Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

demek ki senin Ankara'da, hatta batıkentte olmanı istemişim....

hatta hatta batıkentte, atlantis civarlarında olmanı...

nasıl sevdirdiysen kendini:)))))))))))))))

benim çalıştığım işyerinde bloglar açılmıyor(((Bu yüzden bloglarda yazılanları merak ediyor ancak okuyamıyorum..Gerçi güçlendirme evresine daha çoook var ama gene de okudukça motive oluyor insan..Hele de güzelce kilo verenlerin hikayelerini..

Canim ben de alisveris istiyoruuuuuummm...hatta kendime 40 beden elbise aldim internetten. Oysa hala 42 bedenim suan. Belki benim icin motivasyon olur diye dusunuyorum...asil hedefim yaza kadar 38 beden olmak...umarim hepbirlikte basaririz

yaa ben burdakilerin çizelgelerini görüp hergün gram gram gitmesine öyle seviniyorum öyle heyecanlanıyorumki. sanki gram değil 38 beden oldum. off ben hiç 38 beden giydiğimi hatırlamıyorum. lisedeyken bile 42 giyiyordum en iyi

Canim ben de alisveris istiyoruuuuuummm...hatta kendime 40 beden elbise aldim internetten. Oysa hala 42 bedenim suan. Belki benim icin motivasyon olur diye dusunuyorum...asil hedefim yaza kadar 38 beden olmak...umarim hepbirlikte basaririz

yalnız değilsin:))))

bende, 44 bedenken 42 beden pantolonlar almıştım...

bu benim için çok büyük birşeydi ve kendimi kaybedip 4-5 tane aldım...

şimdi 42 bedene düştüm ve 40 beden pantolonlara bakıyorum ama aldıklarıma yazık olacak gerçekten...

her beden için 1-2 adetten fazla almamak lazım...

yazık oluyor paramıza...

atak döneminde yağsız kıymaya yulaf kepeğinin yanında azıcık da soğan koyup köfte yapsak olur değilmi????Benim de canım tavuk yemek istemiyor artık da?
yagsız kıymanın içine minik bir sogan rendele yumurtanın yarısını maydanoz karabiber tuz ve kimyon koyup yoğur.buna kepek koymadan tutuyorsa kepek koyma.yalnızca bir gece dinlendir.dinlenen köfte daha iyi oluyor.köften tutmadıysa kepeği koy.teflonda yağsız pişir.ilerde bu köfte ile patlıcan kebabı yapabilirsin.patlıcanları şerit şerit kesip teflanda kısık ateşte 2 tarafınıda pişir sonra 2 şeridi +biçiminde koyup kenarlarını köftenin üzerine kapa bir kürdan sokup üzerine bir domates geçir.fırında pişirip son anda diyet kaşar diliminide kürdanın üzerine tak kaşar eriyene adar pişir.yada anteplilerin var bir kebabı yine köfteni hazırla.patlıcanı alacalı soyup acısını al sonra patlıcanı verevine kes ama dilimleri koparma patlıcan tüm kalsın.bir patlıcana öyle 3 tane kesik atabilirsin.
patlıcanı yağsız teflon tavada önce altını kısarak yumşayıncaya kadar çevir.yumşayınca altını açıp hafif kızarana kadar pişir hazırladığın köfteleri kestiğin boşluklara yerleştir.patlıcan hafiften yuvarlanıyor.küçük bir tepsiye diz.yuvarlanıp tapsiye dizdinmi ortadaki boşluğa biraz domates oy ücerini domates ve biberle süsle.aliminyum folyayla sarıp fırının yüksek derecesinde pişir.pişince folyoyu çıkartıp üzeri kızarıncaya kadar fırında tutu.bu yemeğe tuzunun ayarını sen ver dilersen salça ve izinli mikte-arda yağ koya bilirsin.bunudamı istemedin.patlıcanları 2 parmak eninde doğra ve acısını al yine teflonda yumşayıncata kadar pişir.bir 2 çöp şiş al önce minik tüm domates bibe sonra patlıcan köfte patlıcan şeklinde 2 çöp şişe birden diz.fırını ızgara ayarında çevirerek pişir.patlıcanları teflonda çevirerek pişirirseniz.köz 6tadında yemekler elde edersiniz.bunlara dilediğiniz baharatları ekleye bilirsiniz.

arkadaşım o ilacı bende kullanmıştım doğumdan sonra bağırsak faaliyetlerim tamamen durduğundan ama bağırsak tembelliği yaptı uzun süre kullanım neticesinde

demek ki senin Ankara'da, hatta batıkentte olmanı istemişim....

hatta hatta batıkentte, atlantis civarlarında olmanı...

nasıl sevdirdiysen kendini:)))))))))))))))

ankarada tam 4 sene oturdum 1 sene fatihte 3 senede güvercinlikte oturdum.tabi bundan yaklaşık 8 sene önceydi.ankarayı sevmiştim.ama neyapacaksın tatlım karnın nerde doyuyorsa oraya gidiyorsun.

