- 4 Eylül 2012
- 879
- 71
Teşekkür ederim. Haftasonu bende bütün apartman ahalisi fikirlerini alıp başlarız inşallah. Aslında dünden beri aklıma takıldığı için bugün yüzme seansımda, öğrencilerimize danıştım kendileri de gelip yardımcı olabileceklerini söylediler. Halk eğitim veya ayarladığımız öğrenci farketmeyecek bu durumda diye düşünüyorum ama gerçekten fikir kafama yattığı için ve aydınlattığınız için teşekkür ediyorum.Çiğdem Hanım;halk eğitim merkezine yer göstererk müracat ediyorsunuz.Binanızda uygun yer varsa burda spor yapmak istediğinizi adres olarak bildiriyorsunuz.Onlar herkes için bir müracat formu veriyor.O formu doldurup,nüfus cüzdanınızın önlü arkalı fotokopisini çekip veriyorsunuz.Herhangi bir sağlık raporu istenmiyor.Sayının 16 olması yeterli,ama emin olun sayıda patlama yaşarsınız.Apartman dışındanda katılım olabiliyor,o yüzden sayıda zorlanacağınızı düşünmüyorum.
Hayır tatlım uygun değil. Mesela bende çalışırken biberon gibi elimden düşürmezdim ama artık içmiyorum ve çok şükür alıştım. Hem ikisi bir aradalar bizim diyetimize uygun değil hemde normal bile olsa (az süt taşımadım neskafe için büroya) kendi adıma söyleyim duraklamaya sebep oluyor. Onun yerine sade türk kahvesine alıştırdım kendimi hem sindirime yardımcı hemde kahve ihtiyacımı karşılıyor.Arkadaşlar merak ettiğim bişey var . Ben nescafe yi aşırı derecede sevip tüketirim normalde tabiki 2 si bir arada olanı. Zaten yıllardır çay, nescafe, bitkiçayları vs hiçbirini şekerli kullanmıyorum fakat kafama şu takıldı .
Bu ikisi bir aradalar bizim diyetimze uygun değil mi ? Yardımcı olursanız sevinirim.
O duygu muhteşem birşey oluyor benimde vermeye kıyamadığım kıyafetlerim var 5-6 parça evlenmeden öncesinden ama bir bir girdim içlerine, şuanda sadece girmekle yetiniyorum yakında inşallah üzerime tam oturacaklar ve salına salına giymeye başlayacağım.birgün giyerim diye atmaya kıyamadığım kıyafetlerim var umarım bende onlara kavuşurum. gelsin biran önce o birgün
10 gün atak biraz fazla canım benimde 25 kilo fazlam var diye başladım diyete ve bana bile 5 gün vermişti atağı hesap bence sende 7 günü geçirme kendini zorlama.selam kızlar gecmiş yazıları boş kaldıkça okuyorum ama halaa bitmedi hatta yarılanmadı bile ama okudukça umudum ve azmim artıyor çok güzel kilolar vermişsiniz tebrik ediyorum hepinizi 3. atak gunumdeyim daha onumde koskuca altı gün var olsun ama hep sevdiğim seyleri yiyorum yogurt peynir tavuk et balık oooh miss zaten bu diyeti secmemin bi sebebide bu vermek istediğim kilo 30 olunca atak 10 gün sürcek dün yulaf kepeği galeta karışımımı kullandım ama megersem atak döneminde kullanılmıycakmış çok sorun olmaz dedim görmezden geldim hepimize kolay gelsin bol eksili günler
Merhabalar kizlar bnmde atak gunum 3 gunmus bugun 2. Gunum sonrasinda seyir doneminde nasil beslenmem gerektigine karar veremedm bide ben kabiz oldm sanirim ama varmi onerileriniz
Afiyet olsun ciğerle bilirmisiniz bilmiyorum Bitlis tablaması da yapabilirsiniz ben denemiştim küçük bir porsiyon. İçine bulgur yerine kepek koymuştum yoğurduktan sonra hafif kabarmasını beklemiştim üzerine yoğurtla gayet güzel bir tat olmuştu tavsiye ederim. Sizinki yaprak ciğer olmuş çok severim ciğer diyince akan sular duruyor bende.Kızlar öğlede ne yedim paylaşıyim.ciğeri ince ince kestim 1tatlı kaşığı yağ tuz ve yulaf kepeği ile karıştırdım üstünede karabiber ,kırmızı biber falan yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine üst üste gelmeyecek şekilde yaydım...200 derecede 20 dk pişirdim...yanına 1/4soğandan sumaklı soğan salatası ve ayran ,1dilimde ekmeğim nasıl güzeldi anlatamam ben atak yapıyorum diye soğan salatası azdı seyire geçince bunu bol soğan salatasıyla tekrar yapıcam..tavsiye ederim süperdi..
Akşam yaptığımız mantıların fotolarını ekleyelimmi isterseniz değişik birşey olur :) Bugün çok sayıda mantı tarifi paylaştım tanıdığım tanımadığım çok sayıda forum arkadaşlarımla birçok mutfakta mantı şenliği yaşanacak sanırımamn efendim vıdı vıdı bıdı bıdı...oku oku bitmedi maşallah dukaniçeler size
ben sabah tartıda şok şooook oldum. geçen perşembeden beri verdiğim kiloları almış görünüyorum. ama benim hatam. çünkü dün turşu yedim. 1 lt şalgamın da neredeyse hepsini içtiiiiim. tabi sabha şiştim kaldım. bu ödemi nasıl atsam acaba. ödem atıcı ilaçlardan hiç almadım .var mı bir isim tavsiyesi olan? :26::26:
canım malesef ben çoook amatörüm. henüz altınla çalışmadım hiç. guaj kullanıyorum hep. mahvederim diye korkuyorum.
neyse dukan dışı olmasın. bu gün ben de mantı yapcem garii. biraz kıymam var. ama en güzeli ne biliyor musun?
geçen gün yaprak saeması yaptım.içine kıyma maydanoz bol soğan sarımsak salça koydum. 2 kaşık yulafı da kısır gibi şişirdim. içine karıştırdım. yaprağımı sarıp 1 tk yağ le pişirdim... muhteşeeeeeeeeemmmm oldu. aynı ,içle dolma da yapcam
ben de çokk şişimmmm.. ilacın adı ne ki canım.. yarın eksi göreydik iyiydi
nerelerdeydin esracım? özlettin kendini..
ay çok heyecanlanıyorum bu bildirimlerde... yarına eksiii görmek istiyorum . akşam arkadaşa bebek görmeye gitcez.umarım hiçbir şey yemeden dayanırırm.