Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet canim pirinc var ama dolmanin icinde degil tarife bakarsan orda anlattim zaten.pirinci domatesleri firin kabina dizdikten sonra aralarina doktum.cunku esim diyette olmadigindan o oyle yemeyi seviyor.bize sadece dolma kismi uyuyor..:KK34:

canım yine döktürmüşsün. fırınlanmış domates harika olacaktır eminim. sunumun da harika olmuş.ellerine sağlık.
sen üşenmeyip eşine de çeşit çeşit pişiriyorsun. bana çok zor geliyor. çoğu zaman eşimin yemeğini özenmeden yapıyorum :KK53:

Gunaydin kader ortagim sevgili dukancanlarr:)

Size bir sorum olacak. Dijital tarti ile mi analog tarti ile mi tartiliyorsunuz? Hangisi digrudur acep? Analog 1-1.5 kg daha zayif gosteriyor:) ona inanasim var daha cok:)))

kızlar bu yulaf kepeği galetasını her tarifte kullanabilirmiyiz 1 kaşık yerine 1,,5 kaşık mı kullaniliyor :KK17:

güzel haftasonları hepinize :KK55:

Size bir sorum olacak. Dijital tarti ile mi analog tarti ile mi tartiliyorsunuz? Hangisi digrudur acep? Analog 1-1.5 kg daha zayif gosteriyor:) ona inanasim var daha cok:)))

üzerlerine ağırlığından emin olduğunuz bişi koyarak ölçebilirsiniz hangisinin daha güvenilir olduğunu :) ama ben digital kullanıyorum evde diğerinden de olmasına rağmen:KK48:

kızlar bu yulaf kepeği galetasını her tarifte kullanabilirmiyiz 1 kaşık yerine 1,,5 kaşık mı kullaniliyor :KK17:

yulaf kepeği galeta karışımını diyorsunuz sanırım. her tarifte kullanılabiliyor evet :) sadece seyirdeki günlük 2 yk yulaf kepeğine denk olarak 3 yk kullanılmak şartıyla. günlük 3yk geçmemeye dikkat :KK48:

Lisam daha öncede dediğim gibi aşçılığına, görselliğine, dostluğuna hayranım tatlım maşallah sana Rabbim herşeyi gönlüne göre versin. Tartıda bir bir eksilesin inşallah, ama ailen bir bir genişlesin inşallaaaahhhhh. Ellerine sağlık hayatım çok güzel görünüyor. Bunu da deneyeceğim inşallah. Akşam Winniem mücver tarifi vermişti onu denedim tabi fırını çalıştırmaya üşendiğim için mikroda yaptım ama o da güzel oldu afiyetle yedim valla fotolayacaktım bende ama en emin yerin midem olduğuna karar verip sofraya koyduğum gibi kasaya kitledim desem yeridir.

Çok şükür herşey yolunda kızlar, ödem fazlası olanlara karışık çayları öneriyorum özellikle içinde yeşil çay olanları tercih etsinler sek yeşilden sıkıldığım için karışık çayları tercih ediyorum. Duraklama yaşayan arkadaşlar için ise şu kan grubuna göre beslenme işinin hakkı var doğrusu beni fazla miktarda süt, peynir ve yumurta durduruyor anlamış bulunmaktayım. 0 grubu biri olarak artık bol bol kırmızı et ve balık tüketiyorum hem mutluyum hemde tartı rakamlarım eksiliyor şükürler olsun...

canım yine döktürmüşsün. fırınlanmış domates harika olacaktır eminim. sunumun da harika olmuş.ellerine sağlık.
sen üşenmeyip eşine de çeşit çeşit pişiriyorsun. bana çok zor geliyor. çoğu zaman eşimin yemeğini özenmeden yapıyorum :KK53:

tesekkur ederim canim:KK16:yapmani tavsiye ederim begeneceksin..yemek yapmayi cok seviyorum ,gorselligede cok onem veriyorum ve esimide tabiki dusunmek zorundayim.Diyetimi ona cok yansitmamaya calistim aslinda.kendime yemek yaparken ya birlikte yiyebilecegimiz seyleri tercih ettim yada onun sevdigi seyleri yapmaya calistim.Benim esim isi geregi hep seyahat halinde evde oldugu zamanlarda iyi birseyler yemesine ozen gosteriyorum.ama iste tavuk,balik...gibi bizim tukkettigimiz seyleri tatlandirarak hem saglikli hemde guzel seyler yiyebiliyoruz birlikte..sende deneyebilirsin arkadasim oyle cok tarifimiz varki dukana uygun hale getirilecek ve eslerimizle keyifle yenilebilinecek..:KK19::KK19::KK19:

