teşekkür ederim dışarda olduğum için sebze yemeği yiyemedim salata yemekte işime gelmedi öğlen ve akşam bol bol tavuk yedim sabah kahvaltımıda evde yapmıştım yumurta peynir kreple tavuk yada balık çok yediğimde kilo çok düşüyor bende yakında ya yüzgeçlerim çıkacak zaten yada gıdaklamaya başlayacağımbirde ekmek yemedim dün canım istemedi sadece 1 meyve hakkımı kullanmış oldum
ben neden duraklama yaşadığımı şimdi anladım son zamanlarda iş yerinde köfteye çok yüklendim sanırım ondan dolayı durdu kilo verişim.bu akşam hemen tavuk alıyorum:18:
olabilir ben seyirdede kırmızı et yediğim günlerde genelde çok az kilo verdim eşimde diyette ondada aynısı oluyor ne zaman balık tavuk daha çok gidiyor öğlen tavuk yedim yine akşamada balık var belki yarın yine düşer kilom bende iyi alıştımhep gitsin istiyorum :)
dünden beri ancak fırsat bulup girebildim bu aralar çok zamanım olmuyor neyseki girince oku oku epey kalori harcıyorum :) maşallahınız var her girdiğimde okumadığım en 30 sayfa oluyor elimden geldiğince okumaya çalışıyorum gelelim haberlere :) dün mecburiyetten bol proteinli bir gün geçirince bu sabah tarıda 600 gr daha eksildiğini gördümşuanda 56.2 yim yani 26. günüm bugün güçlendirmede ve yaklaşık 1600 gitmiş oldu sizlerede aynısını diliyorum kaçamaksız geçirdiğim son günler için kendimi tebrik ediyorum
diğer yerleri doğru yapabildiysem 52 kilo çıkıyor.ama bu kısmın altında (How much would you like to weigh? )
en az 40 yazın yazıyor.ben 40 kilo versem zaten yok olurum
ben neden duraklama yaşadığımı şimdi anladım son zamanlarda iş yerinde köfteye çok yüklendim sanırım ondan dolayı durdu kilo verişim.bu akşam hemen tavuk alıyorum:18:
kaç kilo olmak isterdin diyor
walla süpersin ssoleil,maşallah diyorum
inşallah biz de görürüz bu günleri..
tamamöyle yapayımm :) değiştireym hemen ((
bende şu gojiyi edineyim bari. yulaf kepegim gelmiş izmirden ama gidip kargo şubesine teslim almam lazım. off off ya. bu arada evde bugday kepegim ve yulaf ezmem var. bundan kahvaltıda yiyebilcem ekmekimsi bişi yapabilir miyim dersiniz ?
merhaba hanımlar tam 1 ay önce dukana başladım. 4 gün atağı da sayarsam 1 ayda toplam 5 kg verdim. vereceğim kio çok değil.
62.8 le başladım şimdi 57.8 kg yim. iki sezaryen doğumum olmasına rağmen karnım dümdüz oldu. ama tip olarak armutum. size birşey sormak istiyorum benim tipimde olup da basenlerindenn kilo veren yada incelmeyi gözlemleyn birileri varmı. cevap verirseniz çok mutlu olucam zira şevkim kırılmak üzere bel ve karın bölgesinden verip duruyorum yürüyüş ve bacak egzersizleri yapmama rağmen. hadi söyleyin noolur nne zaman küçülecek bu basenler.
gözyaşların için üzüldüm sebebi kötü bişi değildir umarım.atlamış olmalıyım paylaşdıysan.sil gözlerini önünde güzel bir hayat var ona odaklan .dondurmada afiyet olsun hadi yola devam.....
bende sizin gibi armut tipliyim genelde basen ve kalcadan kilo alıyorum,bu diyetle aynen sizin gibi öncelıkle sureklı karnımdan belımden gıttı hatta belim uzun yıllardır olmadıgı kadar inceldi,kalca ve basenlerım ılk bıkac hafta pek degısmedı sonradan azar azar bı degısme olmaya basladı ve sinir oluyodum belde iice ıncelınce koca popo basen falan gözüme batıyodudiyete başlayalı 66. günüm ve o rahatsız olduğum alt kısımlar son iki haftada baya inceldi kalçam toparlandı basenlerim düzleşti hemde ekstra bi spor yapmadan sanırım üstten gidecegi kadar gitti anca sıra asagıya geldı
oof offiğne yemekten ağlıyorum neyden olacak :)
YA ŞİMDİ BOMBA HABER ! İSTİKRARLI KAHVERENGİNİN İSTİKRARINA NEDEN GÖLGE DÜŞTÜ! ŞOK ŞOK ŞOK!!! ACABA EVDE ABLASINA VE KENDİNE 1 DİLİM TİRAMİSU SÖYLEMİŞ OLABİLİR Mİ! ŞOK ŞOK ŞOK!!KAHVERENGİ 1 DİLİMİN HEPSİNİ Mİ YEDİ!! AZ SONRA!
HAYIR HEPSİNİ YEMEDİM! YARISINI YİDİMM! (EVET PİŞMANIM! AMA BİR DAHA OLMAYACAK