Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım yine döktürmüşsün. fırınlanmış domates harika olacaktır eminim. sunumun da harika olmuş.ellerine sağlık.
sen üşenmeyip eşine de çeşit çeşit pişiriyorsun. bana çok zor geliyor. çoğu zaman eşimin yemeğini özenmeden yapıyorum

Gunaydin kader ortagim sevgili dukancanlarr:)

Size bir sorum olacak. Dijital tarti ile mi analog tarti ile mi tartiliyorsunuz? Hangisi digrudur acep? Analog 1-1.5 kg daha zayif gosteriyor:) ona inanasim var daha cok:)))

kızlar bu yulaf kepeği galetasını her tarifte kullanabilirmiyiz 1 kaşık yerine 1,,5 kaşık mı kullaniliyor

güzel haftasonları hepinize

Size bir sorum olacak. Dijital tarti ile mi analog tarti ile mi tartiliyorsunuz? Hangisi digrudur acep? Analog 1-1.5 kg daha zayif gosteriyor:) ona inanasim var daha cok:)))

üzerlerine ağırlığından emin olduğunuz bişi koyarak ölçebilirsiniz hangisinin daha güvenilir olduğunu :) ama ben digital kullanıyorum evde diğerinden de olmasına rağmen

kızlar bu yulaf kepeği galetasını her tarifte kullanabilirmiyiz 1 kaşık yerine 1,,5 kaşık mı kullaniliyor

yulaf kepeği galeta karışımını diyorsunuz sanırım. her tarifte kullanılabiliyor evet :) sadece seyirdeki günlük 2 yk yulaf kepeğine denk olarak 3 yk kullanılmak şartıyla. günlük 3yk geçmemeye dikkat

Lisam daha öncede dediğim gibi aşçılığına, görselliğine, dostluğuna hayranım tatlım maşallah sana Rabbim herşeyi gönlüne göre versin. Tartıda bir bir eksilesin inşallah, ama ailen bir bir genişlesin inşallaaaahhhhh. Ellerine sağlık hayatım çok güzel görünüyor. Bunu da deneyeceğim inşallah. Akşam Winniem mücver tarifi vermişti onu denedim tabi fırını çalıştırmaya üşendiğim için mikroda yaptım ama o da güzel oldu afiyetle yedim valla fotolayacaktım bende ama en emin yerin midem olduğuna karar verip sofraya koyduğum gibi kasaya kitledim desem yeridir.

Çok şükür herşey yolunda kızlar, ödem fazlası olanlara karışık çayları öneriyorum özellikle içinde yeşil çay olanları tercih etsinler sek yeşilden sıkıldığım için karışık çayları tercih ediyorum. Duraklama yaşayan arkadaşlar için ise şu kan grubuna göre beslenme işinin hakkı var doğrusu beni fazla miktarda süt, peynir ve yumurta durduruyor anlamış bulunmaktayım. 0 grubu biri olarak artık bol bol kırmızı et ve balık tüketiyorum hem mutluyum hemde tartı rakamlarım eksiliyor şükürler olsun...

tesekkur ederim canimyapmani tavsiye ederim begeneceksin..yemek yapmayi cok seviyorum ,gorselligede cok onem veriyorum ve esimide tabiki dusunmek zorundayim.Diyetimi ona cok yansitmamaya calistim aslinda.kendime yemek yaparken ya birlikte yiyebilecegimiz seyleri tercih ettim yada onun sevdigi seyleri yapmaya calistim.Benim esim isi geregi hep seyahat halinde evde oldugu zamanlarda iyi birseyler yemesine ozen gosteriyorum.ama iste tavuk,balik...gibi bizim tukkettigimiz seyleri tatlandirarak hem saglikli hemde guzel seyler yiyebiliyoruz birlikte..sende deneyebilirsin arkadasim oyle cok tarifimiz varki dukana uygun hale getirilecek ve eslerimizle keyifle yenilebilinecek..

tesekkur ederim dostum ovgu dolu sozlerine,guzel dileklerine (amiiin ) mucveride denemek istiyorum ben o zaman fotograflar sizlerede keyifle sunarim.

