- 26 Temmuz 2008
- 2.252
- 5
oof offiğne yemekten ağlıyorum neyden olacak :)
YA ŞİMDİ BOMBA HABER ! İSTİKRARLI KAHVERENGİNİN İSTİKRARINA NEDEN GÖLGE DÜŞTÜ! ŞOK ŞOK ŞOK!!! ACABA EVDE ABLASINA VE KENDİNE 1 DİLİM TİRAMİSU SÖYLEMİŞ OLABİLİR Mİ! ŞOK ŞOK ŞOK!!KAHVERENGİ 1 DİLİMİN HEPSİNİ Mİ YEDİ!! AZ SONRA!
HAYIR HEPSİNİ YEMEDİM! YARISINI YİDİMM! (EVET PİŞMANIM! AMA BİR DAHA OLMAYACAK
günaydın hatta tünaydınnnben dün hiç giremedim buraya . diyet iyi gidiyor ama benim tamamen iştahım kesildi canım hiçbirşey isteyor. kahvaltı olarak sadece lıght süt içtim. dolabı açıp bakınca midem bulanıyor . bu arada atak döneminin 6. günündeyim ilk 3 gün 500 gr 500 gr gitti . 4. gün hiç gitmedi. 5.gün 200 gr toplma 5 günde 1700 gr gitti bakalım bugün 6. gün ama hiçbirşey yiyemiyorum ne olacak nasıl olacak bilmiyorum ... ayrıca atak dönemini 10 güne tamamlayacağım.
canım ben 70.5 'le başladım.toplam 13 kg verdim.şu anda 57.5'imbende burada olmaktan mutluluk duyuyorum buraya yazmaya başladığımından beri kafam dağıldı bana çok iyi geldi helede sizler gibi iyi insanları tanıyınca mutlu oldum bide kilo versem daha mutlu olacam.ben 5.ayın 9zuna başladım yani anlayacağın 1 ay oldu ben 5.5kg verdim ama benim kilom çok fazla onun için daha fazla vermem gerek diye bekledim.inşallah senin dediğin gibi bir kereden gider ama sanmıyorum çünkü ayın 15 şi regli günüm bu defada onun için kilo alırım diye korkuyorum çünkü okuduklarım hep almışlar.allah bize sabır versin.amacımıza ulaşalım.sen kaç kiloydun.bu arada tanıştığımıza memnun oldum.
merhaba hanımlar ben 155 boyunda 56 kiloyum basenim ve özelliklede göbeğim var benim tansiyonum çok düştüğü için açlığa dayanamıyorum bide eşim geç geliyo eve alışmışım onunla yemek yiyorum yani 11 gibi yiyorum ama kilo vermek istiyorum ve ilk defa deniycem hiçbişey bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz?nasıl yapıyosunuz?neler yiyosunuz?
çok sağolun arakadaslar hiç yardımcı olmadınız o kadar kişi okuyo yazıyo ama benim yazdığımı görüp görmemezlikten gelmeniz büyük incelik teşekkürler iyi aksamlar
Canım kitabı var dukan diyeti adında önce onu okumalısın bence burdan duyduklarınla değil de kitap ile başla bence..Ben de senin gibi burada rastaldım dıyete ınternette arastırdım aklıma yattı kıtabını aldım şimdi okumaya baslıyacagım ardından da diyete...
Kitap hem diyetin düşüncesini sana geniş çaplı verir hemde bu diyet yolunda aklında kalan tüm soruların cevabını...Deneyim istersen de gelip buradan paylaşım yapıp sorular sorabilirsin..
sağol canım bilgin için sen kitabı nerden temin ettin öğrenebilirmiyim bide fiyatını söylersen sevinirim şimdi netten araştırıcam
Hepsiburada dan aldım canım..13 tl ücretsiz kargo.
Pazar sipariş ettim yanılmıyorsam bugün ulaştı elime..
Benim de bu gün kitabım geldi...:81:
Okuyup kendimi hazır hissettiğimde başlayacağım, aynı zamanda burayı da takip ediyorum...
Hepiniz harikalar yaratıyorsunuz..Tek endişem diyetin menülerine uyma konusu birde süt ve yumurtayı sevmemem...Sanırm bu diyetle barışıcaz süt ve yumurta kardeşle
Kızlaaar benim desteğe çok ihtiyacım var. Bi türlü yapamıyorum bu diyeti çok zor hani yeşillik olsa bi derece dayanabilicemYarın artık kesin bi şekilde uygun uygun diyetimi yapıcam yalnız benim kitaptan anladığım kadarıyla salça serbest sos olarak kullanıldığında doğrumudur?
çok sağolun arakadaslar hiç yardımcı olmadınız o kadar kişi okuyo yazıyo ama benim yazdığımı görüp görmemezlikten gelmeniz büyük incelik teşekkürler iyi aksamlar
merhaba hanımlar ben 155 boyunda 56 kiloyum basenim ve özelliklede göbeğim var benim tansiyonum çok düştüğü için açlığa dayanamıyorum bide eşim geç geliyo eve alışmışım onunla yemek yiyorum yani 11 gibi yiyorum ama kilo vermek istiyorum ve ilk defa deniycem hiçbişey bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz?nasıl yapıyosunuz?neler yiyosunuz?
oof offiğne yemekten ağlıyorum neyden olacak :)
YA ŞİMDİ BOMBA HABER ! İSTİKRARLI KAHVERENGİNİN İSTİKRARINA NEDEN GÖLGE DÜŞTÜ! ŞOK ŞOK ŞOK!!! ACABA EVDE ABLASINA VE KENDİNE 1 DİLİM TİRAMİSU SÖYLEMİŞ OLABİLİR Mİ! ŞOK ŞOK ŞOK!!KAHVERENGİ 1 DİLİMİN HEPSİNİ Mİ YEDİ!! AZ SONRA!
HAYIR HEPSİNİ YEMEDİM! YARISINI YİDİMM! (EVET PİŞMANIM! AMA BİR DAHA OLMAYACAK
talhagizem kakao konusunda bir sınırlama var mı?
kitapta hiç kakodan bahsetmemiş ama ben metroda baktım yağı azaltılmış kako var ama ben şu düşüncedeyim ne kadar az olursa olsun yine yağlı bence diyeti tehlikeye atmaya gerk yok istediğin kilona gelince o zaman istediğin kadar ye.ne yapacaksan kakosuz yap derim ben.mesela ben bugün bisküvi gibi birşey yaptım çok güzel oldu kakosuz.bu sadece benim fikrim.