Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sanem ( yaş bilmiyorum o yüzden isimle hitap ettim kusura bakma ) allah bağışlasın evladını canım.. ama hemen kilo vereyim moduna giripte kesme bebğinin sütünü :KK43: 6 ayı beklemen taraftarıyım ben. ama yinede soruna cevap vereyim. canım google da dukan tarifleri diye arama yaptığında bir çok blog var oralarda bize uygun her evreye göre tatlılarımız var :) onları yapabilirsin kendine tatlandırıcı ile. pekala zero ve light kolada içebilirsin ama normal kola cısss...

diğer soruna gelince sarkma oluyormu diye sormuşsun çok aman aman kilo vermedim ama dukan amca zaten diyete koşul olarak günlük sporu eklemiş vaziyette.. tabi birde sen bölgesel olarak çalışırsan sarkma olmaz :) :KK8: zaten yağ yakıp kas yapacağımız için vücut gerek li olan yerleri doldurma çabasına girecektir yinede bir miktar sarkma söz konusu olabilir gerçi onuda 6 ay ile 1 yıl içinde toplar vücudun..:KK8:

tesekkür ederim cevabın için canım inşallah işe yarar yoksa ben direk deliricem:KK43:((((((((

canımmmm hatırladınmı beni uzunnn zaman sonra sahalara döndümm
diyete biraz ara verdim yani tatlı yemedim dikkat ettim ama benimki biraz dukan-saskinanne karışımı bir diyet oldu
biraz düzensiz giden adet dönemlerim yüzünden ve tahıllara ihtiyacım olduğu için uzaklaştım kilo aldınmı dersen aldım ama 2 kilo kadar
şimdi kaldığım yerden devam etmeyi düşünüyorum
özlemişim sizleriiiiii
keyifler nasıl?
bu arada halen bebeğim yok :KK43:

Oyyy!! Hatırlamam mı senii! Hatırladım tabii... Ay eski bir arkadaşımı görmüş gibi oldum :) Yani gerçekten olmasa da, gördüm :)

Bebek için hayırlısı canıımm.. İnşallah inşallah kavuşursunuz özleminize en hayırlı zamandaa!! :KK16: Üzülmeee :KK54:

Kayınvaliden de inşallah akıllanmışdır biraz. Ben en çok ona kızıyordummmm :KK47:

2 kilo bi şey değil be canım. Devamı gelmez inşallah da korursun bu kilonu. Ben 10 verdim 5 aldım 3 verdim 2 aldım falan falan :)) +- gidiyorum :) Senin çok iyi maşallaahh! :nazar: Sağlığın her şeyden önemli.

Öpüyorum seniiii :KK54::KK16:

kılar geçen sene dukan yaptığımda 2 kiloyu bile zor vermiştim.hemde çok katı uygulamıştım.nerde hata yaptığımı anlayınca araştırdım.benim kangurubumdan kaynaklanıyor.a gurubu olduğum için kırmızı et balık ve yumurta bana yaramıyor.yani bu sefer bana yarayan tavuğu çok tüketim.kırmızı etiço az yumurtayıda haftada 3 geçirmedim.bana süttozuda yaramayanlardan.bu sefer 5 haftada 5.8 kg verdim.yani kangurubuna göre proteyinlerimi ve sebzelerimi seçtim.mesels bana kefir ve ev yoğurdu yarıyor.hazır olan yaramıyor.geçen sene hep diyet yoğurt almıştım bu sene sadece kendi yaptığımı tükettim.böylece vermem durmadı.peynir çok yaramıyor.çok azaltım loru salatayla tükttim.proteyini kayvansal olan süt yoğurt kefir lor biraz peynirden aldım.üstelik sınırlı izinlileri hemen hemen hiç kulanmadım.nişastayı birkaç kere tüketim.bunun yerine hazır pudingi pişirip yedim.kabaktan puding yaptım.bunuda 2 kere yaptım.çünkü tatlandırıcıyı az kulandım.baktığımda hiçbirşeyi abartmamışım.et süt peynir.yağ yerine 4 tane yeşil zeytin yedim.ama aslında bugün bulduğum kangurubu yazısında piyasa zeytini yaramıyormuş.neyse onuda yemem olur biter.bana yulaf yarıyor buna memnun oldum.kaçamaklarımda oldu.bazen fazla ama hep bir şekilde tolere etmeye çalıştım.yani fazla deyince sakın abartılı anlamayın.ama diyete göre hiç olmamalı.ancak diyeti tümden bırakıp yada kendimi kaybedip bir dünyanın şeyini yiyeceğime meyveden bir ısırık yemekten bir kaşık.hamur yaptıysam bir lokma .buraya kadar getirdim.yani uzun senelerdir diyeti 5 haftasına taşıdım.birde şu 3 günlük kefir diyetini yapabilseydim iyi olur vücudumu temizliye bilirdim.ama ne yapayım sade kefirle yapamadım.ama hala günde 500 ml kadar tüketiyorum.içine nane döküp yiyorum.bugünkü kaçağım bir kaşık pilavla 1 kaşık kuru fasulye.kızlar ben sebze meyve adamıyım.sepetin içinde meyveler yığılıyken yememek çiğ köfte yapıp yiyememek pohaça yapıp hamur yapıp yiyememek hepsini şuan aşmış gibiyim.ama yaz gelipde meyveler dökülünce ne yapacağım.gerçi güçlendirmeyetemmuz gibi geçmem gerek.tabi kiloları vere bilirsem.