Lisam daha öncede dediğim gibi aşçılığına, görselliğine, dostluğuna hayranım tatlım maşallah sana Rabbim herşeyi gönlüne göre versin. Tartıda bir bir eksilesin inşallah, ama ailen bir bir genişlesin inşallaaaahhhhh. Ellerine sağlık hayatım çok güzel görünüyor. Bunu da deneyeceğim inşallah. Akşam Winniem mücver tarifi vermişti onu denedim tabi fırını çalıştırmaya üşendiğim için mikroda yaptım ama o da güzel oldu afiyetle yedim valla fotolayacaktım bende ama en emin yerin midem olduğuna karar verip sofraya koyduğum gibi kasaya kitledim desem yeridir.

Çok şükür herşey yolunda kızlar, ödem fazlası olanlara karışık çayları öneriyorum özellikle içinde yeşil çay olanları tercih etsinler sek yeşilden sıkıldığım için karışık çayları tercih ediyorum. Duraklama yaşayan arkadaşlar için ise şu kan grubuna göre beslenme işinin hakkı var doğrusu beni fazla miktarda süt, peynir ve yumurta durduruyor anlamış bulunmaktayım. 0 grubu biri olarak artık bol bol kırmızı et ve balık tüketiyorum hem mutluyum hemde tartı rakamlarım eksiliyor şükürler olsun...

tesekkur ederim dostum ovgu dolu sozlerine,guzel dileklerine (amiiin ) :KK19::KK19:mucveride denemek istiyorum ben o zaman fotograflar sizlerede keyifle sunarim.:KK16:

Son düzenleme:
bugun -300 le başladım yawasladı sanırım ilk günlere kıyasla :) ama pes etmek yok :)

Kizlar, bugün ekmek yaptim, gercekten nefis oldu :KK52:
Tarifini veriyorum, belki denemek isteyen vardir :KK34:

Malzemeler:
6 yk yulaf kepegi - olmazsa olmazimiz :KK1::KK1:
Bir yumurta
5 yk süttozu
Bir cay bardagina yakin süt (yagsiz olmasini söylememe gerek ok dimi :KK53:)
Bir dolu cay kasigi mahlep
Bir dolu cay kasigi kuru maya
Birbuck cay kasigi kabartmatozu
Bir cay kasigi tatlandirici
Biraz tuz

Karistirin, firina verin.. 25 dakikada hazir :KK52:
3 günlük ayirdim, bugün yedigimin arasini actim, icine peynir, jambon, marul, domates.. Nefis sandwich ekmegi :KK56:

canım bence önemli olan kaç kilo olduğun değil; kaç kilo verdiğin önemli. bir tanesini baz al ve sürekli onda tartıl.yoksa kafan karışır. ben dijital kullanıyorum. tam 9 yıllık tartım. ve beni hiç yanıltmadı.benim için grlar da önemli oyüzden dijital kullanıyorum.

aaa canım sen de mi o grubusun? ben de ben de....:KK9: ama ben tam bir peynir canavarıyım . sütü yogurdu çok severim. yine de azaltacağım. 2gündür yediklerime dikkat ediyorum ve bu gün tartı 75 i gösterdi. çok şükür..deniz ürünlerini de cok severim. artık yükleneceğiz balıga.. :KK48: ama kahvaltıda ne yesek? fikrin var mı?
tesekkur ederim canim:KK16:yapmani tavsiye ederim begeneceksin..yemek yapmayi cok seviyorum ,gorselligede cok onem veriyorum ve esimide tabiki dusunmek zorundayim.Diyetimi ona cok yansitmamaya calistim aslinda.kendime yemek yaparken ya birlikte yiyebilecegimiz seyleri tercih ettim yada onun sevdigi seyleri yapmaya calistim.Benim esim isi geregi hep seyahat halinde evde oldugu zamanlarda iyi birseyler yemesine ozen gosteriyorum.ama iste tavuk,balik...gibi bizim tukkettigimiz seyleri tatlandirarak hem saglikli hemde guzel seyler yiyebiliyoruz birlikte..sende deneyebilirsin arkadasim oyle cok tarifimiz varki dukana uygun hale getirilecek ve eslerimizle keyifle yenilebilinecek..:KK19::KK19::KK19:
ben dukana başladıktan sonra soframızdan neşe uçtu gitti....ben et yiyorum. eşim vejeteryan...oglum fast food beslenmek istiyo. bazen 3 çeşit pişiriyorum. bazen de hiç...eee katlanacaklar artık

