- 13 Mart 2008
- 449
- 2
her türlü kapışalım buğday tanesi
bak şimdiden azmim arttı son 100 m buğday tanesi ve stajer06
hadi bakalım çok azimli ve kararlı yarışırım amakork benden
hatta bugün sporu arttırıyorum yarıştan dolayııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her türlü kapışalım buğday tanesi
bak şimdiden azmim arttı son 100 m buğday tanesi ve stajer06
Eki Görüntüle 668600 Eki Görüntüle 668601 Eki Görüntüle 668599 Eki Görüntüle 668602
Bunlarda benim midemdeki sandviçimin fotoları, hiç üşenmeden itinayla az önce yenildi. Ekmeğimi günlük yapıyorum iki yemek kaşığı kepekten, bir yumurta, 2-3 kaşık yoğurt, tuz, kabartma tozu at mikroya pişsin çevir arkasıda tam pişsin ayır malzemeyi koy afiyetle ye işte sana Dukan sandviç. Bugün içi biraz öksüz kaldı normalde sebze günlerinde daha şenlikli olur...
neler yaptığınızı yazında bizde feyz alalım.... rüzgarınızdan faydalanalım bari... bakarsınız bizde gaza geliriz :)
Evet tatlım piliç salam, yerel bir marka indirim vardı demiştim daha önceden değerleri de çok düşük, düşük olmasa bile gördüğün kadar yiyorum gün aşırı en fazla iki dilim.ohhh daha ne olsun ablacım ama sanki salammı gördüm içinde :26:
cnm bu sayfada yazmasandan hergün buraya gel yazılanları oku ben burdaki arkadaşlar sayesinde verdim haa senin kilon azmış diyebilirsiniz ama ben hayatımda hiçbir rejime uyamayan ben de nacizene verdim 27 yasındayım 18 yaşımdaki bedenime döndüm tabi eksileri de var,,, dolabımı yenilemem lazım anam eksilen cüzdandaki paracıklar olacak birde kilolar
biliyom mahsus atladım :))
Maşallah bebişim.... helal olsun valla eşinede sanada... sabır işi resmen....
neler yaptığınızı yazında bizde feyz alalım.... rüzgarınızdan faydalanalım bari... bakarsınız bizde gaza geliriz :)
hadi bağalımmm ama ben aybaşı oluyorım bugün ama neyse ceketimi atsam ortaya hertürlü gecerim
cnm bu sayfada yazmasandan hergün buraya gel yazılanları oku ben burdaki arkadaşlar sayesinde verdim haa senin kilon azmış diyebilirsiniz ama ben hayatımda hiçbir rejime uyamayan ben de nacizene verdim 27 yasındayım 18 yaşımdaki bedenime döndüm tabi eksileri de var,,, dolabımı yenilemem lazım anam eksilen cüzdandaki paracıklar olacak birde kilolar
kızlar seyirde tatlandırıcı limitimiz ne kadar
tatladırıcı sınırımız ne kadar bacılar...
bu goji berry nasıl bişey ya hiçbiryerde bulamadım tadı nasıl birşey nerden alıyorsunuz ölmek üzereyim(((
betul,tatlandirici 8 doz ile snirlandirilmisti dukan chatlerde...yani tablet kullanacaksan 8 tablet toz kullanacaksan eger 8 tatli kasigi olarak geciyor.ben hic seker kullanmadigimdan onemsemiyorum.birde bu tarz tatlandiricilarin uzun vadede etkileri henuz cok iyi bilinmediginden abartmamak gerekiyor..ben tatli yapincada sivi tatlandirici kullaniyorum hep birkac damlasi yetiyor hemde inanilmaz lezzetli yapiyor...
Dr. Otkerin şekersiz muhallebisi varmış. tatlandırıcını kendşn katıyorsun acep bu bize uyar mı
sivi tatlandirici hermesetas kullaniyorum cok guzel.ben paristeyim ama turkiyedede var diye biliyorum.daha yolun cok basinda oldugundan tatlilardan uzak durmani tavsiye ederim.seyirin baslarinda inanilmaz tatli krizleri yasaniyor.bende oyleydim hergun bir tatli yapiyodum ama duraklama yasayinca tatli isini birakmistim.sonra ayda 1 falan yapmistim.dur benim cheescake vardi onu bir daha yayinlayayim yeni gelenlerin isine yarayabilir.cok krizin tutarsada en basiti dukanella yada helva oluyor.dene bakalim duraklamaya girersen birak ama tatlilari8 yemek kaşığı sandım bir an wuuwww dedim :) ... sıvı tatlındırıcıyı ne marka kullanıyosun acaba... keki falan onla yapıyosun demekki... iyimiş... kaçamak yapmamak için her güne atıştırmalık bir şeyler yapmam lazım....
aklım fikrim boğazda ben nasıl zayıflarım bilmem....