Son düzenleme:
bugun -300 le başladım yawasladı sanırım ilk günlere kıyasla :) ama pes etmek yok :)

Kizlar, bugün ekmek yaptim, gercekten nefis oldu
Tarifini veriyorum, belki denemek isteyen vardir

Malzemeler:
6 yk yulaf kepegi - olmazsa olmazimiz
Bir yumurta
5 yk süttozu
Bir cay bardagina yakin süt (yagsiz olmasini söylememe gerek ok dimi )
Bir dolu cay kasigi mahlep
Bir dolu cay kasigi kuru maya
Birbuck cay kasigi kabartmatozu
Bir cay kasigi tatlandirici
Biraz tuz

Karistirin, firina verin.. 25 dakikada hazir
3 günlük ayirdim, bugün yedigimin arasini actim, icine peynir, jambon, marul, domates.. Nefis sandwich ekmegi

canım bence önemli olan kaç kilo olduğun değil; kaç kilo verdiğin önemli. bir tanesini baz al ve sürekli onda tartıl.yoksa kafan karışır. ben dijital kullanıyorum. tam 9 yıllık tartım. ve beni hiç yanıltmadı.benim için grlar da önemli oyüzden dijital kullanıyorum.

aaa canım sen de mi o grubusun? ben de ben de.... ama ben tam bir peynir canavarıyım . sütü yogurdu çok severim. yine de azaltacağım. 2gündür yediklerime dikkat ediyorum ve bu gün tartı 75 i gösterdi. çok şükür..deniz ürünlerini de cok severim. artık yükleneceğiz balıga.. ama kahvaltıda ne yesek? fikrin var mı?
ben dukana başladıktan sonra soframızdan neşe uçtu gitti....ben et yiyorum. eşim vejeteryan...oglum fast food beslenmek istiyo. bazen 3 çeşit pişiriyorum. bazen de hiç...eee katlanacaklar artık

süt tozum yokkk
ama yine de deneyeceğim. ekmeğim bitti sabah. yulaf kepeğini en iyi ekmek olarak tüketiyorum.

Son düzenleme:
Merhaba bayanlar :) dukancı olarak dışarıda ne çok çeşit varmış diyorum :) biraz önce burnumu deldirdim idman dan önce yemek yemek istedim avm ye girdim :) kanatçi da mantarlı tavuk kavurma yiyorum :) önceden dikkat etmedigim ne çok seçenek varmış meğer

Merhaba Kızlarrr;

Hafta içi çok yoğun geçtiğinden pek uğrayamadım.. Hafta sonu da evde koşturmacalarla geçiyordu ki kendime yaptığım yeeği sizlerle paylaşmak için uğrayayım dedim..

Daha önce yulaf kepeği galeta karışımı denemeyenler neden bu karışımı bu kadar sevdiğimizi bu tarifi görünce eminim birkez daha anlayacaklardır..

Süper incecik ve kocaman 2 Krep çıkarttım.. Hem de seyirdeki günlük kepek hakkımızın yarısı kadar kepek ile..

Dukan Ciğer Dürüm..

Krep için:
1,5 yk Yulaf Kepeği galeta karışımı
1 yk süt
2 Yumurta akı, 1 sarı kullandım..

Hepsini iyice çırpıp az yağladığımız büyük boy krep tavasına yayıyoruz.. Biraz sıvı olması sizi şaşırtmasın.. Bu şekilde krep daha ince oluyor..

Arkalı önlü pişirdikten sonra içini hazırlamaya geçiyoruz.

İçi İçin:
Kırmızı soğan (Limon ve az tuz ile ovulmuş)
Dana ciğeri (Baharatlar ile yağsız tavada pişirilmiş)
Light Kaşar

Krep içine malzemelerimizi diziyoruz..

Biraz da tabağı süsleyelimmm

Eşim gördüğünde gözlerine inanamadı.. Ve bu tabaktan 2 tane çıktı.. Nefisss..