Kizlar, bugün ekmek yaptim, gercekten nefis oldu :KK52:
Tarifini veriyorum, belki denemek isteyen vardir :KK34:

Malzemeler:
6 yk yulaf kepegi - olmazsa olmazimiz :KK1::KK1:
Bir yumurta
5 yk süttozu
Bir cay bardagina yakin süt (yagsiz olmasini söylememe gerek ok dimi :KK53:)
Bir dolu cay kasigi mahlep
Bir dolu cay kasigi kuru maya
Birbuck cay kasigi kabartmatozu
Bir cay kasigi tatlandirici
Biraz tuz

Karistirin, firina verin.. 25 dakikada hazir :KK52:
3 günlük ayirdim, bugün yedigimin arasini actim, icine peynir, jambon, marul, domates.. Nefis sandwich ekmegi :KK56:

süt tozum yokkk
ama yine de deneyeceğim. ekmeğim bitti sabah. yulaf kepeğini en iyi ekmek olarak tüketiyorum.

Son düzenleme:
Merhaba bayanlar :) dukancı olarak dışarıda ne çok çeşit varmış diyorum :) biraz önce burnumu deldirdim idman dan önce yemek yemek istedim avm ye girdim :) kanatçi da mantarlı tavuk kavurma yiyorum :) önceden dikkat etmedigim ne çok seçenek varmış meğer

Merhaba Kızlarrr; :KK16:

Hafta içi çok yoğun geçtiğinden pek uğrayamadım.. Hafta sonu da evde koşturmacalarla geçiyordu ki kendime yaptığım yeeği sizlerle paylaşmak için uğrayayım dedim..

Daha önce yulaf kepeği galeta karışımı denemeyenler neden bu karışımı bu kadar sevdiğimizi bu tarifi görünce eminim birkez daha anlayacaklardır..

Süper incecik ve kocaman 2 Krep çıkarttım.. Hem de seyirdeki günlük kepek hakkımızın yarısı kadar kepek ile..

Dukan Ciğer Dürüm.. :KK56:

Krep için:
1,5 yk Yulaf Kepeği galeta karışımı
1 yk süt
2 Yumurta akı, 1 sarı kullandım..

Hepsini iyice çırpıp az yağladığımız büyük boy krep tavasına yayıyoruz.. Biraz sıvı olması sizi şaşırtmasın.. Bu şekilde krep daha ince oluyor..

Arkalı önlü pişirdikten sonra içini hazırlamaya geçiyoruz.

İçi İçin:
Kırmızı soğan (Limon ve az tuz ile ovulmuş)
Dana ciğeri (Baharatlar ile yağsız tavada pişirilmiş)
Light Kaşar

$DSC_0520.jpg

Krep içine malzemelerimizi diziyoruz..

$DSC_0533.jpg

Biraz da tabağı süsleyelimmm :KK9:

Eşim gördüğünde gözlerine inanamadı.. Ve bu tabaktan 2 tane çıktı..:21: Nefisss..

Afiyet olsuuunn.. :KK54:

Hafta içi çok yoğun geçtiğinden pek uğrayamadım.. Hafta sonu da evde koşturmacalarla geçiyordu ki kendime yaptığım yeeği sizlerle paylaşmak için uğrayayım dedim..

Daha önce yulaf kepeği galeta karışımı denemeyenler neden bu karışımı bu kadar sevdiğimizi bu tarifi görünce eminim birkez daha anlayacaklardır..

Süper incecik ve kocaman 2 Krep çıkarttım.. Hem de seyirdeki günlük kepek hakkımızın yarısı kadar kepek ile..

