Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhabalar, benim de bugün 5. Günüm ataktayım son günüm inşallah ama sadece 1,5 kilo verebildim. Gerçi hepsi yağdan gitti kas ve su oranım değişmedi ama çok zor gidecekler gibi. Sabah neredeyse bozacaktım diyeti, çok halsizdim kahvaltıdan sonra düzelirim diye düşündüm ama nafile, şekerimi ölçmek geldi aklıma bi baktım tokluk 46 açken kaça düştü Allahbilir. Demekki karbonhidrat almamayı abartmışım, oysaki sütten yoğurttan aldığım yeter sanıyordum. Hemen az bi takviye kendime geldim diyete devam :) benim 12 kilo vermem lazım bi de kızım var 16 aylık hala emziriyorum Allah yardımcımız olsun salatasızlık çok zormuş :KK66:

bende atakta fazla veremedim.atak +seyir işte 9 günde daha 2 kg verdim ama kendimi daha iyi ve ince hissediyorum :KK52:.İnşallah bizde vereceğiz kilolarımızıı :KK52:

Evinde bisküvi veya herhangi bir "ivir zivir" bulundurmayacaksin ve dolabinda her an Dukana uygun yiyeceklerin olmali.. Disari ciktiginda veya gezmeye gittiginde ya tok olacaksin, yada yaninda Dukana uygun birseyler götüreceksin.. Miden degilde gözün ac ise, kahve veya siyah cay ic, Allahin izni ile bastiracaktir..

Motive eden seyler degil bunlar belki, ama bir nevi önlem almaktir..

okulda yedim haklısın artık dha çok dikkat edeceğim:26:

Merhabalar, benim de bugün 5. Günüm ataktayım son günüm inşallah ama sadece 1,5 kilo verebildim. Gerçi hepsi yağdan gitti kas ve su oranım değişmedi ama çok zor gidecekler gibi. Sabah neredeyse bozacaktım diyeti, çok halsizdim kahvaltıdan sonra düzelirim diye düşündüm ama nafile, şekerimi ölçmek geldi aklıma bi baktım tokluk 46 açken kaça düştü Allahbilir. Demekki karbonhidrat almamayı abartmışım, oysaki sütten yoğurttan aldığım yeter sanıyordum. Hemen az bi takviye kendime geldim diyete devam :) benim 12 kilo vermem lazım bi de kızım var 16 aylık hala emziriyorum Allah yardımcımız olsun salatasızlık çok zormuş :KK66:

Ama emzirenlerin atak yapmaması lazım kitapta öyle yazıyordu hamilelik ve emzirmede sadece güçlendirme yapılıyor oda saf protein günü yok bence sütten kestikten sonra başla yada dediğim gibi kitaba göre uygula sonuçta süt üretiyorsun..

günaydın...

Tüm foruma günaydın

Başlangıç Tarihi: 2 Kasım 2012

Başlangıç Kilo: 86.6

Geçen Haftaki Kilo : 71.8

Güncel Kilo: 71

bende dukan yapıyordum bir zamanlar bırakmak zorunda kaldım,seninle aynı zamanlar başlamıştık ,ama ben bıraktım aynı kiloda duruyorum,maşşallah arkadaşım ne güzel vermişin,ben tekrar başladım bırakmıcam bu sefer:KK4:

bildirim
başlama 10.09.2013
başlama kilo 91
hedef 68
buy 168
geçen 77.6
buhafta76.2
giden-1.4
toplam giden 14.8

arkadaşım sende süper vermişin,maşşallah ya ne güzel gitmiş kilolar:nazar::nazar:

Selam Kızlar,

4 Kasım 2012 de 90 kilo ile başladığım dukan yolculuğuma bugün itibariyle 72 kilo olarak Allah'ın izniyle güçlendirmeye başladım.

Delyciğim güncel kilom 72

Ben gönlümdekine ulaştım, umarım bu kilomu da korurum.

Sizlerin de gönlünüzden geçen kilolara ulaşmanızı tüm kalbimle istiyorum.

Bu yolda desteği, emeği olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin.

Bir yere gidiyorum sanmayın. Sadece günün anlam ve önemini belirten konuşma yapmak istedim.

Güzel günler.
senide tebrik ediyorum arkadaşım çok güzel bırakmadan azimle vermişsin bravo sana..:nazar:

Ben o siteyi bulamadım eger varsa şu testin linkini atabılır mısınız bır yazıda 15 kilo kadar vermek ısteyenler atak donemını 7-10 gun yapsınlar yazıyordu ben o yuzden 10 gun yapmak istedım :KK43:

kitabı okudunuz mu? okumadıysanız kitabı da alın yakın zamanda, okumaya başlayın çünkü yazılar kitabın verdiklerini veremiyor. eksik verse neyse hadi ona da kabul ama bazen yanlış bilgi bile verebiliyorlar. o yüzden en güveniliri kitap, aklınıza bişi takılınca da burası var zaten :)

Dukan Diyeti Türkçe Testi, Test Nasıl Yapılır? | Dukan Diyeti
burda çok güzel açıklamış. hem testi yapabileceğiniz sitenin adresi var hem de ingilizcelerin türkçe karşılıkları var, hemen yapabilirsiniz kolaylıkla :) ama diyete başladığınız kilo üzerinden hesaplayın da kaç atak yapmanız gerektiği doğru çıksın, ona göre süre eklersiniz ya da hemen seyire geçersiniz :)

kızzlarrr :) annemle konuştukk :) nisanın sonunda tatile gideceğiz 1 haftalık :) erken rezervasyon imkanı ilee :) ayy çok mutlu oldum :) o zaana kadar şu üstümdeki 5 kg de gitse bari :) annemle incecik geçirdğim tatilin tadını çıkartsam.. tamda 22 nisana denk gelecek başlangıç günü :) :KK16: yaz gelmeden bi stres sinir atmak istiyordum yazada ablamlarla gideriz belkii :KK70::KK16:

BUSEB:KK16:.. öncesi ve sonrası resimlerini gördum ve çooookkkkkk vede çookkk begendım:KK52:..azmin zaferi..arkadaşım oldugun için sanırım sadece ben görebılıyorum forumdan:KK24:..aslında bu sayfamızada eklesen en azından 2 resımde diğer arkadaşlarada motivasyon olsa iyi olur zannımca herhal galiba bence:KK52::KK34:..tekrardan tebrikler canım..sevgiler:KK16:

kitabı okudunuz mu? okumadıysanız kitabı da alın yakın zamanda, okumaya başlayın çünkü yazılar kitabın verdiklerini veremiyor. eksik verse neyse hadi ona da kabul ama bazen yanlış bilgi bile verebiliyorlar. o yüzden en güveniliri kitap, aklınıza bişi takılınca da burası var zaten :)

burda çok güzel açıklamış. hem testi yapabileceğiniz sitenin adresi var hem de ingilizcelerin türkçe karşılıkları var, hemen yapabilirsiniz kolaylıkla :) ama diyete başladığınız kilo üzerinden hesaplayın da kaç atak yapmanız gerektiği doğru çıksın, ona göre süre eklersiniz ya da hemen seyire geçersiniz :)
mühendis kimliği ile çözüm odaklı çalısan arkadaşım gelir olaya el atar ve çözer.:KK52:.en çok mantıklı cevaplarını, ve cevap verırken ki saygını seviyorum..sevgiler hashish vesselam:KK16:

BUSEB:KK16:.. öncesi ve sonrası resimlerini gördum ve çooookkkkkk vede çookkk begendım:KK52:..azmin zaferi..arkadaşım oldugun için sanırım sadece ben görebılıyorum forumdan:KK24:..aslında bu sayfamızada eklesen en azından 2 resımde diğer arkadaşlarada motivasyon olsa iyi olur zannımca herhal galiba bence:KK52::KK34:..tekrardan tebrikler canım..sevgiler:KK16:

hakkaten öncesi sonrası yok değil mi forumda?akşamları evden face den bakıyorum bazı incelenlere acayip gaza geliyorum motive oluyorum diyetim:)

Dream 86 saol haklısın kitabı ben de okudum, ancak kızım beni artık sadece emzik niyetine kullanıyor :) zaten herşeyi yiyor ama ben kıyamıyorum sütten kesmeye, aslında çok ilginç protein diyeti yapınca sütüm de arttı. Doğum öncesi kiloma kavuştuktan sonra başladım diyete zaten, öncesinde tedavi sürecinde aldığım üzerime yapışan kilolar benim derdim. İnşallah vericez hep birlikte

face den nasıl bakılıyor?
dukandiyetitariflerinin sayfası var hem ordan bakabılırsınız ama en geniş ayrıntıları dukan-ing sitesinde bulabilirsiniz..ve gecen bır arkdaşımada söylemıştım insan zayıflayan kişilerin resımlerıne baktıgında yaşadıgı motıvasyonla yağ yakan hormon olan LEPTİN hormonunu salgılıyormuş..beyin öyle olmak istedıgıni algılayıp leptin hormonunun salgılanmasına sebep oluyormuş..:KK53:

