Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Vallahi bize yazık çok yazık

durun daha baslangictasiniz, boyle dusuncelere kaptirmayin kendinizi:)

Niye yazik olsun, karniniz doyuyo, istediginiz kadar yiyebiliyosunuz, buna ragmen sonuc aliyosunuz, dukan mucizesine sukredin bence.

Eger SIKIlmaya basladiysanizda, bir kac tarif deneyin, devamli sade tavuk gogsu, yogurt yemekle gecmez bu diyet.

Vallahi bize yazık çok yazık

evet,yolun başındakiler çeşit denesinler,yoksa sıkılırsınız.. birdünya tarifler var bloglarda.ben şu an yumruk yapıyorum

Sevgili Dukandaşlarım şu kafası karışık arkadaşınıza bir el atında toparlasın kendini olur mu :26:
Şimdi ben çok şükür atak evresinin 5.gününü atlattım bu gün regl oldum ayy çikolatalar tatlılar bana nasıl bakıyorlardı dedim hayırrrr yemeyeceğim ve gittim 1çay kaşığı toz tarçıyı bir tatlandırıcıyla (Eşim şeker hastası biz en doğal tatlandırıcıyı kullanmaya çalışıyoruz adı sucraplus) bir kupa sıcak suya ekledim ohh mis mis içtim hem sancımı kesti hem tatlı yeme iştahımı ancak bu gün kalktığımdan beridir yemek yiyemiyordum öğlen bir kase yoğurda yulafımı ekleyip yedim zoraki ve işe gittim iş dönüşü kornişon aldım biraz sıcak suda tuzunu azaltarak 3 tane yedim bir de sanırım bir hata yaptım bimden ezme aldım içinde domates+biber salçası+domates salçası+soğan+sarımsak+baharatlar vardı ondan 3 çatal yedim :26: ve bir de söylemeye utanıyorum ama bir çatal çeçil peyniri yedim o yağlı oluyordu değil mi ha yemek olarak bir şeyi içim almadı yine 2 yumurtayı fırçayla yağladığım tavada omlet yapıp yedim aslında yemeğim azdı ama sorun ezme ve çeçil
Çok yazdım ama yarından itibaren seyir evresine geçiyoruz bu seyir evresinde bir gün sadece protein olmak zorunda mı yoksa sebze ve protein aynı gün alabiliyor muyuz yani ben biber dolması yapsam,kıymalı ıspanak yapsam,tavuklu türlü yapsam gibi oluyor mu?????
bu arada bombayı sona sakladım 85.600gr la başladığım yolculukta şimdi 82.300gr oldum yani 3-4 kg civarında bir zaferim var

kızlar bu zayıflama grafiklerini nereden ekliyoruz ben geçen gün buldum ama eklemeyi beceremdim kilo verince ekleyesim geldi

merhaba herkese
ben de 10 kilo verdim tam 7 hafta oldu. 5-6 kilom daha var ama bu aralar biraz sıkıldım.. yulaf kepeği yerken zorluyorum kendimi .. abur cubur istiyo canım...

merhaba herkese
ben de 10 kilo verdim tam 7 hafta oldu. 5-6 kilom daha var ama bu aralar biraz sıkıldım.. yulaf kepeği yerken zorluyorum kendimi .. abur cubur istiyo canım...

merhabalar öncelikler tebrikler çok güzel vermişsiniz darısı başımıza diyorum kaç kiloydunuz peki?yulaf kepeğini tüketmek evet zorluyor biraz ama küçük bir öneri köftelerinize karıştırabilirsiniz farketmiyorsunuz bile hemde güzel bir tat yakalamış oluyorsunuz

kilo çizelgemde başarılı olmusum bu arada yuppiyyyyyyy yanlış bişey yaptımmı bilmiyorum amaaaa :26:kilo güncellemesini nasıl yapıcaz bilen varmı acaba hani kilo vericez yaaa hızlı hızlı :):)

Son düzenleme:

evet köftede iyi olabilir bi de şu lorlu kurabiye çok güzel oluyor ..
75 kiloydum şimdi 65 im 60 ın altına inmeye çalışıyorum.. ve ilk defa bi diyette başarılı oluyorum..