nereden baktın bu kan grubu olayına canım?ben de b grubuyum acaba nelere dikkat etmem gerekiyor?Zaten pek hızlı vreemiyorum en azından belki hızlandıracak birşeyler yapabilirim belki

Kızçeleeerrr.. Hepinize maşalaaahhhh!! :nazar::nazar: Daha da eksilin inşallah :KK66: Sevgiler artsın, kiloalr eksilsiiiinn! Dünya barışıı ::KK9::KK9: :KK16:

Bi yanlışlık varsa kusura bakmayın.

Bu arada kendimi de listeden çıkardım; 2 haftadır bildirim yapmıyor bu ben :KK52::KK9::KK9::KK53:

Ve deeee.... 137 günde taaaammmm 17,6 kilo veren CYY'yi canı gönülden tebrik ederiiiiiizzzzz :KK9::KK9::KK9: :KK52::KK52::nazar::nazar::KK24::21::KK76:

$Çizelge - 21.03.2013,.jpg

Herkese sevgileeeerrrr :KK16::KK16:

Kızçeleeerrr.. Hepinize maşalaaahhhh!! :nazar::nazar: Daha da eksilin inşallah :KK66: Sevgiler artsın, kiloalr eksilsiiiinn! Dünya barışıı ::KK9::KK9: :KK16:

Bi yanlışlık varsa kusura bakmayın.

Bu arada kendimi de listeden çıkardım; 2 haftadır bildirim yapmıyor bu ben :KK52::KK9::KK9::KK53:

Ve deeee.... 137 günde taaaammmm 17,6 kilo veren CYY'yi canı gönülden tebrik ederiiiiiizzzzz :KK9::KK9::KK9: :KK52::KK52::nazar::nazar::KK24::21::KK76:

Eki Görüntüle 664501

Herkese sevgileeeerrrr :KK16::KK16:

Dely'cim eline sağlık :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

listeye baktım teşekkür ederim bende varım:))) Zaten liste çok güzel ve motive edici.İnşallah bende sizlert gibi başarılı olabilirim.En yeni ve en az kilo veren benim sanırım listede :KK49:

