Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

poyraz cim ben de asilama oldum hatta bu 3. asilamam. ins ikimiz de citir anne oluruz, ve diger isteyen arkadaslar da :)

bilemiyorum zemmuf cum ya niye olmadi, silikon kalibim yok ondan olmus olabilir.
alicam bi bakayim nerde varmis.

ben bildirime hep gec kaliyorum bugunden yazsam olur mu acaba?

beyazkelebek85

Bildirim

Baslangiç kilo 68.1
baslangiç tarihi 27 subat 2013
hedef kilom 59
boyum, 1.65
bu haftaki güncel kilom, 63.9
haftalik kilo farki 0.8
toplam kilo farki 4.2 kg
BKI 23.4

sanirim bu kadardi.
optum ellerinize saglik :)

Son düzenleyen: Moderatör:

ZEMMUF önerilerin için çok teşekkürler evet yeşil çay hiç içmiyorum sevmiyorum diye ama bu günden itibaren başlayacağım akşamda sebze günümde olmama rağmen önerine kulak asıp bir bardak süt içtim proteine biraz daha özen göstereceğim ve şu kabızlık için goji berry şart oldu onu da araştırayım bulup alayım ve değindiğin noktaya sen deyince farkettim ben sadece bir defa balık yedim hiç balık tüketmiyorum halbuki severim de çok sağol canım desteğin için

Yarın ben işteyken bildirimler verilecek ben de şimdiden yazayım bari :)

Bildirim:

Başlangıç kilo : 86
Başlangıç tarihi :11 Mart 2013
Hedef kilom :65
Boyum :1.63
Güncel kilom : 81
Haftalık kilo farkı: 0
Toplam kilo farkı: 5 kg

çizelgeyi merakla bekliyorum ilk defa gireceğim emeğinize sağlık

bildirim yapanlar yurt dışında mı yaşıyor? biraz erken olduda bildirimler

bildirim ne zaman yapılıyor tam olarak? ben bu hafta başladım bildirimimi bi sonraki hafta mı yapıyım? işler nasıl yürüyor? :)

bildirim ne zaman yapılıyor tam olarak? ben bu hafta başladım bildirimimi bi sonraki hafta mı yapıyım? işler nasıl yürüyor? :)

bu hafta başladıysanız haftaya bildirim yapacaksınız.
listeyi dely ablam hazırlıyor. yoğun olduğu içinde sadece perşembe günleri gelebiliyor.
perşembe günleri en geç 15:00 a kadar bildirimleri yapmış oluyoruz. bildirimlerde şu şekilde olmalı

başlangıç tarihi:
hedef kilo:
başlangıç kilo:
güncel (şuanki) kilo:
boy:

bildirim yapanlar yurt dışında mı yaşıyor? biraz erken olduda bildirimler

haklısın erken oldu canım yok ben yurt dışında değilim ama yarın akşam 20.00a kadar internete giremeyeceğim bu yüzden bu hafta da bildirimi kaçırmak istemedim Öğretmenim okulda da nete girme şansım yok

. heyecanlıyım. birden bildirimler başlayınca panik oldum

sabahın köründe bildirim yapıyorum derken
gece bildirim yapanları gördüm gülümsedim:)
bende çok fena unutkanlık başladı.
geçen hafta tam olarak kaçtım hatırlamıyorum
son durum: 66,1
yalnız bugün yarın regl olacağım ve vücudumda çok ödem var.

sevgiler, kolaylıklar herkese ve
çok teşekkürler dely, şimdiden:)

GÜNAYDINLAR MUTLU VE EKSİLİ BİR PERŞEMBE SİZLERİN OLDU İKİ HAFTADIR KAÇIRIYORUM BİLDİRİMİ BUGÜN SIRF BİLDİRİM İÇİN ERKENCİKTEN KALKTIM..

