Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kabağım süt içinde iyice pişip yumşamış kenarında sütten kaymak bile oluşmuş.rondadan geçrdim köpük köpük oldu sonra 4 kaşı tatlandırıcı ve vanilya aromasını koydum biraz daha çırpıp kaselere döktüm.7 kase çıtı.tam 1kg süt ve 1kg kabaktan.yani bayağı suyunu bukarlaştırdım.birgün boyu tükete bilrsiniz.1 t ye kadar süt serbest sanırsam.tadıda hoş olmuş soguyunca daha güzel olur.bu kabağın sütle böyle çorbasınıda yapıyorlar.tarhana denemek istiyorum ama yaş tarhana bakayım kepeği ekşite bilecekmiyim.becerirsem sizinle paylaşırım

pazardan şimdi geldim taze tatlısu kabağı aldım.bununla puding yapacağım

TATLISUKABAĞI PUDİNGİ

1kilo tatlısu kabağı
1 litre süt
arzu etiğiniz kadar tatlandırıcı

abağın kabuklarını soyup minikminik doğrayın.sütle ocağa koyup kaynatın altını kısıp kapağını kapatıp kabaklar yumşacık olana kadar pişirin.bu esnada sütün fazla suyu buharlaşır.iyice ezilebilecek kıvama geldimi bilendır yadımıyla ezin.bilendırı olmayan süzgeçten geçirebilir.içine dilediğiniz tada gelene kadar tatlandırıcı koyun.içine arzu ederseniz vanilya aroması koyabilirsiniz.soğuyunca puding gibi koyulaşır.koyuluğunu kaynatma esnasında ayarlıyabilirsiniz.kabak tatlısı yapma içinde kabağı narmalden küçük dilimleyip küçük bir kaba yan yana sıralayın üzerine tatlandırıcıyı biraz biraz ve tek tek dökün bir akşam dinlendirir sabah mikrodalgada pişirebilirsiniz.sabaha kadar tatlandırıcıyı içine çeker mikro dalgada eritmeden pişirir fırındada pişer maksat çeşit olsun ve sevdiğimiz birtatlı dukana uygun olsun.
ablacım dıyecegım musadenızle yaşınıza hürmeten:18:..ablacım bende balkabagı ıle bır soguk içecek yapıyorum ınanın o kadar guzel kı:KK56:kabagı kuçuk ve uzun şekıllı olanlarından secıyorum..ıkıye böluyorum ve çekırdeklerını çıkarıp kestıgım yarısını kabugu ıle duduklüye koyuyorum..bı haşlanıyor kı kabugu oldugu gıbı çıkıyor üstelık normalden daha tatlı oluyor tatlandırıcı kullanmaya gerek yok.kaşıkla yumşayan içinı alıyorum dolapta sogutuyorum..mıkserde çekıp süt ilave edıyorum..istersem üzerıne tarcın ıstersem vanılya aroması yada çikolata aroması ılave edıyorum bıkaç damla..lıght sutlu kabak ..milkshake oluyor ellam.:KK52:.tadı super ısteyen tatlandırıcı kullansın oda guzel olur..dukana başladıgımdan berı çok yemek uydurdum ama balkabaklı shake hepsınden guzel oldu..:KK49:
Şimdi arkadaşlar bır sorum var..ayvayı haşlayıp aynı kabaktakı gıbı içecek yapmak ıstıyorum..lifli bır meyve ayva..ne düşünuyorsunuz ayvayı haşlayıp 1 tane gunluk kullanmak sızce dukana uygun mu..lütfen fıkırlerını belırtın canım arkadaşlarım..:KK16:

Kitaptan alıntılayarak yazıyorum.

1 için: Şimdiye kadar seyir evresi süresince proteinlerle ve protein+sebzelerle dönüşümlü diyet uygulayarak beslendiniz, yani bu iki besin grubunu iyi tanıyorsunuz. Artık dönüşüm kuralına uymak zorunda değilsiniz, proteinler ve sebzeleri istediğiniz şekilde tüketebilirsiniz, hatta iki besin grubunu bir arada tüketebilirsiniz.
2 için: Güçlendirme evresi boyunca yulaf kepeği günde 2 çorba kaşığı dozunda alınmalıdır. Bu 2 kaşığın yanına 2 dilim ekmek ekleyebilirsiniz ve eğer yulaf kepeği galetası yemeyi alışkanlık edndiyseniz, ekmeğinizi akşam yemeğinde, peynirinizin yanında yemek üzere saklayabilirsiniz.
3 için: Güçlendirme evresi boyunca, aşağıdaki besinleri tüketmekte özgürsünüz. atak rejiminin proteinli besinleri, seyir döneminin sebzeleri, muz üzüm ve kiraz dışında her gün bir porsiyon meyve, günde 2 dilim tam tahıllı ekmek, 40 gr çok yağlı olmayan peynir, haftada 2 porsiyon nişastalı gıda, kuzu budu, 2 çorba kaşığı yulaf kepeği, 25 dk yürüyüş. Ve bütün bunları tamamlamak üzere haftada 2 kez ödül yemeği, haftada 1 gün mutlaka atak rejimindeki gibi saf protein diyeti.

yazdıklarım tamamen kitaptan alıntıdır, güvenebilirsiniz. başarılar sevgiler :KK54:

Çok ama çokkk teşekkür ederim:KK16::KK16:
Emek zahmet vermissin sağol moralim bu konuda epey bozuk zate:KK31:
10 Aydır istediğim kiloya bi türlü inemedim. Çok yanlıslarım oldu. Malisef zorunlu olarak dış etkenlerden 10 gün ara verip yeniden başladım dietime tabi sonuç kilo vermem şak diye durdu. 4 aydır ne atak ne başka bişi gram veremedim:KK14:
Zorunlu olarak güçlendirmeye geçtim, 3 kilom daha var vermem gereken inş bu süreçte güçlendirmede kilo verenler grubundan olabilirim:26:

ablacım dıyecegım musadenızle yaşınıza hürmeten:18:..ablacım bende balkabagı ıle bır soguk içecek yapıyorum ınanın o kadar guzel kı:KK56:kabagı kuçuk ve uzun şekıllı olanlarından secıyorum..ıkıye böluyorum ve çekırdeklerını çıkarıp kestıgım yarısını kabugu ıle duduklüye koyuyorum..bı haşlanıyor kı kabugu oldugu gıbı çıkıyor üstelık normalden daha tatlı oluyor tatlandırıcı kullanmaya gerek yok.kaşıkla yumşayan içinı alıyorum dolapta sogutuyorum..mıkserde çekıp süt ilave edıyorum..istersem üzerıne tarcın ıstersem vanılya aroması yada çikolata aroması ılave edıyorum bıkaç damla..lıght sutlu kabak ..milkshake oluyor ellam.:KK52:.tadı super ısteyen tatlandırıcı kullansın oda guzel olur..dukana başladıgımdan berı çok yemek uydurdum ama balkabaklı shake hepsınden guzel oldu..:KK49:
Şimdi arkadaşlar bır sorum var..ayvayı haşlayıp aynı kabaktakı gıbı içecek yapmak ıstıyorum..lifli bır meyve ayva..ne düşünuyorsunuz ayvayı haşlayıp 1 tane gunluk kullanmak sızce dukana uygun mu..lütfen fıkırlerını belırtın canım arkadaşlarım..:KK16:

ne tesadüf bende ayvayı düşünmüştüm bugün ayva meyveden çok sebze gibi.dukanda meyve yok ama ayva bilmemki sebze sınıfına girermi girerse ondanda yapabilirsin.eskiden sebze olarak et yemeklerinde kullanılırmış akşi erik gibi neden olmasın.ayvanın tadı kabaktan fazla deyil.kitabında bununla ilgili birşey okuduğumu hatırlamıyorum.ama neden olmasın.yalnızca kabaktan yaptığın milkşey çok güzel benimki pudink formunda oldu.ama bilendırdan geçirince aynı milkşeykgibi kabardı.ben sütü bol kullandım çünkü bugün et yiyesim yok proteyini ondan alayım dedim birdahaki sefere seninkinden deneyeceğim.

merhaba kizlar, benim 3 gundur 66.7 olan kilom bugun nihayet 66.4 e dustu :)
biraz direniyr vucudum galiba ama yavas yavas gidiyor,
cok mutluyummmm!!

bu terleten sortlar varmis ya onlardan almak istiyorum, soyle hem karin bolgesini hem de tayt seklinde asagiya inip hepsini terleten bi model gordum nete.
bakiyim esofmanin altina tayt gibi giyerim oyle yuruyuse giderim diye dusundum.

ins persembeye kadar biraz daha veririm, ben de bildirim yapicam ins. az kaldi :)
bi de bugun adet olmam gerek, onun da siskinligi varsa insallah gider diye umuyorum..
simdi sinirli izinlilerin tablosunu yapip ciktisini alicam mutfaga asicam,
ogrenene kadar ordan bakmam lazim, siniri asmamak icin..

bugün şansımdan işte fırında tavuk baget vardı,bugün de aç kalmadan atlattık bakalım:KK1: şimdide yeşil çayımı içiyorum 9 gibide yanımda getirdiğim küçük kutu sütümü içerim akşamda eve gidince yatmadan yine bi bardak süt içerim oldu da bitti maşallah :KK12:

evett..geçmişi okuyamadım tamamını. hemencik günün özeti.
bugün çok geç kalktım. teyzemler geldi onların kalkmasını bekledim. yatakta depelendim her yerim ağrıdı baktım kalkmıyolar. sıkıldım yatakta bi o taraf,bi bu taraf. kalktım. kısa bi süre sonrada onlar gitti. dün yaptığım kümbet pastanın yarısını yedim. tabi üstüne dukan kremşanti yaptım yoksa o kepek tadı çekilmez yahu. sonra optimuma gidelim dedik. topkte migrosun jambonunu yazan olmuştu gittim baktım gerçekten ucuz füme ve jambon aldım. galeta karışımı aldım 2 paket (her yerde yok diye stok yapem dedim) takita 60 aldım. süt tozu yoktu orda optimuma gittik adesede süt tozunu buldum ordanda kaptım 2 paket:KK53: parfüm aldım sonracıma barbara bort un rujunu aldım nar çiçeğine benziyo. sonra en sevdiğim rimel vardı pahalı ama yapcek bişi yok 39,90 :18: bu arada bilmiyosunuz tabii sizzzz söylemedim size dahaaaa:KK52: bugün annemle spor salonuna yazıldık 3 aylığı 65 lira haftanın 3 günü. haftaya başlıycaz izin günlerimi değiştirmem gerek.

eve geldik kombi arızalıydı. kardeşimin arkadaşı geldi bakıma. şimdi gitti akşam yemeğini yemedikk 1,5 litre suyumu bitirmek üzereyim zıpzıp yapmadım şimdi onu yapcemm.kargoyu aradım bugün yarın geliyormuş termal şortum.

deli kız umarım ligtır.bende puding yedim.ne günlere kaldım.sütlü tatlı hiç sevmezdim.şimdi ligtını yiyorum.kader
light değil. simlanın kümbet pastasının muhallebisinden yaptım. tamamennn masum yani :KK1:

şimdi topumu koltuğumun altına kıstırıp plates yapmaya spor salonuna gideceğim.:KK64::KK64::KK64:
spor salonunda plates sabahları oluyomuş. annem olmadan gitmem. diye fitness a yazıldım. sonra platese geçerim. nefes al ver al ver sıkılırım ben yaa :KK53: doğum yapar gibi töbee töbeee

:))bu bugdaytanesi 3 ay öncesinde 75 le dolaşıyordu:KK52:
buğday denesiii boyun kaçtı senin. zalım dukan amca 50 kilo olmamı istemiyo 59 ol diyo bana:KK5:

canım aktardan 3tl ye bıberıye yagı aldım ..eve geldım dıyelım 18:00 de ..18:30 gıbı göbek bölgeme az mıktarda sürüyorum..çok sürünce çok fayda edecek dıye kaide yok canım..insan cildinın emebılecegı yağ mıktarı bellıdır..ınan maksımum 10 damla sürüyorumdur..ısıtsın o bölgeyı yeter..üzerıne kipadan uyduruk bır streç aldım çunku sureklı kullanıyorsun gerek yok pahalı olmasına 3 kat sıkıca sarıyorum..batangemıden termal kemer aldım 10 tl onuda sarıyorum üzerıne..yatana kadar beklıyorum..hiç kımıldamayacak bıle olsam yerımden yınede sarıyorum..ama temızlık yaparken felan sar sen ıstersen ınsanı suya çıkarıyor resmen..göbegım gıtmıyordu hiç 1 aya kalmadı kuçuldu..kılo yuzunden oluşan çatlaklarda da azalma oldu..tek tavsıyem duzenlı yapmandır..zaten az kullanınca her gece banyo yapmak zorunda da kalmıyorsun kokmuyor çunku..ama bırde banyo yapıp göbegıne kese uygulasan, çıkarkende soguk su tutsan bebek göbegı gıbı oluyor ınan..:
pardon bağğğyann çalıştığım yerde satılan ürünlere uyduruk dedirtmem ben :KK1::KK1::KK1::KK1: çoook kaliteliyiz çoook:KK37:

annen en doğrusunu söylemiş bence :) bi de son güncellemelerde süt tozu sınırsız izinli olmuştu, gerçi ben hala sınırlı niyetiyle kullanıyorum sana da öyle kullanmanı tavsiye ederim tabi ama son güncelleme o şekilde yani haberin olsun canım :KK34:
bunu galetasız kepekle yapsak da aynı tatta olur mu acaba? ben bi türlü bulamadım da galeta karışımını:KK50: migrosa gitmek lazım :KK31:

ben bugün aldım galeta karışımı.. akşam üstü bi gittim migrosa yine battım geri geldim :KK43: 110 tl tabi yoğurttan süt tozuna kepekten fümeye bir sürü şey aldım. üstelik bugün hindi fümede indirim değil 1+1 kampanyası vardı 1 aldım birde bedava geldi :):KK9: 2 paket süt tozu aldım 2 adet 4 lü meyveli yoğurt aldım light olanlardan soya sosu aldım oda indirimdeydi bugün 2.69 muydu neydi :) sodyumu azaltılmış :):KK16: kek kalıpları aldım bisssssürüüü :):KK16::KK16::KK16: ekmekçikler yapıcam içinde :)

evett..geçmişi okuyamadım tamamını. hemencik günün özeti.
bugün çok geç kalktım. teyzemler geldi onların kalkmasını bekledim. yatakta depelendim her yerim ağrıdı baktım kalkmıyolar. sıkıldım yatakta bi o taraf,bi bu taraf. kalktım. kısa bi süre sonrada onlar gitti. dün yaptığım kümbet pastanın yarısını yedim. tabi üstüne dukan kremşanti yaptım yoksa o kepek tadı çekilmez yahu. sonra optimuma gidelim dedik. topkte migrosun jambonunu yazan olmuştu gittim baktım gerçekten ucuz füme ve jambon aldım. galeta karışımı aldım 2 paket (her yerde yok diye stok yapem dedim) takita 60 aldım. süt tozu yoktu orda optimuma gittik adesede süt tozunu buldum ordanda kaptım 2 paket:KK53: parfüm aldım sonracıma barbara bort un rujunu aldım nar çiçeğine benziyo. sonra en sevdiğim rimel vardı pahalı ama yapcek bişi yok 39,90 :18: bu arada bilmiyosunuz tabii sizzzz söylemedim size dahaaaa:KK52: bugün annemle spor salonuna yazıldık 3 aylığı 65 lira haftanın 3 günü. haftaya başlıycaz izin günlerimi değiştirmem gerek.

eve geldik kombi arızalıydı. kardeşimin arkadaşı geldi bakıma. şimdi gitti akşam yemeğini yemedikk 1,5 litre suyumu bitirmek üzereyim zıpzıp yapmadım şimdi onu yapcemm.kargoyu aradım bugün yarın geliyormuş termal şortum.

kızz nasıl bulamadın migrosta süt tozu ayrıca hangi migrosa gittin bakayım senn?? 5m ankamall deme yolarım saçını :KK4: bugün oradaydım bütün gün... spor salonun hayırlı olsunc anım benim :) ne güzel ana kız gidiin :) çokta uygunmuş fiyatı. bende annemi ikna edemedim burda aile yaşam merkezinde var 3 aylık 20 tl ama gelmiyor hatun dışarda yürüyorum oraya para yatırdım ama göl kenarında yürüyüşe gidiyoruz her gün :):KK9:

o kadar pahalı olan rimeli merak ettim ben 13 tl ye oriflame dan alıyorum kendime ki indirimle geliyor bana ve çok çok çok memnunum kurutmuyor. benim kirpiklerimi çok beğenirler benimde en sevdiğim yerim gözlerimdir :) uzun uzun kıvrık kirpiklerim var :nazar: :KK16:adese normal bir adese mi canım yoksa büyük mü??? yani adesede varsa benim dibimde var ama göremedim ben hiç adesede mutlaka bakarım :):KK9:

Kızlar bide son günlerdeki favorim Namet-Hindi Salam. BİM de satılıyor ve fiyatı da çok uygun 1.35 tl. Yağ oranı sanırım %13, ama 1 paket 75 gr-10 adet ve sadece 126 kcal. Sanırım Migros'tan Pınar Delight almıştım, 5.5 tl idi, bu ürün ona 10 basar :KK52::KK52:

Poyrazcim, bunu yiyebildigimizden emin misin. Cunku sarkuteri urunleri yiyemiyoruz galiba.kitaptan oyle hatirliyorum. Eger yiyebilirsek cok mutlu olacagim ben. Cunku cok severim salam sosis sucuk. Zaten kahvaltiyi da rutine bagladim. Sikiliyorum artik peynir yumurta....perynir yumurta.....

Su an resmewn karnim gurul gurul ya...aciiiimmm. aksam sadece 1 kase yogurt yedim. 3 fincan da yesil cay...yarina - gormem lazim. Iki haftadir ayni kilodayim. Yeter ya.....bu kadar direncli bir vucut gormedim. Bana herkes ekmegi sekeri azalt zayiflarsin diyorlar. Ulan azaltmayi birak hic yemiyorum. Arrtik tatlandirici bile kullanmiyorum....nedir benim bu derdim ? Umarim yarin tarti hepimizin yuzunu guldursun...iyi gecele dukaniceler...

ben bugün aldım galeta karışımı.. akşam üstü bi gittim migrosa yine battım geri geldim :KK43: 110 tl tabi yoğurttan süt tozuna kepekten fümeye bir sürü şey aldım. üstelik bugün hindi fümede indirim değil 1+1 kampanyası vardı 1 aldım birde bedava geldi :):KK9: 2 paket süt tozu aldım 2 adet 4 lü meyveli yoğurt aldım light olanlardan soya sosu aldım oda indirimdeydi bugün 2.69 muydu neydi :) sodyumu azaltılmış :):KK16: kek kalıpları aldım bisssssürüüü :):KK16::KK16::KK16: ekmekçikler yapıcam içinde :)

kızz nasıl bulamadın migrosta süt tozu ayrıca hangi migrosa gittin bakayım senn?? 5m ankamall deme yolarım saçını :KK4: bugün oradaydım bütün gün... spor salonun hayırlı olsunc anım benim :) ne güzel ana kız gidiin :) çokta uygunmuş fiyatı. bende annemi ikna edemedim burda aile yaşam merkezinde var 3 aylık 20 tl ama gelmiyor hatun dışarda yürüyorum oraya para yatırdım ama göl kenarında yürüyüşe gidiyoruz her gün :):KK9:

o kadar pahalı olan rimeli merak ettim ben 13 tl ye oriflame dan alıyorum kendime ki indirimle geliyor bana ve çok çok çok memnunum kurutmuyor. benim kirpiklerimi çok beğenirler benimde en sevdiğim yerim gözlerimdir :) uzun uzun kıvrık kirpiklerim var :nazar: :KK16:adese normal bir adese mi canım yoksa büyük mü??? yani adesede varsa benim dibimde var ama göremedim ben hiç adesede mutlaka bakarım :):KK9:

yaaa moralim bozuldu şimdikk. hiç aklıma gelmedi kek kalıplarına bakmak. bende son 3 alışverişimi gözden geçirdimde 50 liradan aşağı yok. 150 tl harcama yapmışım:KK53: tabi evede bişicikler aldım.

tatlım eryamanda ki 3m migrosa gittik. orda yokmuş :/ splenta vardı 125 grmı 25 küsürdü. elimle tarttım da şölee 1 gr bile yoktu:KK53:

10 senedir aynı yerde oturuyoruz 1 tane bile arkadaşım yok. apartmandada yaşlılar var. gerçi komşularlada görrsek merhabalaşırız. yeni taşınanlar oldu felan hiç tanımıyoruz. asosyal bi insan olduğum içinde illa biri yanımda gelecek. aile yaşam merkezi olarak eryamanda kinde mi bahsediyorsun? önceden haber verseydin giderdik beraber:KK19:

Poyrazcim, bunu yiyebildigimizden emin misin. Cunku sarkuteri urunleri yiyemiyoruz galiba.kitaptan oyle hatirliyorum. Eger yiyebilirsek cok mutlu olacagim ben. Cunku cok severim salam sosis sucuk. Zaten kahvaltiyi da rutine bagladim. Sikiliyorum artik peynir yumurta....perynir yumurta.....

hindi ve dana jambon yiyebiliyoruz ama yağ oranı çok önemli bizim için. hatırladığım kadarıyla sosis vs. bizi aşıyo .

bugün fotoğrafçıya gittik kadının 15 yaşında ki çocuğu 90 kiloymuş. dukan yapmış zayıflamış. hemde kitap okumadan. böyle oluncada yumurta ve tavuktan başka bişi yememiş garibim:KK1: sıkılmış bırakmış.

evettttt. 2 litre su tamamlandı
akşam yemeğini 15-20 dk önce yedim bol salata :KK56: balık ızgara veee zeroooooo
şimdide sütlü kahve yaptım. bu aralar takıntım oldu tarçınlı sütü bıraktım.
birazdan cıbı cıbı yapcem.yeşil çay içicem. saçlarımıda dalgalı yapcem makt-yajda yapcem kezbanlıktanda çıktım :KK52: tartıda ki rakamıda görünce bomba olcem bombaaaaa :KK52:

Merhabaaa :)

Ben yeni geldim aranıza, hoşgeldim....

Dün itibariyle Dukan diyetine başladım, yazın verip kışın hergün fastfood yiyip geri aldığım 8 kiloyu vermek üzere :))

Hatta inşallah 8den fazlasını da veririm......

5 MAYIS 69.5
6 MAYIS 68

Dukan vücudumdaki ödemi atmama ilk günden bile yardımcı oldu, 5 günlük atak yapacağım (saf protein evresi)... Zaten daha önce uygulayıp 80 kilodan 69a indiğim bir diyetti 2 ay içerisinde, o kiloları geri almadım...

Şimdi inşallah 7 kilomdan bir an önce kurtulurum:)

Ama ilk hedefim 65 ! Hatta 65 kiloya indiğimde kendime motivasyon kaynağı bir ödül bile vadettim:) Diplerim çok uzadı gidip balyajımı yenileteceğim:) Bir an önce 65e inmek gerek yani... Ama 3 kilo fazla birşey değil, 2 haftada gider diye düşünüyorum=)

Onun dışında 36 beden aldığım ve bütün yaz giydiğim kıyafetler tekrar olmaya başlayacak o da ayrı mesele....

