Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben imza alanını bulamadım bir türlü yapıştıramıyorum

hemen söyliyim canım..Profilim-hesabım-hesabımın içinde kan grubu vs yan başlıklar var onun altında çizelge var oraya yapıştırıp kaydediyorsun veeee tamamdır hepsiciği bu kadar :)

vayy bir hemşerim çıktı :) bende aydınlıyım kesik dedinizde canım çekti valla :) zeytinyağlı

kızlar bugün biraz vaktim oldu blogları inceledim (artık herşeyim dukan oldu) dukan diyetinden önce sonra fotoları gördükçe fena gaza geldimm neden bende öyle olmıyım dedim 3 gündür sporada başladım kendi çapımda yapıyorum bişeyler faydası olur gibime geliyor..seyire yeni başlamama ragmen kilo vermemi durdurdumm kendi kendime yaptım biliyorum sebze gününde sanırım aşırıya kaçıyorum ama bunu farkettim ve durdurdum kendimi inş. düzenli bi şekilde gider bi 60 ları görsem daha ne isterim göbek atcam

hemen söyliyim canım..Profilim-hesabım-hesabımın içinde kan grubu vs yan başlıklar var onun altında çizelge var oraya yapıştırıp kaydediyorsun veeee tamamdır hepsiciği bu kadar :)

bende bulamadım imza bölümünü profilim de hesabım yok kontrol panelinde var hesabım hesabımın için dede hiç yok imza yeri

ben de dukanla zayıflayanların yüzü yaşlanmış gibi görünüyo diye okumuştum sözlüklerden birinde
her diyete bir bahane buluyo bazıları yaaaa hepsine kulak assak kafayı yeriz canım

Teşekkürler canımmmm
canım burda bizim öğretmen arkadaşlar var yaklaşık 1 yıldır diyeti bırakmışlar yani korumadalar sadece perşembeleri protein yapıyorlar verdikleri kiloyu almadılar hatta ablaları var 123kg dan 84e inmiş o da korumada alsa sanırım o alırdı değil mi ama bence güvenelim dukan amcaya
ben de başlamadan önce o fotoğraflara baktım çok motive edici inşallah vereceğiz kiloları bizde dilediğimiz kıyafetlerin içine gireeğiz inşallahh

bu hafta kilo veremediğim gibi 2 gündür de 1 kglık bir artıştayım.
reglim daha yeni bitti sayılır.
bu tip durumlar acaip bozuyor motivasyonumu.
böyle aç bi aç gezerken bir de baskülde artıya geçmek çok can sıkıcı.
sadece paylaşmak istedim.
ideal kiloma bu kadar az kalmışken
lütfen diyorum lütfen bozma niyetini!
:18:

insanoğlu işte bişeye başlar sonra bırakır ve sonucunda katlanması gereken durumlar olduğundada bi çamur atar. herşey için geçerli bu örneğin;
-hoca bana taktı
-90 bekliyodum ne bilmem ne aldım
gibi gibi.

hadi diyette duraklamayı anlarım.
regli ve buna benzer şeylerden dolayı olan ufak tefek artışları da anlarım ama
kiloyu 2 katı almasının altında kesin bi bit yeniği var. dukan amca kitabındada yazmış. yarım bıraktığınız taktirde ilk verdiğiniz kiloya geri dönmeniz veya daha çok almanız mümkün diye

Son düzenleyen: Moderatör:

aç geziyorsan veremezsin ki kilo:26:

aç geziyorsan veremezsin ki kilo:26:

ama bıktım aynı şeyleri yemekten.
yemeğimdeki en büyük renk peynir çeşitleri oldu.
sebze günlerinde bile sebze tüketesim gelmiyor.
her gün 2 haşlanmış yumurtam var nerdeyse.
sabah bir bardak sütüm.
peynirin her çeşidi (artık light olup olmamasına bakmıyorum)
mesela bugün et yemedim.
ton balığının yağını süzüp yedim dukan ekmeğimle.
başka ne yedim?
hımm söylesem mi acaba:18:
2 ceviz yedim.
birkaç hamsi dünden kalan
başka da bişey yok işte
peynir bir de labne.

aslında yemek için çeşit çok ama ben sanki karşımda üşengeç görüyorum :)
kaçıncı günündesin?

aslında yemek için çeşit çok ama ben sanki karşımda üşengeç görüyorum :)
kaçıncı günündesin?

