Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Ben 17 yaşındayım, kendimi bildim bileli hep kiloluyum. Hatta, 4 kg. doğmuşum. Küçükken herkes gibi ben de sorun etmezdim kilolarımı. İnsanlarla ilişkilerim iyi olduğundan, ne kimse dalga geçti ne de rencide etti bu zamana kadar beni. Ama zaman geçtikçe, bir şeylerin farkına vardıkça artık gerçekten kilo vermem gerektiğini anladım. En güzel yıllarımı şişman olarak, 1-0 geride yaşamak istemiyorum. Geçen yaz 8 kilo civarı verip, geri aldım. Geçen ay da spor salonuna giderek kilo vermeyi denedim fakat başaramadım. Şu anki kilom 85. Boyum 1.60-1.62.
Dün annemle Dükan'ın kitabını aldık. Hedef kilomda kararsızım. O kadar gözümde büyüyor ki. Geçen hafta yine KK'da gördüğüm 5 günde 5 kilo diyetini yapma kararı almıştım.Sonra düşündüm taşındım,ne kadar sağlıklı olabilir ki dedim ve vazgeçtim. Hazır okul da kapanıyorken, dükan'ı uygun buldum.
Şimdi sizlerden desteklerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum. Diyete bu hafta içinde bir gün başlamayı planlıyorum.
Dün annemle Dükan'ın kitabını aldık. Hedef kilomda kararsızım. O kadar gözümde büyüyor ki. Geçen hafta yine KK'da gördüğüm 5 günde 5 kilo diyetini yapma kararı almıştım.Sonra düşündüm taşındım,ne kadar sağlıklı olabilir ki dedim ve vazgeçtim. Hazır okul da kapanıyorken, dükan'ı uygun buldum.
Şimdi sizlerden desteklerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum. Diyete bu hafta içinde bir gün başlamayı planlıyorum.