Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlarrr, günlük limit 3 yemek kasigi degilmi? Pizza yapiyorum.. Kepegi 2 yemek kasigi koydum, ama süttozunu 5 yemek kasigi koyduktan sonra aklima geldi... Neyse, Allahdan daha yemedim.. Yarisini yerim bende
26 günde ne güzel kilo vermişsiniz maaşallah..spor yapıyormusunuz=?
çok teşekkür ederim bana az geliyordu aslında ama gün bazında bakınca pekte kötü sayılmam spor yapıyorum canım. haftada 2 gün düzenli bazen 3 oluyor idmanlarım var. 2 saat voleybol oynuyorum ( 10 yıldır oyuncuyum bu kilo vermemde etken değil ) ama her gün düzenli olarak annemle 30 dk ile 1 saat arasında yürüyüşe çıkıyorum. belediyenin spor aletlerini kullanıyorum :) eve gelincede 100 mekik 15 şınav karın kaslarımı çalıştırıyorum :) bir güzel yetiyor :)
kizlarrr, günlük limit 3 yemek kasigi degilmi? Pizza yapiyorum.. Kepegi 2 yemek kasigi koydum, ama süttozunu 5 yemek kasigi Koyduktan sonra aklima geldi... Neyse, allahdan daha yemedim.. Yarisini yerim bende
kızlar yarın sebze günüm kıymalı karnıbahar uygun mudur ?
bende kahvaltıda yicem şimdi. istediğim kiloyu verseydim ödül niyetineydi ama şu durumda teselli olacak gibidün yaptığım keke çamur diyerek haksızlık etmişim.
aç karna nasıl da güzel gidiyor.
mmm mmm...
resmen muadil kek
matchalı kek görmüştüm ama tarifte pahalı bişi olduğu yazıyordu:26:Günaydınlar böğürtlen reçellerim:):)
umarım herkes için güzel bir hafta oluyordur,buradan okuduğum kadarıyla nar şerbetini denedim 3-4 gün ama bana pek etki etmiyor sanki..onun yerine matcha aldım onu içiyorum ama tadı çok kötü 2. kez içtim faydalı olduğunu okudum, başka kullanan var mı acaba..
dukan diyetine başlangıç tarihi:27/02/2013
dukan başlangıç kilo:105,7
geçen perşembe kilo:99,00
güncel kilo:98,00
boy:1,73
fark:-1 kg
sindirim sorunum olmasa 500gram daha fark ederdi belki ne yapayım bilemedimki artık
Herkese bol eksiler diliyorum
light sütle yapıyorum ama sanırım bu yüzden ya tutmuyor ya da bende problem var. hoş gerçi açıp bakmadım dahaLight sütlemi yapıyorsun yogurdu normal sütlemi?
haftaya bende yapıcam istediğim kadar gitmedi bugünBaşlangıç tarihi 10/01/2013
Başlangıç kilo 67.5
Boy 1.66
Hedef kilom 58
Geçen Haftaki Kilom 63.2
Bugün ki Kilom 62.3
Kızlar geçen haftadan beri olan ve lahana çorbasıyla da gelen değimim ancak bu kadar. Bu hafta sütü kestim sınırlı izinleri de pek kullanmadım. Lahana çorbası da olayı hızlandırdı. Yoksa gram gram gidiyordu kilom her hafta. Geçen haftadan beri süreci hızlandırdım. Ve sonuç budur.
bende asker kızıyım tayin zamanları,taşınmaları felan o kadar çok özlüyorum kii anlatamam. babam 2003 te emekli olmuştu. tayin yerimizin belli olmasına 2 ay vardı. ama babam ne yaptı gitti emekli oldu 2 aycık daha sabretseydi belki rahat edebileceği yere çıkacaktı tayinimiz. bide 3 kardeşiz ve erken emekli olması kötü olmuştu bizim için. hepimiz küçüktük çünkü. babamın arkadaşları çocuklarının üni çağına kadar bekleyip emekli oldu çok rahatlar ettiler. o yüzden hala içimde o günler var. tayincilerle felan konuşmak isterimöncelikle herkese günaydın bayanlar bildirimimi yapayım
başlangıç=14 şubat 2013
başlangıç kilo=79.6
geçen haftaki kilo=74.9
bu haftaki kilo=73.8
kaybedilen kilo=-1100 gr
çok mutluyum.belirgin bir şekilde kilo verdiğim belli olmaya başladı.bağırsak ve ödem sorunumu aşmak için hala ilaç kulanıyorum ama biraz daha verdimi bu sorun azalır herhalde
2 gündür çocukların sınavları nedeniyle giremedim bu yüzden şimdi gördüm .bukadar taşınan meslek ne olabilir tatlım.asker olur ancak.doğudan buraya beş sene önce geldim aynı yıl içinde hem doğudan taşındım oturduğum evin bulunduğu yer hoşuma gitmedi birdaha taşındım.güzel bir evdei ancak daha 2 ay olmadan lojman çıktı birdaha taşındım.oysa herifcezime sormuştum lojman çıkma şsnsı varmı diye oda binde bir demişti.ama çıktı.neyse heriflerin ipiyle kuyuya inersen birdaha taşınırsın.
ne kadar sürede 52 lere düştün canım sen?
Kaynatıp içine sirke veya limon damlatıp kestirseydin keşke. Tadına göre ya tatlı gibi yada salata gibi tüketebilirdin çökeleğimsi lorumsu birşey çıkar güzel olur aklında bulunsun tutmazsa kestiriver canım.
Maske olayı cildinin doğal yapısını bilmediğim ve bende bu konularda acemi olduğum için yazmadım demin canım winnienin tarifini uyguladım ben kaymak bal karıştırdım onu sürdüm ama yalıyıvericem diye fazla tutamadım cildimde o derece hımm ondan önce temizlemek içinde şey yapmıştım bir bebe aspirinini suda eritim böyle yarım çay bardağı kadar onla cildimi bastırmadan temizledim sonra maskeyi yaptım tatlım ama sonradan winnie kahvede konulacaktı içine dedi ben kaymak ve balın rehavetine dalınca kahveyi es geçmişim aman dikkat et koyu olsun karışımın yoksa ağzına akıverir Yosun maskesi diye bişi varmış kille karıştırıp sürüyorlar onuda deneyebilirsin ama en doğrusu cildini bilip ona göre birşeyler uygulamak. Balık cidden etkili oluyor ama özellikle son 3 gündür akşamları devamlı balık yiyorum ve cildim bugünde farkettim eskisinden daha pürüzsüz hep arkadaşların dikkatini çekiyor kilo da veriyonda ayrıca bir güzellik çöküyor diye tabi bu gazla bizim grup aynı günlerde saçlarıda boyatınca tam bir değişim furyası içerisine girmiş bulunuyoruz :)Söylediklerin çok iyi oldu scholarppty. Özellikle uçuğun da böyle kırmızı lekesi kalınca endişelendim birden. Maske bakayım kendime de tam olarak ne olduğunu anlamadığım için nasıl bir maske almam lazım onu da bilmiyorum hiç. En iyisi güneş koruyucu krem alayım hemen ve balık tüketmeye başlayayım. Maske de bakayım artık ne kullanabilirim diye. Çok teşekkürler :)
birşey soracağım süt tozu olmadan bu tarifler olmuyor mu????onun yerine yağsız süt falan koysak?
yoğurdumu mayaladım. sardım sarmaladım. kaç saat sonra açıp bakmam gerekiyor? sulu olmasını istemiyorum pek. durdukça sulanır demişti annem:26: