Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu hafta nerdeyse tüm dukan hatunları kabızlık çekiyor.yalnız deyilmişim.ancak ben çok şükür geçicide olsa rahatladım.çok zor ter atan biri olarak şuan terliyorum.zencefil tarçın sayesinde tabi birde kefir.darısı tüm zordurumdaki arkadaşların başına

Selam kızlar
Reglimin azizliğine uğradım ve tartıda +500 gördüm
Geçen hafta 77.5
Bu hafta 78
Kolay gelsin

Cvp. Icin tskler. Evde form cayim var aslinda, ama son kez ictigimde baya rahatsizlanmistim.. Zaten günlük icmem, ama belki aksam yarim bardak icerim..
Goji berrynin kullanila bildigini bilmiyordun, aslinda bu daha cazip geldi.. Bugün seyir icin alisverise gidecegim, insallah goji bulurum

kocaman tebrikler sana:)
ZEMMUFF, tonalini düzenli kullanıyor musun? senden aldığımız tüyolardan kullanmadığım bir o var...

farkı omu yaratıyor acaba...

tekrar tekrar tebrik ediyorum seni...
vadicim teşekkur ederım..tonalin cla yı düzenlı kullanıyorum ve emın ol kaçamak yapınca hemen jo jo etkısı gösterme egılımınıde engelledıgını düşünuyorum..agır spor yaparken kullanır dıye bırşey yazmış bırısı L-carnitıne ile karıştırıldıgı aşikar..oturdugunuz yerden bıle kılo verecek olsanız tonalın kullanılabılır..10 kalorılık aspir tohumu esktraktı zaten..sadece vucudun kılo verırken dırenmesıne sebep olan enzımı inhibe edıyor..ve dıger uyguladıgım baharatlı yogurt, yeşil çayın maden suyu ıle demlenmesı , karbonatlı su tonalın cla , bolca tere tüketımı kı tere aynı yeşil çay gıbı yag yakan bır yeşillık turu..bence hepsının sonucu bu..tonalınıde 1 gun olsun bırakmadım 2 hafta resmen dıyete uyamadım ama sadece 2,5 kılo aldım onunda çogunu verdım 1 haftada..üstelık regli oldum dün..Dilerim herkese faydası olur uygulamalarımızın..

yetişebildim miiii :18:

Geçen hafta 53.1
Bu hafta 53.1

duraklıyorum

Geçen hafta 53.1
Bu hafta 53.1

duraklıyorum

Sevgili arkadaşlar,güçlendirmenin eğlenceli ve tehlikeli yollarından size sesleniyorum biran önce yanıma gelin pek güzel...okadar sıkıntıya değdi diyorum şimdiden korumayı düşünemiyorum kilom hala 58 ki ben bazen yemeyi abarta biliyorum...geçmişi okudum light puding bende yedim ,Kahve de hep içtim bende duraklama yapmadı onlar yada yaptı ben farketmedim..Ben 60 adüştükten sonra çok durakladım onunda sebebi sanırım dukanın bana hedef verdiği kilonun altına düşmek istememdi..lisa,vini,cyy,ego sizi çok özledim delycim harikasın yeni arkadaşlara başarılar bol eksi görün inşallah...

Tesekkurler winnycim en dogru ve net aciklama bu olmus.

Arkadaslar sizde duraklama yapmasa da yine de tavsiye etmeyin. Yeni gelen arkadaslarimiz yanlis ogrenebiliyor. Diyeti kendimize uyarlarsak asimile etmis oluruz. Ortalikta birsuru yalan yanlis bilgi dolaniyor

sevgili dely ben dün maalesef bozdum börek yedim sarma yedim
3 gün atak yapmayı düşünüyorum sizce?
Sen daha yeni başlamış sayılırsın.. Keşke yemeseydin yaa.. Aslında 52 kilo da senin için az bence. Muhtemelen zaten çok kilolu görünmüyorsun ve bu yüzden çok iredeli değilsin. Ama karar verdiysen o kiloya düşmeye, lütfen çok dikkat et ve en kısa sürede in o kiloya da kurtul gitsin. Süreç uzadıkça, amacından da şaşarsın. Kaçamak yaparsan da süreç uzar.. ikisi kısır döngü.. Oldu bi kere der atak yaparsan, yine olur yine olur. Bunun çözümü atak değil ne yazık ki.. Yememek. Atak yapmamanı tavsiye ederim. Her kaçamak sonrası atak yapmak tehlikeli. Sıkı bir şekilde, hiç bir şey olmamış gib devam et. Yeşil çay iç bol bol ve sınırlı izinli tüketme... ve tabi ki yürüyüş yap.