Son düzenleme:
yoğun migren nöbetimden sonra çok şükür ilaçsız bir şekilde verdim savaşımı... Dün ağrı yüzünden aç kaldım yemek yiyemedim ışık hassasiyetim ve mide bulantım yoğundu akşama da en kolay ne yapabilirim diye düşündüm çipura aldım aslında ızgara yapacaktım ama kendi kendine pişsin diye folyo arasına soğan, sızma zeytinyağı, domates ve baharatla fırınladım hafif buğlama tadında çıktılar. O ara canım tatlı çekti helvamı kavurdum bizde gelenek balık üstü helva :))))) tereyağı aromasını iyiki almışım tam tadındaydı helvam çok şükür.
Atıfım buğdaytanesine benimde haftasonu cumartesi akşam 11 kişilik akşam misafirim, pazarada full apartman günüm var çocuklar dahil 20 kişi oluyoruz, cumartesi de annemin akraba günü var aynı apartmanda oturmamız hasebiyle diyetteyim gelmeyim deme lüksüm yok... Yoğun bir sınav öncesi stresi yaşıyorum yani şuanda. Pazara kendime çerkes tavuğu yapacağım inşallah. Yapacak listem ve alınacaklar listem hazır. Şimdilik 8 tehlikeli çeşit daha anneminkileri bilmiyorum. Ama galip çıkacağım Allah'ın izniyle bu savaştan. Bu arada gazan mübarek olsun arkadaşım yinede az hasarla çıkmışsın keşke daha az olsaymış ama olsun yapacak bişi yok.

arkadaşım o ilacı bende kullanmıştım doğumdan sonra bağırsak faaliyetlerim tamamen durduğundan ama bağırsak tembelliği yaptı uzun süre kullanım neticesinde

bende çok ullanmıyorum son care olarak kullanıyorum.yoksa hepsi gibi oda tenbelik yapıyor.nefes alamayana kadar bekliyorum öyle kullanıyorum.sonra belli bir düzen tutturmaya çalışıyorum.

şimdi gidip aktarımın kapısına dayanayım.pek mutsuz bir adam sorduklarıma mutsuz cevap veriyor.aktar dediğin bilgili olur açıklar sende gönül rahatlığıyla alırsın yada kandırılırsın.bende bazen çok sorgucu oluyorum ıncığını cinciğini sorup insanları bezdiriyorum.telefonla bilgi almak istediğimde pek çok kez yüzüme telefonu kapadılar.neyapayım biraz ayrıntıcı biraz garanticiyim.soruma düzgün cevap vermiyorlarsa benim suçummu.herhalde benim yaşlı halim çekilmez gibime geliyor.kendimden korktum

Son düzenleme:

naısl teşekkür edeceğimi bilemedim okuyunca.Çooook teşekkürler tariflerini kafama yazdım bir kenara .ben de sebze+proteine geçince naısl birşeyler yapacağım diye düşünüyorudm hani yağsız tencxere yemeği vs naısl olacak acab diye.Bunlar süpper ve patlıcanı da çok severim. İşyerimde bloglar ve facebook açılmadığı için tariflere bakamıyorum (

donbul kaç yaşındasın?????merak ettimö ben d eorta yaşlıyım da :)

Diyet bünyeyi etkileyebiliyor regl konusunda. İlk başladığım zamanlar bende öyle olmuştum kiraz sapı suyu iç kesinlikle... Dün bir arkadaşım daha aynı sorunu yaşamıştı regl olmak üzereydi ve şişmişti ona da kiraz sapını önerdim çok rahatlamış. Kesinlikle etkili oluyor dene mutlaka.

geçmiş olsun.Benim de 2 gündür geçmeyen başağrılarım var ama ben maalesef ilaç içtim dayanamayıp.
havadan mı yoksa diyetten mi bilmiyorum ama ..
Bu arada bu kadar telaşede diyete devam edebilecekmisin???
Bende cumartesi günü arkadaşıma gideceğim ama atağa devam edeceğim için hiiçbirşey yememeyi düşünüyorum.Şekersiz açık çay içip döneceğim inşallah..Bu kadar dayandım diyeti bozmak istemiyorum

1 tk hibiskus(nar çiçegi)
1 tk yeşil çay
3-4 tane kuşburnu
1 litre suda demleyip soguk yada sıcak içiyorsun anladığım kadarı ile mütiş ödem attırıyormuş. Bende dün alıp akşam başladım.

çok teşekkürler canım .bende deneyeyim bunu.Ben doğadan ın sallama yeşil çayı ve birde kiraz saplı gene sallama bir çayını içiyorum.

çok teşekkürler canım .bende deneyeyim bunu.Ben doğadan ın sallama yeşil çayı ve birde kiraz saplı gene sallama bir çayını içiyorum.

Ayyy arkadaşlar resmen her yerim kırılıyor çok fenayım geçen sene de ataktan sonra hasta olmuştum ,yine hasta oldum...şimdi ben ne yapacağım bu grip,kırgınlık ve baş ağrısına..önerilerinizi bekliyorum...:)

bende de başağrısı var ama ilaç içtim geçmesini bekliyorum((
geçmiş olsun sana da Allah şifalar versin

arkadaşlar ya ben kaç gündür gitmediğim market kalmadı yagsız lor ve kaşar arıyorum ama lor en düşük %5 bulabildim kaşar 15 lerden 20 lerden bahsediyor. pınarın light beyaz peynirini almıştım ondada burayı okuduktan sonra fark ettim % 7 yememelimiyim bana marka önerirmisiniz peynirsiz duramama ben ya(((

Teksüt lor peyniri çok güzel. ben onu kullanıyorum 1 aydır :) Migroslarda var. Carrefour da var. Namlı da var. Kaşar kullanmadım hiç bir aydır. Bir paket light kaşarım var ama kullanmayı bekliyor hala dolapta. ilerleyen zamanlarda inşallah :) Beyaz peynirde tüketmedim. lor peynir yetiyor şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…