Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydınn listeye benide eklerseniz sevinirim

Başlangıç tarihi: 17 Mart 2013
hedef kilo: 57
başlangıç kilo: 72.4
güncel (şuanki) kilo: 66.2
boy: 168

sizce 12 günce 6 kg vermek normalmi bana çok geldi kızlar ama herkes nekadar zayıfladın diyor tabii

işte biliyodum ama üşendim yulaftan ekmek yapmaya onu yyiyeğim dedim bir kaç gün,neyse bugün yaptım ama,doğru öylüyosun sonuç o kadarda kötü değil,ben abarttım azcık::tabiki önüme bakıyorum

teşekkür ederim catlak_kemmik :) inşallah haftaya güzel haberlerle bildirime katırılırım :)

Delycim simdiden tskler

Baslangic tarihi: 05.03.13
Baslangic kilo: 82,5
Hedef kilo:62
Gecen hafta: 77,6
Güncel kilo: 76,6
Bir haftalik degisim: 1 kg
Boy: 166 cm
Toplam giden: 5,9 kg

Son düzenleme:
Başlangıç tarihi : 20 şubat 2013
Başlangıç kilo : 67 kg
hedef : 55 kg
geçen hafta : 63.1 kg
güncel : 62.3 kg
boy : 1.62 cm

herkese günaydın kızlarr... bol eksili bi bildirim günü olur inşallahh dely cim şimdiden teşekkürler emeklerin için

bu diyete bugün başlama kararı aldım hadi bakalım inşallah etkili olur etkili olanlar varsa yorumlarınızı esirgemeyin :) tabi tariflerinizide

sabah menüm

yulaftan krep

acılı ,lor peynirli omlet

dürüm yaptım yedim
1 kupada çay..

KAÇ KİLO VERECEKSIN dunyazade..kaç kılosun boyun kaç ve hedefın nedır ? bunları değerlendırmek ve en önemlısı güçlendırmeye gelene kadar seyırde kaç kılo verecegıni görmek lazım canım..

bu diyete bugün başlama kararı aldım hadi bakalım inşallah etkili olur etkili olanlar varsa yorumlarınızı esirgemeyin :) tabi tariflerinizide

atak kesinlikle etkili ve gaza getirici... seyirde biraz niyeti bozabiliyosun, bozma.... ve haklılar bayaaaa bayaaa masraflı.... maliyet 200 tl yi aştı tek benim boğazım... eve tavuk stokla hatta tavsiyem odalardan birini tavuk üretimi için kullan, ben öyle yapmaya karar verdim... tatlandırıcını yulaf kepeğini malzemelerini topla bence önce... malzemeyi alınca bu kadar masraf yaptım artık bırakamam diyosun :) tatlı krizlerin için mutlaka tatlandırıcın olsun diyorum daha da bir şey demiyorum.... 69 dum atak sonrası 66.5 oldum yani 6 günde süper bence.... bu sabah seyirim 5. günü 66.3 üm .... seyirde biraz kaçamak yaptım ondan üç dört günlük duraklamam hatta artılara fırlamam oldu.... bi daha kaçamak mı töbe..... biz niye yapamayalım bak yapan arkadaşlar var burda süpper kilo vermişler... onların izindeyim bende.... inşallah olcak Allah tan başka hiç bişi istemiyorum şu aralar ev araba verseler istemicem o derece....

evet bloggermış canım tamam kurulunca yollarım adresini, bide arkadaşım başlıycak bu diyete onunla yazacagız paylaşacagız :13:
çok sevındım adına..2 kişi yazmak ivmeyi dahada artıracaktır..ve emın ol motıvsyon açısından çook güzel bir yöntem..takipteyız rubygirl

Başlangıç kilom:74.400
Geçen haftaki kg: 63
Bu haftaki kg :62.400
Fark. _600 gr
Dely hanım şimdiden teşekkürler.

canım çok tatlı anlatmışsın kendini özellikle şu tavuk üretim konusunu inşallah bizde veririz benim acayip çikolata krizlerim oluyor ama artık şu düşünceyi aklımda yer etmeye çalışıyorum ki daha rahat kilo verebileyim yediğim bir çikolata göbeğime bir katman olarak ekleniyor ve güzellik mi çikolata mı diye düşündüğünde güzellikk rahat yaşam demek isterim o yüzden artık kararlıyımmm

Caniim arkadasim cok tesekkur ederim oncelikle tarti begendigin icin

hiim o yesildegerli yoneticilerden diyet bolumu editorlugu teklifi geldi,bende madem zaten kilo vermeye calisan biri olarak ve vermek isteyen herkeside sonuna kadar destekledigim icin seve seve kabul ettim bu gorevi..hiim yaramazlik yok ona gore

inanamıyorum ala sen ya doğuştan marifetlisin ya da butik pastahanelerden ders felan almış olmalısın ne kadar güzel bir görüntü böyleeee tadını merak etmiyorum ama ellerine sağlıkkkkk

allah iyiligini versin Sabah Sabah guldurdun beni begenmene cok ama cok sevindim ve cok tesekkur ederim guzel sozlerine tadini anlatmayayim ben ama diyet sonrasi anlatirim demedi demehem bak istedigimiz kiloya dukan ile cok kolay inecek ve onlardan yiyecegiz bizde az kaldi arkadasim

turkologcum o kadar ot çöp denedım yeşil çay kadar işe yarayanını görmedım..birde tere tüket yeşillik olarak oda yeşil çayın taze hali mubarek..
balık fırında çok guzel oluyor üstelık dukan yaglı yagsız dıye ayırmıyor balıgı herturlusunun faydası var yanı..
az proteın tuketmemeye çalış zaten çokta tok tutuyorlar..
gojı berry mutlaka gec suda ıslatıp sabah suyunu ılk iş tuket..ha bırde 10 gunde 1 defa bıle olsa lasix alıp kullan ..ödem atmaya birebir..ödem tuttugu içinde kılo veremıyor olabılırsın..başarılar canım

Abowwwww

Kız sen editör mü oldun şimdi... Büyük haber Şok Şok Şok!!!

Tebrikler arkadaşımmm

Ayy çok sevindim, O iyi kalbin ve yardım severliğin ile haketmiştin zaten canım arkadaşımmm

Verdiğin emekleri herkes de görüyormuş demek ki buna çok sevindimmmm

Süper, Süperrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…