Krep için:
1 yk süt

Hepsini iyice çırpıp az yağladığımız büyük boy krep tavasına yayıyoruz.. Biraz sıvı olması sizi şaşırtmasın.. Bu şekilde krep daha ince oluyor..

İçi İçin:
Light Kaşar

Eki Görüntüle 666156

Eki Görüntüle 666157

Eşim gördüğünde gözlerine inanamadı.. Ve bu tabaktan 2 tane çıktı..:21: Nefisss..

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:vaaay supeeer gorunuyor :KK52::KK52::KK52::KK52:ellerine saglik canimcim:KK16:gercekten hem cok pratik olmus,hem lezzetli gorunuyor .bayiiildiiim:KK19::KK19::KK19:

Merhaba Dukancanlar :KK16:Sizinle yaptigim Domates dolmasi tarifini paylasmak istedim.Yanliz esim ben gibi rejimde olmadigindan pilav kismini o yesin diye ben orjinal tarifte oldugu gibi pilavida yaptim ama yemedim.Siz tarifi uygularken pirinc kismini es gecebilir yada ben gibi evdekilere pilaviyla birlikte sunabilirsiniz DOMATES DOLMASI
-6 adet buyuk domates
-500 gr. Kiyma
-1 orta boy kuru sogan
-2 dis sarimsak
- zeytinyagi,
-ince kiyilmis maydanoz
-tuz,karabiber
-1su bardagi kadar pirinc
Yapilisi :
Domateslerin tepesini kapak seklinde cikariyoruz ve iclerini kasik yardimiyla oyuyoruz.
Bir salata kasesinde kiymayi aliyoruz.
Sogan ve sarimsagi icine rendeliyoruz.
Maydanoz, tuz, karabiberi cok az zeytin yagini ekleyip yoguruyoruz.
Oydugumuz domateslerin icinden cikan buyuk parcalarida yine rendeleyip, b irazda domatesin suyunu kiymali harca k atiyoruz.
Domatesleri bu kiymali harc ile doldurup onceden kestigimiz domates tepelerini kapak gibi dolmalarin ustune kapatiyoruz.
Kalan d omates suyunu, cok az zeytinyagini ve yarim cay bardagi kadar suyu ve birazda tuzu karistirip dolmalarin arasina dokuyoruz.
Onceden 180 dereceye isitilmisfirina veriyoruz. Domatesler suyunu birakip hafif kizarmaya basladiginda yikadigimiz pirinci domateslerin arasina esit sekilde serpistiriyoruz.Bu esnada icindeki su pirinclerin uzerini cok az gececek sekilde olmali.Bu sekilde pirincler suyunu cekene kadar pisiriyoruz.Eger suyunu cektiginde pirincler hala diri ise yine biraz daha kaynar su ekleyebiliriz.
Pisen domates dolmamizi kendi suyunda pisen pilav ile servis ediyoruz.Isterseniz yogurtla ,isterseniz salata ile servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun!!!!!!!

Not:KK70:omates dolmasi bizim turk mutfagindada yapilan bir yemektir.Ama bizdeki pisirme sekli genelde tencerede ve harcina pirinc yada bulgur katilarak yapilir.Ben bu degisik pisirme seklini Fransizlardan ogrendim.Hatta bizim yaptigimiz sekildede yine firinda denedim fakat pirincler kiyma ile karistigindan ve firinda pistiginden diri kaldi.O yuzden bende tarifi orjinalligini bozmadan yapmaya devam ediyorum…
Eki Görüntüle 665540 Eki Görüntüle 665541 Eki Görüntüle 665542

lisabella beni hatırladınmı arkadaşım,ben bırakmıştım dukanı,ama sen devam edip vermişsin kiloları maşşalah sana yılbaşına kadar 70 olurmuyum diye düşünüyodun şimdi ise 62 olmuşsun ne diyeyim bravo sana ben tekrardan başladım bu sefer bırakmıyacağım inşallah, tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dukanı misali :KK52::KK52::KK52::KK52:

evet canim pirinc var ama dolmanin icinde degil tarife bakarsan orda anlattim zaten.pirinci domatesleri firin kabina dizdikten sonra aralarina doktum.cunku esim diyette olmadigindan o oyle yemeyi seviyor.bize sadece dolma kismi uyuyor..:KK34:

cevap için teşekkürler canım pirinç değil ama bulgur yada buğdayın seyirde olmasını isterdim doğrusu çorbalarıma katmaya :26:

Krep için:
1 yk süt

İçi İçin:
Light Kaşar

Eki Görüntüle 666156

Eki Görüntüle 666157

oldukça leziz görünüyor ellerine sağlık :KK56:

Merhaba Dukancanlar :KK16:Sizinle yaptigim Domates dolmasi tarifini paylasmak istedim.Yanliz esim ben gibi rejimde olmadigindan pilav kismini o yesin diye ben orjinal tarifte oldugu gibi pilavida yaptim ama yemedim.Siz tarifi uygularken pirinc kismini es gecebilir yada ben gibi evdekilere pilaviyla birlikte sunabilirsiniz DOMATES DOLMASI
-6 adet buyuk domates
-500 gr. Kiyma
-1 orta boy kuru sogan
-2 dis sarimsak
- zeytinyagi,
-ince kiyilmis maydanoz
-tuz,karabiber
-1su bardagi kadar pirinc
Yapilisi :
Domateslerin tepesini kapak seklinde cikariyoruz ve iclerini kasik yardimiyla oyuyoruz.
Bir salata kasesinde kiymayi aliyoruz.
Sogan ve sarimsagi icine rendeliyoruz.
Maydanoz, tuz, karabiberi cok az zeytin yagini ekleyip yoguruyoruz.
Oydugumuz domateslerin icinden cikan buyuk parcalarida yine rendeleyip, b irazda domatesin suyunu kiymali harca k atiyoruz.
Domatesleri bu kiymali harc ile doldurup onceden kestigimiz domates tepelerini kapak gibi dolmalarin ustune kapatiyoruz.
Kalan d omates suyunu, cok az zeytinyagini ve yarim cay bardagi kadar suyu ve birazda tuzu karistirip dolmalarin arasina dokuyoruz.
Onceden 180 dereceye isitilmisfirina veriyoruz. Domatesler suyunu birakip hafif kizarmaya basladiginda yikadigimiz pirinci domateslerin arasina esit sekilde serpistiriyoruz.Bu esnada icindeki su pirinclerin uzerini cok az gececek sekilde olmali.Bu sekilde pirincler suyunu cekene kadar pisiriyoruz.Eger suyunu cektiginde pirincler hala diri ise yine biraz daha kaynar su ekleyebiliriz.
Pisen domates dolmamizi kendi suyunda pisen pilav ile servis ediyoruz.Isterseniz yogurtla ,isterseniz salata ile servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun!!!!!!!

Not:KK70:omates dolmasi bizim turk mutfagindada yapilan bir yemektir.Ama bizdeki pisirme sekli genelde tencerede ve harcina pirinc yada bulgur katilarak yapilir.Ben bu degisik pisirme seklini Fransizlardan ogrendim.Hatta bizim yaptigimiz sekildede yine firinda denedim fakat pirincler kiyma ile karistigindan ve firinda pistiginden diri kaldi.O yuzden bende tarifi orjinalligini bozmadan yapmaya devam ediyorum…
Eki Görüntüle 665540 Eki Görüntüle 665541 Eki Görüntüle 665542

İsabelcim senin bu güzel sunumların ve leziz yemeklerin muhteşemmm.. :KK16: Yemek yarışmalarına daha sık katılmalısın bencee.. :KK19:
Bu tarifi en kısa zamanda ben de deneyeceğim.. :KK56: Dukanın güzel yanı bu işte.. Aç kalmadan ve göz zevkinden ya da damak tadından feragat dahi etmeden, enfes yemekler yiyerek zayıflamakk.. :21:

Tekrar tebrikler arkadaşımm :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

merhaba ben geldim :KK31:
salyangoz gibi hissediyorum kendimi kolumu kaldıracak dermanım yok. sabah 6 da kalktım işe gittim. iş dönüşü spor salonuna gittim. bu ikinci gidişim olduğundan ilk günün hamlığını atamamışken,üstüne üstlük yorgunken spor yapmak çok yordu. karnım aç yemek hazırlamaya derman yok. biberiye yağını zor sürdüm. sauna eşortmanıda 2 saatte giydim resmen. azıcık bişiler atıştırıp uyuycam. uyandığımdada duş alırım artık.

