- 6 Mart 2012
- 17.745
- 27.702
- 49
Kızlar bu akşam yorgun argın dersten çıkıp eve geldim ve bir daha bu kadarcık bile enerji bulamayabileceğimi düşünerek kendime beni uzun süre idare edecek birşeyler yapmaya karar verdim. Uzun zamandır yapmak istediğim ''Lorlu Kurabiye'' vardı önce scholarppty' nin verdiği ekmek tarifini yapıp mayalanması için 1 saat bıraktım. O arada lorlu kurabiyeyi yaptım fırınladım. Sonrasında birde ''Çaylı Kek'' yaptım. Bunu tamamen kendi kafamdan bir tarif uygulayarak yaptım, isteyen olursa verebilirim kekin tadı ve kıvamı muhteşem oldu. En son da çiçek ekmeğimi fırına verdim ve onu da hallettim. Ancak bu yaptıklarımdan lorlu kurabiye çok methedilmesine rağmen ve çok güzel olacağını düşünmeme rağmen pek de güzel olmadı. Bana neredeyse hiç tat vermedi diyebilirim. Onun dışında kekim süper oldu. Ekmeğim ise, eşimin yorumuyla; Ramazan Pidesi gibi oldu :)))) Ekmeği birazcık fırında unutmuşum biraz fazla pişti üstü ancak tadı çok güzel, çok lezzetli oldu. Teşekkürler scholarppty Eğer becerebilirsem sizinle foroğraflarını paylaşacağım. Ancak ilk defa fotoğraf koyacağım için nasıl yapabileceğim konusunda fikrim yok. Bu ilk denemem bakalım görüntü çıkacak mı :)
ellerine saglik ve afiyet olsun canim
dosya eklemeyi soyle dene eklenti ekleyi tikladiginda acilan pencerede
-dosya ekle
-dosyasec
-fotolari bilgisayarindan sectikten sonra upload filles tikal
-yuklenen resimlere isaret koy ve asagiya surukle sonrada icerige ekle de