Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tebrikler...evet spor yapıyorsan daha bir sıkılaşmışsındır. o sebeple aslında daha ağır çekiyorken bile daha zayıf duruyor insan. başarın daim olsun...

Çok teşekkür ederim. Zaten birkaç hafta önce LCW'dan aldığım 44 beden pantolonum da bollaştı, belini daralttırdım dün. Kilom olmasa da bedenim aşağılarda :KK66:

biraz baharat koyup(karabiber,biraz kimyon,kekik,biraz tuz) çok çok az yağ ile onu harmanlayıp ızgarada yapabilirsin. ben göğüs tercih ediyorum, en yağsız kısmı olduğu için. tavaya atıp pişiriyorum hem daha lezzetli oluyor. çünkü haşlama biraz sinir bozucu:KK34: veya, bu baharatların içine yoğurt katıp birazcık zeytinyağı koyup marine ederek daha yumuşak etler elde edebilirsin tavuk eti için. kırmızı et için ise durum daha farklı, etin sertliğine göre değişecektir. kolay gelsin :))

tavukları marine ederken yağ yerine süt kullanabilirsiniz sonuç gayet başarılı oluyor tuz yerinede kırmızı pul biber olabilir.aynı şeyi kırmızı etede uygulayabilirsiniz.

bir haftada 3 kilo vermen biraz zor olabilir ,inşallah verirsin ama kaçamaklar o fırsatı vermiyoki.mesela yediğin kek eminim200 gr değildi buda dukanın intikamı galiba.kaçamaklar küçücük oluyor ama bedelini günlerce ödetiyor::))).haftaya sonucu paylaş lütfen...

yok cnm 58.9 gelsem yine iidir 1.9 kilo vermek istiorum haftaya bu zamanlar ama regl olcam icin gorurmuyum o muamma tabiki dogru soluosun mutlaka intikamini alior ama cok guzel zayiflatiyor dediklerini yaparsan heryerim birden inceldigini hissedebiliorum giremedigim pant dar gelio suan ama giriorum icine ve dugmesi kapanio :KK66: cok guzel bi duygu bu 2 yada 3 kilo daha gitse cok rahat olucak eminim sorada bol geliccek ins:KK52: haftaya mutlaka bildiririm mrk etme hergun yaziorum ztn kilomu:KK34:

herkeze merhaba bugün benim dukanda 30.günüm 5+5 yaptım 20günde 5kilo verdim ama 1kilosunu yaptığım kaçamakta geri aldım 1haftadır duraksamadaydım ama nihayet 1kiloyu geri yolladım yani 1ayda 5kilo vermiş bulunuyorum yarından itibaren 1+1yapıcam bu arada hiç spor yapamıyorum maalesef kendime bi yürüyüş arkadaşı buldum nihayet başlıycaz ama akşamları çünkü bebeklerim var ve bakacak kimsem yok

Merhaba.. geçmişi biraz okumaya çalıştım.ama bitiremedim :)

istanbuldaydım. takip edemedim. ama diyetimi bozmadım diyebilirim. sadece 2 gün üst üste birer yemek kaşığı dondurma yidimm :) ama besin değerleri o kdr yüksek değildi. çok ta pişman değilim yediğim içn :) bu ara sadece düzenim bozudlu. yemek yemiyorum daha çok :KK70: tuvalete de çıkamıyorum 4-5 gündür.

bu arada güzel haber son 2 tane penisilin iğnem kaldı! şu 5 gündür akan gözyaşlarımı biriktirsem deniz olur :pP
neyse herkese iyi kilo vermeler. hoşçakalın..

gözyaşların için üzüldüm sebebi kötü bişi değildir umarım.atlamış olmalıyım paylaşdıysan.sil gözlerini önünde güzel bir hayat var ona odaklan .dondurmada afiyet olsun hadi yola devam.....

