Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok tatlısın ya bir de şirin şirin hepsini değil yarısını yidim yazmış ilahi çok güldüm çok yaşa emi

evet seni anlıyorum insanın iştahı kalmıyor çünkü hem protein tok tutuyor hem de yağsız tuzsuz yemeye başladıkbunlardan dolayı yemek istemiyorsun ama sana tavsiyem sık sık yemen hem de doyana kadar.ne kadar çok protein o kadar çok kilo kaybı işte formül bu kadar kolay

Benim de bu gün kitabım geldi...:81:
Okuyup kendimi hazır hissettiğimde başlayacağım, aynı zamanda burayı da takip ediyorum...
Hepiniz harikalar yaratıyorsunuz..Tek endişem diyetin menülerine uyma konusu birde süt ve yumurtayı sevmemem...Sanırm bu diyetle barışıcaz süt ve yumurta kardeşle

canım ben 70.5 'le başladım.toplam 13 kg verdim.şu anda 57.5'imve 21 haziranda 3 ayım doluyor.bence dediğin doğru değil hani daha fazla kilosu olan daha çok verir die bişi yok.mesela benim toplam 12 kilo vermem gerekiyordu ve bunun 4 kg'ı 5 gün atakta gitti ama bazı arkadaşlar 20-25 kg vermek istiyorlar ve 7-10 gün atakla 2-2.5 arası veriyorlar.burda böle durumlarda gördüm yeni.bence bünyeyle ve daha önce yeptığın diyet miktarıyla alakalı bir de ne kadar süredir o kiloda olduğuna vb.o yüzden karşılaştırma yapıp moralini bozma.önünde sonunda vereceksin emin ol bundan.
hem 5.5 bir ay için çoooook güzel bir m,ktar bence harikasın

çok sağolun arakadaslar hiç yardımcı olmadınız o kadar kişi okuyo yazıyo ama benim yazdığımı görüp görmemezlikten gelmeniz büyük incelik teşekkürler iyi aksamlar

çok sağolun arakadaslar hiç yardımcı olmadınız o kadar kişi okuyo yazıyo ama benim yazdığımı görüp görmemezlikten gelmeniz büyük incelik teşekkürler iyi aksamlar

Canım kitabı var dukan diyeti adında önce onu okumalısın bence burdan duyduklarınla değil de kitap ile başla bence..Ben de senin gibi burada rastaldım dıyete ınternette arastırdım aklıma yattı kıtabını aldım şimdi okumaya baslıyacagım ardından da diyete...
Kitap hem diyetin düşüncesini sana geniş çaplı verir hemde bu diyet yolunda aklında kalan tüm soruların cevabını...Deneyim istersen de gelip buradan paylaşım yapıp sorular sorabilirsin..

sağol canım bilgin için sen kitabı nerden temin ettin öğrenebilirmiyim bide fiyatını söylersen sevinirim şimdi netten araştırıcam

hoşgeldin aramıza en yakın zamanda diyete de başlamanı diliyorum

salça kullanabilirsin ama az kullan sen yinede ben öyle yapıyorum bu arada sen ne zaman başladın ataktamısın.

kızlar kakao konusunda bir sınırlama var mı? okuduğum bölüme kadar bir şey görmedim emin olmak istedim

öncelikle sana yardımcı olabilmem için kaç kilosun onu yaz bide zaten bu diyette yemek yeme saati yok istediğin zaman yiye bilirsin.

pardon kilonu yazmışsın görmedim.ya senin fazla kilon mu varda diyet yapıyorsun.ilahi bizim kilomuzun yanında senin ki devede kulak misali eğer kitap alacaksan v zaman kayıp etmeyip hemen başlamak istiyorsan sana yardımcı olabilirim.benim kitap var ve okumaktan ezberledim ve kaç kilo vermek istiyorsun

ah canım ya,kıyamayız biz sana .hadi bak geçti artık.bundan sonra kendine iyi bak.o tiramisu sana helal valla keşke hepsini yeseydin .nasılsa iyileşince telafi edersin.bunlar özel durumlar yoksa ben acımam pek önceden tanıyanlar acımasızlık konusunda sabıkam olduğunu bilir:)))dukan polis hafiyesi berkmine:))

talhagizem kakao konusunda bir sınırlama var mı?

kitapta hiç kakodan bahsetmemiş ama ben metroda baktım yağı azaltılmış kako var ama ben şu düşüncedeyim ne kadar az olursa olsun yine yağlı bence diyeti tehlikeye atmaya gerk yok istediğin kilona gelince o zaman istediğin kadar ye.ne yapacaksan kakosuz yap derim ben.mesela ben bugün bisküvi gibi birşey yaptım çok güzel oldu kakosuz.bu sadece benim fikrim.

evet canım bahsetmiyor ama haklısın dediğin gibi yağlı.bisküvi için sormuştm.kullanmasam daha iyi.cevap verdiğin için teşekkkür ederim..bugünkü bisküvini paylaşır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…