merhaba hanımlarrr... ben geldim:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:
spor salonunu ekmedim bugün gittim:KK53: büşbüşlede haberleşme halindeydik. 1,5 saat sürdü sanırım . 10 fazla alet vardı koşu bandında hiiiiç zorlanmadım zaten sürekli yürüyen bi tipim. ilk başta bisikletle başlattılar. şu selesi olmayan varya. 15 dk yaptım ama içimden nasıl anam anam demeye başladım anlatamam :KK53: benim yaşımda 2 kız daha başladı bugün. biri 64 kilo . diğerinin kilosunu bilmiyorum ama benden bayaa kilolu. ters mekik,düz mekik derken hepiciğini yaptım. bi alet vardı aman Allahım feci bişidi nasıldı o öle yaa.. milleti yaparken gördüm ben kendimi taşıyamam dedim:KK53: nasıl olduğunuda anlatayım. sırttan destek alacak bi yer var arkanda. yanlarda kolduk kenarları gibi destek alacak bişi var. sonracıma kendini yerleştiriyorsun. ayakların boşluktayken göbeğe doğru çekip çekip indiriyosun dizleri :KK52: kart hazırladılar. bide tartıldım orda:44: gerek yok dedim bu sabah tartıldım. yooook olmaz dediler. ayakkabıyla tartıldım(ağır biraz) karnım tok, 1 litre suyu içmişim. geldim mi 72,1 kilo :KK33: o kiloyu saymıyorum ben zaten.
yalnız bisiklet çevirirken kendimi izledimde aynada ,iyikide başlamışım spora simitlerim feci duruyo. basenler yanlara doğru yayılıyo. ben zayıfladım yaşasın dukanlada azıcık inceldim pantolonlarımda bol geliyor gibi düşünmemek lazımmış. kardiyo şartmış onu farkettim.

evet canım az kaldı :) bende bakmadım eski mayom büyük gelecek gibi yada denemedim ama tamda olabilir :) :KK9: çünkü o mayoyu en son giydiğimde 63 65 arasıydım bilemedin 68 dim :) yine olur ama ben biraz daha güzelini almak istiyorum o yarış zamanından kalma :) 2 yıl oldu yeter artık :) bikini almıycam taa yaza kadar :KK70: 55 olayımda öyle alayım bikini diyorum :):KK9:

sorma kızz bende heyecan yaptım valla ki gör yani halimi :) :KK8: ben gelirim seni görmeye kuzum sen merak etme :KK70: :KK9:

:KK9: ben yollarım spora seni :) git git mayoları düşün :KK70: :KK9: bu arada mayo alışverişine birlikte çıkalım kızz :KK70::KK9:

haftanın 3 günü zaten spor salonuna gideceksen birde trambolini o günlerde yapmana gerek yok bacak kaslarını şişirmekten başka bir işe yaramaz :) ama kalan o 4 gün varya onlardada 15 dk hatta 10 dk bile yapsan yeterli olur bebeğim :):KK16:
kuzum mayoyu felan denettirmezler sanmıyorum nasıl anlıycaz üstümüze göre mi değil mi diye:26: bide gazinin havuzu için karışık demiştin. ayy ben utanırım erkeklerin arasında:KK17: kadınların olduğu bi yer bulalım biz en iyisi bence :KK23::KK23::KK23::KK23:
bacaklarım kas olmasın erisinlerrrr. o zaman diğer günler yapem
demek sen tayin olmaktan hoşlandın.bende çoçuklarım için üzülüyordum.hiçbiryerde uzun arkadaşlı yapamıyorlardiye.seneye ortancam lise için sınava girecek büyük kızım mmemur olup işe başlayacak aynı zamanda ünüverste okuyacak.işi gündüz olduğundan dolayı gece okulu tecih edecek.birde açık öğretim istiyor.yaşıda daha 18 onu yabancı bir memlekette tek başına bırakmak istemiyoruz.aslında hemşirelik birinci sınıfta okuyordu.kpss dende lise mezunu olarak girmişti.birde yanımızda okuyordu yani liseden çıkıp lisesinin ilerisindeki ünüverstede devam etmişti.memurluk işi olunca herşey değişti.daha yaşı yalnız kalmaya küçük.tek başına hem ev hem iş hemde 2 okulu yapması zor.en azından kendine gelene kadar destek olmalı.babamız tayinde onun çalışacağı yeri istedi.eger olursa çalışmaya devam eder en nihayetinde 42 yaşında daha genç.ama vemezlerse emekli olup kızın yanında başka bir işe bakar.bu devirde çocukları böyle yalnız bırakmamalı.kız olsun erkek olsun desteksiz yaşamayı öğrenen kadar bakmalı sonra nasılsa hayatını bizsiz sürdürecek.sen gençsin belkide neden kızı yalnız bırakmak istemiyorsunuz herşeyi yalnız yapabilir diyorsundur.ama hayat öyle deyil,bu devirde deyil hiçbir devirde olmaz genç bir kız için hayat zor.yalnızken dahada zor.
aslında özlediğim bi çok şey var. kızın çok şanslıymış. umarım yaşamı boyunca en iyi şeylerle karşılaşır. 18 yaşında memur olmak süper bişi :)) benim babamda emekli olduktan sonra çalışırım diyordu ama öyle olmuyor ne yazıkki. askeriyede emir vermeye alışmışlar. sivil hayatta bunu yapamıyorlar. hatta başkaları emir veriyor. buda insanın ağırına gidiyor. babam uzun süre çalışamamıştı. sonradan dank etti tabi :)
eşim bana öğlen süzüldüğümü söyledi.bende -hadi be ordan 5-6 kiloda nasıl fark ettin,beni daima görüyorsun,değişimi anlamazsın-dedim.bana-kızım ben anlarıııım-dedi:KK47::KK47::KK47:
ooo süper. kumayı solladın abla:KK1:
zaten bünye seyire alıştı hemen dalamazsın yemeklere hani ramazandan sonra insan kendini oruçlu sanıyor da yemiyorya bir süre onun gibi
aaaaa bak ben ramazanı hiç düşünmedim. 7 temmuzda güçlendirmeye geçiyorum. ramazanda nasıl olacak yaa:18: neyse sahurda tatlımı yerim mutlaka banane banane :KK33: dukan tatlımı ama :KK6:

