Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bildirim.

Başlangıç : 06.03.2013

Başlangıç kilo : 69

Bu sabah itibarı ile : 64.5

Hedef kilo :52

6 gün atak yaptım bugün seyirde 3. gün. :)))))

off off iki sinirli izinli birden, o gun ne bir kasik yag, ne %7 yagli 40 gram peynir, ne de 1 kivi var, secim yapmak cok zor:))

arada insan gozunu karartip yiyorda.

off off iki sinirli izinli birden, o gun ne bir kasik yag, ne %7 yagli 40 gram peynir, ne de 1 kivi var, secim yapmak cok zor:))

Ben sadesini yemeye çalışıyorum o yüzden.. Yine de durakladı mı duraklıyor..

Anladım ki önemli olan dukana devam edebilmek.. Yani arda da olsa böyle şeyleri yemeseydim diyete olan direncim kırılır, bu sefer başka şeyler de yiyerek kontrolümü iyice kaybederdim.. Belki verdiğim kiloları da misliyle geri alırdım.. Okuyoruz böyle hikayeleri değil mi?

Bence sınırlı izinliler bu yüzden dukanda çok önemli

canım kırmızı çay nedir? merak ettim.

herkese merhaba uzun süredir bu başlığı sessiz sessiz takip ediyordum

ben de 26 şubattan bu yana dukancıyım, beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.

başlangıç tarihim 26 şubat 2013
başlangıç kilom: 60.100
hedef kilom 53
güncel kilom 57.400
ataktaki kaybım 2.300 kilo
toplam kaybım 2.7 seyirde hiç veremedim gibi bişey
aslında 56.500 görmüştüm tartıda ama dün bozuldu diyetim
bugün den itibaren 3 gün atak yaparak devam edicem

Cevap için çok teşekkür ederim , kitabım var ama bir yerlerde unuttum bulamıyorum sanki burda okudum lıght puding yiyebiliyoruz diye 45 gün oldu rejime başlayalı bu ikinci iyişim ... çok üzüldüm şimdi:18: keşke yemeden size sorsaydım

yazılanları okumadan hemen bildirimimi yapayım ablanız rekor kırdı .artıları gösterirken birden eksi oldum.ama kabızlık sorunumu çözdüm.

başlangıç kilom=79.6
geçenhaftaki kilom=76
buhaftaki kilom=74.9
kilokaybı=1.1 kg
boy=1.60
diyet günsayısı=yanılmıyorsam 27

çokmutluyum.bukadar vücudumun dolduğunu bilmiyordum 2 kg birden gitti.önceden oluyordu.ancak diyette çok yemediğim halde bukadar birikmesini anlamadım.birde tabi sporda 3 haftayı geri bırakıyorum.vücut 2 gündür onunda ödemini attı.

aynı usul bende de var cnm pratik oluyo tatlı niyetine

günaydın hanımlar
3. atak günüm bugun son
2 gündür 700 gr vermişim iyi herlde dimi :)

cok onemli bir noktaya deginmissin, devamli oyle beslenmenin can SIKIntisi yaninda, hic sinirli iiznli kullanmadan bile bir sure gittikten sonra duraklama olabiliyor. oyle durumlarda yapacak ekstra bir sey kalmiyor.

bari ben duraklama yasadigimda sinirli iiznlileri keseyim, beyaz ete donus yapayim diyebiliyorum. metabolizmaya arada degisiklik yapmak gerekiyor, hep en azda calistirmaya calisirsan, geriye yapacak pek bir sey kalmiyor.

Ama tabi bunu spor yapmamak veya yesil cay icmemek icin mazeret olarak kullanmamak lazim. Onlari yapmak her zaman ise yariyor cunku.

ben kulanabiliyoruz olarak biliyordum ama yeni güncelemede kullanmayı kaldırmış.aman şimdi kaldırılmış diye aldığım pudingleri çöpemi atayı.1 paketten 4 porsiyon çıkıyor.1 porsiyon 65 kalori falan oluyor.yani zaten paketi 4 bölüp pişirip yiyorum.yani kalorisi zaten yokgibi birsşey lahananın kalorisi bile bundan fazla yani lahanadan aldığın karbonhidrat pudingdekinden fazla.dukan amca iyice yasaklıyor.damaktadı başka şeylere kaymasın diye.süttozu sınırlıydı şimdi serbest.o zamankilere göre diyet yapanlar veremedimi.çok kişi verdi.yasaklar sadece davranış geliştirmek ve kaçağı önlemek için.benim tahminim bu.yasak olsada ben elimdekileri tüketirim.ancak başka tatlandırıcı nişasta kullanmam.süt ve yoğurdu azaltır dengelerim.bulunur çaresi.ancak kimseyi yanıltmak istemem.bu benim yöntemim.siz kullanmıyabilirsiniz.

