Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar rezene yeşilçay biberiye üçünü birlkte demleyip içince kabıza cok iyi geliyo deneyin :) yani belki biliyosunuzdur da bana iyi geldi ya hemen yazım dedim :)

kızlar rezene yeşilçay biberiye üçünü birlkte demleyip içince kabıza cok iyi geliyo deneyin :) yani belki biliyosunuzdur da bana iyi geldi ya hemen yazım dedim :)

ben forumu okurken eşimde bazen sayfalara bakıyor...

bu bitki çayları, vs... yazılarını görünce (ve benim mutfaktaki dukan köşemi) zayıflamak için ot-çöp ne bulursanız yiyorsunuz diyor...

herhalde denemediğimiz pek az şey kalmıştır...

Yahu bu kabızlık olayını çok sık dile getiriyorsunuz ama ben hiç yaşamadım. Bir arkadaşımız daha yazmıştı pul biber yiyorum diye. Ben de yemeklerimin üzerine isot ya da pul biber atıyorum öğlende. Ve gün içinde 1 fincan mistik çay içiyorum bence bu mistik çayında çok etkisi var kesinlikle vücudu da ısıtıyor tavsiye ediyorum. Daha önce bu sayfalarda okumuştum yine bazı arkadaşlar gittigidiyor' dan sipariş vermişlerdi bu çayın aromalısını. Ben marketlerde hep sade olanını buldum. Hem nescafe olayımı da azaltmamı sağladı bir ölçüde. Nescafe krizimi biraz kesiyor. Zaten bu çayda sütle yapılıyor ancak vücudu ısıtma ve metabolizmayı hızlandırma gibi bir çok faydası bulunuyor. Ayrıca antiaging özelliği de varmış. Google' dan aratıp faydalarına bakarsanız göreceksiniz bir çok faydası daha olduğunu. Sanırım bu da kabızlığı önlüyor diye düşünüyorum. Ben sadesini bulabildiğim için marketten sadesini alıp 1 fincana 6-7 damla çilek aroması damlatıyorum. Siz farklı aromalarla da deneyebilirsiniz. 2 tablette splenda tatlandırıcı atıyorum 1 kupaya ve böylece tatlı isteğimde kalmamış oluyor :)

inşallah tatlım ama bu diyet boyunca bu ikinci oldu.yani yemek yemeyi redediyor canım istemiyor.şimdi diyet ekmeğimi tamamlayım dedim gitmiyor bogazımdan geçmiyor.normal şeyler olsa sanki midem bulanmıyacak gibime geliyor.ama kaçamak yapmıcam.yani karnımda aç deyil.kefir içtim.o biraz iyi geldi.2-3 gün içmeyi düşünüyorum.diyetimin kırılma noktası ama tekfark kaçamak yapmıyorum buda daha önceden bahsetiğim böbrek sorunum yüzünden çekiyorum.böbrek başladımı midebulantısı ve baş ağrısı oluyor.geçende soğuk algınlı yaşamıştım.:2::2::2:yani bağışıklığım dip oldu:2::2:.pes etmek yok

ben aktardan aldım 10 liraya.ikinci kere mayaladım.evde yaptığının içindeki bakteri 40-50 çeşit hazır olanda 6-7 taneymiş.yani hazır şişeye girende katkıvardır.raf ömrü uzatılıyor.evdekini 24 saat mayalarsan tatlı kefir 48 saat mayalarsan ekşi kefir oluyormuş ekşisi daha makbulmüş.mayabulup yapıyorsan iyi olur.tabi madi olarakta süte 1,5 lira verip alıyorsun şişesi 6-7 lira.elbette madi olarak kazancın cabası

Evet haklı eşin ama sendeki farkı görünce takdir de ediyordur kesin:)benim eşim bu aralar karbonatlı suya takmış bizim evde bu konu gündemde.bana zayıflamışsın diyen herkese "tabi zayıflar karbonatlı su bile içiyor "diyor beni gıcık ediyor.:):)

ne güzel kilo vermişsin atakta.Ben de salı günü başladım 62 kg ile.bugün 3.günüm yanlızca 61 i görebildim tartıda.Yarın da atak yapıp seyire başlamayı düşünüyorum..

ne güzel kilo vermişsin atakta.Ben de salı günü başladım 62 kg ile.bugün 3.günüm yanlızca 61 i görebildim tartıda.Yarın da atak yapıp seyire başlamayı düşünüyorum..

sindirim problemi yaşıyorm canm onuda çözersem daha çok verebilirim, 1 saat yürüyüş yapıyorum günde onunda etkisi olabilir çünkü dün yapmadım bugun aynı kilodayım

Son düzenleme:
kızlar bişe sorcam seyirde sp günlerinde biberiye turşusu yiiyilebilir mi sizce?

