Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende dikkat etmemiştim diyet peynir diye yiyordum sabah baktım 8 yazıyor yapına
sizde ona bakıyorsunuz dimi? 100 gr daki yağ oranına?

bulan varsa bize marka ismi verebilir mi acaba?

teşekkür ederim cevabın için bunların yag oranı nasıl.

Bim'de kaanların lor peyniri var bize uygun, bende geçen yanlış almışımm, onu alıcam şimdi.

Kızlar Merhaba;

Beyaz Peynir olarak Aknaz Light var BİM de %4 idi..
Birde Yörsanın Böreklik Loru var %2..

Bunun dışında sınırlı izinli olarak peynir yemek isterseniz..
Bahçıvan ve Moova nın Light kaşarları en az yağ içeren kaşarlar %10 yağlılar
(fırında pişen yemeklere rendeleyerek biraz süs yapmak için)

Pınar Light Labne %10 yağlı (dukanellaya kıvam versin diye koymak için)

Sevgiler..

Benimde bunu öğrenmem iyi oldu :) Aknaz light peynir :) sağol

donbul kaç yaşındasın?????merak ettimö ben d eorta yaşlıyım da :)

42 yaşındayım

afiyet olsun tatlım bunlar bilindik yemeklerin yağsız dukan versiyonu.

Canım teşekkür ederim. birde bu dukenella nedir arattırdım ama bulamadım nedir ne işe yarar nasıl yapılır bilgi verebilirmisin.

Canım teşekkür ederim. birde bu dukenella nedir arattırdım ama bulamadım nedir ne işe yarar nasıl yapılır bilgi verebilirmisin.

Dukanella çakma Nutelladır.. Tatlı krizlerinde işe yarar ama dikkatli tüketmekte fayda vardır..
Zira kakao ve süttozu duraklama yapabilir..

Dukanellanın çeşitli tarifleri var ben kendi yaptığımı anlatayım.

1/2 paket pınar light labne(koymak zorunda değilsiniz)
3-4 yk pınar süttozu
1 yk kakao
1,5 yk tatlandırıcı (tadına bakarak kendinize göre ayarlayabilirsiniz)
Kıvam alana kadar çok az light süt
var ise vanilya vs aroma
Topak kalmayacak şekilde karıştırıp afiyetle yiyoruz.. :125:

Buzdolabında durdukça daha çok katılaşıyor.. (Eğer 1 seferde bitmez ise )
Bilginizee..

Son düzenleme:

''bugünlerde diyet yapınca acaba mutluluk zayıf olmakmı diye düşündüm.olmadığına arar verdim''

çok felsefik olmuşşşşş....doğru bir tesbit olmuş gülüm :))

ah canım sen bir de 1 ay sonra bak...herkesin gözü önünde eriyeceksin feyzacım..dukan mucizeeeeeeeeeeeeeee

canım ben de ortaokuldan beri 40 beden olmayı hayal dahi etmiyordum...ama dukan benim için bir umut oldu.şimdilerde 38 bedeni hayal ediyorum

haklısın vadicim..1 tane numunelik yeter..ilerde çoook zayıflayınca eskileri giyip foto çektiririz.hani reklamlarda yapıyorlarya..

geçmiş olsun canım. resetlenmişsin desene...cumartesi pazar sana sabırlar diliyorummmm. benim de yarın günüm var...

bugün arkadaşın eşinigördüm. 3 ayda 18 kilo vermiş...sadece yediklerini azaltmış ve günde yarım saat koşu bandına çıkmış. sinirlerim bozuldu. ben 6 aydır diyetteyim. benimle başlayanlar güçlendirmeye geçtiler ya...
geçmişte yaptığım hataların cezasını çekiyorum ben... öyle abuk subukk diyetler yaptım ki...metabolizma alt üst oldu ya..şimdi de direndikçe direniyor. herkese diyetteyim demekten yoruldumm..altı aydır mı...hala mıııı....

merhabalar ben geldiiimm. bugün geç kalktım. sporu aradan çıkardım kahvaltımı çok çok geç yaptım.
bugünde nar şerbeti yapacağım.yazacağım şeyleri unuttum iyi mi

Hayırlı cumalar dukandaşlar. Bugün sonunda 6 lı rakamları gördüm. çok mutluyum :)))
darısı benim başıma

benim oldu olası düzensiz reglim. ansızın geliyo 1 hafta sürüyor. dukandan sonra hiç dikkat etmedim:26:

alemsin abla. espirine bayıldım

demek ki senin Ankara'da, hatta batıkentte olmanı istemişim....

hatta hatta batıkentte, atlantis civarlarında olmanı...

nasıl sevdirdiysen kendini:)))))))))))))))
batıkent atlantiste çalışıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…