- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vadicim teşekkur ederım..tonalin cla yı düzenlı kullanıyorum ve emın ol kaçamak yapınca hemen jo jo etkısı gösterme egılımınıde engelledıgını düşünuyorum..agır spor yaparken kullanır dıye bırşey yazmış bırısı L-carnitıne ile karıştırıldıgı aşikar..oturdugunuz yerden bıle kılo verecek olsanız tonalın kullanılabılır..10 kalorılık aspir tohumu esktraktı zaten..sadece vucudun kılo verırken dırenmesıne sebep olan enzımı inhibe edıyor..ve dıger uyguladıgım baharatlı yogurt, yeşil çayın maden suyu ıle demlenmesı , karbonatlı su tonalın cla , bolca tere tüketımı kı tere aynı yeşil çay gıbı yag yakan bır yeşillık turu..bence hepsının sonucu bu..tonalınıde 1 gun olsun bırakmadım 2 hafta resmen dıyete uyamadım ama sadece 2,5 kılo aldım onunda çogunu verdım 1 haftada..üstelık regli oldum dün..Dilerim herkese faydası olur uygulamalarımızın..
Tonalin cla ve karbonatlı su..karbonatlı su 1lt suya 1tatlı kaşığı karbonat koyup içiyoruz su alkali oluyor bunu araştır bak çok faydalı...tonalin cla da fazla yağı atıyor vücuttan diye biliyorum..ikisinide ,nar şerbetini de kullanıyorum Zemmuf un tavsiyesi ile çokta memnunum bir tek biberiye yağı kaldı onuda yarın alıp hemen kullanıcam..
cevapların için teşekkür ederim. peki bu tonalin cla yı nereden bulabilirim onu nasıl kullanıyoruz.
teşekkur ederım vadıcım..Şimdi ısrarla tere tuketın dıyorum yenı ek bılgı olarak..ve bırde kan şekerı yukselmezse kesınlıkle kıloya dönuşmuyor yedıklerımız tezınden yola çıkarak yemeklerden sonra 1 fıncan yeşil çaya 1 çorba kaşıgından az elma sırkesı ve az tarcın katıp içiyorum..bence bu ıkısınınde oldukça faydası var..ben hıbuskus çayını kullanmıştım aylar evvel ama bende tansıyon düşüklugu yaptı o nedenle başka yöntemlere yöneldım. tonalın cla içinde GNC NIN tonalını kullanıyorum ..solgarda çok ıyı markadır sana hangısı uyarsa onu alırsın inşAllah..Dilerim herkese faydası olur vadicim..Öpuyorum ve butun sevgımle kucaklıyorum senıasıl biz sana teşekküretmeliyiz canım...
takıldığım kilolarda senin yöntemlerinin çok faydası oldu...
dukan amcanın hedeflediği tarihe yetişemedim...
birşeyler yapmam lazım ki, daha fazla motivasyonum düşmeden güçlendirmeye geçeyim...
tonalini o yüzden sordum...
akşam eczaneden bir sorayim... solgar'ınkini görmüştüm ama fiyatını sormamıştım...
sanırım 70 lira civarlarındadır...
canım; azmin, AR-GE çalışmaların ve yardmseverliğin için kucak dolusu öpücük sana...
Yine 41 kere maşallah olmuşuz
10 kişi bildirim yapmamış ve 31 kişi 24,1 kilo vermişsinizzzz!! Bravoooo!!! Darısı başımızaaa
Ben çıkıyorum ve herkese bir sonraki bildirimde bol eksiler diliyoruumm.. Perşembe'ye kadar esen kalıııınnn
Eki Görüntüle 657496
regl m gecikti diyetle ilgisi var mıdır ? bi de bayanlar yağsız sütle bi fincan kahve içtim şimdi zararı olur mu diyetime durdurmaz inşallah ((
Hayır sweetdreaam bir zararı olmaz. Ben bütün diyetim boyunca her gün sütlü nescafe içtim. Sütle içmeyi bırak en başlarda bilmeden hep kremalı içiyordum. tabii günde 3 fincan kremalı kahve içtiğim ilk dönem çok zor kilo verdim sürecim uzadıkça uzadı ancak sütle içmeye başladıktan sonra hiç bir zararını görmedim. Tabii light süt kullanıyorum. Ya da normal sütten bardağa 3' te 1 kadar süt koyup üzerini kaynar suyla tamamlıyorum.
