Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar benim yulaf kepeğim bitti ve bende dün aktardan aşağıdaki kepeği aldım. $İçerik.jpeg ama benim daha önca aldığım yulaf kepeği bunun gibiydi. $images.jpeg
şimdi aldığım bildiğiniz esmer un gibi irmik gibi değişik. tadınıda çok alamadım. ne yapmalıyım. 7tl verdim bide. daha önce doğasanınkini kullanıyormuşum galiba dün migrosta paketi görünce tanıdım. değiştiriyimmi bitiriyimmi paketi?

canım son güncelleme ile süt tozu sınırsız izinliler arasına alındı ama yinede tüketimine dikkat et malum duraklama yaratabiliyor :) pizzanın tarifinide alalım senden hemencik :KK70: benmde canım çok çekiyor dominos reklamlarını gördükçe içim gidiyor valla :KK43: normaldede sorsan 2 kere söylememişimdir pizza :) kendim yapardım hep :KK70: özellikle ramazanda :KK70::KK9:

Kizlarrr, pizzami yedim, nefis ötesi oldu :KK56:
Asil tarif bu Akdeniz Pizza » Dukan Diyeti Yemek Tarifleri

Kepegi fazla diye ben degistirdim:
2 yk yulaf kepegi
5 yk süttozu
1 yumurta
3,5 yk süt
Kabartma tozu

Yalniz bu tarifteki süt tozu fazla geldigi icin (farkina varmamistim - bide ben genelde tolere gidalari kullanmamaya calisiyorum) birdahaki sefer söyle yapacagim:

2 yk yulaf kepegi
3 yk süttozu
1 yumurta
2 yk süt
Kabartmatozu

Siz istediinizi yapin :KK33:
Bu karisimi hazirlayip, yagli kagidin üzerine dökün (ben yagli kagidi yuvarlak, kenarlari yüksek bir sekil verdim). Normal pizza hamuru gidi degil, civik bir hamur. Onun üzerine salcali, acili sos döktüm. Üzerine kirmizi ve yesil dolma biberinden ince dilimler (ps günüm) ve yarim konserve tonbaligi :KK56: üzerinede yagsiz peynir, ve biraz baharat serptim :KK56:

Firinda yarim saat pisirdim.

Tadi nefisss.. Normal pizza gibi degil tabi, ama denemeye deger :KK52:

Kendimi acaip suclu hissediyorum ama :KK53:

2 yk yulaf kepegi
5 yk süttozu
1 yumurta
3,5 yk süt
Kabartma tozu

Yalniz bu tarifteki süt tozu fazla geldigi icin (farkina varmamistim - bide ben genelde tolere gidalari kullanmamaya calisiyorum) birdahaki sefer söyle yapacagim:

2 yk yulaf kepegi
3 yk süttozu
1 yumurta
2 yk süt
Kabartmatozu

Bu karisimi hazirlayip, yagli kagidin üzerine dökün (ben yagli kagidi yuvarlak, kenarlari yüksek bir sekil verdim). Normal pizza hamuru gidi degil, civik bir hamur. Onun üzerine salcali, acili sos döktüm. Üzerine kirmizi ve yesil dolma biberinden ince dilimler (ps günüm) ve yarim konserve tonbaligi :KK56: üzerinede yagsiz peynir, ve biraz baharat serptim :KK56:

ahaha beni gülümsettin :KK9: süpersin bence canım, suç falan yok. lezzetli yiyerek kilo vermek vaar :KK9:

Merhaba kizlarEn Büyük KK

Merhaba Sevgili DELY :KK16::KK16::KK16:

baslangic tarihi:26 kasim 2012

baslangic kilo:76 kg

hedef kilo:60 kg

gecen haftaki kilo:64.0 kg
guncel kilo:62.7 kg
1 haftalik degisim :1.3kg :nazar:
simdiden ellerine saglik.:KK19::KK19::KK19:

kızlar yarın sebze günüm kıymalı karnıbahar uygun mudur ?

tabikide uygun lezzetli olur hemde :) bende kıymalı karnabahar graten yapmıştım ilk sebze günümde :) kaşarlı falandı yani düşün :) simla ablanın sitesinde var ordan bulabilirsin :)

ben bu kadar spor yapsam bildiğin tığ olurum valla....

canım 10 yıldır bir fiil sporla uğraşıyorum her çeşidiyle hepsiyle.. o yüzden bünye spora alışık kilo verdirmiyor bana spor yapmak :) o yüzden idmanların dışında ++++ spor yapmam gerekiyordu ki nisandan sonra çatlak kemmmik ile yüzmeye gidicez yani :) :KK16:

2 yk yulaf kepegi
5 yk süttozu
1 yumurta
3,5 yk süt
Kabartma tozu

2 yk yulaf kepegi
3 yk süttozu
1 yumurta
2 yk süt
Kabartmatozu

kaydettimm :) yapacağım 64 lere inince :) teşekkür ederim :):KK16:

ben geceden mayalarım. sabaha kadar sarıp bırakırım. sabahta açıp dolaba koyarım. akşama kadar bozmam. akşamda sütme yoğurt gibi kalıp şeklinde çıkar. umarım güzel olmuştur tadı.
hala bakmadım. ümidim yok gibi kahvaltımı yaptıktan sonra bakarım artık
tabikide uygun lezzetli olur hemde :) bende kıymalı karnabahar graten yapmıştım ilk sebze günümde :) kaşarlı falandı yani düşün :) simla ablanın sitesinde var ordan bulabilirsin :)

canım 10 yıldır bir fiil sporla uğraşıyorum her çeşidiyle hepsiyle.. o yüzden bünye spora alışık kilo verdirmiyor bana spor yapmak :) o yüzden idmanların dışında ++++ spor yapmam gerekiyordu ki nisandan sonra çatlak kemmmik ile yüzmeye gidicez yani :) :KK16:

kaydettimm :) yapacağım 64 lere inince :) teşekkür ederim :):KK16:

enemmm 1 nisana azıcıkın kaldı ya:KK17: ayy daha ben mayo bakmadım üstüne üstlük 5-10 kilo birden vermem lazım:KK1:

baslangic tarihi 21 ocak
baslangic kilo 72.800
boy 170
hedef kilo 62
güncel kilo 67.800:KK43:
regl dönemindeyim ama yinede cok yaa ne yapicam ben offff

kız büşbüş havuz dedin. heyecan yaptırttın ya bana.
ayrıca sen benim yanıma gelecektin hani?:KK19:
neyse havuza giderken mayoların üstüne kırmızı karanfil iliştirir öyle buluruz birbirimizi:KK53:

bugünde spor salonunu ekeyim diye düşünüyodum sayende gitmek zorundayım büşbüşş:KK1: basenleri bişiyle preslemem lazım:KK37:

bu arada uzunnnnn bi spor geçmişin varken sorayım. şimdi haftanın 3 günü spora gideceğim ya ben. o günlerdede sabah trambolinle zıpzıp yapsam sonra spor salonundada debelensem nasıl bi etki olur sence? kas yapmam değil mi. kas yapmaya çok müsait bi vücudum var ya da yanlış yaptığım için hep kasım oldu bilemiyorum

sizinle güncel kilolarımız hemen hemen aynı ben de 55.600 üm benim testimde hedef kilo 54.5 çıkmıştı ama ben 53 olmak istiyorum
bu kiloya inene kadar da seyire devam edicem siz ne zaman geçmeyi planlıyorsunuz tarih olarak güçlendirmeye

rossicim bana dukan amca 55,1 ü uygun gördü ben de 54 olmak istiyorum diyodum ama buradaki deneyimli arkadaşları dukanın önerdiği kilodan aşağısının zor verildiğini duraklamaya başlanıp moral bozduğunu söylediler üstelik daha bizim bir evremiz daha var asıl önemli olan zurnanın zart dediği yer. üstelik deneyimliler güçlendirme de de 1-2 kilo verildiğini söylüyor ee yaz da geliyor zaten kış gibi evde tıkılı kalmayız benim yüzden de gittiği için çirkin oluyorum iyice dukan amcama uyacam ben :KK55:

rossicim bana dukan amca 55,1 ü uygun gördü ben de 54 olmak istiyorum diyodum ama buradaki deneyimli arkadaşları dukanın önerdiği kilodan aşağısının zor verildiğini duraklamaya başlanıp moral bozduğunu söylediler üstelik daha bizim bir evremiz daha var asıl önemli olan zurnanın zart dediği yer. üstelik deneyimliler güçlendirme de de 1-2 kilo verildiğini söylüyor ee yaz da geliyor zaten kış gibi evde tıkılı kalmayız benim yüzden de gittiği için çirkin oluyorum iyice dukan amcama uyacam ben :KK55:

ben şuna inanıyorum. güçlendirmede kilo vermek istiyorsak 1-2 hafta daha seyiri devam ettiriyormuş havasında yaşamalıyız. ödül öğünlerine direk başlamak kilo almamıza neden olacak gibi:18:

Lahana çorbasını nasıl yapıyorsunuz kızlar

Benim yaptığım lahana çorbası tarifini verebilirim ama Dukan'da daha farklı sanırım. Bilen varsa paylaşsın. Benim tarifimi de vereyim.

