Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevap için çok teşekkür ederim , kitabım var ama bir yerlerde unuttum bulamıyorum sanki burda okudum lıght puding yiyebiliyoruz diye 45 gün oldu rejime başlayalı bu ikinci iyişim ... çok üzüldüm şimdi:18: keşke yemeden size sorsaydım
günaydınlarrr:)
dukan diyetine başlangıç tarihi:10.12.2012
dukan başlangıç kilo:70
geçen perşembe kilo:58.4
güncel kilo:56.8
fark:-1.6 kg
başlangıç tarihi: 12.02.2013
başlangıç kilo:67.1
güncel kilo:66.4
hedef kilo:59
fark:0.7
boy:168
bnde yazdım eksik kalmıyım :)
bugun atak son günüm :) yarın seyire geçicem sizce nasıl yapmalıyım 1+1 mi 5+2 mi karar veremedim üstadlarım
bence boyuna göre kilon pek yok 5+2 de devam edebilirsin yaz da geliyo yuruyuş falan tamadır
Başlangıç Tarihi: 1 Ekim 2012
Başlangıç Kilo: 83.5
Geçen Haftaki Kilo: 64.7
Güncel Kilo: 64.4
Hedef Kilo: 55
Haftalık Fark: -300 gr
Toplam Fark: -19.1 kg
Boy: 1.68
delyye teşekkürler ve öpücükler
ne demek rica ederim :) light puding tüketip o gün sınırlı izinli kullanmayarak dengeleyen arkadaşlar var sanırım, öyle bişi de yapabilirsiniz belki.
kitapta light pudingle ilgili bişi olmayabilir, ben de hatırlamıyorum çünkü olduğunu ama simlanın sayfasında yazdığı üzere şöyle bi alıntı yapabilirim.
LIGHT PUDINGukanın Tolerated Foods listesinde adı bile geçmiyor fakat bizler bunu yemeye de çok meyilliyiz.Nişasta ve yağsız kakao içermesi,şekersiz ve yağsız olması biraz masumlaştırsa da kilo vermeyi ciddi olarak durdurabilir.Tamamen kendi insiyatifinizde tüketin ya da 1er kaşık kakao,splenda süt ve nişastayla kendi pudinginizi yaratın.
Linki de vereyim, içiniz rahat etsin :)
Şu 'TOLERATED FOODS' dedikleri SINIRLI İZİNLİ yiyecekler | Facebook
Ya da yine simlaya sorulan bi soru ve cevabı şu şekilde.
-Acaba light puding tüketebilir miyiz ? Tüketirsek hangi evrelerde
-merhaba,
light pudingler uygun değil.kendi pudingini yapabilirsin.
bunun linki de
dukandiyetitariflerim: Şu 'TOLERATED FOODS' dedikleri SINIRLI İZİNLİ yiyecekler
Evde hem light puding hem şekersiz puding vardı. baktım besin değerlerine, uzun uzun yazmaya üşendiğimden fotolarını çektim paylaşıyorum, bana pek farkı varmış gibi gelmedi açıkçası. ligt pudingin değerlerinde normal puding için de değerler var, inceleyebilirsiniz.
diğer kullandığımız sınırlı izinlilere bakarak ya da kendi duraklama sebeplerimizi bilerek lightı da şekersizi de kullanabiliriz sanki. ben bol sütle şekersizini tüketmeyi tercih ediyorum. tercih tamamen biz tüketicilere ait yani :) ikileme düşen arkadaşlar inceleyip ona göre kendilerini ayarlayabilirler, sevgiler
Eki Görüntüle 657066 Eki Görüntüle 657067
gidiim de sporumu yapiiim herkese bol eksiler dilerim :)
Abla şu kırmızı çayı denemelisin???hem ödeme hem de tuvalete birebir bence...tatlandırıcın takita ise ishal olursun..bide kızlar şu takita tatlandırıcının içinde aspartam ve en doğal tatlandırıci splenda ve stevea bunu yazdım çünkü aspartam çok zararlı üzerinde yazmış içerir diye.splenda pahalı ama doğal
Tebrik ederim ablam üstü gelirli olsun :)) kabizlik sorununu nasil cozdun benim de bugun 4 gunum karnim agiriyor artik ( sporuda bende bi maxaret girdi diye biraktim bidaha geri donemedim bi gayret belki bugun yaparim bir
Kizlar, ben atak evresinin 10. Günündeyim... Ve acaip kabizlik var Yaris seyire geciyorum, hangi sebzeleri önerirsiniz?
Bu arada akrabalarla dün toplandik.. Börekler cörekler, mercimekli köfte, tatlilar.. Dahl neler vardi neler.. Ama inanin hiiiic dokunmadm...
Uyuz tarti beni ödüllendirseydi daha mutlu olacaktimmm