Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sevgili DELY

baslangic tarihi:28 ocak 2013

baslangic kilo:78.200 kg

hedef kilo:58 kg

gecen haftaki kilo:69.200kg

guncel kilo:68.500 kg

1 haftalik degisim :-0.700 kg

TOPLAM GİDEN : 9,700 KG

YA 2 GÜN ÖNCE 68,200 GÖRMÜŞTÜM AMA BU SABAH +300 :KK5:

Dely şimdiden ellerine sağlık herkese bol eksili günler diliyorum :KK3:

yaptığım spor bu ay kas mitarımın armasını sağladı belimden 2 cm basenimden 4 cm incelme var hemde sadece 2 haftada.yani iyice sıkılaşmaya başladım.kolarım incelmeye başladı.çok şükür öyle yarasa gibi sarkma yok olmasın diyede diyet boyunca elimden geldiğince spor yapcam.kardeşim 30 kilo verdi ve kol altları yarasa gibi sarkmıştı üzülmesin diye söylemedim.ama sadece yürüyüş ve yemek yememek olmuyor.o saatlerce yürüyüp aç kalıyor.sonra tansiyonu düşüyor.bunun diyeten kaynaklandığını söylesemde ben herşeyden yiyorum ama az yiyorum diye kendini kandırıyor.sonrada istediği kiloya düşünce durmadanyiyor böylace verdiği kiloyu fazlasıyla alıyor.öyle 5-6 kilo deyil 30-35 kilo.şuana kadar hep böyle oldu bu yüzden gerekli yerlerini çalıştırmadığı için sarkıyor.zatıflasa dahi göbeği oluyor.bu yüzden bayanlar muhakkak spor yaparken bütün kas guruplarınızı çalıştırın.buğün sporda hoca sırt kaslarını çalıştırdı ben kasılıp kaldım.çünkü orayı çok çalıştırmadığımı anladım.Allahdan hoca bu kısımlaı sırayla çalıştıracağımızı söyledi.zayıf olmanın yanında sıkı bir vücutda iyi olur.çünkü zayıflıyorsunuz ama kalça aşağıda göbek belirgin kol altları sarkmış hiç hoş durmuyor.bir belgeselde seyretmiştim.200 kg bayanlar zayıflıyor ve 60-70 düştüklerinde derileri okadar sarkıyorki düğüm atabilecek gibi oluyor.göbeklerini bağlamak ve kolarını saklamak zorunda kalıyorlar.çok üzücü kilo sorunu bitiyor arkasından daha kötüsü başlıyor.birton deriyle dolaşıyorlar.bu derilerin kimi estetikle toplanıyor.ama estetik sonucuda öyle mükemmel deyil.yamalı bohça gibi.yani bayanlar bunları görüp seyretikçe üzülüyorum.öyle olurmuyum diye düşünmeden edemiyorum.bu nedenle 80 kilo benim için hep sınır oldu hamileliklerimde dahil tartıda hiç 80 görmedim 79.6 gördüm ama 80 görmedim.genelde 70-75 aralığında gezer dururum.bu kış çok hareketsizlik bu kiloyu yaptı.şimdi çok şükür normal aralığıma düştüm amaç bundan sonra 60 lara düşmek

Kizlarrr, günlük limit 3 yemek kasigi degilmi? Pizza yapiyorum.. Kepegi 2 yemek kasigi koydum, ama süttozunu 5 yemek kasigi :KK47: koyduktan sonra aklima geldi... Neyse, Allahdan daha yemedim.. Yarisini yerim bende :KK47::KK47:

Son düzenleme:
Selam beybiler,

Atağın 6. ve son günü bu gün....

Baslangic tarihi : 16 Mart 2013
Baslangic kilo : 69 kg
Hedef kilo :50 kg ama dukan amcamız 53 te kal der 55 e bile razıyım :))) pazarlıkla 57 bile bırakırım
Gecen haftaki kilo : 69
Guncel kilo : 66.5

1 Haftalik Degisim :-2.500 kg

TOPLAM GİDEN
: 2.500 KG

Kizlarrr, günlük limit 3 yemek kasigi degilmi? Pizza yapiyorum.. Kepegi 2 yemek kasigi koydum, ama süttozunu 5 yemek kasigi :KK47: koyduktan sonra aklima geldi... Neyse, Allahdan daha yemedim.. Yarisini yerim bende :KK47::KK47:

canım son güncelleme ile süt tozu sınırsız izinliler arasına alındı ama yinede tüketimine dikkat et malum duraklama yaratabiliyor :) pizzanın tarifinide alalım senden hemencik :KK70: benmde canım çok çekiyor dominos reklamlarını gördükçe içim gidiyor valla :KK43: normaldede sorsan 2 kere söylememişimdir pizza :) kendim yapardım hep :KK70: özellikle ramazanda :KK70::KK9:

26 günde ne güzel kilo vermişsiniz maaşallah..spor yapıyormusunuz=?

