merhaba dukancılar. Bugün mobil günümdü nete hiç gelemedim. Bildirim günüydü biliyorum ama ben bugün kötü haberlerle başladım. 2 gündür 95.8 di bugün 96 oldum. Dün yediğim turşuya buldum bahaneyi.
Bugün doktora gittim hafif kolestrol çıktı ve çok üzüldüm. 3 pratisyen hekimle görüştüm. Hepside bizimkide ara ara yükseliyor önemli değil dediler. 1 tanesi daha önce dukan yapmıştı. Devammı edeyim bırakayımmı dedim. Devam et dedi. Yanlız saf protein gününü 1 güne düşür dedi. Onun görümcesine kadın doğumcu hamilelikte uygulatmıştı. Birazda ordan cesaret alıp başladım zaten bu diyete.
Geç kalınmış olarak bende bildirim yapayım.
Başlangıç:8mart2013
başlangıç kilo:101.2
şimdiki kilo:96
fark:5.2
hedef:70
artık regl olmak istiyorum şiştim şiştim patlıcam kaçamak filanda yapmadım dün 54.4ken bugün 55 çıktım şaka gibi tüm enerjim motivasyonum gitti,22 yaşındayım ve bekarım neden gecikti anlamıyorum((
gayet güzel gidiyorsun.benim d ebu 4.günüm.henüz sadece 1 kg verebildim atak ile.ama bugün işyerimde bir arkadaş söyledi sen ne diyeti yapıyorsun ne güzel incelmişsin diye.bende kendimi daha hafif hissediyorum aslında , pantolondan da daha ince geliyor belim ama tartıda görünen 1 kg nedenseaslında kitabı ve int dekileri okuyunca atakta daha çok vereceğimi hayal etmiştim ama gene de yılmadım devam ediyorum.bende biraz başağrısı oluyor. Sizlerde de oluyormu?suyu çok içiyorum aslında ama
karnıbaharlı kısırdan söz edilmiş bende istiyorum tarifini!!!
bünyeye göre değişiyor sanırım. Benim dukan testimde atakta 2.5 kilo gider diyordu ama benim gayet güzel gitti. çok şükür. şimdi büyük bir hevesle başladım seyire aslında dün akşam ıspanağı yemeseydim bugün sebzeye geçecektim ama bozmak istemedim. Umarım böyle devam eder ay sonu görev yerim değişecek. Havalarda ısınır süslenip püslenip eski arkadaşlarımın yanına gitmek istiyorum. Aaa demelerini istiyorum. çok heyecanlıyım. Yaz için alışveriş yapmak istiyorum (çok şeymi istiyorum :)))
Bundan böyle Dukan diyeti derim başka da bişi demem.19 aydır dukancıyım...Doya patlaya kilolarımı verdim.uzun uzun yazmayayım.Bu konuda blog yaptım iyi kötü.
benimdukandiyetim | Dukan diyetine sıfırdan devam…..