cok teşekkur edrim kitabı aldım dun okumaya basladım ordan da bakarım çok sağolun

dukandiyetitariflerinin sayfası var hem ordan bakabılırsınız ama en geniş ayrıntıları dukan-ing sitesinde bulabilirsiniz..ve gecen bır arkdaşımada söylemıştım insan zayıflayan kişilerin resımlerıne baktıgında yaşadıgı motıvasyonla yağ yakan hormon olan LEPTİN hormonunu salgılıyormuş..beyin öyle olmak istedıgıni algılayıp leptin hormonunun salgılanmasına sebep oluyormuş..:KK53:

Çok teşekkür ederim canım:KK16: sağol

Ben dıyete baslayalı bugun 3. gun ınanılır gıbı degıl ama 81.5 ıle baslamıştım bugun 79.5 im hıçbır sekılde dıyet dışına çıkmıyorum temmuzun 6sında dugunum var o zamana kadar en az 15 kılo vermem lazım bu sebepten cok azimliyim (maaşallah diyim önce sizlere sonra kendime )ama merak edıyorum (atak donemını 10 gun yapacagım)atak donemınde en fazla kac kılo veren var bu arada arkadaslık gonderecegım sızlere bır bırımıze destek oluruz kabul edersenız sevınırım şimdiden teşekkurler

Allah yardımcın olsun Sabrina ben de HAziran'da nişanlanıcam o zamana kadar kilo vermiş olmak istiyorum:)
Umarım başarırız:)

selam kızlar:KK16::KK16::KK16::KK16:

Bende biraz araştırdım bu kan grubu işini. Benim kan grubum 0 kırmızı et beyaz et ve balık yemelisiniz diyor süt ve süt ürünlerini kesinlikle yememeli imişim:KK50:. yumurta yememeli imişim:KK50:. sebze ve meyve yemeliymişim. iyide ben şimdi ne yiyeceğim seyir dönemindeyim süt ve süt ürünleri yemezsem her ögünde et yiyememki zaten et tavuk ve balıktan nefret ederim. etçil değil sütçülüm. dukan zoru ile et ve tavugu dahil ettim hayatıma ama balık asla. Peki ne yiyeceğim ben:KK43::KK43::KK43::KK43:. Acil yorumlarınızı bekliyorum. Sevgiyle kalın sağlıklı eksilerle zayıflayalım inşallah.

ben de 0 grubuyumm. biraz araştırdım senin gibi. süt ve süt ürünlerinden uzak durun diyor.ama ben tam bir peynir canavarıyım.peynirsiz yumurtasız nasıl kahvaltı yapcaz biz canım ya..biz biraz düşünelim de dukana uygun günlük menüler çıkaralım. burada paylaşalım listeleri. belki işe yarar.allahtan benim etle tavukla balıkla sorunum yok.
sebze günlerimizde brokoli ,ıspanak, ve enginar yiyebiliyoruz.

12. günüm dün çok kötü motivasyonumu kaybettim arkadaşlarr bir paket bisküvi yedim bugun ne yapmalıyım sizce baştanmı başlamalıyım:KK43:
birde bana motivasyon için neler yaptıgınızı söylermisiniz bilgisayarımın resmine bile zayıfkenki fotomu koydum nafile :KK50:

canım önce alışverişe cık. dukanauygun her şeyden bolca al. evde de çeşit çeşit dukan poğacaları, kekleri yap. yanında taşı. bu kaçamak yapmanı engeller. motive olmak için kitabın son bölümlerini oku. spor, yumrukhareketi, su....bölümleri yeniden gözden geçir.

bende dukan yapıyordum bir zamanlar bırakmak zorunda kaldım,seninle aynı zamanlar başlamıştık ,ama ben bıraktım aynı kiloda duruyorum,maşşallah arkadaşım ne güzel vermişin,ben tekrar başladım bırakmıcam bu sefer:KK4:

arkadaşım sende süper vermişin,maşşallah ya ne güzel gitmiş kilolar:nazar::nazar:

senide tebrik ediyorum arkadaşım çok güzel bırakmadan azimle vermişsin bravo sana..:nazar:

seni hatırlıyorum canım. yeniden aramız katılmana sevindim. dukan sağolsun hayatımda ilk defa böyle kilo verebiliyorum. yoksa 5 kilo ver, üç kilo al.....bıkmıştım

X