorum. Dukan vermesi gereken kilo miktarı fazla olanlara atak ve seyir sonrası güçlendirme yapıp tekrar atakla başlamalarını öneriyor. Böyle bir seçenek olduğunu görünce atak ve belli bir süre seyir yapıp sonra güçlendirme yapmadan tekrar atak yapsam mı diye düşünmeden edemedim :)
bu diyete bugün başlama kararı aldım hadi bakalım inşallah etkili olur etkili olanlar varsa yorumlarınızı esirgemeyin :) tabi tariflerinizide
çok sevındım adına..2 kişi yazmak ivmeyi dahada artıracaktır..ve emın ol motıvsyon açısından çook güzel bir yöntem..takipteyız rubygirlevet bloggermış canım tamam kurulunca yollarım adresini, bide arkadaşım başlıycak bu diyete onunla yazacagız paylaşacagız :13:
atak kesinlikle etkili ve gaza getirici... seyirde biraz niyeti bozabiliyosun, bozma.... ve haklılar bayaaaa bayaaa masraflı.... maliyet 200 tl yi aştı tek benim boğazım... eve tavuk stokla hatta tavsiyem odalardan birini tavuk üretimi için kullan, ben öyle yapmaya karar verdim... tatlandırıcını yulaf kepeğini malzemelerini topla bence önce... malzemeyi alınca bu kadar masraf yaptım artık bırakamam diyosun :) tatlı krizlerin için mutlaka tatlandırıcın olsun diyorum daha da bir şey demiyorum.... 69 dum atak sonrası 66.5 oldum yani 6 günde süper bence.... bu sabah seyirim 5. günü 66.3 üm .... seyirde biraz kaçamak yaptım ondan üç dört günlük duraklamam hatta artılara fırlamam oldu.... bi daha kaçamak mı töbe..... biz niye yapamayalım bak yapan arkadaşlar var burda süpper kilo vermişler... onların izindeyim bende.... inşallah olcak Allah tan başka hiç bişi istemiyorum şu aralar ev araba verseler istemicem o derece....
Tebrikler canım süper görünüyor..
Öncelikle medeni cesaretin ve KK tarihinde ilk olduğun için sonra da o güzel tart için kutluyorum..
Bu arada senin renk kırmızıdan yeşile dönmüş.. Hayırdır güzelim KK dilindeki anlamı nedir ki bunun??
gunaydin canim,sana bahsettigim canli yayinda yaptigim tart iste burda
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/589191-nevrestenin-mutfagi-227.html
inanamıyorum ala sen ya doğuştan marifetlisin ya da butik pastahanelerden ders felan almış olmalısın ne kadar güzel bir görüntü böyleeee tadını merak etmiyorum ama ellerine sağlıkkkkk
turkologcum o kadar ot çöp denedım yeşil çay kadar işe yarayanını görmedım..birde tere tüket yeşillik olarak oda yeşil çayın taze hali mubarek..ZEMMUF önerilerin için çok teşekkürler evet yeşil çay hiç içmiyorum sevmiyorum diye ama bu günden itibaren başlayacağım akşamda sebze günümde olmama rağmen önerine kulak asıp bir bardak süt içtim proteine biraz daha özen göstereceğim ve şu kabızlık için goji berry şart oldu onu da araştırayım bulup alayım ve değindiğin noktaya sen deyince farkettim ben sadece bir defa balık yedim hiç balık tüketmiyorum halbuki severim de çok sağol canım desteğin için