Son düzenleyen: Moderatör:
iyiakşamlar kızlar :))

Dukana pazar günü 72kg ile başladım bu sabah tartıda 68i gördüm 4gün atak evresinden sonra bugün seyir evresindeyim okadar mutluyumki anlatamam 2 ayda 8kg vermeyi planlıyorum bakalım hayırlısı :)

Bu arada kabızlık sorunu yaşayanlar neler yaptınız acaba hergün çıkardım şimdi 3 gündür tık yokk :KK17:

Dukana pazar günü 72kg ile başladım bu sabah tartıda 68i gördüm 4gün atak evresinden sonra bugün seyir evresindeyim okadar mutluyumki anlatamam 2 ayda 8kg vermeyi planlıyorum bakalım hayırlısı :)

Bu arada kabızlık sorunu yaşayanlar neler yaptınız acaba hergün çıkardım şimdi 3 gündür tık yokk :KK17:

en büyük yardımcı yeşil çay

Dikkatin için teşekkür ederim.Bildirim yaparken geç kaldığım için panik yaptım.Evet canım 63 kiloyum.Emeğin dikkatin ve ilgin için teşekkür ederim.:KK16::KK16:

4 akşamdır balık yiyorum hafif olsun diye sabahları ama yediklerimi bir görseniz varya kimse inanamıyor diyet yaptığıma birde inadına inadına tatlımı sandviçimi götürüyorum yanımda çayımla demlenip demlenip keyfe geliyorum çok şükür yaaa gitti ya daha ne isterim böyle diyetin üzerine herbişeyi yiyip eriyoruzzzz

4 akşamdır balık yiyorum hafif olsun diye sabahları ama yediklerimi bir görseniz varya kimse inanamıyor diyet yaptığıma birde inadına inadına tatlımı sandviçimi götürüyorum yanımda çayımla demlenip demlenip keyfe geliyorum çok şükür yaaa gitti ya daha ne isterim böyle diyetin üzerine herbişeyi yiyip eriyoruzzzz

çiğdem abla hergün 1 yk tatlandırıcı kullanma hakkımız var değil mi?:26: nolur var deeeeee