çok teşekkür ederim bana az geliyordu aslında ama gün bazında bakınca pekte kötü sayılmam :KK9: spor yapıyorum canım. haftada 2 gün düzenli bazen 3 oluyor idmanlarım var. 2 saat voleybol oynuyorum ( 10 yıldır oyuncuyum bu kilo vermemde etken değil ) ama her gün düzenli olarak annemle 30 dk ile 1 saat arasında yürüyüşe çıkıyorum. belediyenin spor aletlerini kullanıyorum :) :KK8: eve gelincede 100 mekik 15 şınav karın kaslarımı çalıştırıyorum :) :KK8: bir güzel yetiyor :) :KK8:

kızlar yarın sebze günüm kıymalı karnıbahar uygun mudur ?

çok teşekkür ederim bana az geliyordu aslında ama gün bazında bakınca pekte kötü sayılmam :KK9: spor yapıyorum canım. haftada 2 gün düzenli bazen 3 oluyor idmanlarım var. 2 saat voleybol oynuyorum ( 10 yıldır oyuncuyum bu kilo vermemde etken değil ) ama her gün düzenli olarak annemle 30 dk ile 1 saat arasında yürüyüşe çıkıyorum. belediyenin spor aletlerini kullanıyorum :) :KK8: eve gelincede 100 mekik 15 şınav karın kaslarımı çalıştırıyorum :) :KK8: bir güzel yetiyor :) :KK8:

ben bu kadar spor yapsam bildiğin tığ olurum valla....

kizlarrr, günlük limit 3 yemek kasigi degilmi? Pizza yapiyorum.. Kepegi 2 yemek kasigi koydum, ama süttozunu 5 yemek kasigi :KK47: Koyduktan sonra aklima geldi... Neyse, allahdan daha yemedim.. Yarisini yerim bende :KK47::KK47:

birşey soracağım süt tozu olmadan bu tarifler olmuyor mu????onun yerine yağsız süt falan koysak?

çıldırmaya az kaldııııııııı.:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36: spor yapmadan kilomu yazayım dedim. 5 sayfayı yarım saatte okudum resmen. internet tarayıcılarında mı bir sorun var? diğer sayfaya uzun sürede geçiyor.geçse bile yarın çıkıyo sayfa. deli oldum neyse ki bittii

bu arada günaydıınnn

dün yaptığım keke çamur diyerek haksızlık etmişim.
aç karna nasıl da güzel gidiyor.
mmm mmm...
resmen muadil kek:KK1:
bende kahvaltıda yicem şimdi. istediğim kiloyu verseydim ödül niyetineydi ama şu durumda teselli olacak gibi:KK53:
Günaydınlar böğürtlen reçellerim:):)
umarım herkes için güzel bir hafta oluyordur,buradan okuduğum kadarıyla nar şerbetini denedim 3-4 gün ama bana pek etki etmiyor sanki..onun yerine matcha aldım onu içiyorum ama tadı çok kötü 2. kez içtim:KK43: faydalı olduğunu okudum, başka kullanan var mı acaba..
dukan diyetine başlangıç tarihi:27/02/2013
dukan başlangıç kilo:105,7
geçen perşembe kilo:99,00
güncel kilo:98,00
boy:1,73
fark:-1 kg

sindirim sorunum olmasa 500gram daha fark ederdi belki:KK43: ne yapayım bilemedimki artık:KK20:

Herkese bol eksiler diliyorum:KK55:
matchalı kek görmüştüm ama tarifte pahalı bişi olduğu yazıyordu:26:

Light sütlemi yapıyorsun yogurdu normal sütlemi?
light sütle yapıyorum ama sanırım bu yüzden ya tutmuyor ya da bende problem var. hoş gerçi açıp bakmadım daha
Başlangıç tarihi 10/01/2013
Başlangıç kilo 67.5
Boy 1.66
Hedef kilom 58

