merhaba hanımlarrr... ben geldim
spor salonunu ekmedim bugün gittim
büşbüşlede haberleşme halindeydik. 1,5 saat sürdü sanırım . 10 fazla alet vardı koşu bandında hiiiiç zorlanmadım zaten sürekli yürüyen bi tipim. ilk başta bisikletle başlattılar. şu selesi olmayan varya. 15 dk yaptım ama içimden nasıl anam anam demeye başladım anlatamam
benim yaşımda 2 kız daha başladı bugün. biri 64 kilo . diğerinin kilosunu bilmiyorum ama benden bayaa kilolu. ters mekik,düz mekik derken hepiciğini yaptım. bi alet vardı aman Allahım feci bişidi nasıldı o öle yaa.. milleti yaparken gördüm ben kendimi taşıyamam dedim
nasıl olduğunuda anlatayım. sırttan destek alacak bi yer var arkanda. yanlarda kolduk kenarları gibi destek alacak bişi var. sonracıma kendini yerleştiriyorsun. ayakların boşluktayken göbeğe doğru çekip çekip indiriyosun dizleri
kart hazırladılar. bide tartıldım orda:44: gerek yok dedim bu sabah tartıldım. yooook olmaz dediler. ayakkabıyla tartıldım(ağır biraz) karnım tok, 1 litre suyu içmişim. geldim mi 72,1 kilo
o kiloyu saymıyorum ben zaten.
yalnız bisiklet çevirirken kendimi izledimde aynada ,iyikide başlamışım spora simitlerim feci duruyo. basenler yanlara doğru yayılıyo. ben zayıfladım yaşasın dukanlada azıcık inceldim pantolonlarımda bol geliyor gibi düşünmemek lazımmış. kardiyo şartmış onu farkettim.
kuzum mayoyu felan denettirmezler sanmıyorum nasıl anlıycaz üstümüze göre mi değil mi diye:26: bide gazinin havuzu için karışık demiştin. ayy ben utanırım erkeklerin arasında
kadınların olduğu bi yer bulalım biz en iyisi bence
bacaklarım kas olmasın erisinlerrrr. o zaman diğer günler yapem
demek sen tayin olmaktan hoşlandın.bende çoçuklarım için üzülüyordum.hiçbiryerde uzun arkadaşlı yapamıyorlardiye.seneye ortancam lise için sınava girecek büyük kızım mmemur olup işe başlayacak aynı zamanda ünüverste okuyacak.işi gündüz olduğundan dolayı gece okulu tecih edecek.birde açık öğretim istiyor.yaşıda daha 18 onu yabancı bir memlekette tek başına bırakmak istemiyoruz.aslında hemşirelik birinci sınıfta okuyordu.kpss dende lise mezunu olarak girmişti.birde yanımızda okuyordu yani liseden çıkıp lisesinin ilerisindeki ünüverstede devam etmişti.memurluk işi olunca herşey değişti.daha yaşı yalnız kalmaya küçük.tek başına hem ev hem iş hemde 2 okulu yapması zor.en azından kendine gelene kadar destek olmalı.babamız tayinde onun çalışacağı yeri istedi.eger olursa çalışmaya devam eder en nihayetinde 42 yaşında daha genç.ama vemezlerse emekli olup kızın yanında başka bir işe bakar.bu devirde çocukları böyle yalnız bırakmamalı.kız olsun erkek olsun desteksiz yaşamayı öğrenen kadar bakmalı sonra nasılsa hayatını bizsiz sürdürecek.sen gençsin belkide neden kızı yalnız bırakmak istemiyorsunuz herşeyi yalnız yapabilir diyorsundur.ama hayat öyle deyil,bu devirde deyil hiçbir devirde olmaz genç bir kız için hayat zor.yalnızken dahada zor.
aslında özlediğim bi çok şey var. kızın çok şanslıymış. umarım yaşamı boyunca en iyi şeylerle karşılaşır. 18 yaşında memur olmak süper bişi :)) benim babamda emekli olduktan sonra çalışırım diyordu ama öyle olmuyor ne yazıkki. askeriyede emir vermeye alışmışlar. sivil hayatta bunu yapamıyorlar. hatta başkaları emir veriyor. buda insanın ağırına gidiyor. babam uzun süre çalışamamıştı. sonradan dank etti tabi :)
ooo süper. kumayı solladın abla
zaten bünye seyire alıştı hemen dalamazsın yemeklere hani ramazandan sonra insan kendini oruçlu sanıyor da yemiyorya bir süre onun gibi
aaaaa bak ben ramazanı hiç düşünmedim. 7 temmuzda güçlendirmeye geçiyorum. ramazanda nasıl olacak yaa:18: neyse sahurda tatlımı yerim mutlaka banane banane
dukan tatlımı ama