Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sabah hakkımı tatlandırıcı ile kullanıcam

çok ar-ge çalışmam oldu dukana dair biliyorsun..karnıbahar cipsi bile yapmışlığım vardı atıştırmalık o bile tuttuda şu tutmadı..

o kadar güldüm ki sonra -ya dedim ne akla hizmet far görmüş tavşana çevirdin kendini

delyciim ellerine sağlık canııım iyi ki varsın, ellerin dert görmesiiin

teşekkürler :) yeşil çayıda hiç sevmem ama artık katlanıcaz mecburen :)

Benim rejimimin ilk 2 günü çok zor geçti oda işyerinde yiyecek bişiy bulamadığımdan aç kaldım şimdi gayet iyiyim hatta zevkli bile :) bakalım hayırlısı :) inşallah yaza kadar veririm kilocukları :))

kızlar iyi geceler .. bnde dukana başladım bu 4. günüm 3 kilo verdim :) kabızlık için önereceqm bol su ve kayısı form cay bnde cok kabızlık çektm ama suan iyi geldi çay :)
4 günde 3 kılo gayet başarılı..boy kılo oranınız nedir?verecegınız kılo sayısı fazla mı ?
bu arada sünger bobda en sevdiğim çizgi film kahramanıdır..sünger bob--kare şort

tesekkür ederim cevabın için canım inşallah işe yarar yoksa ben direk deliricem((((((((

yarar yarar merak etme canım :)

canım benim yaa her hafta moral motivasyon kaynağımsın sen yaa.. ellerine kollarına pc ye bakan gözlerine sağlık.. :)

yavrum ilk iki hafta ara ver istersen şu trambolin e :) şişirme kendini spor değişikliğine yavaş yavaş alıştır kendini :)

mayo denemeye izin veriyorlar kuzum :) merak etme birlikte olacağımız için kimse kimseye bakmıyor zaten kuzum...

vericez vericez hep birlikte yaza bomba gidi giricez inşallah :)

merhaba dukan diyetine başlamayı düşünüyorum ama kararsızım. yani atak evresindeki yemem gerekenleri okulda nasıl yiyebilirim? okulda et ve light süt ürünleri bulunmuyor malesef. o yüzden atak evresine başlamak sıkıntı olucak benim için. off

Son düzenleme:

canım öncelikle hem hoşgeldin hemde kara vermeden gelme derim :) neden dersen dukana başlamak demek ya sonuna kadar götürmek yada hiç başlamamak demek onun için ÖNCE kitabını al oku ardından kararını ver :) he karar verdim illa yapacağım diyorsan geceden yada boş bir gününde yanında götürebileceğin tost ekmeği yada poaçalar hazırla dukana uygun google da arama yaptığında bir çok tarif var atak evresine uygun yanında yoğurt götür o poaçalardan kreplerden tostlardan götür artık kepek hakkına göre ayarla işte yiyeceğin miktarı.. :) bu şekilde atağı atlatabilirsin

zemmuf ablam. alışmışım senin tavsiyelerine. o kadar dikkatli okumaya başladım ki unutmayayım aklımda kalsın diye uğraşırken
sakın denemeyinde hı? oldum bi an

ama kuzum çok fazla yorulmuyorum ki. topu topu 22 dk sürüyo. şişirsem bile indiririz sorun değillll... haftaya lahana çorbasına başlıyorum

Bugün cocuklari mcD ye götürdük.. Esim ve yavrularim hamburgerleri, patatesleri yerken, ben kahvemi ictim

ama eve gelir gelmezde adeta baligima saldirdim

Bu arada yogurt mayaladim.. Hamaratliginiz banada gecti kizlar
Sabaha kadar beklesin, sonra bir günde buzdolabinda bekletirim... Yemede yanina yat

olan olmuş yapacak bişi yok. madem zorundalık taşıyor (bilmediğim için gelenekleri yapmamalısın.cısss,uçurun kellesini diyemem )
ama keşke bugün yapmasaydında yarın olsaydı. kilo bildirimi var:18:
canım bir çay tabağının yarısı kadar çerez bir incir iki lokum(bu tadımlık değil doyumluk oldu ama ) yedim akşamınada bol bol spor ve bildirim gününe -1kg ile merhaba dedim tabi bu yediklerim ilerleyen günlerde duraklama sebebi olabilir ben de o zaman sporla kırmayı planlıyorum inşallah :26:

ahh canım aynen bende de şiddetli tatlı krizleri vardı çare olarak çantamda minik bir şişede tarçın taşıyorum tatlı görünce açıyorum tarçınımı bir kupa sıcak suyla tatlandırıcı eşliğinde içiyorum ohh miss tavsiye ederim bir de demişsin ya çok kilo problemi olmayanlar 2/0 yapabilirmiş diye benim 20kg vermem lazım tabi 5kg gitti kaldı geriye 15kg Sende bozmamaya çalış canım benim yöntemi dene

vuuuuuuvvvvv tebrikler ben de kilo bildirimi yapayım yeni katıldığım için bu gün böyle bir gelenek olduğunu yeni farkettim :26:

Başlangıç tarihi: 11.03.2013
Hedef kilo: 65
Başlangıç kilo: 86
Geçen haftaki kilo: 83
Güncel:81
Boy:1.63

iyi iyi tamam hakkaten bende zemmurf abla bişi demiş tarif vermiş okuyayım dedim anaa denemeyin deyince hee tamam bunu yapma büşra dedim kendi kendime hatta sesli söylemişim biraz annem güldü :)

büşbüşş aklıma ne geldi. hani küçükken annelerimiz pazarın ortasında ,kuytuya çekip kıyafet denettirirdi ya. kim görcek diye. diyorum ki mayo denettirmezlerse pantolon üstünden deneriz bizde

hee donu sütyeni tak pantalonun üstüne :):92::92::92::92: ahanda bu duruma düşelim kuzum onların ağ kısımlarına bir hijyan bandı takıyorlar öyle deneme simkanı veriyorlar :) yoksa diğer türlü denetmezler yada dediğin gibi kot üstüne denerik

-1 se sonuç çok çok güzel :) takita 60 kullanmaya başlayalı canım çok tatlı istemeye başladı. sürekli tarçınlı süt kaynatıp içiyordum ancak sütünde bi sınırı varmış

yalnız kilo bildirimi geç olmuş perşembe gününde en son 15:00 a kadar sanırım. dely abla tabloyu hazırlamış bile

kuzum nerden bileyim ben bırak mayoyu üstüme bile bişi almaya çıkmıyodum ben. ablam alıp alıp geliyodu. amaa artıkınnn kendim alıcammm gezicem bol bol içime sineni kapıcam anında

ayy benim basenler gidermi ki :18: belimdede simit varmış hoca söyledi.

saat 02:08 olmuş kiiii benim 05:00 da kalkmam lazım. 6 da servise binmiş olmam lazım. niye oturuyorum ben gakem gidem yatem . görüşürüzzz kızlarrrr

elinize sağlık.ilk gelen arkadaşa kocaman bir günaydın benden

Günaydınlar Hanımlar

sevgili dely emeklerin için teşekkürler...süper bir liste olmuş herkesi tebrik etmek gerek
dün öğleden sonra hiç girme fırsatım olmadı foruma acayip yoğun bir gündü
bakalım bugün neler olacak

herkese günaydın ve hayırlı cumalar dilerim.bir haftayı daha berabercene tüketik.umarım haftayada eksilerle gireriz.

nereden baktın bu kan grubu olayına canım?ben de b grubuyum acaba nelere dikkat etmem gerekiyor?Zaten pek hızlı vreemiyorum en azından belki hızlandıracak birşeyler yapabilirim belki

tatlım ben interneten indirdim.eşim büyük kızım B gurubu onlar için indirmiştim birkaçtanesini yazayım fikir ediniresin.

YARARLI OLAN BESİNLER
aynızamanda sana ilaç gibi gelecek yiyecekler,kuzu,keçi,koyun,hindi,tavşan,yaban eti,alabalık,sardalye,kırmızı levrek,mezgit,morina,havyar,bey balığı,taze yumurta,yoğurt,doğal süt,beyaz peynir,kaşarpeyniri,mozarella,koyun ve keçi sütü ve peyniri,zeytinyağı ceviz,tereyağı,arasıra kaymak,barbunya,beyazfasulye,yeşilfasulye,mantar,kabak,kestane,ketentohumu,sinameki,kekik,kimyon,keçiboynuzu,nane,anason,çay,kahve,şeker,bal,sirke,yulaf ve çeşitleri,pirinç ve çeşitleri,doğal buğday,kırmızı pancar,havuç,her çeşit lahana,karnıbahar,patates,hertürlü biber,pul biber,karahindiba,maydanoz,köri,reyhan,yeşilçay,patlıcan,kereviz,erik,karpuz,muz,üzüm,incir,vişne,kiraz,frenk üzümü

ZARARLI OLANLAR

deniz hayvanları(kabuklu kabuksuz),tavuk ve kaz eti,hertürlü mercimek,nohut,rafine olmuş yağlar(zeytin yağı ketentohumu yağı hariç)kavrulmuş ve bekletilmiş kuru yemiş,yerfıstığı,susam ve ürünleri,mısır ve ürünleri,çavdar ve ürünleri,karabuğday ve ürünleri,enginar,piyasa zeytinlerinin tümü,domates salçası,aloevera,hindistancevizi,karabiber,beyazbiber,tarçın,jelatin,glikoz,mısırşurubu,nişasta,tttlandırıcı,bayat yiyecekler,hazır yiyecek ve içecekler,gaz yapıcı gıdalar

burdan seçerek diyetini oluştur.buna dikkat edince ben kilo verdim.

