Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
poyraz33pişti kekim :) tam benim damak tadıma uygun bişi oldu :) muhtemelen bi gece dinlenince yarına portakallı brownimsi bi tadı olucak teşekkür ederim tekrar
peki yağ yüzdesi uygun mu bize? pınar light labnenin yağı %2nin üzerindeydi diye hatırlıyorum ben ama yanlış hatırlıyo olabilirim. light olmasından ziyade yağ ve karbonhidratının düşük olmasına dikkat etmişsinizdir umarım alırken :)
limon yerine kullanıyorsun.zaten tarifimdeki birgünlük öğündeyildi.birkaçgünlük o yüzden bir güne denkgelen limon kadar birşey.dukan amcanın nar ekşisinden haberi yoktur.ekşinarın kaynatılmasıyla yapılıyor.o yüzden şeker miktarı düşük.limongibi.dilersen limon kullan.bizim yediğimiz narlar tatlı nar.en azından kısır isteğimizi karşılıyor.marola sarıp yiye bilirsin.yumurtalı kısırda yapabilirsin.herşeyi aynı yalnızca yağı yumurtayı pişirirken kullan sebzeden önce yağda pişirdiğin yumurtayı ekle sonra sebzeleri.buda farklı bir tat oluyor.sebze çeşnisi koyup azıcık sarımsak koyup marolu eklemezsen çiğköfte gibi olur.yani aynı karışıma yum urta ekle yumurtalı kısır yap marolu çıkarıp sebze kurusu sarımsak ekle çiğköfte olur.bukadar tatlım.mesela lahmacunda kolay krebi yaşmaya katarak yap tek tarafını pişir yağlı kağıt serdiğin tepsiye diz üzerine lahmacun harcını sürüp fırının sadece üstarafını yakıp sadece üzerini kızart.pide mesela oda aynı kırebi biraz oval pişir ama tektaraflı ve az pişmiş olsun.istediğin pide harcını yay pide gibikenar uçlarını azıcık içe doğru katlayıp birbirine bastır az piştiği için hemen yapışır.sür yoğurdunu kenarların pişir fırında.değişik bir sürü tarif.ben normalde bunları yapıyordum.sadece dukan amcaya uydurdum.
bu arada hastayım benim sıpalar bana hastalık bulaştırdılar.midem bulanıyor başım ağrıyor.çoooook kötüyüm.sabah erkekler için azıcık feminist ifadelerle atıp tuttum ahlarımı tuttu bilmem.ama akşam haberlerini seyredince az bile demişim dedim.eşim benim yaşlandıkça aşırı feminist olduğumu söylemeye başladı.ben feminist deyilim.ama kadınlara korunacak sokak köpekleri konumuna getirenlere kızıyorum.kadınları şidetten koruma için barınak açacaklarına bunlara neden olan ayıları toplayıp halkalarını takıp bir odada tecrit etseler olur neyse hatunlar çenem düştü ve yemek yiyemedim bu yüzden kaçamak yaptım çünkü mide problemim var zaten kaynadı kaynadı asit inatla durdu içimde.ilaçta fayda etmiyor.benim seyiri en az 1 hafta uzatır.bence kaçamak yapmak sorundeyil çünü bir şekilde seyiri uzatır sınırlı serbestleri keser sebzeyi keser yediklerinizi tolere edersiniz.ancaaaaak iş kaçamağın arkasından diyeti devam etirmek.dukan amca bence ondan kaçamak yapmayın diyor.fazladan aldığın kalori deyil tehlike yaratan ,tehlike damak tadını kepeğe alıştırmışken yeniden eski lezzetleri hatırlatmak bu noktada benim gibi donbul deyzeler zorlana biliyor.ama busefer yağma yok kaçamakta olsa devam.
Eki Görüntüle 652392
kızlar ben bundan aldım yine mi yanlış aldım :44:
beni aydınlatır mısınız lütfen
günaydın herkeseee. nasılsınız iyisinizdir umarımmm
yanlış değil bundan kullananlarda var.takita 60 almıştım ben bayağı şekerli bişidi. bunun tadı nasıl?
sizden özenerekten kalkar kalkmaz tartıldım. 100 gr vermişim. kahvaltı olarak az bişi gazozlu kek yerim bide iş yerine tiramisu götürürüm. dahada tatlı matlı yok bana ta kiiii perşembeye kadar.
takita 60 yoktu bende bunu aldım ama sora içime kurt düştü yanlış mı oldu diyeeee :44: açmadım
giden 100 gramada maşallahhhhh canımm
100 gr çok az geldi bana.
yeşil çayımı bitirmek üzereyim. biberiye yağımı sürdüm termal şortumuda giydim. 15 dk spor yapıcam
merhaba,Selaaaaaaaaam
Ben bu topicte yeniyim
Dukana baslayali 7 gün oldu bile coktan atak dönemimi bitirdim ve seyire gectim
Bi yandanda spor yapiyorum bi sIkIntim yok fakaaaat
söyle bi durumum var dukancilar nolur duyun sesimi
Ben tasinicam yakin bi zamanda memleketime coruma kesin dönüs yapiyoruz.Antalyada yasiyorum su an rahatlikla manzemeleri buluyorum tatlandirici ve yulaf kepegini
Ama corumda ne nerde vardir hic bilmiyorum
özellikle takita tatlandirici bulabilcegimden süpheliyim ????
