kızlar rezene yeşilçay biberiye üçünü birlkte demleyip içince kabıza cok iyi geliyo deneyin :) yani belki biliyosunuzdur da bana iyi geldi ya hemen yazım dedim :)
kızlar rezene yeşilçay biberiye üçünü birlkte demleyip içince kabıza cok iyi geliyo deneyin :) yani belki biliyosunuzdur da bana iyi geldi ya hemen yazım dedim :)
bir ara benimde öyle oldu ama sakın pes etme ne olursa olsun yulaf kepeğini tamamlamaya çalış bende bir ara 2 ögüne düşmüştüm sonra tabi 3 ögüne tekrar geçmişim boğaz bi açılıp bi kapanıyo onu da anlamak lazım ne oluyo ya düne kadar yiyoduk tıka basa şimdi ne oldu ki diyodur
burada güçlendirmeyi konuştuğumuz günler gelecek inş
Ankara üniversitesinin satış yerlerinde kefir mayası varmış...
bir ara gidip bakmayı düşünüyorum...
hazır kefirler çok pahalı, hem de günlerce raflarda kalıyor...
bir ara maya vardı bende ve tadı markette satılanlardan biraz daha farklıydı...
mayalayıp kullanmak maddi açıdan çok daha uygun olur...
ben forumu okurken eşimde bazen sayfalara bakıyor...
bu bitki çayları, vs... yazılarını görünce (ve benim mutfaktaki dukan köşemi) zayıflamak için ot-çöp ne bulursanız yiyorsunuz diyor...
herhalde denemediğimiz pek az şey kalmıştır...
Bugün 4. günüm
Başlangıç: 72.2kg
3.gün: 70.4kg
4.gün: 70.4kg
Bir Gün Daha atak yapıp diğer evreye geçeceğim. Kilo vermeye alışınca bugun bir değişiklik olması çok canımı sıktı ya neyse
tek korkum diğer evrede kiloları geri almak
Kızlar atakta haftada 2 ya da 3 gün %2 yağlı sütle nescafe içebiliyor muyuz?
ne güzel kilo vermişsin atakta.Ben de salı günü başladım 62 kg ile.bugün 3.günüm yanlızca 61 i görebildim tartıda.Yarın da atak yapıp seyire başlamayı düşünüyorum..
kızlar bişe sorcam seyirde sp günlerinde biberiye turşusu yiiyilebilir mi sizce?
biberiye turşusuda ne biberiye kekiğin bir çeşiti turşusu nasıl oluyor:44::44::44:
kızlar bişe sorcam seyirde sp günlerinde biberiye turşusu yiiyilebilir mi sizce?
hani böyle küçük küçük sarı acı biberler varya o işte :)
iyigeceler dilemiştim ama sözümü yinede söyleyim -haaa omuuu- şimdi anladım neden yemiyesinki acı bünyeyide hızlandırı.ben o turşuyu çok severim ama midem pek hoşlanmıyor kendilerinden beni yerimede ye.ahhhh kısırın yanında nede güzel oludu.akşam akşam niyeti bozmıyayım
merhaba :)
sp dediğiniz sebze protein sanırım ama sp kitapta saf protein olarak geçiyor. ps de protein sebze olarak geçiyor. umarım kitabı okumuşsunuzdur, 8 kilo için dukana da başlamışsınız ama hayırlısı olsun artık.
salatalık turşusu ve acı biber turşusu abartmamak koşuluyla yenilebiliyor. hatta bazı arkadaşlar kabızlık problemi için kullanıyordu acı biber turşusunu.
bissürü yeni gelen arkadaş olmuş bu ara, hepiniz hoşgeldiniz hayırlı olsun dukanlarınız :)
ama inşallah kitabı okumuş ve bilgi sahibi olmuş olarak diyete başlamışsınızdır, yoksa yolun sonunu getirmek çok zor.
sevgiler hepinize, başarılar
iyigeceler dilemiştim ama sözümü yinede söyleyim -haaa omuuu- şimdi anladım neden yemiyesinki acı bünyeyide hızlandırı.ben o turşuyu çok severim ama midem pek hoşlanmıyor kendilerinden beni yerimede ye.ahhhh kısırın yanında nede güzel oludu.akşam akşam niyeti bozmıyayım
vermek istediğim kilo 5-6 civarında
ve dukan kitabı almadan yapamaz mıyım?