3 gündür tık yok deyip utanmana hiç gerek yok:KK52:hepimiz neler çektık o kabızlıktaannn:KK55: yeşil çayı ve kayısılı form çayı tarzı içecekleri suyu mutlaka artırmalısın..çok zorda kalırsan magnesie calsie adında ilaç var eczaneden alıp kullan..vaktı zamanında kabızlıktan ölmek üzereydım inan..acı cehrenın tohumuda iyı gelıyor..3 tanesını çıgneyıp yutarsan kabızlıgı hemen çözer..ama ilaç hap olan acı çehre değil aktardan alacagınız gerçek tohum olanı..inşAllah faydası olur kullanacaklarının..

bu arada yoğurtlu baharat karışımına farklı bır tat getireyım dedım..haşlanmış balkabagı, baharatlar ve yogurdu kattım..sonuç: iğreeençç..:KK53::KK53::KK52: sakın denemeyin arkadaşlar..baharatlar en ıyı yogurda yakışıyor..o neydi ya uzaylı görmüş masum köylüye döndum yemeye çalışırken:KK52::KK37:

kızlar iyi geceler .. bnde dukana başladım bu 4. günüm 3 kilo verdim :) kabızlık için önereceqm bol su ve kayısı form cay bnde cok kabızlık çektm ama suan iyi geldi çay :)

bu arada yoğurtlu baharat karışımına farklı bır tat getireyım dedım..haşlanmış balkabagı, baharatlar ve yogurdu kattım..sonuç: iğreeençç..:KK53::KK53::KK52: sakın denemeyin arkadaşlar..baharatlar en ıyı yogurda yakışıyor..o neydi ya uzaylı görmüş masum köylüye döndum yemeye çalışırken:KK52::KK37:

ben tarcinla zencefili cok seviyorum yogurda karistirip yemek icin, iki tablet te tatlandirici koyuyorum, bir bardak yogurt icine, oldukca bol tarcin ve zencefille, cok guzel tatli ihtiyaci gideriyor, bozaya benzetiyorum tadini.

Ama bu kadar cok baharat pek iyi fikir olmayabilir, bu son sefer az midem yanar gibi oldu:)

ben tarcinla zencefili cok seviyorum yogurda karistirip yemek icin, iki tablet te tatlandirici koyuyorum, bir bardak yogurt icine, oldukca bol tarcin ve zencefille, cok guzel tatli ihtiyaci gideriyor, bozaya benzetiyorum tadini.

Ama bu kadar cok baharat pek iyi fikir olmayabilir, bu son sefer az midem yanar gibi oldu:)
ben tatlandırıcı kullanmıyorum ya esra hiç aklıma gelmemış içine tatlandırıcı katmak..hakkımı lıght kola ıle geçırıyorum oda gunde 1 bardagı geçmez..ama bal kabaklı yogurtlu baharat nerde çıktı anlamadım..güya ar-ge çalışması..:KK52: sanırsın amerıka yeniden keşfedilecek..atmak istemıyorum tabagı günah yazık şudur budur ama baktım çok kötu oldum bıraktım artık..bozayı çok severım hele sıcak leblebi ile..:KK52:tadı bozaya benzıyorsa deneyecegim..teşekkür ederim..:KK16:

ben tatlandırıcı kullanmıyorum ya esra hiç aklıma gelmemış içine tatlandırıcı katmak..hakkımı lıght kola ıle geçırıyorum oda gunde 1 bardagı geçmez..ama bal kabaklı yogurtlu baharat nerde çıktı anlamadım..güya ar-ge çalışması..:KK52: sanırsın amerıka yeniden keşfedilecek..atmak istemıyorum tabagı günah yazık şudur budur ama baktım çok kötu oldum bıraktım artık..bozayı çok severım hele sıcak leblebi ile..:KK52:tadı bozaya benzıyorsa deneyecegim..teşekkür ederim..:KK16:

balkabak ve yogurt ayri ayri guzel fikirler:) birarada nasil olur demissin:)

arge projeleri her zamna basariya ulasmaz, ama 10 arge calismasindan bir basriya ulassa o departmanin basarisi olur. dun argeci arcelikci geldi aynen onun sozleri bunlar, buraya cok uygun dustu:p

ben bozaya benzettim tarcini bol olunca, bi de sen dene bakalim, sen ne diceksin.

X