ben de 0 grubuyumm. biraz araştırdım senin gibi. süt ve süt ürünlerinden uzak durun diyor.ama ben tam bir peynir canavarıyım.peynirsiz yumurtasız nasıl kahvaltı yapcaz biz canım ya..biz biraz düşünelim de dukana uygun günlük menüler çıkaralım. burada paylaşalım listeleri. belki işe yarar.allahtan benim etle tavukla balıkla sorunum yok.
sebze günlerimizde brokoli ,ıspanak, ve enginar yiyebiliyoruz.
canım önce alışverişe cık. dukanauygun her şeyden bolca al. evde de çeşit çeşit dukan poğacaları, kekleri yap. yanında taşı. bu kaçamak yapmanı engeller. motive olmak için kitabın son bölümlerini oku. spor, yumrukhareketi, su....bölümleri yeniden gözden geçir.
seni hatırlıyorum canım. yeniden aramız katılmana sevindim. dukan sağolsun hayatımda ilk defa böyle kilo verebiliyorum. yoksa 5 kilo ver, üç kilo al.....bıkmıştım
yaklaşık 3 haftadır 90-91 arasındayım. diyeti uyguluyorum, suyumu içiyorum, iki güne bir en az yarım saat spor yapıyorum ama eksilme yok.
deli olucam...
pazartesi yürüyüşe de başlıcam. ne yapmam gerek bilmiyorum :2:
bu ay adetim 5 gün gecikti de acaba o yüzden mi?
Kızlar köfteyi köfte harcı ile yapıp yesem olurmu
Canim cok krem karamel cekti bugun dostlarnasil yapariz dukana uygun olarak?
mühendis kimliği ile çözüm odaklı çalısan arkadaşım gelir olaya el atar ve çözer..en çok mantıklı cevaplarını, ve cevap verırken ki saygını seviyorum..sevgiler hashish vesselam
yaklaşık 3 haftadır 90-91 arasındayım. diyeti uyguluyorum, suyumu içiyorum, iki güne bir en az yarım saat spor yapıyorum ama eksilme yok.
deli olucam...
pazartesi yürüyüşe de başlıcam. ne yapmam gerek bilmiyorum :2:
bu ay adetim 5 gün gecikti de acaba o yüzden mi?
geçmişi daha okuyamadım. benim göbüş şişti yinehavadan mıdır nedir? anlamadım.
ben de sisim iki uc gundur, gobegim baya bi gitmisti pek bi sey kalmamisti simdi sirtim belimin arkasi inceldi gobegim geri geldi :)
ya benim canim dasimit istiyor arasina da yagsiz krem peynir. eve gidince yapayim daha kepek hakkimin yarisini yedim.
bi de iki uc gundur biraz halsizlik basladi anlamiyorum niye boyle oluyor,
dukan a baslayali 24 gun olmus, simdiye kadar iyiydim simdi halsizlikler filan basladi, bi de boyle bi sey yapasim da yok,
normalde sabah ac oldugum icin bi heves mutfaga girer guzel guzel kahvalti hazirlardim, simdi esim bi seyler koysa da yesek modundayim. tiroid hapi da aliyorum, normalde tiroidim dusuk, bu da enerjisizlik yapiyor, hap almaya basladgmdan beri daha enerjik hissediyordum kendimi. nolduysa su bi kac gundur boyle bi halsizim. bi de kilo vermem de durdu bu hafta,
Allah Allah bi yerlerde yanlis mi yaptim acaba?
-1 se sonuç çok çok güzel :) takita 60 kullanmaya başlayalı canım çok tatlı istemeye başladı. sürekli tarçınlı süt kaynatıp içiyordum ancak sütünde bi sınırı varmışyalnız kilo bildirimi geç olmuş perşembe gününde en son 15:00 a kadar sanırım. dely abla tabloyu hazırlamış bile
bu domates dolmasini ayni icle, pirincsiz olarak yani, renkli kucuk biberler kabak patlican ile de yapabiliriz de mi?
firinda pisirmeyi bi turlu beceremiyorum ben, en iyisi duduklu :)
tesekkur ederim canimlisabella muhteşem gözüküyor eminim tadı öyledir
kızlar ben bugun çok kötü bişey yaptım kermeste çooooook kaçırdım
sabah dukana uygun fındık lahmacun( 1 kaşık yulaf kepeği kadar hakkımı yedim)
öğlen kermes börek pasta sarma ( cookk abarttım miktarını söylersem çoook kızıarsınız:26:tabi güçlendirmeye az kaldı havasıyla yaptım itira f ediyorum
akşam birşey yemedim mecbur telafi edecez ama biraz acıkma oldu sizce 1 yulaf kepeği hakkım kadar dukana uygun limonlu kurabiyemi mi yesem yada telafi için yemeyeyimmiyardım kızlar :18:
o sekilde yaparsan tencerede yapmani tavsiye ederim.cunku domates sulu oldugundan firinda piserkende suyunu birakiyor ve yanmadan pisiyor ama biber ve patlican yanabilir o yuzden onlari tencerede yap.dudukluye gerek yok sonucta biber patlican kolay piser..tencerede hafifte salcali su eklersin yarim saat pismesi yeterli olur ,sonrada istersen 5 dakika izgara modunda kizartabilirsin canimbu domates dolmasini ayni icle, pirincsiz olarak yani, renkli kucuk biberler kabak patlican ile de yapabiliriz de mi?
firinda pisirmeyi bi turlu beceremiyorum ben, en iyisi duduklu :)
evet canım eksi görmem beni de şaşırttı ama sanırım sporun marifeti günlük 1 saat kondisyon bisikleti ardından zayıflama kemerini göbişe ve popişe takıp sallandrıyorumama bu kilo bildirimi olayını yeni öğrendim bundan sonra ben de katılacağım inşallah sağol canım
ben de bir şeye takıldım tarifte pirinç var kıymanın içinde değil mi? biz pirinç yada bulgur tarzı bir şey tüketebiliyor muyuz ki :26::26::26::26::26: