Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben neden duraklama yaşadığımı şimdi anladım son zamanlarda iş yerinde köfteye çok yüklendim sanırım ondan dolayı durdu kilo verişim.bu akşam hemen tavuk alıyorum:18:

olabilir ben seyirdede kırmızı et yediğim günlerde genelde çok az kilo verdim eşimde diyette ondada aynısı oluyor ne zaman balık tavuk daha çok gidiyor öğlen tavuk yedim yine akşamada balık var belki yarın yine düşer kilom bende iyi alıştım hep gitsin istiyorum :)

ben neden duraklama yaşadığımı şimdi anladım son zamanlarda iş yerinde köfteye çok yüklendim sanırım ondan dolayı durdu kilo verişim.bu akşam hemen tavuk alıyorum:18:

evet hepsi gitsin ama sağlıklı bir şekilde :)

köfteye ara vereyim ben en iyisi kolayıma kaçıyodu alıp yaptırıyordum atakta paso tavuk yedim kilo hızlı gitti.tavuk alayım ben balık alamıyorum annem kokusunu sevmiyor

walla süpersin ssoleil,maşallah diyorum
inşallah biz de görürüz bu günleri..

bizimkilere söylemedim diyet yaptığımı.her seferinde engellemeleriyle karşılaşıyorum.bu diyette hayatımdan ekmek filan çıktığını öğrenirlerse mazallah delirirler.o yüzden gizli yapıyorum diyeti.ama Allah'tan siizler varsınız da yazdığınız her cümle her kelime beni yanlız hissetmekten kurtarıyor.

merhaba hanımlar tam 1 ay önce dukana başladım. 4 gün atağı da sayarsam 1 ayda toplam 5 kg verdim. vereceğim kio çok değil.
62.8 le başladım şimdi 57.8 kg yim. iki sezaryen doğumum olmasına rağmen karnım dümdüz oldu. ama tip olarak armutum. size birşey sormak istiyorum benim tipimde olup da basenlerindenn kilo veren yada incelmeyi gözlemleyn birileri varmı. cevap verirseniz çok mutlu olucam zira şevkim kırılmak üzere bel ve karın bölgesinden verip duruyorum yürüyüş ve bacak egzersizleri yapmama rağmen. hadi söyleyin noolur nne zaman küçülecek bu basenler.

merhaba hanımlar ben 155 boyunda 56 kiloyum basenim ve özelliklede göbeğim var benim tansiyonum çok düştüğü için açlığa dayanamıyorum bide eşim geç geliyo eve alışmışım onunla yemek yiyorum yani 11 gibi yiyorum ama kilo vermek istiyorum ve ilk defa deniycem hiçbişey bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz?nasıl yapıyosunuz?neler yiyosunuz?

canım kahverenginin ekmek tarifi var denedin mi bilmiyorum ama ben yaptım ve çook beğendim.bugday kepeği ve ezme kullanıyorum fırında pişirip tüketiyorum nam nam nam çok güzel

bende sizin gibi armut tipliyim genelde basen ve kalcadan kilo alıyorum,bu diyetle aynen sizin gibi öncelıkle sureklı karnımdan belımden gıttı hatta belim uzun yıllardır olmadıgı kadar inceldi,kalca ve basenlerım ılk bıkac hafta pek degısmedı sonradan azar azar bı degısme olmaya basladı ve sinir oluyodum belde iice ıncelınce koca popo basen falan gözüme batıyodu diyete başlayalı 66. günüm ve o rahatsız olduğum alt kısımlar son iki haftada baya inceldi kalçam toparlandı basenlerim düzleşti hemde ekstra bi spor yapmadan sanırım üstten gidecegi kadar gitti anca sıra asagıya geldı

Son düzenleme:
Kızlaaar benim desteğe çok ihtiyacım var. Bi türlü yapamıyorum bu diyeti çok zor hani yeşillik olsa bi derece dayanabilicem Yarın artık kesin bi şekilde uygun uygun diyetimi yapıcam yalnız benim kitaptan anladığım kadarıyla salça serbest sos olarak kullanıldığında doğrumudur?

oof off iğne yemekten ağlıyorum neyden olacak :)

YA ŞİMDİ BOMBA HABER ! İSTİKRARLI KAHVERENGİNİN İSTİKRARINA NEDEN GÖLGE DÜŞTÜ! ŞOK ŞOK ŞOK!!! ACABA EVDE ABLASINA VE KENDİNE 1 DİLİM TİRAMİSU SÖYLEMİŞ OLABİLİR Mİ! ŞOK ŞOK ŞOK!! KAHVERENGİ 1 DİLİMİN HEPSİNİ Mİ YEDİ!! AZ SONRA!

HAYIR HEPSİNİ YEMEDİM! YARISINI YİDİMM! (EVET PİŞMANIM! AMA BİR DAHA OLMAYACAK

çok teşekkür ederim cevabınız için moralim yerine geldi. demek ki zamanla benimkiler de küçülecek. dukan bana 55 kg dedi ama benim hedefim 53 çünkü ancak toparlanır basenlerim bence. herkese kolay dukanlar.

ay ilahii dukan magazin grurla sunar gibi hoş olmuş tiramusu pek hoş olmamış hadi neyse pişmanmışsın madem bu seferlik af çıksın şaka bi yana hastalık ve sınav sıkıntılarının ödülü olsun okadarcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…