4 günde 3 kılo gayet başarılı..boy kılo oranınız nedir?verecegınız kılo sayısı fazla mı ?
bu arada sünger bobda en sevdiğim çizgi film kahramanıdır..sünger bob--kare şort

7 ay önce doğm yaptım 93le basladm suan 89 :) boyda 165 daha vermem gereken27 kilo war yolum çoooook uzun

Günaydın beybiler,

Dün aman ne sofralar kuruldu içli köfteler sütlü tatlılar pasta çerez.... anaam ne ararsan vardı...

bi yediler bi yedileer.... ben yemedim keje... eşkıya filmi geldi aklıma :))))

sadece iki fincan sade kahve içtim...

ama bittim yani... içli köfte yenmezmi arkadaş anam şişecek valla bi yerim.... koca tabak yediler yaaaa.... ben rejime girmeden önce kimse böyle şeyler yapmıyodu valla... ben rejime girdim herkez hamarat kesildi anasını satiiim... şeytanın işi yok....

sabrıma hayran kaldılar :))) midem sazlıktaki kurbağalar gibi wıraaak wıraaakkk diye bağardı ama Allahtan muhabbet koyuydu duyan olmadı... E tabi ısrar oldu, olmadı değil.... dukanın anlam ve önemini anlatıp onlarıda dukanlamaya çalıştım ama işlerine gelmedi :)))

Bu gün nihayet seyir evresine geçtim....

Bu günkü menüm ;

Sabah
1 yumurta
krep yaptım iki parça yaptım birinci hiç bişeye benzemedi altı yandı üstü parçalandı ama onuda yedim.... ikincisini öğlene ayırdım o daha başarılı oldu....

öğlen
4 çeriy mi diyolar ne o domatesten
2 minnak salatalı hatta ufaktan salatalık tırtıklamaya başlaıdm bile... Anam salatalık özlenir mi :))) normal günde yemem aklıma gelmez körolmayasıca :))) yenmicek dediler ya kıymete bindi....
1 minik ton balığı
sabahtan kalan krep....

çok kalabalık gibi dursada her şey cücük kadar :)))

akşama Allah kerim....

Hafta sonu bebişli misafirim var yatılı... hem ona hem kendime bakalım ne uydurucam.....

hatunlar çok ciddi olarak dukan diyetini yaparken kangurubunuza uygun beslenerek yapın.bu yararlızararlı gıdaların testi çok pahalı kangurubu en azından genel olarak yardımcı olur.alacağın proteinin sana yarayıp yaramaması önemli.ben A gurubu olduğum için beyaz et yarıyor.balık ve kırmızı et yaramıyor.peynir yaramıyor.yani seçme şansın var.yani kangurubunun yiyebileceklerini listele yemen gerekeni ordan seçin.dünyada ilk kangurubu 0 gurubuymuş.insanlar yeryüzüne dağılıp farklı iklimlerde yaşamaya başlayınca yedikleri kangurublarının değişmesine neden olmuş.kimi kangurubu kırmızı et yararken kimine yaramıyor.aslında engüzeli kapsamlı bir test ama oda pahalı.yani yaptıramıyorsan başka çarelere bakacaksınız.dukan diyeti proteini bol ve sebzeyi çeşitli olarak tüketilmesi gereken bir diyet.aynı sebzeyi 2 öğün üsüste yemeyin diyor.2 diyeti birbirini destekliyerek kullanmakdan zarar gelmez.kan gurubuna göre beslenme bana önceleri saçma gelmişti.ancak yararlı zararlı ayrımına baınca şok geçirdim.zararlı olan gıdalar eşimin ve benim sevmediğimiz ve yerken rahatsız olduğumuz gıdalar.eşim dana etini sevmiyor.sadece yağlı olan biftek ve pirzola kısmını sever.ona dana eti yasak.bunungibi karşılaşınca bana makul geldi.demek vücut kendine zararlı olan gıdaları tüketmek istemiyor.ben kefiri çok sevdim eşim içemedi.kefir bana yarıyor ona yaramıyor.yani bukadarı tesadüf olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…