gözlerin sağlammış hani:)
evet üşeniyorum.
çünkü eşim ve oğlum için ne yemek yapacağımı düşünmek ve yapmak yeterince yorucu oluyor.
zaten diyetten beri enerjim çok düştü.
bir bakıma iyi olmuştu son haftaya kadar mışıl mışıl uyuyodum
bomba atsalar uyanmayacak bir halde.
bu ara uyku düzenim bozuldu neden bilmem.
okula geç kalmalar başladı
gece uyuyamamayalar...
ne olsa dukandan biliyorum

ne zaman başladım?
şubatın 6sında sanırım.
yani 5 haftam doldu, 6. haftanın içindeyim.
ve verdiğim kilo 4 civarı.
ha bir de spora da gidiyorum.

bende 7 de şubatta başlamıştım :) ev hanımlarının yapması zor evet :/ umarım bian önce toplarsınız kendinizi. malum dukanı bıraktığınızda 1 şansınız kalıyor geriye :/

bende 7 de şubatta başlamıştım :) ev hanımlarının yapması zor evet :/ umarım bian önce toplarsınız kendinizi. malum dukanı bıraktığınızda 1 şansınız kalıyor geriye :/

benim en büyük darboğazım okulda dukana uygun birşeyler bulmanın zorluğu
evden bişeyler götüreyim diyorum hep ama yetişemiyorum.
evde ailenin diğer fertlerine normal yemekler hazırlayıp yememek nasıl kahredici bilemezsin.
(şimdi bunu okusa benimki, yemek yaptığın mı vardı der ya, neyse)))

mesela şu anda mutfakta misler gibi yaptığım kabak tatlısı var ve ben yiyemiyorum.
sadece seyrediyorum ve kokluyorum.
bir de taşan şerbetini ocaktan kazıyorum

günaydın millet bol kahkahalı,bol eksili günleriniz olur inşallah.....
Ben bugün artı gördüm tartıda moralim çok bozuldu reglim yaklaşıyor ona bağlıyorum ama umarım ondandır dün saf protein günümdü çokda dikkat ettim akşam saatleri 100 gramlıkta olsa eksiyi gösteren artı sabah +300 gr falan gösterdi umarım regldendir bu arada bazı arkadaşlar aç kaldıklarından bahsetmiş arkadaşlar bu diyette aç kalırsanız zaten kilo verilmaz ayrıca ben hiç açlık hissetmiyorum artık bünyemde o kadar alıştıki bir yumurta beni öğyele kadar idare ediyor :) neyse hekese mutlu hafta sonları bende hafta sonu tatile yapmaya gidiyorum (ALIŞVERİŞEEEEE)

herkese günaydın ve güzel haftasonları
benim tartı kafayı yedi tahmin ettiğimden çok düşük çıktım, üst üste tartıldım ama yine öyle çıktı sonra son kez tartıldım daha mantıklı bir sonuç çıktı
bugünkü alışveriş listesine yeni bir baskül almak da eklendi sanırım

merhaba arkadaşlar:)

bugün khvaltımı yeni yapabildim.yaptığım büyük kaçamak sonrası aldığım 700 grmın 400ünü vermişim bugün.bugün yumruğumun 2.günü.. inşallah yürüyebilirim ama..

ben hayatımda ilk defa bir diyete uydum onda da aynı kiloları fazlasıyla almak istemiyorum :18:

inşallah ben güçlendirmeyede bu şekilde tam uymak istiyorum en azından ilk ay

az kalmış ve hedef kilomuz aynıymış:)) haftaya geçersin sen güçlendirmeye..kitabın ilgili bölümünü tekrar oku bence

ben de dukanla zayıflayanların yüzü yaşlanmış gibi görünüyo diye okumuştum sözlüklerden birinde
her diyete bir bahane buluyo bazıları yaaaa hepsine kulak assak kafayı yeriz canım

yaklaşık 18 kilo vermiş biri olarak söylüyorum ki;yok öyle birşey..

Selam beybiler,

ben taze bir dukancıyım.... taze derken diyette tazeyim demek istedim yoksa yaş 30 yani :)

Eki Görüntüle 658978

Dukan amcanın bana çizdiği yol haritası budur.... Haklı çıkmasını ümiid ediyorum.... Bende burdayım bundan kellii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…