- 26 Temmuz 2008
- 2.252
- 5
hmm anladım. karşıyaka izmir'de yaşıyorum baharatçılarda falan vardır gibime geliyor. hiç olmadı kemeraltı'na bakarım. inşallah bu yumurtalar sivilce olarak geri dönmez
Ben bugün değirmen diye bir aktarmı diyim işte çeşitli unlar baklagiller saten yerden aldım kemeraltından yalnız saman gibi yaa...
İnternette gördüğüm o kabuksu kıvam yok, sorduğumda 2 kez çekiyoruz ince yapılı oyüzden dedi..Samanlı un gibi birşey.
Kg fiyatı 5 tl
hadi ya çok mu kötü? acaba başka yerlerde var mıdır dediğin gibi kabuksu. bir şeye benziyor mu bari bir şeylere karıştırınca :))
kızlar izmirdeki rossman mağazalarından orjinal yulaf kepeği alabilirsiniz ama geldiği gibi tükeniyo onun için ne zaman geleceğini takip etmeniz lazım,kemeraltındaki yer için daha önce alan arkadaşlarda acımsı saman gibi olduğu söylemişlerdi maalesef oradaki diyet için uygun kepek değil
daha önceki sayfalarda eshot sokağında diye okumuştum ama hayret bi şey ben çarşıdayım bütün gün hiç hatırlamıyorum rossman, 2 hafta önce falan çarşıda broşürlerini dağıtıyolardı ama eshota açtıklarını bilmiyordum
canlarım hepinize teşekkür ederim beni yalnız bırakmayıp sorularımı cevapladığınız için ben kaçıyorum hepinize iyi geceler.yarın 2.günüm çok sevinçliyim.
Ben bugün değirmen diye bir aktarmı diyim işte çeşitli unlar baklagiller saten yerden aldım kemeraltından yalnız saman gibi yaa...
İnternette gördüğüm o kabuksu kıvam yok, sorduğumda 2 kez çekiyoruz ince yapılı oyüzden dedi..Samanlı un gibi birşey.
Kg fiyatı 5 tl
Eshot sokağı mı
Ay bir İzmir li olarak adres bilgim baya kıt sanırm...Nerdeymiş ki
bana orjinali geldi bence senin dediğin yulaf kepeği değil.on gibi değil saman gibi hiç değil.sen internetten bakmadın mı bana gelende aynı internettekinden aynı samana felan benzemiyor sanki yulaf ezmesi varya ona benzer dış kahverengi yeri çok yani kabuğu kepeği işte.
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Ben 17 yaşındayım, kendimi bildim bileli hep kiloluyum. Hatta, 4 kg. doğmuşum.Küçükken herkes gibi ben de sorun etmezdim kilolarımı. İnsanlarla ilişkilerim iyi olduğundan, ne kimse dalga geçti ne de rencide etti bu zamana kadar beni. Ama zaman geçtikçe, bir şeylerin farkına vardıkça artık gerçekten kilo vermem gerektiğini anladım. En güzel yıllarımı şişman olarak, 1-0 geride yaşamak istemiyorum. Geçen yaz 8 kilo civarı verip, geri aldım. Geçen ay da spor salonuna giderek kilo vermeyi denedim fakat başaramadım. Şu anki kilom 85. Boyum 1.60-1.62.
Dün annemle Dükan'ın kitabını aldık. Hedef kilomda kararsızım. O kadar gözümde büyüyor ki. Geçen hafta yine KK'da gördüğüm 5 günde 5 kilo diyetini yapma kararı almıştım.Sonra düşündüm taşındım,ne kadar sağlıklı olabilir ki dedim ve vazgeçtim. Hazır okul da kapanıyorken, dükan'ı uygun buldum.
Şimdi sizlerden desteklerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum. Diyete bu hafta içinde bir gün başlamayı planlıyorum.
karşıyaka çarşı'ya gir ama iskele tarafından. iş bankası var ya köşede , onu geç hemen sağdan ilk sokak. mavi jeans'in karşı sokağı.
Baktım canım internetten ama iki üç yere sordum yok dediler burası var dedi onlara da gördüğüm kıvamı anlattım ince çekilmiş hali dedi bunlar ben de denemek için yarım kg aldım..Yani gördüğümü almadığımın farkındayım..Yarın fotoğraf eklerim buraya ama değil yani internette gördüğüm.
Bulana kadar yulaf ezmesi mi kullansak?
Eki Görüntüle 206192
Bu mu oluyor bahsettiğiniz? Rossman mağazasında yulaf gevreği diye geçiyor..İnternet sitesinde
canım yanlız değilsin bak biz bisürüyüz.tesadüf diye bişeye hiç inanmam.buradaysan bisebebi var mutlaka.sen gençsin metabolizman daha hızlı çalışıyo sabrın daha fazla öncelikle inin ve tahlillerini yaptırarak başla
salça kullanabilirsin ama az kullan sen yinede ben öyle yapıyorum bu arada sen ne zaman başladın ataktamısın.