- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
hala bakmadım. ümidim yok gibi kahvaltımı yaptıktan sonra bakarım artık
enemmm 1 nisana azıcıkın kaldı yaayy daha ben mayo bakmadım üstüne üstlük 5-10 kilo birden vermem lazım
kız büşbüş havuz dedin. heyecan yaptırttın ya bana.
ayrıca sen benim yanıma gelecektin hani?
neyse havuza giderken mayoların üstüne kırmızı karanfil iliştirir öyle buluruz birbirimizi
bugünde spor salonunu ekeyim diye düşünüyodum sayende gitmek zorundayım büşbüşşbasenleri bişiyle preslemem lazım
bu arada uzunnnnn bi spor geçmişin varken sorayım. şimdi haftanın 3 günü spora gideceğim ya ben. o günlerdede sabah trambolinle zıpzıp yapsam sonra spor salonundada debelensem nasıl bi etki olur sence? kas yapmam değil mi. kas yapmaya çok müsait bi vücudum var ya da yanlış yaptığım için hep kasım oldu bilemiyorum
merhaba arkadaşlar ben dukan diyetini gecen sene tamda bugün başlamıştım atak aşamasını bitirdim seyirden bir hafta falan yapıp toplamda 5 kilo vermiştim hatırlıyorum tamda o sırada hamile olduğumu öğrendim ve diyeti bıraktım tabi sonra hamilelikte agobun kazı gibi yedim yedim 25 kilo aldım tabi + evlendikten sonra aldığım 10 kilo doğumdan sonra eve geldim 10 kilosu gitmişti ama benim sütüm azdı onu ye bunu ye derken 5 kilosunu geri aldım(( suan bebeğim 4 aylık benim süttende hayır yok 3 gün önce yine başladım dukan diyetine bende aranızdayım artık desteklerinizi bekliyorum vermem lazım bu kiloları psikolojim çok kötü . ben uzun süredir yapıp çok kilo verenlere sormak istiyorum herhangi bir sarkma oluyomu vucutta .birde ben tatlı manyağı biri olarak neler yapabilirim light kola içebilirmiyim gerçi o bile kesmez beni ama
çıldırmaya az kaldııııııııı.
bende asker kızıyımtayin zamanları,taşınmaları felan o kadar çok özlüyorum kii anlatamam. babam 2003 te emekli olmuştu. tayin yerimizin belli olmasına 2 ay vardı. ama babam ne yaptı gitti emekli oldu 2 aycık daha sabretseydi belki rahat edebileceği yere çıkacaktı tayinimiz. bide 3 kardeşiz ve erken emekli olması kötü olmuştu bizim için. hepimiz küçüktük çünkü. babamın arkadaşları çocuklarının üni çağına kadar bekleyip emekli oldu çok rahatlar ettiler. o yüzden hala içimde o günler var. tayincilerle felan konuşmak isterim
eşim bana öğlen süzüldüğümü söyledi.bende -hadi be ordan 5-6 kiloda nasıl fark ettin,beni daima görüyorsun,değişimi anlamazsın-dedim.bana-kızım ben anlarıııım-dedi
merhaba kizlar bende bildirim yapmak istedim devamli okuyorum yazilarinizi . 2 haftadir dukan diyeti yapiyorum daha once protein agirlikli beslenerek 26 kilo verdim .dogum sonrasi kilolar simdi yavas veriyorum maalesef
baslangic kilo 74
guncel kilo 72
hedef 62
buarada zayiflama ayakkabisi kullanan varmi faydasini gordumu
Umarım geç kalmamışımdır.Unutmuşum bugün perşembe olduğunu
Başlangıç kilo:74.400
Geçen hafta kg:65.800
Bu hafta :65.00
Fark :-800
Ben kuralı gene bozmadım.Gene 800 verdim.3 haftadır böyle.
Geçmişi henüz okumadım dilerim herkes vermiştir.Bildirimimi yollayıp hemen geçmişe bakıyorum
Sevgili Dely Hanım hakkınızı helal edin,emeğinize sağlık.
geçen haftada çok istemiştim ama bildirim yapamadım.
başlangıç:8mart/ 101kg
geçen hafta: 95.5
bu hafta:95.9
82,6 kiloyum ve artık güçlendirmeye geçmek istiyorum....
ben şuna inanıyorum. güçlendirmede kilo vermek istiyorsak 1-2 hafta daha seyiri devam ettiriyormuş havasında yaşamalıyız. ödül öğünlerine direk başlamak kilo almamıza neden olacak gibi:18:
Merhaba arkadaşlar,
Bazen gücüm tükenecek gibi oluyor. Umutsuzluğa kapılıyorumİki gün önce 63.4 idim şimdi 63.8 çıktım sabahh Üstelik gün aşırı spor yapıyorum 1 saatten. Nedendir sizce?
rossicim bana dukan amca 55,1 ü uygun gördü ben de 54 olmak istiyorum diyodum ama buradaki deneyimli arkadaşları dukanın önerdiği kilodan aşağısının zor verildiğini duraklamaya başlanıp moral bozduğunu söylediler üstelik daha bizim bir evremiz daha var asıl önemli olan zurnanın zart dediği yer. üstelik deneyimliler güçlendirme de de 1-2 kilo verildiğini söylüyor ee yaz da geliyor zaten kış gibi evde tıkılı kalmayız benim yüzden de gittiği için çirkin oluyorum iyice dukan amcama uyacam ben