BAŞLANGIÇ TARİHİ :03.03.2013
BAŞLANGIÇ KİLO:79kg
HEDEF KİLO:60
GÜNCEL KİLO:74
BOY:1.61

umarım doğrudur..

günaydın kızlar,kilo bildirimim..delly listeye benide eklermisin canım ))
boy 1.72
başlangıç kg:89
hedef:73

BAŞALANGIÇ:21 MART

geçen hafta 89:00

bu hafta:86.3

giden 2.700 gr

üzgünüm kızlar,lisebeellaaa,geçen dukan yaptığımda atakta 3.200 kg vermiştim neden bugün böyle oldu,o zaman 97.5 la bşlamıştım ondanmı yani kilom daha çoktu,yada dün sebze günümdü o etkilemiş olabilirmi,moralim bozuldu offf,bilinçliyim ama yinede kendimi daha fazlaya hazırlamıştıımmm

Başlangıç Tarihi : 14.11.2012
Başlangıç Kilo:75
Geçen Haftaki Kilo:66,2
Bu Haftaki Kilo:66,4
Fark:+200
Boy:165

İki ileri bir gerilerdeyim hala.. Ama devam devam

tamam canım bekliyorum.

gunaydin canim,sana bahsettigim canli yayinda yaptigim tart iste burda

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/589191-nevrestenin-mutfagi-227.html

Sakiiiin moralini bozma bence harika vermissin.ama biliyorsunki ikinci kez yapanlar ilkkinde alinan sonucu almiyorlar ..hepsi etkilidir bu 500 gramda gerek ikinci dukan olmasi,gerek dunki sebze gunun olmasi.....ben cok begendim sonucunu sende hic moralini bozmadan yoluna devam ediyorsun

günaydın arkadaşlar dely şimdiden sağol

baslangic tarihi:21 ocak 2013

baslangic kilo:64,1 kg

hedef kilo:54 kg

gecen haftaki kilo:55,5 kg

guncel kilo:55,2 kg

1 haftalik degisim :-0,3 kg dünkü yediğim hurmalar

beni biraz rahatlaattın canım,lisaa kendim evde tam buğday unuyla ekmek yapmıştım onu yiyodum sabahları ceviz büyüklüğü kadar,acaba az vermeme bu sebeb olabilirmi,çokmu taktım neyşimdi krep yaptım yulaftanakşamada şu mahlepli ekmekten yapıp atarım dolaba.

günaydın arkadaşlar:))

canım davetlere giderken yanında birşeyler hazırlayıp götür.ben öyle yapıyorum zaten en fazla 1 saat sürüyor ikram faslı.ama evde ağırlamak biraz sıkıntı işte..

türkolog yeşil çayı içemiyorsan-ki ben hiçç içemiyorum ve alışamadım birtürlü- soğutup başına dik canım.ilaç niyetine,,

kıyamam,çok geçmiş olsun arkadaşım...

bazen benimde öyle diyesim geliyor:))))),heleki defalarca cevap vermeme rağmen sağolsun kayınvalidem aynı soruyu sormaktan birtürlü vazgeçmiyor.....

hoşgeldiniz,bu sefer başarırsınız inşallah...

Hayatim,ama tam bugday unu bize hicbir sekilde uygun bir ekmek degilkisakin bir daha yeme..tekrar soyluyorum harika vermissin,eger hic verememis gibi olsaydin uzulmeni anlardim ama gercekten iyi sonuc..simdi ne yapiyoruz onumuze bakiyoruz

delycim;

geçen hafta evde olmadığımdan dolayı tartılamadım.ama birönceki bildirimim 56.8 di.

güncel kilom ise 55.3

dellycim ben güncel kilomu 53 yaptım birde,şimdiden çokkk teşekkürler

Son düzenleme:
Günaydınlar arkadaşlar;

Başlangıç: 1 Şubat - 67,8 kg
Boy: 1.63
Hedef: 55 kg
Geçen Hafta: 63
Bugün: 63,2

Bu arada bebek sahibi olmak konusundaki iyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkürler kızlar. Sizi seviyorummm

Dely'cim ellerine sağlık şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…