Güncel. 78,2
giden 300 gram. Regl öncesi şişkinlik yaşıyorum her türlü semptom mevcut tarih uymuyor bu konuda bilen bilir acemiyim biraz. Aşırı şiddetli olmasa bile günlük hayattaki stres ve bazı problemlerimiz yüzünden bir migren nöbetindeyim şuanda. Gören hayalet görmüşe dönüyor çok şükür yinede hafif atlatıyorum.

Delycim tartıdaki eksilerin neticesinde çektiğin halayda salladığın mendil altına dönüşsün inşallah. (Bunu salı günü 77li rakamlardayken düşünmüştüm)

tebrik edrim güzel kilo vermişsiniz kabızlık sorunu bende de var nasıl çözdünüz sorununuzu

Merhaba kızlar
Bildirimler çok güzel, maşallaahh

Ben bu hafta pek diyete uyamadım, mecburi bir kaç durumdan. Tartılmadım o yüzden. Haftaya sarılıcam diyete tekrar da, şu son 3 kilomu 1 ayda vercem inşallah.. Gerçi benim 1 ayda 3 kilo verdiğim görülmemiştir ama :)) Mucize işte Olur olur :)) Tabi artıya da çıkmışımdır kesin de.. Neyssee..

Bugün de 3'e doğru çıkıcam. Acele ediinnnn

:93: Saol canım. Rica ederim.. Sevgiler..

Merhaba. Boyunu da yazar mısın?

Merhaba. Sen de geçen haftaki kilonu ve boyunu yazar mısın?

Bildirim.
Başlangıç : 06.03.2013
Başlangıç kilo : 69
Bu sabah itibarı ile : 64.5
Hedef kilo :52
6 gün atak yaptım bugün seyirde 3. gün. :)))))
Sana da merhaba Tek tek söylüyorum arkadaşlar :)) Şu bildirimleri tam yapsanıızz :) Senin boyun kaç acaba?

Başlangıç tarihi
Başlangıç kilo
Hedef kilo
Geçen Perşembe günkü kilo
Bugünkü kilo
Boy

İşte buduurr

Daha önce bildirim yapan arkadaşların bilgileri bende olduğu için, onlar sadece güncel kilolarını bildirince sorun olmuyor; ama özellikle ilk kez bildirim yapanlar yukarıdaki bilgileri versin lütfen. Teşekkürleeerr

Bildirim
Başlangıç kg: 74.400
Geçen haftaki kg: 64.600
Bu haftaki kg:65.800
Fark :800
İki haftadır 800 veriyorum nedense ne eksik ne fazla
Dely Hanım şimdiden emeğinize teşekkür, elinize sağlık.
Nescacım sanırım kilon 63,8 Ben öyle anladım. -800 yani

O tarifte sınırlı izinli sadece mısır nişastası. Tatlandırıcı sınırlı izinli değil ki canım, ben öyle bilmiyorum yani.

O tarifte sınırlı izinli sadece mısır nişastası. Tatlandırıcı sınırlı izinli değil ki canım, ben öyle bilmiyorum yani.

ben kakao katarsaniz diye dedigi icin dedim:)), zaten uyarmis, kakao katarsaniz, iki sinirli izinli hakkini da kullanirsiniz diye.

tatlandirici sinirli izinli degil tabi, ama bende duraklama yapiyor(, kek falan yapayim, bir hafta durakliyorum. o yuzden gunde iki uc tabletle sinirliyorum.

üçgündür karın ağrısı ve şişkinlile dolaşıyordum şimdi hepsinden kurtuldum son kalan şişkinliğide sporda attım şuan tüy kadar hafif hisediyorum kendimi.bağırsak ilacı kullanmak zorunda aldım ama ne yapayım 5 gün dile kolay üçgünden sonra sancı yapıyor.okadar ter attım ödem söküldü ama susamadım galonla su içen ben susamadım.yani vücudun topladığı ödemi siz düşünün.daha atacak herhalde.susamaya başladığım an bitmiş demektir.

tebrik edrim güzel kilo vermişsiniz kabızlık sorunu bende de var nasıl çözdünüz sorununuzu

tatlım doktor bana bekoniks diye bir ilaç vermişti.böyle durumlarda gece yatmadan 2 tane içiyorum.ama dikat et ben uzun senelerdir bu sorunu çekiyorum.sabah rahatlatıyor.ama 3-4 ere tuvalete gönderiyor insanı.ben bitki çayları bitkisel yoları denediim ama işe yaramadı.sancı boyutuna geldimi kullanıyorum.yoksa alışkanlı yapıp işe yaramıyor.bence bir doktora gidip öyle ilaç kulanın.

Saol canım amiinn Demek o zaman düşündün hee heheh Çok tatlıııı

Son düzenleme:

Tebrik ederim ablam üstü gelirli olsun :)) kabizlik sorununu nasil cozdun benim de bugun 4 gunum karnim agiriyor artik ( sporuda bende bi maxaret girdi diye biraktim bidaha geri donemedim bi gayret belki bugun yaparim bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…