Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hayırlı olsun bebeğin benimde 4 aylık var:)))) şimdi bende fazlalıklarımı vermeye çalışıyorum senin kaç kilo fazlan var ?benim durum rezalette;((

benimde öyle valla durum rezalett :KK1: ben deyim 25 sen de 3 yani nasıl gider bilmem yaz da geliyor. benim kızda 6.5 aylık oldu seninkide hayrlı olsun canım benim allah analı babalı büyütsün

teşekkür ederim,Allah herkesin çocuğunu bağışlasın,isteyenlerede nasip etsin inşallah.. Aralık ayının başında başladım canım ben.toplamda 3 kaçamağım oldu ama 2si tadımlık şeklindeydi...

canım benim yediklerin sanki çok az gibi geldi...

öncelikle afiyet olsun diyeyim...:KK1: olur o kadar,anacığının yanına gitmişsin,yaptığı yemeklerden yemişsin,özlem gidermişsin...
bu 15 gün geçmez artık... çok iyi bilirim o bekleyişi.. umarım biranönce hamile kalrsın canım benim:KK19:

ben de Ağustosta doğum yaptım.ama emziriyorsan güçlendirmeden başlaman gerek bebişin için.yok emzirmiyorsan daha doğrusu emziremiyorsan-ki her anne bebeğini emzirmek ister,en gıcık aldığım soru niye emzirmiyorsun? sanki keyfimizden süt olmadı... -hoşgeldin:))

teşekkürler canm benim hoş gördük aslında uzun zamandır kadınlar kulübü üyesiyim ama pek giremiyorum bebişten dolayı valla emziremiyorum bende malesef sütüm az geliyo emiyo ama günde bi iki kere doymak amaçlı değil oda işte bnde eylülde doğum yaptım fazlalıklarla başım dertte :KK1:

akşam yemeği olarak alabalık ızgara vee dukan ekmeğimi yedim.
arkasına tarçınlı süt içtim kii. tatlı şeysim dürtüklemesin beni diye.
nar şerbeti yaptım onu içtim. 2 litrelik sıvı kotamı doldurdum:KK19:

yarın bomba gibi geçsin lütfen lütfen lütfen. regli olduğum halde + görmek istemiyorum ben :KK5:

çok tesekkür ederim canım ilgin için.. gerçi benim cetvel çok kötü ama belki motive olurum herkes görücek diye .yeni doğum yaptım evlendiğimden beri aldıklarımla 35 kilo fazlam var çoook mutsuzum:KK43:((((((
+

kimin kilosu ne olursa olsun bizim için hiç sorun değil ki. şuana kadar kimseye ayy senin kilon çok fazlaa. gibi alaya alıp,küçük düşürülen kimse olmadı. olursada bu gruptada barınacağını hiç sanmıyorum. aramızdan kimse izin vermez buna. ayrıca 100 lü rakamlardan düşenlerde var. yazmak gerekiyor mu bilmiyorum ama motive olmak ve diyete sadık kalmak için burdayız.

Dukana Kasımın 14 ünde başladım canım.. Ve evet ne kadar zor olsa da azmettim vereceğim..
Sabahtan akşama kadar işte oturuyormak ve çok geç akşam yemeği yemekte beni yavaşlatan şeyler..

Birde bizim ofis sırf erkek ve sürekli tatlıymış pastaymış eksik olmuyor :18:
Daha bugün winnieeeee diye seslenip, seslenip tatlı yemem için ısrar ettiler..
Abartmıyorum 4-5 kere ayrı ayrı sordu hepsi.. Yeter artık zayıflama lafları da gırla zaten..
Ama azimliyim bu duraklamayı kırıp 60'ı yakalayacağım artık başka yolu yok..:KK4:
erkekler ve tatlı çok ilginç:KK53: normalde bayanlar yapar. bu benim ikinci şaşırmam oldu doğrusu. devlet su işlerinde çalışan bi arkadaşım var erkek. onlarda da erkek nüfusu fazla ve sürekli gün yapıp face e foto yüklüyorlar:KK1: bi gün matine yaparsanız hiç şaşırmıycam diyorum
x

