Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba hatunlar geri dööndüm.bir arkadaşımla kahve içip iki lafladık iyi oldu.sabah işimi haledip aktarın kapısına dayandım kapı duvar yok.istediklerimi alamadım.bana verdiği mayanın orjinal olup olduğunu soramadım.neyse haftaya kızımgelecek ünüverste sınavına birdaha grecek bölüm değiştirecek.inşallah bu bölümüde kazanır.artık haftaya o ne özlemişse pişer hazırlanır.hayatında ilkez bizden bukadar ayrı kaldı.ayrılmamak için bizim yanımızda ünüversteye başlamıştı.kader daha sonra farklımesleğe geçeceğine hiç ihtimal vermemiştim.kısmeten ötesi olmuyor.arkadaş acı çehra bitkisi demiş denemeye değer.kabızlıkda çekilen sancı doğum sancısı gibi.doğumda hiç olmazsa bebeği çıkarıp kurtuluyorsu.bunda birşeyde çıkmıyor.3 çocuk doğururken bile okadar çabalamadım.ilaç yerine denemeli.şimdi öğlene yürek ve böbrek pişrdim azıcık lor salatasıyla tüketirim pogaçamıda öğleden onra yerim kahvaltıyı kefir zencefil vetarçın karışımıyla yapmıştım.akşamada kefir içip yatarım.bakalım bağırsaklarımı düzene sokacakmı.çok katı tüketmek istemiyorum.sonra gümrükten geçmiyor vize vermeyip beni kıvrandırıyorlar.:18::18::18:

gayet güzel gidiyorsun.benim d ebu 4.günüm.henüz sadece 1 kg verebildim atak ile.ama bugün işyerimde bir arkadaş söyledi sen ne diyeti yapıyorsun ne güzel incelmişsin diye.bende kendimi daha hafif hissediyorum aslında , pantolondan da daha ince geliyor belim ama tartıda görünen 1 kg nedense aslında kitabı ve int dekileri okuyunca atakta daha çok vereceğimi hayal etmiştim ama gene de yılmadım devam ediyorum.bende biraz başağrısı oluyor. Sizlerde de oluyormu?suyu çok içiyorum aslında ama

bahar havası hormonları etkiler canım şimdi sizin hormonlar çok çalışır bu yüzden havalardan etkilenirsin.benimgibi menepozlu hatunları çok etkilemiyor.birde diyet ister istemez etkiler vücut yeni duruma alışmaya çalışırken olur.böyle geçikmeler

guclendirmede kuru meyvelere izin verilmiyormus.

Bazi arkadaslar kabizlik icin kullaniyorlar, bunun pek iyi bir fikir oldugunu dusunmuyorum, daha once baska yontemler denemeli.

alintidir

Güçlendirme hakkında koçlardan neleeeer neler öğrendim ? | benimdukandiyetim
11.Güçlendirmede hurma serbest mi?

Hayır,kuru meyveler izinli değil.

12.Kuru meyveler neden izinli değil?Sonuçta içinde sadece suyu eksik.

Dr.Dukan kuru meyvelere izin vermiyor çünkü şeker miktarı kuru meyvelerde daha yoğundur.Taze meyvelerdeki gibi doğal değildir.Yine de yemek isterseniz,kilonuzda artış yapıp yapmadığına bakın ve sorun çıkarsa yemeyi kesin.

bünyeye göre değişiyor sanırım. benim dukan testimde atakta 2.5 kilo gider diyordu ama benim gayet güzel gitti. çok şükür. şimdi büyük bir hevesle başladım seyire aslında dün akşam ıspanağı yemeseydim bugün sebzeye geçecektim ama bozmak istemedim. umarım böyle devam eder ay sonu görev yerim değişecek. havalarda ısınır süslenip püslenip eski arkadaşlarımın yanına gitmek istiyorum. aaa demelerini istiyorum. çok heyecanlıyım. yaz için alışveriş yapmak istiyorum (çok şeymi istiyorum :)))

benim d e2,5 kg falan diyordu ama atak bitecek bugün sadece 1 kg gitti

Merhaba blogunuzu inceledim:) ozellikle bilgilendirme ve diyetimin gidisati bolumlerini cok begendim.

Guclendirme hakkinda daha once okudugum bloglar cokta bilgi icermiyor, genellikle bilgi icerikli yazilari simla'dan okuyorum, ama o guclendirme yapmadan hamile kaldigindan, o sureci cok ayrintili yazmamis heralde. bir kac kisinin ayrintili hikayesini duymak guzel oluyor.