Son düzenleme:
eşim bugün gece çalışıyor.ve oğlumun yarın türkçe sınavı var.onu çalıştırırken yemek molası verdirdim bende birbakayım diye girdim.dünde kıza matematik çalıştırdım.matematik kolay arkadaşlar türkçe zor.yazılılar başladımı benim günler bitiveriyor.zaman yetmiyor.busene dersaneye göndermedim.ikiside başıma kaldı Allahtan büyük kızım mezun oldu.diyetle beraber zor oluyor.nekadarda olsa beyin aktiviten azalıyor.bağışıklık düşüyor.:2:kendimce önlemler aldım.kefirimi içtim ancak benim kefirin içinde öyle boncuklar yok pütür pütür ama sert deyil.aktar süzdürmeden içip dibinde kalanı mayala demişti.bana kefir diye yoğurt mayasımı kakaladı acaba.sanki kesilmiş süt gibi parçalar var ve yoğurt gibi tutmuştu.neyse kenara ayırıp büyüyecekmi bakayım.yoksa gidip aktarın yakasına yapışırım.herşeyin üçkağıda döndüğü bir dünya herşeyden şüpheleniyorum.bakım kıremlerinden tutunda aldığımız herşeyde üçkağıt var dünyada merdiven altı üretimde birinci sıradaymışız.:26:herşeyin sahtesini ürete biliyoruz:26:.ilaçta dahil.yani kefirin sahtesini kakalamışlar çokmu.uğraştım ama kepeğimi yiyemedim.köftemi yiyemedim.canım istemedi.bende kendimi zorlamadım.serin birşeylerm içmek istedim.önce kefirden ayran yaptım içtim.daha sonrada neyazikki kola.buzgibi soğuk suda cabası.biryanımı düzeltirken bir yanımı yamultuyorum.neyse güzeller ben oğlanın başına geri dönüp biraz başına ekşiyim hepinize tatlı rüyalar

kızlar bişe sorcam seyirde sp günlerinde biberiye turşusu yiiyilebilir mi sizce?

merhaba :)
sp dediğiniz sebze protein sanırım ama sp kitapta saf protein olarak geçiyor. ps de protein sebze olarak geçiyor. umarım kitabı okumuşsunuzdur, 8 kilo için dukana da başlamışsınız ama hayırlısı olsun artık.
salatalık turşusu ve acı biber turşusu abartmamak koşuluyla yenilebiliyor. hatta bazı arkadaşlar kabızlık problemi için kullanıyordu acı biber turşusunu.

bissürü yeni gelen arkadaş olmuş bu ara, hepiniz hoşgeldiniz hayırlı olsun dukanlarınız :)
ama inşallah kitabı okumuş ve bilgi sahibi olmuş olarak diyete başlamışsınızdır, yoksa yolun sonunu getirmek çok zor.
sevgiler hepinize, başarılar

hani böyle küçük küçük sarı acı biberler varya o işte :)

iyigeceler dilemiştim ama sözümü yinede söyleyim -haaa omuuu- şimdi anladım neden yemiyesinki acı bünyeyide hızlandırı.ben o turşuyu çok severim ama midem pek hoşlanmıyor kendilerinden beni yerimede ye.ahhhh kısırın yanında nede güzel oludu.akşam akşam niyeti bozmıyayım

Son düzenleme:

Yarın akşama karnıbahardan kısır yapalım yanınada o küçük biberler pek güzel olur:)

tamamiyle benim yanlış yazmamdan kaynaklanan bi hata kusura bakmayın ps benmde demek istediğim zaten :) cevap verdiğiniz için teşekkür ederim dukan kitabım hep başucumda okuyarak başladım bu diyete 8 kilo için başlamamalı mıydım diyete ?

selam dukancılar
uzun zamandır sizleri takip ediyorum ve bu diyeti yapmaya karar verdim
siteye özellikle dukan diyetinde paylaşımlarınızı daha yakından takip etmek için üye oldum
boyum 1.69 kilom 54,6 dukan testini yaptım bana atak önermedi
sizce testte mi hata yaptım?
kaç gün atakla başlamalıyım?
benimle benzer ölçülerde olan arkadaşlar varsa nasıl yaptılar merak ediyorum

hızlandırması için zaten benim de derdim teşekkür ederim cevabınız için karnabahar kısırı güzel bir şeye benziyor normal kısır yiyemiyoruz bari ikamesini yapalım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…