- 4 Eylül 2012
- 879
- 71
canım bence önemli olan kaç kilo olduğun değil; kaç kilo verdiğin önemli. bir tanesini baz al ve sürekli onda tartıl.yoksa kafan karışır. ben dijital kullanıyorum. tam 9 yıllık tartım. ve beni hiç yanıltmadı.benim için grlar da önemli oyüzden dijital kullanıyorum.
aaa canım sen de mi o grubusun? ben de ben de.... ama ben tam bir peynir canavarıyım . sütü yogurdu çok severim. yine de azaltacağım. 2gündür yediklerime dikkat ediyorum ve bu gün tartı 75 i gösterdi. çok şükür..deniz ürünlerini de cok severim. artık yükleneceğiz balıga.. ama kahvaltıda ne yesek? fikrin var mı?
ben dukana başladıktan sonra soframızdan neşe uçtu gitti....ben et yiyorum. eşim vejeteryan...oglum fast food beslenmek istiyo. bazen 3 çeşit pişiriyorum. bazen de hiç...eee katlanacaklar artık
süt tozum yokkk
ama yine de deneyeceğim. ekmeğim bitti sabah. yulaf kepeğini en iyi ekmek olarak tüketiyorum.
Birkaç zamandır sabahları sıcacık ekmeğimi yapıyorum arasına peynir ve piliç salam koyup gidiyorum iş yerine ama kalkar kalkmaz muhakkak 3 kaşık yoğurt yiyorum tatlım kursak problemim vardı benim geçti indi çok şükür sabahları aç karna yenilen yoğurt karın yağlarını çok güzel eritiyor ekmeğe ise süt tozu koymuyorum ve normal tabakta (küçük porselen az çukur) pişiriyorum kağıt üzerinde son ayarda 4 dakika bir taraf 2 dakika bir taraf pişiyor arasını açıp iç kısmını tırtıklıyorum sonra koyuyorum malzemeyi afiyetle kocaman sandviçimi okulda arkadaşlarla kahvaltı ederken indiriyorum mideye ekmek
2 yk kepek
1 yumurta
yarım çay bardağından az light süt
tuz
kabartma tozu (yarım çay kaşığı kadar)
çırp çırp çukur bir kasede olur yağlı kağıt üstü pişir
bu kadaaaar aşırıya kaçmadan aşırı doyurucu bir sandviç oluyor afiyet olsun canım şimdiden
Ellerine sağlık canııııımmmm aşçılıkta süpersiniz maşallah barekallahMerhaba Kızlarrr;
Hafta içi çok yoğun geçtiğinden pek uğrayamadım.. Hafta sonu da evde koşturmacalarla geçiyordu ki kendime yaptığım yeeği sizlerle paylaşmak için uğrayayım dedim..
Daha önce yulaf kepeği galeta karışımı denemeyenler neden bu karışımı bu kadar sevdiğimizi bu tarifi görünce eminim birkez daha anlayacaklardır..
Süper incecik ve kocaman 2 Krep çıkarttım.. Hem de seyirdeki günlük kepek hakkımızın yarısı kadar kepek ile..
Dukan Ciğer Dürüm..
Krep için:
1,5 yk Yulaf Kepeği galeta karışımı
1 yk süt
2 Yumurta akı, 1 sarı kullandım..
Hepsini iyice çırpıp az yağladığımız büyük boy krep tavasına yayıyoruz.. Biraz sıvı olması sizi şaşırtmasın.. Bu şekilde krep daha ince oluyor..
Arkalı önlü pişirdikten sonra içini hazırlamaya geçiyoruz.
İçi İçin:
Kırmızı soğan (Limon ve az tuz ile ovulmuş)
Dana ciğeri (Baharatlar ile yağsız tavada pişirilmiş)
Light Kaşar
Eki Görüntüle 666156
Krep içine malzemelerimizi diziyoruz..
Eki Görüntüle 666157
Biraz da tabağı süsleyelimmm
Eşim gördüğünde gözlerine inanamadı.. Ve bu tabaktan 2 tane çıktı.. Nefisss..
Afiyet olsuuunn..