koçluk da aldığımdan kitapta yazmayan birçok püf noktayı öğrendim.Bunları da blogda yazıyorum sürekli
bahar havası hormonları etkiler canım şimdi sizin hormonlar çok çalışır bu yüzden havalardan etkilenirsin.benimgibi menepozlu hatunları çok etkilemiyor.birde diyet ister istemez etkiler vücut yeni duruma alışmaya çalışırken olur.böyle geçikmeler
merhaba hatunlar geri dööndüm.bir arkadaşımla kahve içip iki lafladık iyi oldu.sabah işimi haledip aktarın kapısına dayandım kapı duvar yok.istediklerimi alamadım.bana verdiği mayanın orjinal olup olduğunu soramadım.neyse haftaya kızımgelecek ünüverste sınavına birdaha grecek bölüm değiştirecek.inşallah bu bölümüde kazanır.artık haftaya o ne özlemişse pişer hazırlanır.hayatında ilkez bizden bukadar ayrı kaldı.ayrılmamak için bizim yanımızda ünüversteye başlamıştı.kader daha sonra farklımesleğe geçeceğine hiç ihtimal vermemiştim.kısmeten ötesi olmuyor.arkadaş acı çehra bitkisi demiş denemeye değer.kabızlıkda çekilen sancı doğum sancısı gibi.doğumda hiç olmazsa bebeği çıkarıp kurtuluyorsu.bunda birşeyde çıkmıyor.3 çocuk doğururken bile okadar çabalamadım.ilaç yerine denemeli.şimdi öğlene yürek ve böbrek pişrdim azıcık lor salatasıyla tüketirim pogaçamıda öğleden onra yerim kahvaltıyı kefir zencefil vetarçın karışımıyla yapmıştım.akşamada kefir içip yatarım.bakalım bağırsaklarımı düzene sokacakmı.çok katı tüketmek istemiyorum.sonra gümrükten geçmiyor vize vermeyip beni kıvrandırıyorlar.:18::18::18:
tşk ederim. görüntü süper ellerine sağlıkTarife bu linkten ulasabilirsin canim dukandiyetitariflerim: KARNABAHAR KISIRI
ben eksik biliyormuşum atakta nerdeyse sıfır yağ tükettim. sadece 1 çay kaşığı zeytin yağ içtim kabızlık korkusuyla ama çok şükür hiç sıkıntım olmuyor.benim d e2,5 kg falan diyordu ama atak bitecek bugün sadece 1 kg gitti
ben dün akşam bu kırmızı çayı yaptım 1 bardak içtim hazırlarken eşimin dikkatini çekmiş oda 1 bardak içti. Ben tadını çok begendim.Ben her gün 2 yada 3 fincan 9u bir arada çayı içiyorum onun içindede yeşil çay var hem onu hem bunu içersem sorun yaşarmıyım. yaklaşık 7-8 kupa yeşil çay içmiş oluyorum. Bilgisi olan varsa bana yanıt verebilir mi? birde dün sabah 64.5 idim bu sabah neredeyse 1 kilo artı gosterdi tartı. dün sp gunumdu ve akşamda uzun bir yuruyuşun üzerine şu parklardaki spor aletleri ile kaylaşık 45 dk çalıştım. bacaklarım vede belim çok agrımıştı ondan olabilir mi? Sevgilerrrr
bende yürek ve böbrek yemeyi denedim ama tatlarını pek sevemedim....
dönüp dolaşıp, tavukta karar kılıyorum...
belkide ben beceremiyorum...
haftasonları atlantis yakınındaydım, aklıma sen geldin....
kısmet belki bir gün karşılaşırız...
şuan kırmızı meyve çayımı içiyorum.yemeğin üzerine iyi oluyor.bugün sebze günüm deyil lor salatama izinli olanlardan azıcık koydum.yağ hakkını kulandım yağ girince harika oluyor.hepsini bitiremedim.ettende az yiyince doydum şükür.kızlar zayıflamak zayıf olmak mutluluk getirmiyor.sağlık için tamam ama zayıflayınca mutlu olacağım hayatımdaki herşey değişecek sanmayın.Allah zayıflıkla gerçek mutluluğu beraberinde versin.bakın birsürü manken aynı adamla nekadar kalabiliyor.evlendirme programlarına gelenler bile üçgün sonra kimseyi beğenmiyor.insan doyumsuz bugün bu ise yarın daha iyisi gelir diyip bekliyor.birlikte olduklarını beğenmemeye başlıyor.halbuki mutlulu okadar farlı şeylere bağlıki.mutluluk görüntü deyil mutluluk giyim deyil mutluluk çok güzel çok seksi olmak herkesin seni beğenmesi deyil.mutlu olmak bambaşka birşey.mutluluk kusurlarıyla hayatı sevmek.hayatındaki insanı kusurlarıyla beğenmek ve kilo birkusur deyil.yapı meselesidir.sağlığını etkilemiyorsa kilo yüzünden dertlenmeyin.mutlu olursanız vermeniz daha kolay olur.neyse dertlendim yine benim herifcazımın bir lafı var-bakımlı süslü püslü karım olacağına beni seven bir karım olsun der-adamcağız 21 senedir bana kumaş pantolan giydirmeye çalıştı ama başaramadı ben yine kot ve tişörten vazgeçemedim.halada pes etmiş deyil ama faydasız.yani kimse kimseyi değiştiremiyor.diyet sonunda hiçbirşey değişmeyecek.siz yine siz olacaksınız ve bunca çabanız sadece kendinize olacak.çünkü birsüre sonra insanlar yeni halinize alışacak.buyüzden diyeti yaparken zayıflarsam hayatım farklı olacak diye yapmayın.diyeti sağlık için yapın.az yemek ömrün kalitesini artırıyor.hücrelerin sürekli sindirimle uğraşıp yorulmuyor.şişman insan ondan daha yaşlı durur.çünkü hücreler normalin 2-3 katı çalışıyor.bunları düşünüp kilo vermek istiyorum.hareketlerim kısıtlanınca şişman yaşlıların nasıl zorlandiğını görünce öyle olma istemedim.bütün mağzalardaki sıfır bedenlere giripde sağlığım ve huzurum olmasa ne yazar.şu cuma günü bütün kadınlara huzur dilerim mutluluk dilerim.
bünyeye göre değişiyor sanırım. benim dukan testimde atakta 2.5 kilo gider diyordu ama benim gayet güzel gitti. çok şükür. şimdi büyük bir hevesle başladım seyire aslında dün akşam ıspanağı yemeseydim bugün sebzeye geçecektim ama bozmak istemedim. umarım böyle devam eder ay sonu görev yerim değişecek. havalarda ısınır süslenip püslenip eski arkadaşlarımın yanına gitmek istiyorum. aaa demelerini istiyorum. çok heyecanlıyım. yaz için alışveriş yapmak istiyorum (çok şeymi istiyorum :)))
bende bayıla bayıla yemiyorum ama tavuktan gına geldimi değişiklik oluyor.yüreği azbir suyla düdüklüde pişirdim.böbrekle beraber kavurdum.tavsiyem et ürünlerini suda beklet ben ciger hariç her şeyi suda bekletirim et ürünlerinin kanı gider suyuda bir iki değiştiririm.ozaman koku ve tat değişiyor.pişerken bir iki damla sirkke koy yumşamasını sağlar.altantis istanbulda herhalde .tatlım ben istanbulda deyilim şuan trakyanın bir şehrindeyim.beşinci yılımız
ablacım menapoz fln bi yana hepimize taş çıkartırsın sen :)
ben dün akşam bu kırmızı çayı yaptım 1 bardak içtim hazırlarken eşimin dikkatini çekmiş oda 1 bardak içti. Ben tadını çok begendim.Ben her gün 2 yada 3 fincan 9u bir arada çayı içiyorum onun içindede yeşil çay var hem onu hem bunu içersem sorun yaşarmıyım. yaklaşık 7-8 kupa yeşil çay içmiş oluyorum. Bilgisi olan varsa bana yanıt verebilir mi? birde dün sabah 64.5 idim bu sabah neredeyse 1 kilo artı gosterdi tartı. dün sp gunumdu ve akşamda uzun bir yuruyuşun üzerine şu parklardaki spor aletleri ile kaylaşık 45 dk çalıştım. bacaklarım vede belim çok agrımıştı ondan olabilir mi? Sevgilerrrr
Canim ben de alisveris istiyoruuuuuummm...hatta kendime 40 beden elbise aldim internetten. Oysa hala 42 bedenim suan. Belki benim icin motivasyon olur diye dusunuyorum...asil hedefim yaza kadar 38 beden olmak...umarim hepbirlikte basaririz