çok teşekkür ederim hemen yapıcam şimdi:KK66:))
rica ederiimm :)) :KK19:
selamlar kızlar bi kaç gündür sadece yazılanları okuyorum anca yetişiyor :KK1: ama bugün sizinle birşeyler paylaşmak istedim herkese anlatıyorum ayyyyyyy çok sevinçliyim :KK9::KK9: bugün veli toplantım vardı artık herkes biliyor diyette olduğumu :44:hocam ne güzel kilo vermişsiniz süzülmüşsünüz dediler çok mutlu oldum:KK9:daha önce bi teyze geldi sınıfıma hoca eyisen hoşsen dedi iyiyim teyze dedim sağlığın yerindedir?he yerindedir hoca sen çok zayıflamıssın konuşma bu şekilde bitti yaaa buna ayrıca bi sevinmiştim artık farkediliyor kilo verdiğimmmm :emir_bebek: Birde bugün netten sipariş ettiğim 42 beden gömlegim geldi veeeee bana bol geldiii başka zaman olsa bir sürü sayar dökerdim ama bugün resmen havaya uçtum hatta ve hatta oynadım :21::21: ama utanarak söylüyorum mecbur kaldım ve velimin davet ettiği öğle yemeğinde iki küçük dilim börek yedim ama dururmuyum hemencik cezalandırdım kendimi bugün başka birşey yok bana biraz önce bir bardak ayran içtim sadece ve bir dilim domates yedim :26: canım çok çok tatlı çekiyor tatlısız yapamayn biri olarak ama bugün diyetimde 25. günüm daha bir kere dukan helvası yapıp bir bardak ligh kola içtim bir ısırıkta kek :KK50: çok inançlıyım düğünümde kuğu gibi süzüleceğim :KK9::KK9: kilolarda gidiyor artık ama tartım dijital olmadığı için tam olarak kaç gram verdim göremiyorum ama yavaş yavaş ibre geri çekiliyor YAŞASIN DUKAN,YAŞASIN DUKANNN ayyyy çok konuşmusum kusuruma bakmayın gari mutluluğumu paylaşmak istedim:KK55:

çevreden güzel şeyler duymak hem çok güzel hemde çok tehlikeli . insanı rehavete sokuyor. hangi diyet olursa olsun bi zaman sonra azıcık ucundan diye diye bi bakmışız ki başladığımız noktadan bile geriyiz. umarım hiç birimiz bu duruma düşmeyiz:nazar:

çok tesekkür ederim canım ilgin için.. gerçi benim cetvel çok kötü ama belki motive olurum herkes görücek diye .yeni doğum yaptım evlendiğimden beri aldıklarımla 35 kilo fazlam var çoook mutsuzum:KK43:((((((

Rica ederim. Burada 5 kilo vermek isteyen arkadaşlar da var, 30 ve daha fazla kilo vermek isteyen arkadaşlar da. Adı üstünde diyet yapıyoruz, böyle bir çekincen olmasın :) Dukan 20 kilo versen yeter dedi ama bana sorsan benim de 30-33 kilo vermem lazım aslında :)

Rica ederim. Burada 5 kilo vermek isteyen arkadaşlar da var, 30 ve daha fazla kilo vermek isteyen arkadaşlar da. Adı üstünde diyet yapıyoruz, böyle bir çekincen olmasın :) Dukan 20 kilo versen yeter dedi ama bana sorsan benim de 30-33 kilo vermem lazım aslında :)

benim de ya bi 25 vermem gerek en az nasıl gidecek bunlarrrrrrrrrrr:KK5:

aynı şey bendede oldu. 50 kilo olmak istiyorum. dukan amca 59 diyor :KK43: çevremdekiler 55 olsan mükemmel olursun diyor. bu gidişle 50 yi verip kurtulcam vallahi :). o kiloya hiç düşmediğim için iskelette olmak istemiyorum

a101 e gittim bu gün lor aldım yağ oranı %1 çok sevindim görüünce.... iki paket aldım.... sabaha lorlu yumurta yapıciiim....

benim de ya bi 25 vermem gerek en az nasıl gidecek bunlarrrrrrrrrrr:KK5:

Dukan diyetiyle diğer diyetlere nispeten daha kolay kilo veriliyor aslında. Sadece sabretmemiz/azmetmemiz lazım :) Ben asıl bu kadar kiloyu alırken aklım nerdeydi, onu merak ediyorum. 5 kilo değil, 10 kilo değil...!

aynı şey bendede oldu. 50 kilo olmak istiyorum. dukan amca 59 diyor :KK43: çevremdekiler 55 olsan mükemmel olursun diyor. bu gidişle 50 yi verip kurtulcam vallahi :). o kiloya hiç düşmediğim için iskelette olmak istemiyorum