Geçen Haftaki Kilom 63.2
Bugün ki Kilom 62.3

Kızlar geçen haftadan beri olan ve lahana çorbasıyla da gelen değimim ancak bu kadar. Bu hafta sütü kestim sınırlı izinleri de pek kullanmadım. Lahana çorbası da olayı hızlandırdı. Yoksa gram gram gidiyordu kilom her hafta. Geçen haftadan beri süreci hızlandırdım. Ve sonuç budur.
haftaya bende yapıcam istediğim kadar gitmedi bugün:KK5:
öncelikle herkese günaydın bayanlar bildirimimi yapayım
başlangıç=14 şubat 2013
başlangıç kilo=79.6
geçen haftaki kilo=74.9
bu haftaki kilo=73.8
kaybedilen kilo=-1100 gr

çok mutluyum.:21::21:belirgin bir şekilde kilo verdiğim belli olmaya başladı.bağırsak ve ödem sorunumu aşmak için hala ilaç kulanıyorum ama biraz daha verdimi bu sorun azalır herhalde:KK52::KK52:

2 gündür çocukların sınavları nedeniyle giremedim bu yüzden şimdi gördüm .bukadar taşınan meslek ne olabilir tatlım.asker olur En Büyük TÜRKİYEancak.doğudan buraya beş sene önce geldim aynı yıl içinde hem doğudan taşındım oturduğum evin bulunduğu yer hoşuma gitmedi birdaha taşındım.güzel bir evdei ancak daha 2 ay olmadan lojman çıktı birdaha taşındım.oysa herifcezime sormuştum lojman çıkma şsnsı varmı diye oda binde bir demişti.ama çıktı.neyse heriflerin ipiyle kuyuya inersen birdaha taşınırsın.:KK19::KK19::KK19:
bende asker kızıyım:KK17: tayin zamanları,taşınmaları felan o kadar çok özlüyorum kii anlatamam. babam 2003 te emekli olmuştu. tayin yerimizin belli olmasına 2 ay vardı. ama babam ne yaptı gitti emekli oldu:KK47::KK47: 2 aycık daha sabretseydi belki rahat edebileceği yere çıkacaktı tayinimiz. bide 3 kardeşiz ve erken emekli olması kötü olmuştu bizim için. hepimiz küçüktük çünkü. babamın arkadaşları çocuklarının üni çağına kadar bekleyip emekli oldu çok rahatlar ettiler. o yüzden hala içimde o günler var. tayincilerle felan konuşmak isterim:KK5:

ilahii ben. kilomu yazmaya unuttum iyi mi:KK1:

merhaba dely ablammmm kocamankocaman öpüyorum seni.:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

başlangıç tarihi:7 şubat
hedef kilo:59
başlangıç kilo:79,6
geçen hafta ki kilo:71,2
güncel:70,7 :KK47::KK47::KK47:
boy:1,64

haydi ben gittim azıcık spor namına debeleneyim. bugün spor salonuna gitmem gerekiyor . annem yokken nasıl gitcem ben yaa :KK5:

Selam hanımlar bildirim geldi çattı dimi
Başlangıç 7 Ocak
kilo 90
Hedef kilo 65
Geçen hafta 78
Bu hafta 77.2
Herkese bol eksilî günler

kızlaaaar günaydın herkeseeee... şuan işteyim ve cok yogun zar zor gırdım nete hemen bıldırım yapıyım sonra musaıt olunca okucam gecmısı

delycım sımdıden tesekkurler emeklerın için.benım bu hafta guncel kılom aynı 63.1 :KK50: neyse artık bu hafta böyle oldu önümüzdeki maçlara bakıcaz:KK8:

dely cim
baskülde geçtiğimiz haftalarda yine bir değişiklik oldu ama sana söylemeyi unuttum. benim başlangıç kilomu tekrar 59 a çekebilir misin :KK17: her şey için teşekkürler, ellerin dert görmesin. :KK54:

Başlangıç Kilo: 59
Geçen Haftaki Kilo: 53.1
Bu Haftaki Kilo: 52.7
Boy : 1.58

geçtiğimiz günlerde 52.3 e kadar düştüm ama iki günde yine bir artış oldu malesef :KK50:

Kaynatıp içine sirke veya limon damlatıp kestirseydin keşke. Tadına göre ya tatlı gibi yada salata gibi tüketebilirdin çökeleğimsi lorumsu birşey çıkar güzel olur aklında bulunsun tutmazsa kestiriver canım.

