Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

insan genç olunca herhalde bu tür şeyleri çok kafaya takıyo herhalde 57 kilo olmuşsun daha ne ben evlendiğimde o kilodaydım ve kendimi fil gibi hissediyordum şimdi o günlerimi mumla arıyorum umarım kimse eski kilosunu arar hale gelmez takma kafaya zahten fıstıksın

evet walla 4 gözle yolunu bekler oldum aslında o yağsız kızartma yapandan ben de almayı düşünüyordum, sebzeler için ama...önden çok kısa süreli haşlamak lazım belki de, o zaman hırt hırt olmaz:)) hmmm olsun yine de ellerine sağlık, eminim güzel olmuştur..

diğer yerleri doğru yapabildiysem 52 kilo çıkıyor.ama bu kısmın altında (How much would you like to weigh? )
en az 40 yazın yazıyor.ben 40 kilo versem zaten yok olurum

canım kaç kilo olmak istediğini yazacaksın( How much would you like to weigh? )

merhaba vuvuucum hoşgeldin

çok teşekkür ederim afiyet oldu valla hiç bakmadım kalorisine direk indirdim miğdeye sen zaten kaçamak canavarısın senin eline su dökemez kimse:) ama helal olsun diyorum yınede harika gidiyosun sanırım benım bu dıyet boyunca tek vazgeçemeyeceğim şey magnum olacak

imdaaaaaatttttt

Son düzenleme:

tebrikler...evet spor yapıyorsan daha bir sıkılaşmışsındır. o sebeple aslında daha ağır çekiyorken bile daha zayıf duruyor insan. başarın daim olsun...

cinocum hesapladım 50.4 doğru kilommuş

tamam öyle yapayımm :) değiştireym hemen ((

bende burada olmaktan mutluluk duyuyorum buraya yazmaya başladığımından beri kafam dağıldı bana çok iyi geldi helede sizler gibi iyi insanları tanıyınca mutlu oldum bide kilo versem daha mutlu olacam.ben 5.ayın 9zuna başladım yani anlayacağın 1 ay oldu ben 5.5kg verdim ama benim kilom çok fazla onun için daha fazla vermem gerek diye bekledim.inşallah senin dediğin gibi bir kereden gider ama sanmıyorum çünkü ayın 15 şi regli günüm bu defada onun için kilo alırım diye korkuyorum çünkü okuduklarım hep almışlar.allah bize sabır versin.amacımıza ulaşalım.sen kaç kiloydun.bu arada tanıştığımıza memnun oldum.

Sağol canım hoşbuşdum
magnum baya fazla bir vazgeçilmez ama olsun senin kilon az zaten
carte dorun light dondurması kesmedi mi seni? bana güzel gelmişti.
bir de illa magnum diyorsan yanında biri yesin sen de 1-2 ısırık al olmaz mı
yok illa tam olacak diyorsan ehhhhhhhh yi gitsin

bugün anneme ve kardeşime kendi ellerimle kısır yaptım.ama artık ben bir dukancıyım bunları hayatımdan çıkardım.

atak evresi 3 gün sürecek.süt ve süt ürünleri gerçekten insanı acıktırmıyor bugün bunu anladım.

önümde 1,5 litrelik pet şişe boyna su içiyorum.tuvalet ile bütünleştim

canım bede oyleyım yaaa
bıde ıs yerındeyım dusun
zırt pırt wc ye gıdıyorum dıye butun gozler bende bu ara
ama pes etmek yokkkkk

ne magnumu kızlar
ben unuttum oyle seylerın varlıgını artık
markete gıttıgımde bıle gozum gormuyooooo
ve ılk defa canımda ıstemıyoo

daha hıc kacamak yapmadım bugun 9. gunum kızlar
az kaldı 10 kılom daha var kısmetse bı ınsemmmm
ah ahhh
ogunlerı gorebılecekmıyım acabaaa

sımdı aksamları spor yapıyorum ıs cıkısı 45dk. yuyurus ardından
fıtness sonra yuzuyorum
ama cok kararlıyım yazın sonuna kadar vermem lazımmm

Dukanın dediğine göre protein ağırlıklı beslenince vücut o proteini yakmak için ekstra efor sarfediyor ve birazda bu yüzden kolay kilo veriyor. Dolayısıyla çok az yerseniz kilo verme hızınız da düşebilir

Melisa Aslı Pamuk, hırs yaptı ve iki ay içinde 9 kilo vermeyi başararak Miss Turkey 2011’in kraliçesi oldu.

Hırsı kaderini değiştirdi 1991 doğumlu Melisa Aslı Pamuk, azmin zaferinin canlı kanıtı... Miss Turkey 2011’e başvurduğunda fazla kiloları nedeniyle çok fazla şans tanınmayan Pamuk, hırs yapıp iki ayda 9 kilo vermeyi başarınca kaderi değişti. Ve final gecesi tüm rakiplerini ardında bırakıp birincilik tacını taktı
.

Ayy bizim neyimiz eksik kızlar bastırın

bir haftada 3 kilo vermen biraz zor olabilir ,inşallah verirsin ama kaçamaklar o fırsatı vermiyoki.mesela yediğin kek eminim200 gr değildi buda dukanın intikamı galiba.kaçamaklar küçücük oluyor ama bedelini günlerce ödetiyor::))).haftaya sonucu paylaş lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…