Ancak guclendirme de kilo vermeye devam edilir bir kac kilo daha verilir diye bir kani olusmustu bende, ama yazdiklarinizi gorunce korktum, +5 hem de diyetin kurallarina uyarak arti 5 gercekten goz korkutucu, siz olmasi gerekn kilonun oldukca altina inmissiniz sanirim, o nedenle olmus olabilir ama, bu bana bir uyari oldu, guclendirmeye geceyim de son bir kac kiloyu guclendirme de nasil olsa veririm gibi bir sey yokmus. tesekkurler.

Son düzenleme:
ben dün akşam bu kırmızı çayı yaptım 1 bardak içtim hazırlarken eşimin dikkatini çekmiş oda 1 bardak içti. Ben tadını çok begendim.Ben her gün 2 yada 3 fincan 9u bir arada çayı içiyorum onun içindede yeşil çay var hem onu hem bunu içersem sorun yaşarmıyım. yaklaşık 7-8 kupa yeşil çay içmiş oluyorum. Bilgisi olan varsa bana yanıt verebilir mi? birde dün sabah 64.5 idim bu sabah neredeyse 1 kilo artı gosterdi tartı. dün sp gunumdu ve akşamda uzun bir yuruyuşun üzerine şu parklardaki spor aletleri ile kaylaşık 45 dk çalıştım. bacaklarım vede belim çok agrımıştı ondan olabilir mi? Sevgilerrrr

ablacım menapoz fln bi yana hepimize taş çıkartırsın sen :)

bende yürek ve böbrek yemeyi denedim ama tatlarını pek sevemedim....

dönüp dolaşıp, tavukta karar kılıyorum...

belkide ben beceremiyorum...

haftasonları atlantis yakınındaydım, aklıma sen geldin....

kısmet belki bir gün karşılaşırız...

şuan kırmızı meyve çayımı içiyorum.yemeğin üzerine iyi oluyor.bugün sebze günüm deyil lor salatama izinli olanlardan azıcık koydum.yağ hakkını kulandım yağ girince harika oluyor.hepsini bitiremedim.ettende az yiyince doydum şükür.kızlar zayıflamak zayıf olmak mutluluk getirmiyor.sağlık için tamam ama zayıflayınca mutlu olacağım hayatımdaki herşey değişecek sanmayın.Allah zayıflıkla gerçek mutluluğu beraberinde versin.bakın birsürü manken aynı adamla nekadar kalabiliyor.evlendirme programlarına gelenler bile üçgün sonra kimseyi beğenmiyor.insan doyumsuz bugün bu ise yarın daha iyisi gelir diyip bekliyor.birlikte olduklarını beğenmemeye başlıyor.halbuki mutlulu okadar farlı şeylere bağlıki.mutluluk görüntü deyil mutluluk giyim deyil mutluluk çok güzel çok seksi olmak herkesin seni beğenmesi deyil.mutlu olmak bambaşka birşey.mutluluk kusurlarıyla hayatı sevmek.hayatındaki insanı kusurlarıyla beğenmek ve kilo birkusur deyil.yapı meselesidir.sağlığını etkilemiyorsa kilo yüzünden dertlenmeyin.mutlu olursanız vermeniz daha kolay olur.neyse dertlendim yine benim herifcazımın bir lafı var-bakımlı süslü püslü karım olacağına beni seven bir karım olsun der-adamcağız 21 senedir bana kumaş pantolan giydirmeye çalıştı ama başaramadı ben yine kot ve tişörten vazgeçemedim.halada pes etmiş deyil ama faydasız.yani kimse kimseyi değiştiremiyor.diyet sonunda hiçbirşey değişmeyecek.siz yine siz olacaksınız ve bunca çabanız sadece kendinize olacak.çünkü birsüre sonra insanlar yeni halinize alışacak.buyüzden diyeti yaparken zayıflarsam hayatım farklı olacak diye yapmayın.diyeti sağlık için yapın.az yemek ömrün kalitesini artırıyor.hücrelerin sürekli sindirimle uğraşıp yorulmuyor.şişman insan ondan daha yaşlı durur.çünkü hücreler normalin 2-3 katı çalışıyor.bunları düşünüp kilo vermek istiyorum.hareketlerim kısıtlanınca şişman yaşlıların nasıl zorlandiğını görünce öyle olma istemedim.bütün mağzalardaki sıfır bedenlere giripde sağlığım ve huzurum olmasa ne yazar.şu cuma günü bütün kadınlara huzur dilerim mutluluk dilerim.

tşk ederim. görüntü süper ellerine sağlık
benim d e2,5 kg falan diyordu ama atak bitecek bugün sadece 1 kg gitti
ben eksik biliyormuşum atakta nerdeyse sıfır yağ tükettim. sadece 1 çay kaşığı zeytin yağ içtim kabızlık korkusuyla ama çok şükür hiç sıkıntım olmuyor.

vucudun alışık olduğu tempodan daha aktif egzersiz yaptığında su tutulumu oluyor. sebebi bu olabilirmi?

Son düzenleme:

bende bayıla bayıla yemiyorum ama tavuktan gına geldimi değişiklik oluyor.yüreği azbir suyla düdüklüde pişirdim.böbrekle beraber kavurdum.tavsiyem et ürünlerini suda beklet ben ciger hariç her şeyi suda bekletirim et ürünlerinin kanı gider suyuda bir iki değiştiririm.ozaman koku ve tat değişiyor.pişerken bir iki damla sirkke koy yumşamasını sağlar.altantis istanbulda herhalde .tatlım ben istanbulda deyilim şuan trakyanın bir şehrindeyim.beşinci yılımız

söylediklerine kısmen katılıyorum.Ben hep şükreden gerçekten de mutlu bir insanım.Hep güleryüzlü ve de iyimserim.hayatımda beni mutsuz eden tek şey kilolarım ve başağrılarım.Yani görüntüde (62 kg yum) çok aşırı birşey yok gibi görünse de bu kiloyu taşıyamıyorum.Boyum kısa ve yaşım oldu 36. 2 kızım var birisi 11 yaşında boyuma ulaştı.Minyon olduğum için çok annesi gibi durmadığımı söylüyorlar ama gene de ben kendimi o kadar da genç ve dinç hissetmiyorum.Bence zayıflayabilirsem hem vücudum bu gereksiz yağları taşımayacak hemde çocuklarımın geleceğinde (inşallah o günleri görürsem ) daha sağlıklı bir insan olacağım.Bu kilo bilidğimiz gibi birçok hastalığa davetiye çıkartıyor.

Canim ben de alisveris istiyoruuuuuummm...hatta kendime 40 beden elbise aldim internetten. Oysa hala 42 bedenim suan. Belki benim icin motivasyon olur diye dusunuyorum...asil hedefim yaza kadar 38 beden olmak...umarim hepbirlikte basaririz

atak döneminde yağsız kıymaya yulaf kepeğinin yanında azıcık da soğan koyup köfte yapsak olur değilmi????Benim de canım tavuk yemek istemiyor artık da?

ablacım menapoz fln bi yana hepimize taş çıkartırsın sen :)

o ayrı konu.insan kendiyle hafiften dalga geçtimi hayat daha dayanılır oluyor.hatalarımız kusurlarımız yaşımız hepsi bizi meydana getiren unsurlar.kendi kusurlarını görürsen böbürlanmez övünmezsin daha alçak gönüllü olur hayatan beklentin azalır.insan hayatı nekadar basit olursa mutluluğu okadar çok olur.bugün felsefeden çıkamadım.bir arkadaşıma üzülünce mutluluğun ne olduğunu düşündüm.bugünlerde diyet yapınca acaba mutluluk zayıf olmakmı diye düşündüm.olmadığına arar verdim.

kırmızı çay dediğiniz nedir?

Canim ben de alisveris istiyoruuuuuummm...hatta kendime 40 beden elbise aldim internetten. Oysa hala 42 bedenim suan. Belki benim icin motivasyon olur diye dusunuyorum...asil hedefim yaza kadar 38 beden olmak...umarim hepbirlikte basaririz

bende bunu isteyen sadece benim sanıyordum:)))))Bugün bana artık olmayan bir kabanım vardı.önündeki düğmeler iliklenmiyordu geçen yıl.Onu giydim.Ve daha atağımın 4.günündeyim..
Eşim inceldiğime pek inanmıyordu.Kabanımın önünü görünce inandı:)))))

İşyerimdeki arkadaş da naısl inceldin deyince sabah tartıda aynı olan klomu görüp kaçan motivasyonumu geri kazandım:).Bugün 4.günüm ve benden giden kilo sadece 1 kg.Ama ben kendimi daha iyi ve ince hissediyorum nedense:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…