He bir de şu yoğurdu nasıl kestireceğiz acaba ? Ben de 1 lt yoğurt yapmıştım ama bende süt ürünleri gaz yaptığı için laktozsuz süt ve light yoğurt kullandım mayalamak için. İçine de çok minnacık tuz ve şeker attım anneannem o şekilde yapar çünkü ondan görmüştüm. Ancak tadı süt tadı gibi yine. Zaten fazla katılaşmasını beklemiyordum hani öyle katı kıvamlı bir yoğurt olmadı ama tadı ne ekşi ne tatlı öyle arada kaldı yani :) Yerken yoğurt olduğunu anlamıyorum böyle olunca da. O yoğurdu çökelek, lor ya da başka bir şeye çevirebilir miyim şimdi ? :))[/QUOTE]

Tutmamış yoğurdu ben ocakta kaynatıyorum karıştırarak sonra içine ya limon suyu yada sirke ekliyorum (2 yemek kaşığını geçirmem genelde) o zaten hemen ufak ufak kesilmeye başlıyor ince delikli bir süzgeçten geçirirsen yada tülbentten pütürler üstte kalır zaten yeşilimsi bir su da alta akar (sarıda olabilir) ayrıca canım yoğurt mayalarken bende bir tatlı kaşığı kadar yada bir kesme şeker atar karıştırırım içine sütün miktarına göre ama tuzu senden duydum desem yalan olmaz :)
Söylediklerin çok iyi oldu scholarppty. Özellikle uçuğun da böyle kırmızı lekesi kalınca endişelendim birden. Maske bakayım kendime de tam olarak ne olduğunu anlamadığım için nasıl bir maske almam lazım onu da bilmiyorum hiç. En iyisi güneş koruyucu krem alayım hemen ve balık tüketmeye başlayayım. Maske de bakayım artık ne kullanabilirim diye. Çok teşekkürler :)
Maske olayı cildinin doğal yapısını bilmediğim ve bende bu konularda acemi olduğum için yazmadım demin canım winnienin tarifini uyguladım ben kaymak bal karıştırdım onu sürdüm ama yalıyıvericem diye fazla tutamadım cildimde o derece hımm ondan önce temizlemek içinde şey yapmıştım bir bebe aspirinini suda eritim böyle yarım çay bardağı kadar onla cildimi bastırmadan temizledim sonra maskeyi yaptım tatlım ama sonradan winnie kahvede konulacaktı içine dedi ben kaymak ve balın rehavetine dalınca kahveyi es geçmişim aman dikkat et koyu olsun karışımın yoksa ağzına akıverir :KK52: Yosun maskesi diye bişi varmış kille karıştırıp sürüyorlar onuda deneyebilirsin ama en doğrusu cildini bilip ona göre birşeyler uygulamak. Balık cidden etkili oluyor ama özellikle son 3 gündür akşamları devamlı balık yiyorum ve cildim bugünde farkettim eskisinden daha pürüzsüz hep arkadaşların dikkatini çekiyor kilo da veriyonda ayrıca bir güzellik çöküyor diye tabi bu gazla bizim grup aynı günlerde saçlarıda boyatınca tam bir değişim furyası içerisine girmiş bulunuyoruz :)

birşey soracağım süt tozu olmadan bu tarifler olmuyor mu????onun yerine yağsız süt falan koysak?

olmaz canım, süt tozu benim bildiğim kıvam arttırıcı olarak kullanılıyor tadından ziyade :KK34: migroslarda pınarın süt tozu var turkuaz renkli bir paket. o bizim için uygun :KK31:

yoğurdumu mayaladım. sardım sarmaladım. kaç saat sonra açıp bakmam gerekiyor? sulu olmasını istemiyorum pek. durdukça sulanır demişti annem:26:

ben geceden mayalarım. sabaha kadar sarıp bırakırım. sabahta açıp dolaba koyarım. akşama kadar bozmam. akşamda sütme yoğurt gibi kalıp şeklinde çıkar. umarım güzel olmuştur tadı.

geçen haftada çok istemiştim ama bildirim yapamadım.
başlangıç:8mart/ 101kg
geçen hafta: 95.5
bu hafta:95.9

X