Ben önce Dukan'ın bana uygun gördüğü kiloya bir geleyim, duruma göre hedefimi aşağıya çekerim diye düşünüyorum :) Bakarsın 59 kiloda kendini iyi hissedersin, olmazsa hedefini aşağıya çekersin.

iyi akşamlar kızlar keyifler iyidir inşallah,, benimde çok iyiydi ama davetten sonra kötü oldu çünküü çok abarttım ben şunu anladım diyet yapacaksan günlere falan katılmayacan arkadaş:KK43:

ama acısını çıkartacam birşey yemedim bitki çayı içiyorum ve az yürüyen ben 1 saat yürüdüm

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar keyifler iyidir inşallah,, benimde çok iyiydi ama davetten sonra kötü oldu çünküü çok abarttım ben şunu anladım diyet yapacaksan günlere falan katılmayacan arkadaş:KK43:

ama acısını çıkartacam birşey yemedim bitki çayı içiyorum ve az yürüyen ben 1 saat yürüdüm

katıl ama sende yanında bişiler götür:KK19:

Kızlar bana bir akıl verin ya yediklerimi içtiklerimi size yazayım neyin yanlış olduğunu siz bana söyleyin olur mu 6 günlük atağın ardından seyirin 10. günündeyim sadece bir gün kaçamak yaptım o da Nevruz bayramında ama o günün sabahında -1kg ile güne başladım, 86 kg ile başladığım yolculuğumda şu an 81kg oldum ama bu verdiğim kg daha öncelere ait yaklaşık bir haftadır gr oynamadı :KK14: yediklerimde hata varsa söyler misiniz
protein ve sebze günlerine özen gösteririm kırmızı et pek tüketemediğim için sadece kıymalı ıspanak yapıp yiyorum bunun harıcında

tavuk göğsü (tüketirken ya haşlıyorum yada tefal actifry ile yağsız kızartıyorum)
yumurta(günlük 3ü asla geçmez ve her gün yemem), yoğurt (günlük bir kaseyi geçmez)
süt diyete başladığımdan beridir içmedim (hiç sevmiyorum :// )
yağsız peynir (bunu da her gün yemem)
sebze günleri: ıspanak,domates, salatalık, yeşil soğan, maydanoz, havuç(ilk bu gün 1 tane yedim),biber dolması(içi domates+kıymadan oluyor), kabak, patlıcan
Dukana başladığımdan beridir akşam yemeklerinde genelde hafif şeyler yiyorum ya salata yada yoğurt ve içine maydanoz koyarak tatlı olarak dukan helvası yaptım 2 defa ve gün içinde tatlandırıcı hiç tüketmem gibi bir şey bazı günler nescafe içersem işte bir de 2lt su ile günlük 1 saat kondisyon bisikleti ben neden duraklıyorummmmmmmmmmm neden kilo vermem atakta kaldı neyi yanlış yapıyorum (bu arada kabızlık sorunum var 3-4 günde bir ilaç almak zorunda kalıyorum)

Dukan diyetiyle diğer diyetlere nispeten daha kolay kilo veriliyor aslında. Sadece sabretmemiz/azmetmemiz lazım :) Ben asıl bu kadar kiloyu alırken aklım nerdeydi, onu merak ediyorum. 5 kilo değil, 10 kilo değil...!

.
dünyazade son cümlen ne kadar haklı..bi dukan blogunda da çok benzer cümleler okumuştum burda da paylaşmıştım arkadaşlarla..ben kendıme bunu nasıl yapmışım diyordu bayan..gerçekten zaman çok hızlı akıyor ama biz farkında olamıyoruz..hayatın hengamesi içinde yada düştuğumuz boşluklardan en kötusude kendımıze deger vermedıgımızden aldık bu kıloları..67 kılo bır bayanken 1 felç 1 trafık kazası 1 dızanterı geçırdım ve 103 kg kadar çıktım..sonra sankı hayata küstüm öncelıgım hiç kılo vermek olamamıştı..Şimdi durum çok farklı..ipler artık bizlerin elınde..gerçekten dukan hiçbir dıyete benzemıyor..o nedenle kıymetını bilip , diyetımıze ihanet etmeden devam etmek lazım..5 kilo değil , 10 kilo değil..haklısın arkadaşım..sevgiler:KK16:

Kızlar bana bir akıl verin ya yediklerimi içtiklerimi size yazayım neyin yanlış olduğunu siz bana söyleyin olur mu 6 günlük atağın ardından seyirin 10. günündeyim sadece bir gün kaçamak yaptım o da Nevruz bayramında ama o günün sabahında -1kg ile güne başladım, 86 kg ile başladığım yolculuğumda şu an 81kg oldum ama bu verdiğim kg daha öncelere ait yaklaşık bir haftadır gr oynamadı :KK14: yediklerimde hata varsa söyler misiniz
protein ve sebze günlerine özen gösteririm kırmızı et pek tüketemediğim için sadece kıymalı ıspanak yapıp yiyorum bunun harıcında

tavuk göğsü (tüketirken ya haşlıyorum yada tefal actifry ile yağsız kızartıyorum)
yumurta(günlük 3ü asla geçmez ve her gün yemem), yoğurt (günlük bir kaseyi geçmez)
süt diyete başladığımdan beridir içmedim (hiç sevmiyorum :// )
yağsız peynir (bunu da her gün yemem)
sebze günleri: ıspanak,domates, salatalık, yeşil soğan, maydanoz, havuç(ilk bu gün 1 tane yedim),biber dolması(içi domates+kıymadan oluyor), kabak, patlıcan
Dukana başladığımdan beridir akşam yemeklerinde genelde hafif şeyler yiyorum ya salata yada yoğurt ve içine maydanoz koyarak tatlı olarak dukan helvası yaptım 2 defa ve gün içinde tatlandırıcı hiç tüketmem gibi bir şey bazı günler nescafe içersem işte bir de 2lt su ile günlük 1 saat kondisyon bisikleti ben neden duraklıyorummmmmmmmmmm neden kilo vermem atakta kaldı neyi yanlış yapıyorum (bu arada kabızlık sorunum var 3-4 günde bir ilaç almak zorunda kalıyorum)
turkolog endişe etme inan herkes bunu yaşadı..insanlar neler neler yapıyordu ama nedense kılo gr oynamıyordu..canım süt kaynaklı proteinleri artır..sebzeyı proteınden fazla tüketıncede oluyor inan bazen az tüketıncede oluyor..
yediğin yoğurdun içine 1 erçay kaşıgı tarçın zerdeçal zencefil katıp yemelısın..ben çok faydasını gördum yapan arkadaşlarda çok faydalandılar..
yeşil çayı mutlaka tuket hatta her turlüsünu dene ama açıktan alınıp demlenenler en ıyısı dıyebılırım..
kayısılı form çayınında kabızlıga ıyı geldıgı söylenıyor ben denemedım çunku yeşil çaydan memnunum..
goji berry alıp akşamdan 1 bardak suyun içine ıslatıp sabah ilk iş içebılırsın..
hem kabızlık çekıyorsan baskulun yuzune gülmesını bekleme çok zor oluyor kendımden bılıyorum..
o nedenle kabız olmamaya çalış..
aslında yanlış bırşey yok yedıklerınde belkı proteın mıktarını bıraz daha artırabılırsın..
ve balık..ne zaman balık yesem sabaha mutlaka eksi gördum..
inşAllah faydası olur yazdıklarımın..diğer arkadaşlarımda birşeyler ekleyecektır..aklına hangısı yatıyorsa dene canım..çünku herkesın bunyesı başka şeylerden fayda göruyor..:KK34:

Dukanla ilgili blogları gördükçe gaza geldim kardeşime dedim benim için açacak bir tane artık daha bir motive olurum :21:
ruby blogger mı oluyon seeenn :KK54:kardeşin kurunca haber ver seruvenını takıp edelım..:KK34: sevıyorum blogları ya:KK16:

Selam kızlar;

Bu aralar işlerim çok yoğun, o yüzden yazma fırsatı bulamadım. Umarım hepiniz iyisinizdir. Mersin'e gittim haftasonu. (Donbul abla senin yerine de soludum havasını bol bol, biz de Tarsus'luyuz bu arada.) Annem beni kapıda görünce şok oldu, herhalde en az 10 kez ay inanmıyorum ay inanmıyorum deyip durdu. Herşey çok güzeldi kızlar, ama ben bayağı bi kaçamak yaptım :KK17::KK17: Tatlıyı çok seven ben kerebiç, cezerye ve taş kadayıfına dayandım da, kısır ve yaprak sarmasına dayanamadım :KK14::KK14: Pazartesi akşamı döndüğümde 63 ten 64,4 e fırlamıştım, çok şükür ki bugün 63,2 ye geri düşmüşüm. 1 haftalık emeğim boşa gitti ama. Diyen doğru demiş: " Kaçamak öldürmez, süründürür"

