Kızlar bu aralar çok iyi gidiyom, şeytan kulağına kurşun
İşte benim rutin menüm:
Sabahları:
1 bardak kefir içiyom, yarım saat sonra kendime küçük bi sandviç yapıyorum. Ekmeğim 3 parmak kalınlığında, içine incecik kaşar ve 2 dilim hindi salamla, iş yerimde çayla yiyiyom genelde.
Öğlenleri:
Fix tavuk döner ve büyük ayran, haftada 1 gün et döner yada mezgit yiyorum.
Öğleden Sonra:
1 adet activia meyveli yoğurt
Akşamları:
-SP de isem yine 3 parmak kalınlığında ekmek, kayısı yumurta, azıcık kaşar ve yine hindi salam. Tavuktan gına geldiğinden ve et yemeklerini pek de güzel yapamadığımdan yumurta manyağı oldum. Çok seviyom onu ama kolesterolümü acilen ölçtürmem lazım.
-PS de isem ıspanak,kabak yada patlıcan yemeği yapıyorum, sadece 1 y.k. zeytinyağı ile ve üzerine bol sarımsaklı yoğurt döküyorum, incecik bir dilim ekmekle.
Çok acıkırsam veya tatlı krizim tutarsa:
1 bardak ayran ve 2-3 kaşık dukanella dondurma yiyom.
İşte benim rutin menüm:
Sabahları:
1 bardak kefir içiyom, yarım saat sonra kendime küçük bi sandviç yapıyorum. Ekmeğim 3 parmak kalınlığında, içine incecik kaşar ve 2 dilim hindi salamla, iş yerimde çayla yiyiyom genelde.
Öğlenleri:
Fix tavuk döner ve büyük ayran, haftada 1 gün et döner yada mezgit yiyorum.
Öğleden Sonra:
1 adet activia meyveli yoğurt
Akşamları:
-SP de isem yine 3 parmak kalınlığında ekmek, kayısı yumurta, azıcık kaşar ve yine hindi salam. Tavuktan gına geldiğinden ve et yemeklerini pek de güzel yapamadığımdan yumurta manyağı oldum. Çok seviyom onu ama kolesterolümü acilen ölçtürmem lazım.
-PS de isem ıspanak,kabak yada patlıcan yemeği yapıyorum, sadece 1 y.k. zeytinyağı ile ve üzerine bol sarımsaklı yoğurt döküyorum, incecik bir dilim ekmekle.
Çok acıkırsam veya tatlı krizim tutarsa:
1 bardak ayran ve 2-3 kaşık dukanella dondurma yiyom.