hani demiştim ya size iş yerinde erkek arkadaşım (normal arkadaş :KK24: ) dukana başladı diye. duraklamaya başlamış. bugün fırsat bulduğumda sordum duraklamanın sebebini bulmak için. spor yapamıyor ve hergün aynı şeyleri yediği için bıkkınlık oluştu sanırım. bizim meeeşşşhurrr nar şerbetinden yaptım ona . erkeklerde ödem olmaz ama en azından metabolizmayı hızlandırır herhalde :KK1: bide söz verdim ona sabah sana tencere keki yapıcam diye. nasıl yapcam bilmiyorum kolum kalkmıyor. yazık çocuk bana güvenip yarın sabah krep getirmeyecek :18: aç kalmasın garibim. dün nişasta,tatlandırıcıları poşete koyup saklamıştım. arkadaşım için çıkartıp geri saklıycam onları :KK49:

topiğe girmeden önce dua ettim. umarım çok sayfa birikmemiştir diye kiii. öylede oldu hemencik okuyabildim.
bu arada p günümdü. dün gece nugget yapayım dedim. önce tavuk göğsünü kuşbaşı yaptım. körili sütün içinde beklettim. sonra yumurtaya bulayıp,yulaf kepeğiyle kapladım. pişene kadar tavada çevirdim. güzel olmuştu.

yoğurdumda bitti yeniden yapmam gerekiyor:KK14: Atatürk orman çiftliğinin yoğurt seti varmış. bugün gördüm almayı düşünüyordum ancak sütün yağ oranı yüksek :KK5:

daha yazacaklarım vardı ama unuttum.

ben de sisim iki uc gundur, gobegim baya bi gitmisti pek bi sey kalmamisti simdi sirtim belimin arkasi inceldi gobegim geri geldi :)
ya benim canim dasimit istiyor arasina da yagsiz krem peynir. eve gidince yapayim daha kepek hakkimin yarisini yedim.

bi de iki uc gundur biraz halsizlik basladi anlamiyorum niye boyle oluyor,
dukan a baslayali 24 gun olmus, simdiye kadar iyiydim simdi halsizlikler filan basladi, bi de boyle bi sey yapasim da yok,
normalde sabah ac oldugum icin bi heves mutfaga girer guzel guzel kahvalti hazirlardim, simdi esim bi seyler koysa da yesek modundayim. tiroid hapi da aliyorum, normalde tiroidim dusuk, bu da enerjisizlik yapiyor, hap almaya basladgmdan beri daha enerjik hissediyordum kendimi. nolduysa su bi kac gundur boyle bi halsizim. bi de kilo vermem de durdu bu hafta,
Allah Allah bi yerlerde yanlis mi yaptim acaba?

lahana dukan yapıcam bakalım spor ve onun etkisi nasıl olacak. bu arada lahana diyetinin çorbası nasıl yapılıyordu? uyandığımda yaparım
bendede şöyle bişi başladı mutsuz mutsuz dolaşıyormuşum :26: bence bunun nedeni (en azından kendim için ) çikolata bağımlısıyken mutluluk hormonları tavan yapıyordu. e birden bırakıncada böyle oldu sanırsam.

hepinizi kocamannnnnnnn öptüm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Slm kizlarrr.. Gecen mayaladigim yogurt tutmadi... :KK43: Resmen sünüyordu.. Bende bugün kestirdim, peynir yaptim :KK51:
Anladimki yagsiz süt ile mayalanmiyor - kullandigim sütün yag orani %0,1 di.. Artik yarim yagliyla deneyecegim (%1,5)..

Bende yogurt ustasi olacagima inanmistim :KK47:

Masallah kiz, bu ne enerji - yorgunlugun bu ise, helal olsun :KK19:
Sen pastani yap, bugün sadece arkadas - yarin ne olur bilinmez :KK54:

Bende insallah koyu bir sohbet vardir diyordum..

Krep için:
1 yk süt

İçi İçin:
Light Kaşar

Eki Görüntüle 666156

Eki Görüntüle 666157

Ellerine saglik canim, nefis duruyor.. Cigeri cok severim.
Henüz galeta karisimini denemedim, nedense cekiniyorum..

X