kızlar sabah kahvaltımı yapmamıştım.buzlukta kumrum vardı tabi dukan usülü.çıkardım.ama ekmeğini yemeyi canım hiç istemedi.bende sadece iç malzemesini yedim.birkaçgün bu ekmekleri yemesem olmazmı.köftem vardı dün onu yiyecektim ama çorba içmeye kararverdim.bugün akşam onu yerim.yemekleri 2 öğüne indirdim arada sadece bitki çayı içiyorum.diyete başlayalı 1 ay olmak üzere.bünyem diyet ürünlerini redetmeye başladı.yani benim için enzor zaman başladı.normal yemekleri canım istemeye başladı.daha nerdeyse önümde 90 gün var.bu dönemi atlatmam gerek.kırize girdiğimi diyet de tüketiğim şeylere karşı midem bulanmaya başlayınca anlıyorum eğer pes eder yersem toplayamıyorum ve verdiğimi fazlasıyla geri alıyorum.ama pes etmeden bir zaman dayanabilirsem arkası geliyor.bu dönemde hareketlerimide azaltmalıyım yani ortalıkta az fink atmalıyım.at gibi sağa sola koşturmadan bataniyemin altına girip dinlenmeliyim.ne yapmam gerektiğini biliyorumda birde yapacak adam lazım.bugün haftalık sporumun son günüydü sporda menepozluların sesi çıkmadı onlarında çeneleri yoruldu.kol birkere kalkıyor çene beş.aslında bende çok konuşurum,çok konuşanıda o yüzden bilirim.neyse hatunlar sıpalarım okuldan gelsinler yemeklerini yedirip yollayım bende battaniyemle randevumun kalan yerinden devam edeyim.bu arada sizin yazdıklarınızıda okurum
kızlar kefirin faydalarını araştırmıştım 50 ye yakın faydası var buda vücudun heryerine yarıyor demek.ama bağırsak düzenini sağlaması ve böbreği temizlemesi bizim için iyi.birde şişmanlarrın zayıflamasına yardımcı zayıflarında kilo almasına yardım ediyormuş.yani vucutta ne düzensizse onu düzene koyuyormuş.iştahı düzene koyuyormuş.mide ağrısını gideriyor.yani kızlar mayasını bulup kefirinizi kendiniz mayalayın ve tüketin.3 -5-7 günlük kefir diyetleri var.3 gün olanında sadece efir içiyorsun.arınma gibi birşey.kendiniz yaparsanız yağınıda ayarlarsınız diyete uygun olur.ben 3 gün yapmayı düşünüyorum.böbrek ve bağırsak sorununu tabi birde mide var hep yaşıyorum.bakalım 3 gün bunu giderecekmi.3 gün olanındagünde sadece 1-1,5 lt kefir tüketiyorsun.mayasınıda yiyin diyorlar yani mayasını süzdürmeyin.evde kendiniz yaparsanız 40-50 çeşit bateri oluyor.hazırlarında 6-7 tane onun için mayabulup yapın.kızlar gençli iksiri diyorlar.denemekten zarar gelmez.dukan diyetinin içinde bunu yapmak umarım bozmaz.ancak göz altlarım morarmaya başladı buda benim böbrek sorunumunun başladığını gösterir.metebolizmayıda güçlendiriyormuş.bugün başladım sayılır az bişi yemiştim şuana kadar kefirden yaptığım ayranı içtim.midebulantım azalmaya başladı.3 güne dayanamazsam dayandığım noktaya kadar yaparım.yenisinide mayaladım dolaba koydum.
10 kişi bildirim yapmamış ve 31 kişi 24,1 kilo vermişsinizzzz!! Bravoooo!!! Darısı başımızaaa
Ben çıkıyorum ve herkese bir sonraki bildirimde bol eksiler diliyoruumm.. Perşembe'ye kadar esen kalıııınnn
Eki Görüntüle 657496
Eki Görüntüle 657496
çok teşekkür ederim balımpamuğumm :))))))))