Bu arada doktora gittim kızlar, bebek için. Klomen kullanmıştım, 2 tane güzel yumurtam olmuş. Gece de çatlatma iğnesi yaptırdım. Merakla bekliyorum bu ayki reglimi :18: Dua edin kızlar, bi an önce bebişim olsun :KK16:

Bildirimde görüşürüz, hoşçakalın ...
inşAllah duaların kabul olur alırsın bebeğini kucağına en kısa zamanda..:KK16:

Son düzenleme:
kizlar bi sey sorcam

"Malzemeler:
6 yk yulaf kepegi - olmazsa olmazimiz
Bir yumurta
5 yk süttozu
Bir cay bardagina yakin süt (yagsiz olmasini söylememe gerek ok dimi )
Bir dolu cay kasigi mahlep
Bir dolu cay kasigi kuru maya
Birbuck cay kasigi kabartmatozu
Bir cay kasigi tatlandirici
Biraz tuz

Karistirin, firina verin.. 25 dakikada hazir"

cok guzel oldu dediginiz sandvic ekmegi tarifi bu muydu?benimkisi hic guzel olmadi, 175 derece onceden isitilmis firinda 25 dakika pisirdim, minik muffin kek kaliplarinda, tas gibi oldu, kagida bile yapisti, hic de hayalimdeki gibi sandvic ekmegi olmadi :KK43:
mahlepim yoktu evde mahlep olmadigi icin olmus olabilir mi? ya da maya akledikten sonra 1 saat filan dinlencek miydi, benimki 10 dakika anca dinlenmistir????
canım dun akşam yıne yaptım ekmeği inan çok güzel oldu..bende silikon muffin kalıplarında yaptım bugun bıle yumuşacık :)) mahlep katmadıgından değil belkı başka sebepten dolayıdır..bır daha dene istersen olmaz mi ?:KK16:

Çok güzel kilo vermişsin. Sen zaten bu yolun en zor kısmını geride bırakmışsın. Tebrik ediyorum seni :)

Benim yolum da uzun olduğu için ben iki kez atak yapmayı düşünüyorum. Dukan vermesi gereken kilo miktarı fazla olanlara atak ve seyir sonrası güçlendirme yapıp tekrar atakla başlamalarını öneriyor. Böyle bir seçenek olduğunu görünce atak ve belli bir süre seyir yapıp sonra güçlendirme yapmadan tekrar atak yapsam mı diye düşünmeden edemedim :)

Merhaba kızlar canım nasıl tatlı istiyor anlatamam bugün işyerinde osmanlı günü yapmışlar tatlılar pilavlar :KK5: tabiki yiyemedim. Rejimin 11. günündeyim ve sanırım krizlerim başladı. Ama azmimi bırakmayacağım inşallah.

Neyse gelelim dün akşamki yemeğime :) Köri soslu tavuk dün sebze protein günümdü ve ben mantarı çok severim sizlerlede paylaşmak istedim.

Köri soslu tavuk

Eki Görüntüle 669723

Malzemeler;

1 Tam tavuk göğsu
300gr mantar (küçük boy)
1 Orta boy soğan
1 su bardağı süt
2 su bardağı su
1 çorba kaşığı tepeleme yulaf kepeği
2 tatlı kaşığı köri baharatı
1 tatlı kaşığı tuz

Yapılışı:

Soğanı ince halka yada ay şeklinde doğruyoruz azıcık zeytin yağında kavuruyoruz. Tavuk göğsünü küp küp doğruyoruz. Mantarlarıda ince ince doğuyoruz ve kavurduğumuz soğana önce tavuğu (rengi beyazlaşana kadar) sonra da mantarları atıyoruz. içine suyu ve tuzu ilave edip 20-25 dk pişiriyoruz. Bir kasede süt ve köri baharatını karıştırıyoruz içine kepeği ekliyoruz ve iyice çırpıyoruz. Kaynayan yemeğimizin içine yavaşça döküyoruz. 5-10dk daha pişirdikten sonra yemeğimiz hazırr afiyet olsun :KK52: :KK56:

Not: Tarif alıntı değildir bana aittir
Mmmm, nefis görünüyor, ellerine saglik canim

Selam kızlar;