Geçen sefer Dukan diyeti yaptığımda 9 günde 3 buçuk kilo vermiştim, 5 gün atak ve ardından 4 gün sebze+protein, saf+protein sıralamasıyla.. Bakalım bu sefer ne kadar gidecek..

Cuma günleri dansa gideceğim (latin) inşallah hareket anlamında onun yardımı olur, onun dışında günde 15-30 dk kadar yürüyebiliyorum, yetersiz kesinlikle ama ne yapalım.. İş güç okul derken :)

Bugünkü menümü yazayım:

SABAH: 1.5 kaşık yulaf kepeği + 2 kaşık light beyaz peynir + 2 kaşık light süt + 1 yumurtadan yapılmış Dukan krepi

ÖĞLE: 1 orta boy sütlü kahve + 1 konserve light ton balığı (küçük olanlardan)

ARA: 2 çay bardağı yeşil çay

Akşam: 1 çatal ezme salata (dukanda yasak ama canım çok çekmişti, yine de gereksizdi) + 2 şiş tavuk ızgara (ızgara olmasına rağmen yağlıydı biraz ama inşallah etki etmez :KK43: + coca cola zero (dukanda serbest)

Sonrasında ise 2 fincan latte (yağlı sütten)

Proteinler gerçekten tok tutuyor.. Daha öncesinde meyvelerle diyet yaptığımda devamlı acıkıyordum, proteine geçince az yiyip doymanın ne demek olduğunu anladım..

Merhabaaa :)

Ben yeni geldim aranıza, hoşgeldim....

Dün itibariyle Dukan diyetine başladım, yazın verip kışın hergün fastfood yiyip geri aldığım 8 kiloyu vermek üzere :))

Hatta inşallah 8den fazlasını da veririm......

5 MAYIS 69.5
6 MAYIS 68

Dukan vücudumdaki ödemi atmama ilk günden bile yardımcı oldu, 5 günlük atak yapacağım (saf protein evresi)... Zaten daha önce uygulayıp 80 kilodan 69a indiğim bir diyetti 2 ay içerisinde, o kiloları geri almadım...

Şimdi inşallah 7 kilomdan bir an önce kurtulurum:)

Ama ilk hedefim 65 ! Hatta 65 kiloya indiğimde kendime motivasyon kaynağı bir ödül bile vadettim:) Diplerim çok uzadı gidip balyajımı yenileteceğim:) Bir an önce 65e inmek gerek yani... Ama 3 kilo fazla birşey değil, 2 haftada gider diye düşünüyorum=)

Onun dışında 36 beden aldığım ve bütün yaz giydiğim kıyafetler tekrar olmaya başlayacak o da ayrı mesele....

Geçen sefer Dukan diyeti yaptığımda 9 günde 3 buçuk kilo vermiştim, 5 gün atak ve ardından 4 gün sebze+protein, saf+protein sıralamasıyla.. Bakalım bu sefer ne kadar gidecek..

Cuma günleri dansa gideceğim (latin) inşallah hareket anlamında onun yardımı olur, onun dışında günde 15-30 dk kadar yürüyebiliyorum, yetersiz kesinlikle ama ne yapalım.. İş güç okul derken :)

Bugünkü menümü yazayım:

SABAH: 1.5 kaşık yulaf kepeği + 2 kaşık light beyaz peynir + 2 kaşık light süt + 1 yumurtadan yapılmış Dukan krepi

ÖĞLE: 1 orta boy sütlü kahve + 1 konserve light ton balığı (küçük olanlardan)

ARA: 2 çay bardağı yeşil çay

Akşam: 1 çatal ezme salata (dukanda yasak ama canım çok çekmişti, yine de gereksizdi) + 2 şiş tavuk ızgara (ızgara olmasına rağmen yağlıydı biraz ama inşallah etki etmez :KK43: + coca cola zero (dukanda serbest)