Corumdan ve dukan yapan biri var mi ? Bana yardimci olabilcek en azindan bu ikisini nereden bulabilcegimi söylerseniz icim rahat olur simdiden kara kara düsünmeye basladim
ablalarım kardeşlerim acil yardıma ihtiyacım var,,bilmiyorum hatırlarsınız belki su çiçiği çıkardım demiştim size arkasından boğaz ağrısı ve griq oldum meğer su ciceginden sonra büyüklerde zaturre olunabiliyormuş yani çanlar çalmaya başladı benim için dün ateşim çıktı doktora gittim pztesi mutlaka git dedi hastaneye şimdi iyiyim ama sağ kürek kemigim ağriyor cevremdekiler sen zaturre değilsin dir diyo öyle olsa ayakta duramazdın ama yine de bi gidecem neyse dururmum bu sizden istediğim yardım şu vermem gereken 2 kilo kaldı ama şu an annemin baskıları var ve pekmezli karışımları içiyorum mecburen haklılar da belki bünye zayıf düştü.sizce dukan da ne yapmam gerekir seyiri durdurup güçlendirmeye mi gecsem yoksa tamamen mi bıraksam tabi pazartesi doktor köttü derse kesin bırakacam ama yok üşütme derse ki bence öyle ne yapmalıyım arkadaşlar tekrar kilolarımı almak istemiyorum
yardımmm arkadaşlarım deneyimli dukancılarımmmm
merhaba,arkadaşlar merhaba öncelikle ben bugün seyir evresinin ikinci günündeyim ama çok halsizim,çok başım ağrıyoo ben bu evreleri atak evresinde yaşadığım için bi daha yaşamam diye düşünüyordum sizce normalmi bu durum yada başka bi rahatsızlıkmı patlak verecek acep:18:yaa bide arkadaşlar bazı yazılanalrı okudumda bazı arkadaşlar 5 günlük atak döneminde 1500 yada 1700 gibi kilolar vermiş ben 2,5 kiloya yakın verdimm bu durum elbette insanı motive ediyor amaa ne bileyim kafam takıldı :26:
merhaba,
yasadigin halsizlikler,basagrilari vucudunun henuz yeni girdigi diyet programina tepkiler olabilir.yada acaba cokmu az yiyorsun..biliyorsun degilmi az yemek isini zorlastirir ve oda seni halsiz dusurur.yediklerine bak bakalim azmi cokmu?bide 1+1 seklindemi yapiyorsun seyiri gerci saf proteinle beslendigin ataktan sonra bugun henuz daha yeni gectin seyire ve isin icine sebzelerde girdi onlari yemeyi sakin es gecme sana guc verecek,toparlayacak seyler onlar olacak.birkacgun sonra sebzenind e isin icine girmesyle beraber sorunlarinda gececektir.bendede cok olmustu ama gecti
ne guzel iste 2.5 kilo vermssin bunun ne sakincasi olabilirki..herkes daha fazlasini veremedim diye uzulurken senin uzuldugun seye bak.verecek kilon fazlaysa ,vucudunda diger insanlara gore daha fazla su tutulmasi varsa verdigin kiloda fazla olacaktir atakta..buna uzulme sevin bence
çok teşekkür ederim yeni olunca işte böyle soru işaretleri bol oluyor :) stajer olara kbaşladığım dukanda umarım mastere kadar gider ulaşmam gereken kiloya ulaşırım bilgilerininz için çok teşekkür ederimmm..dediklerinizede dikkat edicem..1+1 şeklinde yapıyorum dün PS yaptım bugünde SP deyim yine
teşekkurler cnm kafam karışık ama iyi oldu dediklerin sağolasinoncelikle cook gecmis olsun canim
umarim durumun kortktugun gibi degildir ama sagligina dikkat etmek toparlanmak adina yedigine ictiginede dikkat etmelisin.ya seyire dikkat ederek yine devam edecek ve aradaki o balli,pekmezli karisimlarida iceceksin yada dedigin gibi hedefine 2 kilo kaldiysa bu noktada guclendirmeye gececceksin.ben olsam ne yapardim diye dusundum;sanirim pazartesiye kadar yine normal diyetime aralardaki pekmezli desteklerle devam eder pazartesi gelen sonuca gorede karar verirdim.ama su an senin ihtiyacin olan s ey oncelikle toparlanmak ve sagligini geri kazanmak,bu onceligin olsun gerisi hallolur