Afiyet olsuuunn..

vaaay supeeer gorunuyor ellerine saglik canimcimgercekten hem cok pratik olmus,hem lezzetli gorunuyor .bayiiildiiim

lisabella beni hatırladınmı arkadaşım,ben bırakmıştım dukanı,ama sen devam edip vermişsin kiloları maşşalah sana yılbaşına kadar 70 olurmuyum diye düşünüyodun şimdi ise 62 olmuşsun ne diyeyim bravo sana ben tekrardan başladım bu sefer bırakmıyacağım inşallah, tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dukanı misali

cevap için teşekkürler canım pirinç değil ama bulgur yada buğdayın seyirde olmasını isterdim doğrusu çorbalarıma katmaya :26:

oldukça leziz görünüyor ellerine sağlık

İsabelcim senin bu güzel sunumların ve leziz yemeklerin muhteşemmm.. Yemek yarışmalarına daha sık katılmalısın bencee..
Bu tarifi en kısa zamanda ben de deneyeceğim.. Dukanın güzel yanı bu işte.. Aç kalmadan ve göz zevkinden ya da damak tadından feragat dahi etmeden, enfes yemekler yiyerek zayıflamakk..

Tekrar tebrikler arkadaşımm

merhaba ben geldim
salyangoz gibi hissediyorum kendimi kolumu kaldıracak dermanım yok. sabah 6 da kalktım işe gittim. iş dönüşü spor salonuna gittim. bu ikinci gidişim olduğundan ilk günün hamlığını atamamışken,üstüne üstlük yorgunken spor yapmak çok yordu. karnım aç yemek hazırlamaya derman yok. biberiye yağını zor sürdüm. sauna eşortmanıda 2 saatte giydim resmen. azıcık bişiler atıştırıp uyuycam. uyandığımdada duş alırım artık.

hani demiştim ya size iş yerinde erkek arkadaşım (normal arkadaş ) dukana başladı diye. duraklamaya başlamış. bugün fırsat bulduğumda sordum duraklamanın sebebini bulmak için. spor yapamıyor ve hergün aynı şeyleri yediği için bıkkınlık oluştu sanırım. bizim meeeşşşhurrr nar şerbetinden yaptım ona . erkeklerde ödem olmaz ama en azından metabolizmayı hızlandırır herhalde bide söz verdim ona sabah sana tencere keki yapıcam diye. nasıl yapcam bilmiyorum kolum kalkmıyor. yazık çocuk bana güvenip yarın sabah krep getirmeyecek :18: aç kalmasın garibim. dün nişasta,tatlandırıcıları poşete koyup saklamıştım. arkadaşım için çıkartıp geri saklıycam onları

topiğe girmeden önce dua ettim. umarım çok sayfa birikmemiştir diye kiii. öylede oldu hemencik okuyabildim.
bu arada p günümdü. dün gece nugget yapayım dedim. önce tavuk göğsünü kuşbaşı yaptım. körili sütün içinde beklettim. sonra yumurtaya bulayıp,yulaf kepeğiyle kapladım. pişene kadar tavada çevirdim. güzel olmuştu.

yoğurdumda bitti yeniden yapmam gerekiyor Atatürk orman çiftliğinin yoğurt seti varmış. bugün gördüm almayı düşünüyordum ancak sütün yağ oranı yüksek

daha yazacaklarım vardı ama unuttum.

lahana dukan yapıcam bakalım spor ve onun etkisi nasıl olacak. bu arada lahana diyetinin çorbası nasıl yapılıyordu? uyandığımda yaparım
bendede şöyle bişi başladı mutsuz mutsuz dolaşıyormuşum :26: bence bunun nedeni (en azından kendim için ) çikolata bağımlısıyken mutluluk hormonları tavan yapıyordu. e birden bırakıncada böyle oldu sanırsam.

hepinizi kocamannnnnnnn öptüm

Son düzenleyen: Moderatör:
Slm kizlarrr.. Gecen mayaladigim yogurt tutmadi... Resmen sünüyordu.. Bende bugün kestirdim, peynir yaptim
Anladimki yagsiz süt ile mayalanmiyor - kullandigim sütün yag orani %0,1 di.. Artik yarim yagliyla deneyecegim (%1,5)..

Bende yogurt ustasi olacagima inanmistim

Masallah kiz, bu ne enerji - yorgunlugun bu ise, helal olsun
Sen pastani yap, bugün sadece arkadas - yarin ne olur bilinmez

Bende insallah koyu bir sohbet vardir diyordum..

Ellerine saglik canim, nefis duruyor.. Cigeri cok severim.
Henüz galeta karisimini denemedim, nedense cekiniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…