Lahana Çorbası

-1 orta boy lahana
-4-5 soğan
-1 demet maydanoz
-2-3 domates
-2 tane yeşil biber

Lahanaları elimle parçalayıp kaynamış suya attım. İçine küçük doğranmış biber, domates, maydonoz ve soğanları da atıp pişirdim. Olay budur :)

benim gidip hazırlık yapmam gerekiyor. sauna şortumu çıkartıp cıbıdı cıbıdı yapıp saçlarımı düzleştirip,kıyafetlerimi ve antamı hazırlamalıyım:21: hoşçakalın görüşürüzz

umarım spor salonunda ki hatunlara kanım ısınır:KK23:

Baslangic : 81.9
Gecen hafta : 79.1
Bu hafta : 78.3
Giden : 800 gr
toplamda giden : 3.600
Boy : 165

Eksik bir sey yazmadim umarim

Umarım geç kalmamışımdır.Unutmuşum bugün perşembe olduğunu:KK1:
Başlangıç kilo:74.400
Geçen hafta kg:65.800
Bu hafta :65.00
Fark :-800
Ben kuralı gene bozmadım.Gene 800 verdim.3 haftadır böyle.
Geçmişi henüz okumadım dilerim herkes vermiştir.Bildirimimi yollayıp hemen geçmişe bakıyorum
Sevgili Dely Hanım hakkınızı helal edin,emeğinize sağlık.

Selam Kızlar,

4 Kasım 2012 de 90 kilo ile başladığım dukan yolculuğuma bugün itibariyle 72 kilo olarak Allah'ın izniyle güçlendirmeye başladım.

Delyciğim güncel kilom 72

Ben gönlümdekine ulaştım, umarım bu kilomu da korurum.

Sizlerin de gönlünüzden geçen kilolara ulaşmanızı tüm kalbimle istiyorum.

Bu yolda desteği, emeği olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin.

Bir yere gidiyorum sanmayın. Sadece günün anlam ve önemini belirten konuşma yapmak istedim.

Güzel günler.
Caniiiiiimmmm,tebrikler...ne kadar mutlu oldum varya......birgun ben de guclendirmeye gecebilirim belki diye umutlandim birden. Sakin biryerlere gitme. Guclendirmeye gecen kaciyor buralardan.bizi de her seyden haberdar et.
Çok şükür bir kaç haftadır süregelen makus 300-500 ritmini bozdum kızlar bu hafta yüzüm gülüyor. Delyciiiim sen yaz hele bu rakamları her klavyeye dokunduğunda klavyenden altın tozları uçuşsun tatlım inşallah... Eh keyif yerinde döşeyim bari bu hafta bildirim tablomu

Başlama Tarihi: 26/11/2012
Başlangıç Kilo : 98
Boy : 1,79
Geçen Hafta : 78,2
Bu haftaki kilo: 77,0
Haftalık +/- : 1,2
Toplam +/- : 21
Hedef : 75
Hedefe kaç kaldııııı::::::: 2 sadece ikiiiii
Güçlendirmeye geçiş tarihi::::: 21/04/2013 Rabbimin izniyle görebilirsek o tarihi güçlendirmenin serin sularına salıvericem kendimi
Desene yakinda sen de guclendirmedesin.nisan sonu bircok kisi guclendirmede olacak. Ben de tembellik etmeseydim....
kilo bildirimi

bu gun 63.4
gecen hafta 64
boy 1.62
baslangic 9.7.2012
baslangic kilo 84

bu haftanin basinda 63.1 gormustum , iyi tekrar hizlandim diye duusndum, ama sonra 300 gramini geri almisim, neyse buna da sukur,

hedef kilosuna yaklasanlar diyodu zaten, iki gun eksi bir gun arti goruyoruz diye, ben bundan once bir seyire ilk basladiigmda arti ve 3 hafta duraklama gordum, ondan sonra cok arti gormedim, o yuzden artilari gorunce cok pimpirikleniyorum:)
Yine de pimpiriklenme sen. Cok guzel verdin. Bircok kisinin olmak istedigi yerdesin.son bi gayret...bir de bakmissin guclendirme...
82,6 kiloyum ve artık güçlendirmeye geçmek istiyorum....
Hedef kacti canim.seyiri uzattin mi? Ben de mart basinda guclendirmeye gecmis olacaktim ama..hala verecek 8 kilom var...

X