Geçen hafta 53.1
Bu hafta 53.1

duraklıyorum

15 kilo vermişsin sanırım canım ne kadar zamanda verdin ve hedef kilon 47 galiba benim de 53, şu an 57.400 üm ama duraklamadayım dün de bozdum
55 in altına hiç inemeycekmişim gibi geliyor senin süreç nasıl işledi

selam bu tonalin dediğiniz karbonatlı su falan nedir açıklayabilirseniz sevinirim.

Delyciğim geçen hafta da 73,500 idim ama geç bildirim yaptığım için listeye giremedim

bu hafta da 73,500 üm haberin olsun

şimdiden teşekkürler

biberiye yağı kullanımı nasıl kullanılıyor ne işe yarıyor ve kırmızı çay dediğiniz içinde aynı bilgilendirebilirmisiniz.

Biraz önce carrefoura gidip biberiye yağı, yeşilçay ve hibiskus aldım ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Birde regl dönemimdeyim sorun olurmu? acil bilgilendirebilirseniz sevinirim. Sevgiler.

Sizi keyifle takip ediyorum ama artık yazmıyorsunuz.güçlendirmeye gelmek için tüm gayretimiz çok tebrik ediyorum darısı başımıza...

evet çok pişmanım ama olan oldu, araştırdım bu konuyu atak öneriliyor ama bilmiyorum kararsız kaldım bugün saf protein yaptım, siz yapma mı diyorsunuz. sp den mi devam edeyim

selam bu tonalin dediğiniz karbonatlı su falan nedir açıklayabilirseniz sevinirim.

Tonalin cla ve karbonatlı su..karbonatlı su 1lt suya 1tatlı kaşığı karbonat koyup içiyoruz su alkali oluyor bunu araştır bak çok faydalı...tonalin cla da fazla yağı atıyor vücuttan diye biliyorum..ikisinide ,nar şerbetini de kullanıyorum Zemmuf un tavsiyesi ile çokta memnunum bir tek biberiye yağı kaldı onuda yarın alıp hemen kullanıcam..

Tatlım dün yazmıştım ama yine yaziyim hibüsküs ,Yeşilçayı,ve 4-5 kuşburnuyu kaynar suya koyup demliyoruz gün içinde soğuk,sıcak istediğimiz gibi tüketiyoruz...biberiyeyide karnımıza sürüyoruz streçle sarıyoruz üstüne tayt yada termal şort çekiyoruz sıkılaşıyoruz...eksiğim varsa düzeltin arkadaşlar zemmuf umarım anlatabilmişimdir..

evet çok pişmanım ama olan oldu, araştırdım bu konuyu atak öneriliyor ama bilmiyorum kararsız kaldım bugün saf protein yaptım, siz yapma mı diyorsunuz. sp den mi devam edeyim
Bir daha yapmam diyorsan 1 kereye mahsus atak yapabilirsin. ama atak bir çözüm değil, bunu belirtmek istedim. 1 hafta sonra yine aynı şeyi yaparsan,sonra yine atak yapiyim geçsin dersen olmaz. Kaçamakların telafisi olarak görülmemeli. Çok uzun süre olmamak kaydıyla mesela 2 gün akdar protein yiyebilirsin. ama bir daha olursa böyle yapma. Umarım bir daha olmaz tabi. Motivasyonunu bozmayıp, aynne devam etmeni tavsiye ediyorum ben. Bana kalırsa atak yapma. Bugün saf pro yaptıysan, yarın seyirden devam edebilirsin. Dukan sana kaç kilo ol dedi, testi çözdün mü?

Bu arada birazdan listeyi paylaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…