merhaba hatunlar geri dööndüm.bir arkadaşımla kahve içip iki lafladık iyi oldu.sabah işimi haledip aktarın kapısına dayandım kapı duvar yok.istediklerimi alamadım.bana verdiği mayanın orjinal olup olduğunu soramadım.neyse haftaya kızımgelecek ünüverste sınavına birdaha grecek bölüm değiştirecek.inşallah bu bölümüde kazanır.artık haftaya o ne özlemişse pişer hazırlanır.hayatında ilkez bizden bukadar ayrı kaldı.ayrılmamak için bizim yanımızda ünüversteye başlamıştı.kader daha sonra farklımesleğe geçeceğine hiç ihtimal vermemiştim.kısmeten ötesi olmuyor.arkadaş acı çehra bitkisi demiş denemeye değer.kabızlıkda çekilen sancı doğum sancısı gibi.doğumda hiç olmazsa bebeği çıkarıp kurtuluyorsu.bunda birşeyde çıkmıyor.3 çocuk doğururken bile okadar çabalamadım.ilaç yerine denemeli.şimdi öğlene yürek ve böbrek pişrdim azıcık lor salatasıyla tüketirim pogaçamıda öğleden onra yerim kahvaltıyı kefir zencefil vetarçın karışımıyla yapmıştım.akşamada kefir içip yatarım.bakalım bağırsaklarımı düzene sokacakmı.çok katı tüketmek istemiyorum.sonra gümrükten geçmiyor vize vermeyip beni kıvrandırıyorlar.:18::18::18: