Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Ben 17 yaşındayım, kendimi bildim bileli hep kiloluyum. Hatta, 4 kg. doğmuşum. :KK9: Küçükken herkes gibi ben de sorun etmezdim kilolarımı. İnsanlarla ilişkilerim iyi olduğundan, ne kimse dalga geçti ne de rencide etti bu zamana kadar beni. Ama zaman geçtikçe, bir şeylerin farkına vardıkça artık gerçekten kilo vermem gerektiğini anladım. En güzel yıllarımı şişman olarak, 1-0 geride yaşamak istemiyorum. Geçen yaz 8 kilo civarı verip, geri aldım. Geçen ay da spor salonuna giderek kilo vermeyi denedim fakat başaramadım. Şu anki kilom 85. Boyum 1.60-1.62.
Dün annemle Dükan'ın kitabını aldık. Hedef kilomda kararsızım. O kadar gözümde büyüyor ki. Geçen hafta yine KK'da gördüğüm 5 günde 5 kilo diyetini yapma kararı almıştım.Sonra düşündüm taşındım,ne kadar sağlıklı olabilir ki dedim ve vazgeçtim. Hazır okul da kapanıyorken, dükan'ı uygun buldum.
Şimdi sizlerden desteklerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum. Diyete bu hafta içinde bir gün başlamayı planlıyorum.
:KK71:

evet canım bahsetmiyor ama haklısın dediğin gibi yağlı.bisküvi için sormuştm.kullanmasam daha iyi.cevap verdiğin için teşekkkür ederim.:KK54:.bugünkü bisküvini paylaşır mısın?:KK17:

ben göz kararı yaptım sana ortalama tarif vereyim,1 yumurta,3 yemek kaşığı yoğurt,3 yemek kaşığı buğday kepeği,3 yemek kaşığı yulaf kepeği,1 yemek kaşığı sıvı tatlandırıcı,yarım paket kabartma tozu,bide içinde vanilya yazıyordu ben vanilyanın içinde şeker var diye limon kabuğu rendeledim böylesi çok daha güzel oldu bide ben içine lor da koydum tarifte yoktu ama çok güzel oldu lorda 2 yemek kaşığı kadardı bu biraz kek gibi oldu lor koymazsan daha kuru olur bu defada ben öylede deniycem ama ininki hazır yulaflı bisküvi gibi kokuyor tadıda çok güzel oldu.:KK58:

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Ben 17 yaşındayım, kendimi bildim bileli hep kiloluyum. Hatta, 4 kg. doğmuşum. :KK9: Küçükken herkes gibi ben de sorun etmezdim kilolarımı. İnsanlarla ilişkilerim iyi olduğundan, ne kimse dalga geçti ne de rencide etti bu zamana kadar beni. Ama zaman geçtikçe, bir şeylerin farkına vardıkça artık gerçekten kilo vermem gerektiğini anladım. En güzel yıllarımı şişman olarak, 1-0 geride yaşamak istemiyorum. Geçen yaz 8 kilo civarı verip, geri aldım. Geçen ay da spor salonuna giderek kilo vermeyi denedim fakat başaramadım. Şu anki kilom 85. Boyum 1.60-1.62.
Dün annemle Dükan'ın kitabını aldık. Hedef kilomda kararsızım. O kadar gözümde büyüyor ki. Geçen hafta yine KK'da gördüğüm 5 günde 5 kilo diyetini yapma kararı almıştım.Sonra düşündüm taşındım,ne kadar sağlıklı olabilir ki dedim ve vazgeçtim. Hazır okul da kapanıyorken, dükan'ı uygun buldum.
Şimdi sizlerden desteklerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum. Diyete bu hafta içinde bir gün başlamayı planlıyorum.

canım hoşgeldin forumdaki arkadaşlar bana da bu konuda yardımcı oldular sağolsunlar.vereceğim adrese girip anketi tamamlarsan doğru kilonu bulursun.dukan diyeti tariflerim: HANGİ EVRE ,KAÇ GÜN YAPILMALI?(dukan test) nereye ne yazman gerektiği anlatılıyor sayfanın aşağısına doğru.bak bakalım.tekrar hoşgeldin.

ben göz kararı yaptım sana ortalama tarif vereyim,1 yumurta,3 yemek kaşığı yoğurt,3 yemek kaşığı buğday kepeği,3 yemek kaşığı yulaf kepeği,1 yemek kaşığı sıvı tatlandırıcı,yarım paket kabartma tozu,bide içinde vanilya yazıyordu ben vanilyanın içinde şeker var diye limon kabuğu rendeledim böylesi çok daha güzel oldu bide ben içine lor da koydum tarifte yoktu ama çok güzel oldu lorda 2 yemek kaşığı kadardı bu biraz kek gibi oldu lor koymazsan daha kuru olur bu defada ben öylede deniycem ama ininki hazır yulaflı bisküvi gibi kokuyor tadıda çok güzel oldu.:KK58:

hımm lezzetliye benziyor. çok teşekkür ederim canım:KK54:

öncelikle belirteyim ki bende herzaman kiloluydum amanha daha fazla gittikten sonra fark etme şimdiden önlemini al ben biraz geç kaldım ama zararın neresinden dönersen kardır.bende başlayalı 1 ay oldu ben 5.5 kg verdim gözüne büyütme aynen bende senin gibiydim fazla uzun sürdürme hemen başla yoksa daha gözüne büyür.diyet mazemelerini ayarla temin et en başta yoğurt ,peynir,süt et gibi tabiki layt olanlarını bide yulaf kepeğini aldın mı o önemli bak

merhaba cnm hoşgeldin aramıza,kitabı alarak çok iyi etmişsin bu diyeti bilinçli bi şekilde yapmak gerçekten çok önemli.belki bazı arkadaşlar daha yaşın 17 diyebilir ama bence de daha fazla gecikmeden bu gidişe dur diyerek çok iyi etmişsin genç bi kız olmuşsun sen artık ve eğer istikrarla devam edersen hiç merak etme yaz tatili sonunda arkadaşların seni gördüğünde şok olacaklar çünkü sen bu 3 ayda en az 15 kg sunu vermiş olacaksın hiç gözünde büyütme,dediğim gibi en az 15 diyorum sen kaçamak yapmadan sporlada desteklersen bunun 20-25 olmaması için hiç bi sebep yok hedef kilonu arkadaşımızın verdiği linkten hesapla bklm ne çıkacak şimdiden başarılar kitapta olmayan aklına ne takılırsada bizler buradayız:KK55:

paylaşmadıktan sonra nalamıda yok.sende benim gibi önce lorla dene sonra lor koymadanda denersin.ben bunun tuzlusunuda yapacam maydonozlu tabi bunun içinden 2 tane yedim.herbiri yemek kaşığı kadar.afiyet olsun.:KK34:

sağol canım çok teşekkür ederim:KK71:.tuzlusu da denenmeye değerdir eminim

çok tatlısın ya bir de şirin şirin hepsini değil yarısını yidim yazmış ilahi çok güldüm çok yaşa emi:KK1:

(:-) hepsini de yerdim de içimi baydıı :-) alışmışım tatlısızlığa :-)

ah canım ya,kıyamayız biz sana .hadi bak geçti artık.bundan sonra kendine iyi bak.o tiramisu sana helal valla keşke hepsini yeseydin .nasılsa iyileşince telafi edersin.bunlar özel durumlar yoksa ben acımam pek önceden tanıyanlar acımasızlık konusunda sabıkam olduğunu bilir:)))dukan polis hafiyesi berkmine:))

evet evet bilirim :KK70: tamam o zaman şimdi içim rahatladııı :)))) helal edin bakalım hepiniz! :KK70:

hepinize çok teşekkür ederim, şimdiden moral oldunuz :)

@goldenvenus inşallah dediğin gibi olur
@talhagizem yulaf kepeği almadım yarın çıkar alırım ama onu nasıl kullanıcağımı bilmiyorum
@berrin1405 dediklerini uyguladım aşağıda :)

olmam gereken kilo 67,4müş çok sevindim görünce. kimi abuk sabuk siteler gibi kalkıp 50 kg. demiyor. :KK1:
16 ekim 2011'de hedefime ulaşacakmışım. Koruma dönemi de 9 nisan 2012'de bitecekmiş. Toplamda 306 gün ediyor. Atak döneminde(7 gün) verilecek kilo 2.55, seyir döneminde (123 gün) verilecek kilo 15.05. Daha önceki sayfaları okudum da, atakta 2den çok vermem gerekmiyor mu?

Son düzenleme:

@talhagizem yulaf kepeği almadım yarın çıkar alırım ama onu nasıl kullanıcağımı bilmiyorum

olmam gereken kilo 67,4müş çok sevindim görünce. kimi abuk sabuk siteler gibi kalkıp 50 kg. demiyor. :KK1:
16 ekim 2011'de hedefime ulaşacakmışım. Koruma dönemi de 9 nisan 2012'de bitecekmiş. Toplamda 306 gün ediyor. Atak döneminde(7 gün) verilecek kilo 2.55, seyir döneminde (123 gün) verilecek kilo 15.05. Daha önceki sayfaları okudum da, atakta 2den çok vermem gerekmiyor mu?

2-3 kilo verirsin canım atak evresinde

şunu bilmelisinki ilk günler çok zor geçeilir inanki sonradan yaşam biçimi gibi oluyor.eğer eti sevmiyorsan zor olur tabi ben sevmiyordum ondan çok sevenler yazmı hiç sıkılmaıklarını söylüyorlar.2.evreye geçince zebzede katılınca dahada rahatlarsın ama kabızlık sorunu çok oluyor onun içinde içinde sinameki olan karışık çaylar var sallama olanlarından ondan kullanırsın.merak ettiğin şeyler olursa sor yardımcı olurum.:KK58:

Allah'tan eti, yumurtayı, yoğurdu peyniri çok severim. sebzeyi de severim de aşırı bir düşkünlüğüm yok. o yüzden çok zorlanmayacağımı düşünüyorum. hadi bakalım hayırlısı

yanlış kişiye yazmışım neyse yazdığımı okursun zaten yulaf kepeği hakkında hemde günde 1,5 yemek kaşığı yiyceksin omlette yapabilirsin sütede katabilirsin.sabah omlat yaparsan inanki çok tok tutuyor.

yanlış kişiye yazmışım neyse yazdığımı okursun zaten yulaf kepeği hakkında hemde günde 1,5 yemek kaşığı yiyceksin omlette yapabilirsin sütede katabilirsin.sabah omlat yaparsan inanki çok tok tutuyor.
hmm anladım. karşıyaka izmir'de yaşıyorum baharatçılarda falan vardır gibime geliyor. hiç olmadı kemeraltı'na bakarım. inşallah bu yumurtalar sivilce olarak geri dönmez

hmm anladım. karşıyaka izmir'de yaşıyorum baharatçılarda falan vardır gibime geliyor. hiç olmadı kemeraltı'na bakarım. inşallah bu yumurtalar sivilce olarak geri dönmez

Ben bugün değirmen diye bir aktarmı diyim işte çeşitli unlar baklagiller saten yerden aldım kemeraltından yalnız saman gibi yaa...:KK37:
İnternette gördüğüm o kabuksu kıvam yok, sorduğumda 2 kez çekiyoruz ince yapılı oyüzden dedi..Samanlı un gibi birşey.
Kg fiyatı 5 tl

canlarım hepinize teşekkür ederim beni yalnız bırakmayıp sorularımı cevapladığınız için ben kaçıyorum hepinize iyi geceler.yarın 2.günüm çok sevinçliyim.:KK64:

Ben bugün değirmen diye bir aktarmı diyim işte çeşitli unlar baklagiller saten yerden aldım kemeraltından yalnız saman gibi yaa...:KK37:
İnternette gördüğüm o kabuksu kıvam yok, sorduğumda 2 kez çekiyoruz ince yapılı oyüzden dedi..Samanlı un gibi birşey.
Kg fiyatı 5 tl

hadi ya çok mu kötü? acaba başka yerlerde var mıdır dediğin gibi kabuksu. bir şeye benziyor mu bari bir şeylere karıştırınca :))

X