Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hmm anladım. karşıyaka izmir'de yaşıyorum baharatçılarda falan vardır gibime geliyor. hiç olmadı kemeraltı'na bakarım. inşallah bu yumurtalar sivilce olarak geri dönmez

kızlar izmirdeki rossman mağazalarından orjinal yulaf kepeği alabilirsiniz ama geldiği gibi tükeniyo onun için ne zaman geleceğini takip etmeniz lazım,kemeraltındaki yer için daha önce alan arkadaşlarda acımsı saman gibi olduğu söylemişlerdi maalesef oradaki diyet için uygun kepek değil

hadi ya çok mu kötü? acaba başka yerlerde var mıdır dediğin gibi kabuksu. bir şeye benziyor mu bari bir şeylere karıştırınca :))

Valla iyi mi kötü mü bilmiyorum ki tatmadım..Kitabı okuyup da başlamak istiyorum diyete hem okullar kapanınca daha rahat olur diye ama sabah krep yapmayı denicem kendime..Sonrasında yorum yapabilirim sanırım.
Sizler de İzmir'de başka yerlerden bulabilirseniz bilgi verirsiniz.
Benim merak ettiğim, görünüm olarak öyle değil ama işlevsel olarak eşdeğer mi ki?
Yoksa boşuna saman yemeyelim yani

Hmm tam da sorduğum sorunun cevabı olmuş bu..Teşekkürler.
Peki nerededir bu rossman mağazası hiç aşina gelmedi bana?

daha önceki sayfalarda eshot sokağında diye okumuştum ama hayret bi şey ben çarşıdayım bütün gün hiç hatırlamıyorum rossman, 2 hafta önce falan çarşıda broşürlerini dağıtıyolardı ama eshota açtıklarını bilmiyordum

Eshot sokağı mı
Ay bir İzmir li olarak adres bilgim baya kıt sanırm...Nerdeymiş ki

canlarım hepinize teşekkür ederim beni yalnız bırakmayıp sorularımı cevapladığınız için ben kaçıyorum hepinize iyi geceler.yarın 2.günüm çok sevinçliyim.

alırken dikkat et bak senin dediğin yerden hep almışlar onlar yanlış çıkmış kepeği internetten aç bak ona göre al.

bana orjinali geldi bence senin dediğin yulaf kepeği değil.on gibi değil saman gibi hiç değil.sen internetten bakmadın mı bana gelende aynı internettekinden aynı samana felan benzemiyor sanki yulaf ezmesi varya ona benzer dış kahverengi yeri çok yani kabuğu kepeği işte.

Baktım canım internetten ama iki üç yere sordum yok dediler burası var dedi onlara da gördüğüm kıvamı anlattım ince çekilmiş hali dedi bunlar ben de denemek için yarım kg aldım..Yani gördüğümü almadığımın farkındayım..Yarın fotoğraf eklerim buraya ama değil yani internette gördüğüm.
Bulana kadar yulaf ezmesi mi kullansak?

canım yanlız değilsin bak biz bisürüyüz.tesadüf diye bişeye hiç inanmam.buradaysan bisebebi var mutlaka.sen gençsin metabolizman daha hızlı çalışıyo sabrın daha fazla öncelikle inin ve tahlillerini yaptırarak başla

yulaf ezmesi tatlı olmuyor mu??

teşekkür ederim görmemişim mesajı. evet onları da yaptıracağım inşallah. bi de burda kilo verenleri okudukça hevesleniyorum

merhaba kızlar herkese günaydın,
benden bu sabah 200 gr birden gitmiş. 61.5 idim regl öncesi ve dün o kiloya dönmüştüm. bugün de ikiyüz gram birden gitmiş

günaydıın...epeydir arada giriyorum yorumları okuyup çıkıyorum...yolandacım tebrik ederim:) 200-300 gr derken bi bakmışsın vericek gramın kalmamış:)bu arada ablana mutluluklar dilerim..emin ol en güzel 2. kişi sen olcaksın..:)..kilo veren arkadaşları kutluyorum veremeyenlerin sabırlı olmalarını diliyorumbende adam gibi 7 li rakamları göremiyorum epeydir takıldım gene..3 gün önce uzundan kıyısından gördüm ama gene çıktı sonrasında ama demekki yakın 7 ler diyorum hep böyle oluyo çünkü:)herkese güzel bir gün diliyorum...

salça kullanabilirsin ama az kullan sen yinede ben öyle yapıyorum bu arada sen ne zaman başladın ataktamısın.

Ben sürekli başlıyım başlıyım diyorum sınavlar okul derken tam uygulayamıyorum yarın itibariyle sınavlarım bitiyor Bugün başladım bakalım atak evresini ne kadar sürdürebilicem 1 ya da 2 gün planlıyorum 6 kilo vermeyi planlıyorum zaten hadi hayırlısı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…