merhaba hatunlar ben geldimm
tavuk göğsü yiyip mutsuz olduğunuzu yazmışsınızda. ben hergün yiyorum onu sürekli aynı şekilde yemeyin baharatları farklı olsun. mesela sebze günümdeyken sırf önce gözüme hitap etsin diye kıvırcığı ince ince doğrayıp tavada pişiriyoum domates tavukla tabikide sönüyolar ama en azından gözüme farklı geliyor

merhaba herkese

yulaf kepeğinden bende tiksiniyodum ilk günlerden. 2 seçeneğimiz var ister yulaf kepeği galeta karışımı kullan. istersende (özellikle krep yaparken) 1 yk süt tozu eklersen kepek tadı gelmiyor pek. galeta karışımı almadan önce yulaf kepeğini zor bulduğum için 2 tane alıp stok yapmıştım. e şimdi elimde 2 paket yulaf kepeği,2 paket yulaf kepeği galeta karışımı,1 paket buğday kepeği var

şimdi benim ufak bi sorunum var. fikir bekliyorum sizlerden.
haftada 3 gün olan fitness a yazıldım. salı,perşembe ve cumartesi günleri. haftada 3 gün izin kullanıyorum. yöneticimle görüştüm haftaiçi izin gününü değiştirebiliriz ancak haftasonu bizim için büyük bi sıkıntı olur.müdür izin vermez laf söyler şimdi dedi. cuma günü gideyim diye düşündüm . cuma günüde karmaymış erkeklerin yanında fitness yapmak bilemedim:26: sapığı var her türlüsü var sonuçta. cumartesi sabahı gideyim dedim sabahta plates varmış. yani bu durumda 2 seçeneğim var
1) hafta içi fitness hafta sonu pilates (ki böyle işe yarayacağını sanmıyorum)
2) salı perşembe bayanlarla gir, cuma günü karma grupla gir

tek başıma gitmeyeceğim annemde gelecek gerçi benimle. ama karma olayına pek ısınmadı annem. (belkide kilolu olduğu için çekiniyordur bilemem. normalde annem erkek fatma tiplerinden yan bakanı vurur)

merhaba...
ben de lor en dusuk yorsanınkını buldum.. ama genelde (ben aydındayım buralarda kesik dıyorlar) kendım kesık yapıyorum yagsız sut ten... :) beyaz peynır aknaz %2 den 4'e cıkarmıs o nedenle sutas lıght alıyorum oda %2.2...
kasar peynırı olarak en dusuk bahcıvanınkını buldum bende oda %10 zaten komple yıyecek halımız yok yemeklere gorsellık ve tost ıcın bır dılım kafı :)

yulaf kepegı gercekten bayıyor ama ben yogurda katmaktan sıkıldıgım ıcın ya ekmek ya kek yapıyorum gunlukk... ıstersenız sızde deneyın kendı kafama gore olculerı belırledım hergun yapıyorum :)
EKMEK ıcın

2 kasık yulaf kepegı(veya 3 kasık yulaf galeta karısımı)
bır yumurta
yarım paket kabartma tozu veya karbonat
azar azar sut eklıyorum cırparken(kek hamuru kıvamına gelene kadar)
bunları 200 derecede kızarana kadar pişiriyorum... arasına lıght kasarımıda koyup tost yapıp bı guzel yıyorum...

KEK ıcınde
2 kasık yulaf k.(3 kasık yulaf-galeta karısımı)
2 kasık suttozu
bır yumurta akı
kabartma tozu
1-1,5 kasık tatlandırıcı(arzunuza kalmıs)
azar azar sut yıne
ıstedıgınız aromalar(ben lımon veya portakal kullanıyorum) yoksa kabuk rendelıyorum :)
tarcın...

once kuruları karısıtırp sonra sıvıları koyup cırpıyorum 150 160 dercede kızarana kadar pişiriyorum..
aksam 5 cayına acayıp ıyı gıdıyor... bu arada kabarıp sonerse sasırmayın ben hep yasıyorum ama tadı cok guzel olyor ıslak kek havasında :))

iyi aksamlar kızlar ben bugun bişeyler duydum ve morilim bozuldu bi arkadaş toplantısında biri kuzenlirinden bahsetti yok dukan yapmışlar her evresine tam uymuşlar sonra verdigi kiloları 2 katı olarak almışlar :18: moralim bozuldu yani kızlar sizce doğrumu dur ben dukanın farklı olduğunu sanmiştım

benim arkadaşım da tam tersi güçlendirmeyi yapmadığı halde hiç almadı hatta verdi

benim arkadaşım da tam tersi güçlendirmeyi yapmadığı halde hiç almadı hatta verdi

ben hayatımda ilk defa bir diyete uydum onda da aynı kiloları fazlasıyla almak istemiyorum :18:

inşallah ben güçlendirmeyede bu şekilde tam uymak istiyorum en azından ilk ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…