Kızlar bugün benim diyette 11. günüm toplamda 2.4kilo verdim hiç spor yürüyüş vesaire yapmadım:26:
Dün itibariyle platese başladım haftada 3 gün gidicem ve şantiyede mimar olarak çalışıyorum artık şantiyede imalatlar başladı her sabah tüm şantiyeyi gezip fotoğraflamak gibi bir görevim oldu bugün itibariyle
Sabah hesapladım tamamını gezmek 1 saatimi alıyor.
Yani günlük bir saat yürüyüş + haftada 3 gün platesim var artık bakalım bunlar beni seyir evresine hızlandıracak mı?
Yavaş gidiyormuşşum gibi hissediyorum :18:
bu dönemler(regl)herhalde hiç böyle özlemle beklenmemişti canım ben de dün akşam hindi göğsün yanına yağsız kızartma yapan aletle kabak kızartıp sarımsaklı yoğurt ve pulbiberle yedim ama yağsız kızartma işi koca bir yalan kabaklar görüntü olarak kızarmış ama yerken hırt hırttı
diğer yerleri doğru yapabildiysem 52 kilo çıkıyor.ama bu kısmın altında (How much would you like to weigh? )
en az 40 yazın yazıyor.ben 40 kilo versem zaten yok olurum
Hepinize merhaba arkadaşlar
2 gündür iş yerinde yoğundum,h.sonu şehir dışındaydım,pek giremedim yani..
Yine çok sayfa birikmiş,okumaya çalıştım baya...Ama atlayıp da cevap veremediğim birşeyler olduysa kusura bakmayın...
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum,süpersiniz...yeni gelen arkadaşlara da aramıza hoşgeldiniz diyorum..İnşallah hepimiz fıstık gibi olacağız...
Yazdıklarınızdan hatırladığım kadarıyla; shahdaroba sınavlarında tekrar başarılar canım,pek görüşemiyoruz bu aralar
tweet sen 23 kilo mu vermiştin,süpersin walla..haberler çok iyi...güçlendirmede başarılar..
goldenvenüs yeni evin hayırlı olsun,umarım çok mutlu günler geçirirsin orada...
Yaz yağmuru magnum haaadelisinnn
afiyet olsun walla,bak ben kaçamak rekortmeniyim herhalde ama magnuma cesaret edememiştim çok kalorili diye ve hepsini yerim diye...neden durdu kilo vermem diye düşünme en azından,güzel bir sebebin var
Ben de maalesef bol kaçamaklı ve sporsuz bir h.sonu geçirdim şehir dışında olduğumdan...ama allaha çok şükür hiç almamışım en azından(maşallah)
geçen salıdan beri aynı kilodayım anlayacağınız..ama olsun bu kaçamaklarla ona bile seviniyorum..h.sonu 2 kadeh rakı içtimaffedin beni :)
ama dün en yakın kız arkadaşlarımdan birisinin bekarlığa veda gecesi vardı kız kıza,yanımda gırla içtiler ben dayandım bol bol soda ve kola içtim,bugünlerde çok etkinlik var bu kadarı bile başarı gibi geliyor bana :)
Şöyle açıklayayım: ben 94,4'le programıma başladığımdan beri deli gibi spor salonunda çalışıyorum. Hem kardiyo hem de aletli çalıştığım için daha sıkı olmanın yanı sıra kas kütlemin de arttığını tahmin ediyorum. Biliyorsun kaslar yağlara göre daha ağır. Benim de bacaklarımda ve basenlerimde çok fazlalığım var, diyetten önce üst bdenim 44-46 iken alt bedenim 50-52 şeklindeydi!
Geçen hafta 42 beden olan pantolonu mağazada öylesine deneyip içine girince ben de çok şaşırdım doğrusu, ama içindeyim işte
nix çok teşekkür ederim.çok sağol.Allah senden razı olsun canım.bir de buraya bakarak yapayım
evet walla 4 gözle yolunu bekler oldumaslında o yağsız kızartma yapandan ben de almayı düşünüyordum, sebzeler için ama...önden çok kısa süreli haşlamak lazım belki de, o zaman hırt hırt olmaz:)) hmmm olsun yine de ellerine sağlık, eminim güzel olmuştur..
canım kaç kilo olmak istediğini yazacaksın( How much would you like to weigh? )
canım derslerini verdin kiloda veriyosun eee hazır iğnelerin biterken ve sen iyileşirken şu hüzünlü resmi değiştir derim ben.bu tür şeylere inanırım daha canlı kıpır kıpır renkli bişi koy gencecik kızsın veeeee ağlama lütfen ağlamak ağlamayı getir, derler öpüyorum çooooook
böyle takılmalar oluyor zaman zaman.ama sonrasında bir gittimi de pir gidiyor.biraz daha sabret ve altın yumruğu en uygun en sıkıştığın durumda kullan ki en verimli sonucu alabilesin
bu arada sen ne zaman başladın?
ben neredyse 2 haftadır giremediğim için foruma yeni gelenleri takip edemedim.hoşgeldin
nasıl ama??
merhaba vuvuucum hoşgeldin
çok teşekkür ederim afiyet oldu vallahiç bakmadım kalorisine direk indirdim miğdeye sen zaten kaçamak canavarısın senin eline su dökemez kimse:) ama helal olsun diyorum yınede harika gidiyosun sanırım benım bu dıyet boyunca tek vazgeçemeyeceğim şey magnum olacak
imdaaaaaatttttt
önümde 1,5 litrelik pet şişe boyna su içiyorum.tuvalet ile bütünleştim
diğer yerleri doğru yapabildiysem 52 kilo çıkıyor.ama bu kısmın altında (How much would you like to weigh? )
en az 40 yazın yazıyor.ben 40 kilo versem zaten yok olurum
merhaba kızlar herkese iyi bir gün diliyorum hepinizden iyi haberler geliyor çok seviniyorum ben hala tepe taklak devam ediyorum diyete ama herşeyden çok fena bıkkınlık geldi sanki yicek hiçbişi yokmuş gibi geliyor aslında var ama benim canım hiçbişey istemiyor mesela bu saat olmuş azıma bir parça ligt kaşar atmışım 1lt de su içmişim okadar belkide bu yüzden veremiyorumdur ama günlerce sabahları 68.8 dü kilom sonra iki günden beri69.1 oldu bu sabah baktım 68.6 yarın yine tırmanışa geçmese iyi birde adet olcam galiba ben düzensiz oluyorum yani ayda iki sefer olurum hep oyüzden günümü bilmiyorum ama belirtiler var yani akşam canım muhallebi tarzı tatlı istedi dukan kepeğinden ligt sütle tatlandırıcıyla yaptım çok güzel oldu minik fincanlara koydum henüz bir tane yedim ah birde poça gibi bişey yapabilsem canım birtek onu istiyor çaylan
O vermeniz gereken değil olmak istediğiniz kilo :)))
merhaba kizlar reglim 2 gun gecikti agirlik hissediorum vucudumda 2 gundurde tarti 200gr fazla gosterio pazar sabahi 1 dilim kek yedim tatli krizine girdimallahtan fazla gostermedi simdi tarti 61.0 gosterio haftaya bugun 58i gormek istiorummmmmm bennnn