dünden beri ancak fırsat bulup girebildim bu aralar çok zamanım olmuyor neyseki girince oku oku epey kalori harcıyorum :) maşallahınız var her girdiğimde okumadığım en 30 sayfa oluyor elimden geldiğince okumaya çalışıyorum gelelim haberlere :) dün mecburiyetten bol proteinli bir gün geçirince bu sabah tarıda 600 gr daha eksildiğini gördüm :KK52::KK52:şuanda 56.2 yim yani 26. günüm bugün güçlendirmede ve yaklaşık 1600 gitmiş oldu sizlerede aynısını diliyorum kaçamaksız geçirdiğim son günler için kendimi tebrik ediyorum :KK9::KK9::KK9:

dünden beri ancak fırsat bulup girebildim bu aralar çok zamanım olmuyor neyseki girince oku oku epey kalori harcıyorum :) maşallahınız var her girdiğimde okumadığım en 30 sayfa oluyor elimden geldiğince okumaya çalışıyorum gelelim haberlere :) dün mecburiyetten bol proteinli bir gün geçirince bu sabah tarıda 600 gr daha eksildiğini gördüm :KK52::KK52:şuanda 56.2 yim yani 26. günüm bugün güçlendirmede ve yaklaşık 1600 gitmiş oldu sizlerede aynısını diliyorum kaçamaksız geçirdiğim son günler için kendimi tebrik ediyorum :KK9::KK9::KK9:

harikasin tatlimmmmmmmmmmmmmm tebrikklerrrrrrrrrrrrr:KK19::nazar::92::KK71:

Sağol canım hoşbuşdum:KK16:
magnum baya fazla bir vazgeçilmez ama olsun senin kilon az zaten:KK34:
carte dorun light dondurması kesmedi mi seni? bana güzel gelmişti.
bir de illa magnum diyorsan yanında biri yesin sen de 1-2 ısırık al olmaz mı:KK34:
yok illa tam olacak diyorsan ehhhhhhhh yi gitsin :KK9:

canım carte doru denemedim hatta araştırmadım desem yalan söylememiş olurum:) ben olaya direk magnumdan girdim:KK9:

tamam magnum krizim tutunca yanımdakine alırım hem ona hem kendime kıyak yapmış olurum:KK9:

şu 5 kiloyu vereyim herkese benden dondurmaaaaa:KK64::KK64:

merhaba
ben foruma yeni katıldım katılma sebebimde dukan diyeti :)
sizlere bir kaç soru sormak istedim.
ben 20 yaşındayım son 2 ayda 5-6 kilo aldım ve bundan çok rahatsızım kilom 60 oldu 1.60 boyundayım çok fazla değil belki ama ben istemiyorum ve annemle birlikte bu diyete başlıyacağım.
mesela atak kısım denilen ilk kısım et ürünlerini yiyorsun anlamadığım bu kısımda nasl kilo veriyorsun :)
10 gün bu kısım bitti mi sebzeye geçiyorsun burda annelerimizin yaptığı normal sebze yemekleri değil mi :) özel birşey yok sanırım.sebze kısmı kaç gün sürüyor
birde ben 1+1 5+5 nedir anlayamadım.
diyete başlamadan önce bütün soru işaretlerini kafamdan silmek istiyorum çok soru sordum snaırım :)
teşekkür ederim. :KK1:

her durumda kitap çok önemli.bence önce kitabı okumalısın.aklına gelenler dışında daha sorabileceğin bidolu sorunun en doğru cevabı orada.formun geçmiş sayfalarıda sana fikir verebilir ama arada seni yanıltacak yanlış bilgilerde olabilir.annene de, sana da kolay gelsin..

süpersiiiiiiiinnnn kutluyorum seni:nazar::KK64::KK64::KK64:

mecburiyetten proteinli bir gün nasıl oldu yada şöyle söyleyim ne yedinde 600gr birden gitti:KK52:

gelsin yaz gitsin kilolar temmuzun ilk haftası tatile çıkıyorum kaçamak yapmamam lazımmmm

Arkadaşlar Merhaba,

Bugün Dukan'da 44.günüm ve 2,5 hafta önce aldığım 3 tane gömlek üstümde emanet gibi duruyor. pantolonlarımı daraltmıştım öğrendim ki gömlek de daraltılıyormuş..çok sevindim. gerçi daraltılmasa da umrumda mı? bedenim baya küçülmüşş..önemli olan giden kilolar :KK52:

teşekkür ederim dışarda olduğum için sebze yemeği yiyemedim salata yemekte işime gelmedi öğlen ve akşam bol bol tavuk yedim sabah kahvaltımıda evde yapmıştım yumurta peynir kreple tavuk yada balık çok yediğimde kilo çok düşüyor bende yakında ya yüzgeçlerim çıkacak zaten yada gıdaklamaya başlayacağım :KK1: birde ekmek yemedim dün canım istemedi sadece 1 meyve hakkımı kullanmış oldum

süpersiiiiiiiinnnn kutluyorum seni:nazar::KK64::KK64::KK64:

mecburiyetten proteinli bir gün nasıl oldu yada şöyle söyleyim ne yedinde 600gr birden gitti:KK52:

gelsin yaz gitsin kilolar temmuzun ilk haftası tatile çıkıyorum kaçamak yapmamam lazımmmm

Son düzenleme:
bugün 100 gr vermişim.az ama olsun geçen hafta boyunca sadece 100 gr vermiştim.bunada şükür..bu arada kitapta yazan bisküviyi yaptım ama ben içine lorda koydum.çokkkkkkkkkkkkkk güzel oldu.kokusu aynı hazır yulaflı bisküvi gibi kokuyor.göz kararı yaptım merak edenler için tarifini yazyım sizde faydalanın ortalama yazıyorum koyduklarımı 3 yemek kaşığı yulaf kepeği,3yemek kaşaği buğday kepeği,1 yemek kaşığı sıvı tadlandırıcı,yarım paket kabartma tozu,1 yumurta,2 yemek kaşığı lor,3 yemek kaşığı yoğurt,tarifte vanilya vardı bende vanilyada şeker olduğu için vanilya yerine limon kabuğu rendeledim sonra yağlı keğın üzerine yemek kaşığıyla koyup yaylandırdım ve pişirdim.biraz kek gibi oldu.bunun içine lor koymazsanız kıtır olur.ben bidahakine onuda deneyecem.tabi bunun tuzlusuda olabilir.herkese afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnn...........

herkeze merhaba bugün benim dukanda 30.günüm 5+5 yaptım 20günde 5kilo verdim ama 1kilosunu yaptığım kaçamakta geri aldım 1haftadır duraksamadaydım ama nihayet 1kiloyu geri yolladım yani 1ayda 5kilo vermiş bulunuyorum yarından itibaren 1+1yapıcam bu arada hiç spor yapamıyorum maalesef kendime bi yürüyüş arkadaşı buldum nihayet başlıycaz ama akşamları çünkü bebeklerim var ve bakacak kimsem yok

ne güzel ya çok sevindim.

bende 5+5 yapmak istiyorum ama sıkılırım sanki:s atakta yapmıştık ama seyirde yemiyo sanırım:KK9:
temmuz 18e kadar en az 55 olmam lazım benimle dalga geçenlerle yüzleşicem:KK9:

Arkadaşlar Merhaba,

Bugün Dukan'da 44.günüm ve 2,5 hafta önce aldığım 3 tane gömlek üstümde emanet gibi duruyor. pantolonlarımı daraltmıştım öğrendim ki gömlek de daraltılıyormuş..çok sevindim. gerçi daraltılmasa da umrumda mı? bedenim baya küçülmüşş..önemli olan giden kilolar :KK52:

harika hatta süperrrr:KK71:

:nazar::nazar::nazar: tebrik ediyorum :KK9::KK9::KK9::KK9:
Arkadaşlar Merhaba,

günaydın hatta tünaydınnn :KK1: ben dün hiç giremedim buraya . diyet iyi gidiyor ama benim tamamen iştahım kesildi canım hiçbirşey isteyor. kahvaltı olarak sadece lıght süt içtim. dolabı açıp bakınca midem bulanıyor . bu arada atak döneminin 6. günündeyim ilk 3 gün 500 gr 500 gr gitti . 4. gün hiç gitmedi. 5.gün 200 gr toplma 5 günde 1700 gr gitti :KK14: :KK14: :KK14: bakalım bugün 6. gün ama hiçbirşey yiyemiyorum :KK19: ne olacak nasıl olacak bilmiyorum ... ayrıca atak dönemini 10 güne tamamlayacağım.
atak dönemin 10 gün olmasının sana yararı yok bence.yemeden kilo vermen söz konusu değil .bol bol protein almalısınki kilo verebilesin.sırf süt içersen kısa sürede hasta olabilirsin aman kendine bunu yapma.

X