Sonrasında ise 2 fincan latte (yağlı sütten)

Proteinler gerçekten tok tutuyor.. Daha öncesinde meyvelerle diyet yaptığımda devamlı acıkıyordum, proteine geçince az yiyip doymanın ne demek olduğunu anladım..

hoşgeldin aramızaaaaa:KK3: ilk ben karşılayayım seni.

daha öncede dukan diyeti yaptığını yazmışsın. bu sefer kilo vermen umduğunda birazcık daha uzun sürebilir. çünkü hatırladığım kadarıyla hayatında dukanı 2 kere yapmalısın. ikinci yapışın olduğuna görede vücut direnecektir tahminen. tabi eskiler daha iyi bilir.

tartılma günü ya ben bi türlü uyuyamadım iyi mi :KK52: ayy böyle içim kıpır kıpır. cıbıdı cıbıdı yaptım misss kokuyorum misss.. saçımı dalgalı yaptım. şimdiden göz kalemimi bile çektim.yeşilçay içtim. yarın kii yemeğimi hazırladım. annişin saçını boyadık.annişle beraber yoğurt mayaladık bana :nazar:

bundan sonra peynirimi yoğurdumu kendim yapıcam. daha ekonomik geldi bana şahsen. hemde eğlenceliiii:KK8: evet artık uyumalıyım yoksa beklediğim - yi göremeyeceğim.
09:20 de uyancem. tükkanı (topiği) kapatıp gidem gari en sona ben kaldım:KK1:

inşallah hepimizzzzzz güzel,mutlu,güneşli,stressiz ve boooool - li güne başlarız. kimsede artış olmaz inş. yağğğreepppiiimmm.:KK15:

Son düzenleyen: Moderatör:
ilki benden gelsin:)
geçen hafta reglin başlamasıyla artıya geçen kilom hemen ardından hızla inmeye başladı ve... ve:)
geçen hafta:69.5
şimdi:67.2

toplamda 4 oldu:)
çok mutluyum
sizlerden de güzel haberler bekliyorum.

şimdiden çok teşekkürler dely....

Günaydın kızlar henüz tartıya çıkmadım az bi yatak keyfi yapayim :):):)gerçi tartının ne gosterecegini biliyorum sonuçta regl dönemi. Ne kadar -olabilir ki :KK43: artık haftaya daha da fazla fark ile gelirim umarım... bugün kahvalti ya cagirmis annemin arkadaşı bizi oraya gideceğiz akşam o yüzden dukan galeta kepek karışımdan krep yaptım yaparken de tadına baktım :) bir daha yulaf kepegi ile krep yapmam çok lezzetli oldu :):):)

pardon bağğğyann çalıştığım yerde satılan ürünlere uyduruk dedirtmem ben :KK1::KK1::KK1::KK1: çoook kaliteliyiz çoook:KK37:
Canım benım kıpada her turlu malzeme var ben sadece en ucuzunu aldım demek ıstemıştım.:KK9:.streci sar at sar at oldugu için en ucuzunu alıp bol bol sar demek istedıydım:KK52:..kırdıysam özur dılerım bebekim..:KK16:

Haydi kızlar, haydi kızlar şimdi
Tam zamanı, tam zamanı şimdi

Başlangıç Tarihi: 1 Şubat 2013
Boy: 1.63
Başlangıç Kilo: 67.8 kg
Hedef: 55 kg
Geçen Hafta: 64.6 kg
Bugün: 63.6 kg :KK52::KK52:

Dün sabah da 63.6 ydım ve o gazla akşam yarı aç yattım bildirimde daha çok - olsun diye, ama sabah yine aynı kiloda kalktım. Olsun, buna da şükür :KK34:

Delycan şimdiden ellerine sağlık tatlım :KK54:

Günaydın herkese
Kilo bildirimi
Geçen hafta 93.0
Bu hafta 92.4
Başlangıç tarihi 30/11/2012
Başlangıç kilo 100.2
Giden 7.8
Boy 1.73

Son düzenleme:
X