Bu aralar işlerim çok yoğun, o yüzden yazma fırsatı bulamadım. Umarım hepiniz iyisinizdir. Mersin'e gittim haftasonu. (Donbul abla senin yerine de soludum havasını bol bol, biz de Tarsus'luyuz bu arada.) Annem beni kapıda görünce şok oldu, herhalde en az 10 kez ay inanmıyorum ay inanmıyorum deyip durdu. Herşey çok güzeldi kızlar, ama ben bayağı bi kaçamak yaptım :KK17::KK17: Tatlıyı çok seven ben kerebiç, cezerye ve taş kadayıfına dayandım da, kısır ve yaprak sarmasına dayanamadım :KK14::KK14: Pazartesi akşamı döndüğümde 63 ten 64,4 e fırlamıştım, çok şükür ki bugün 63,2 ye geri düşmüşüm. 1 haftalık emeğim boşa gitti ama. Diyen doğru demiş: " Kaçamak öldürmez, süründürür"

Bu arada doktora gittim kızlar, bebek için. Klomen kullanmıştım, 2 tane güzel yumurtam olmuş. Gece de çatlatma iğnesi yaptırdım. Merakla bekliyorum bu ayki reglimi :18: Dua edin kızlar, bi an önce bebişim olsun :KK16:

Bildirimde görüşürüz, hoşçakalın ...
Allahin tez zamanda anne olmali nasip etsin insallah.. Amin :KK34:

Dukanda zorlanan Arkadaslar.karataya gecmek isteyenler.karatayda dukan kadar hizli kilo veremiyorsunuz.az daha sabredin kilolari verin butun evreleri tamamlayin.kilonuzu korumak ve saglikli beslenmek icin karataya gecin.karatayda yemeklerin porsiyonunu az tutarsaniz ancak kilo verebilirsiniz.ben denedim ama dukandaki kadar sabit kalamadim.bugun seyirde 11. Gunum toplamda 2.700gr verdim .haydi dayanin .1O ay yiyip 2ayda inceleceksiniz.ne var bunda ayol.ye ye nereye kadar canimizin cektikleri hic yemedigimiz seylermi allah askina.dukana devam
Aynen, zamaninda yiye yiye bu hale geldik.. Bana vermek kolay geliyor, ama sonrasindan korkuyorum.. Okadar cabalayip, geri almak istemiyorum.. Önümüze her geleni yememeyi, yedigimizin dibini getirmemeyi ögrenmeliyiz.. Ben ögrenmeliyim, cünkü Allah korusun, bu kiloya birdaha gelmek istemiyorum :KK43:

teşekkür ederim,Allah herkesin çocuğunu bağışlasın,isteyenlerede nasip etsin inşallah.. Aralık ayının başında başladım canım ben.toplamda 3 kaçamağım oldu ama 2si tadımlık şeklindeydi...

canım benim yediklerin sanki çok az gibi geldi...

öncelikle afiyet olsun diyeyim...:KK1: olur o kadar,anacığının yanına gitmişsin,yaptığı yemeklerden yemişsin,özlem gidermişsin...
bu 15 gün geçmez artık... çok iyi bilirim o bekleyişi.. umarım biranönce hamile kalrsın canım benim:KK19:

ben de Ağustosta doğum yaptım.ama emziriyorsan güçlendirmeden başlaman gerek bebişin için.yok emzirmiyorsan daha doğrusu emziremiyorsan-ki her anne bebeğini emzirmek ister,en gıcık aldığım soru niye emzirmiyorsun? sanki keyfimizden süt olmadı... -hoşgeldin:))
Benimde en nefret ettigim soruydu.. Aslinda soranlara "canim istemiyor" diye cvp vereceksin.. Sacma soruya, sacha cvp yakisir :KK34:

İyi geceler dukancılar;
Bu benim ikinci yani son dukan diyetim. Mart'ın 11inde başladım şimdilik 4 kg. vermiş durumdayım. Sayenizde geçen sefer nerelerde yanlış yaptığımı anladım. Bu sefer ki diyetimde daha azimliyim diyebilirim. Önceden kaçamaksız duramayan ben kaçamaklara cıssssss el sürmüyorum. Katkılarınız büyük. Teşekkürler.

Masallah kizlar, yazilarinizi okuya okuya bir hal oldum :KK1:
3 gündür tartim düsmanim olmustu, regl dolayisiyla bayaa fazla gösteriyordu.. Cok sükür bugün dostum oldu :KK16: insallah sabahda dostlugunu sürdürür :KK16:
Simdi sigarami ve form cayimi iceyim.. Balkonda :KK51:
Sonrada misil misil uyuyayim, vücudum yarina dinlensin.. Insallah ozamana kadar uykum gelir :KK53:

Hayirli geceler dukandaslar :KK19:

X